Jag har haft hjÀlp av Team Botvid i tre mÃ¥nader och Àr verkligen supernöjd med bÃ¥de upplÀgget och resultaten! Det har gett mig en riktigt bra start pÃ¥ min resa mot min drömkropp. Jag har lÀrt mig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Körde 6 mÃ¥nader med Mattias och har bara positiva saker att sÀga. Fick schema efter mina önskemÃ¥l, alltid snabba svar och hjÀlp nÀr det behövdes. Detta gav mig en hÀlsosam bild av kost och trÀning ige... ãã£ãšèŠã
Jag Àr otroligt nöjd med min tid hos Team Botvid. FrÃ¥n dag ett har jag kÀnt mig vÀl omhÀndertagen och fÃ¥tt ett fantastiskt stöd genom hela resan. Coacherna Àr engagerade, kunniga och genuint mÃ¥na om... ãã£ãšèŠã
Jag körde 6 mÃ¥nader och fick bra feedback frÃ¥n incheckningar, tips & rÃ¥d hur jag skulle tÀnka nÀr man skulle ivÀg /ute pÃ¥ resande fot. Appen var smidig och lÀtt att anvÀnda och gillade att man kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rekommenderas starkt
SkrÀddarsytt kostschema och trÀningsupplÀgg beroende på ens behov inte något cookie cutter
Regelbundna uppföljningar och justeringar beroende på hur det går och hur man kÀnner.
Var klient för några år sedan och anvÀnder mig fortfarande av kostnads schemat som jag fick.
10/10
47 år och starkare Àn någonsin!
Anlitade Team Botvid med målet att komma i mitt livs form.
Efter 6 månader med kost och trÀningsprogram ifrån teamet, -10 kg starkare Àn någonsin!
Enkelt och bra upplÀgg i app, snabba svar på kost och trÀningsfrågor i chatten.
Rekommenderas till alla som vill förÀndra sitt liv, gå ner i vikt och bygga en stark kropp,
VÀrldsklass
Enkelt! Proffsigt! Bra app! Otroligt lyhörda för mina tankar, funderingar och önskemål.
Följer du ditt trÀningsschema och kosten sÃ¥ kan du inte misslyckas!! -12kg pÃ¥ 5 mÃ¥nader. I mitt livs bÀsta form efter 50. Vem trodde det nÀr man startade med Team Botvid ð¥
BÀsta online coachð€©ð¯
BÀsta online coach! ð€©Jag fick mycket support frÃ¥n Hampus! BÀsta upplevelse som gjorde mig att Àndra mina rutiner genom att Àta mer hÀlsosamt och trÀningen kÀndes mer roligt!
Brutalt bra!ððª bÀttre coachning fÃ¥r manâŠ
Brutalt bra!ððª bÀttre coachning fÃ¥r man leta efter! Recept som man aldrig tröttnar pÃ¥ och sÃ¥ mycket kunskap som man lÀr sig under tidensgÃ¥ng, dem har hjÀlpt mig att hitta ett nytt intresse!ðª
Dom vet vad dom pratar om!
Jag och min sambo hlrde av oss tillâŠ
Jag och min sambo hlrde av oss till TeamBotvid och det har vi inte ångrat en sekund, vÀldigt rolig trÀning och mycket variation, kosten var vÀkdigt bra med vÀlfigt stora portioner, gick inte hungrig en minut på dygnet i Àrlighetens namn. Så jag rekomenderar starkt att höra av sig till Botvid om man vill Àndra sin trÀning, kost eller bara lÀra sig.
Oerhört nöjd
Började med Team Botvid i Januari. Målet var att gå ner i vikt samtidigt som jag behöll styrka och muskelmassa.
Hade ganska höga förvÀntningar från början men dom slog alla förvÀntningar ordentligt! Alltid snabba svar, hÀrlig kommunikation överlag, supergoda recept, grym feedback dÀr jag lÀrt mig massor, roliga trÀningsupplÀgg, oerhört kunniga alla 3 och man kÀnner hur dom genuint bryr sig och vill sina klienters bÀsta. Har fått så mycket mer Àn vad jag betalat för, filer med goda sommarrecept, bra tips inför högtider, utbildningsvideor så man ska klara sig sjÀlv efter osv.
Jag skulle anse mig sjÀlv som ganska avancerad inom trÀningen och kosten men har Àndå lÀrt mig mycket nytt och oavsett om du Àr ny eller erfaren inom trÀningen så kommer du kÀnna dig sÀker på hur du ska leva hÀlsosamt och hållbart efter din tid med Team Botvid!
TeamBotvid!
TeamBotvid vilka stjÀrnor! Tveksamheten som alltid funnits att online coach gör det endast för pengar gÀller inte med er. Ni har vunnit ett förtroende hos mig som klient och motbevisat alla mina fördomar om online-PT. Ni har från första stund funnits med vid sidan om och pushat på att inget Àr omöjligt.
Maten anpassad efter klientens preferenser, tid och plånboksmöjlighet. Ingen torr och tråkig mat utan fantastiskt goda hamburgare, pizzor och grytor! TrÀningen i sig smidig och rolig, varierande och enormt lÀtt att följa sina framsteg.
Inte nog med det, ni har aldrig satt press på mig som klient att följa schemat till 100% vilket varit skönt då livets gång Àr som en berg och dalbana. Någon vecka bÀttre, någon vecka sÀmre. Ni har varit motiverande och förståeliga kring livets gång och de utmaningar som finns. Ni har alltid uppmuntrat mig som klient att njuta och kÀmpa vidare för att utveckla en kontinuitet och balans. Och med det har Àven resultaten kommit. Uppnådde mitt mål både fysiskt och psykiskt!
Samarbetet med er har varit fantastiskt roligt och smidigt, kontakt efter behov.
WOW vilka mÃ¥nader jag har haft med Team Botvidð
Det har varit en helt fantastiskt lÀrorik resa som jag verkligen, verkligen rekommenderar ALLA.
Det hÀr kommer jag att bÀra med mig livet utð¯
âšïžEn balanserad hÀlsosam livsstil
âšïžEn enormt viktig investering för vÀlmÃ¥endet
âšïžEn garanti för att hitta sin individuella balans
âšïžHarmoni för kropp och sjÀl
âšïžEnergi och livsglÀdje
Det spelar ingen roll hur litet eller hur stort mål man har.
Tillsammans med Team Botvid, sin vilja/instÀllning och prestation kommer man garanterat att Lyckas med att uppnÃ¥ sina mÃ¥l genom en regelbunden kontakt och ett skrÀddarsytt kost och trÀningsschema mÃ¥nad för mÃ¥nadððª
Jag Ã¥ngrar inte en sekund att jag hoppade pÃ¥ tÃ¥get.. och berg o dalbananð€©ð
Det Àr sÃ¥klart perioder dÃ¥ det Àr jobbigt (BERG) men det Àr det såå vÀrt nÀr man kÀnner hur jÀkla bra det gÃ¥r och ser vilka enorma resultat man fÃ¥r pÃ¥ sÃ¥ kort tid. (DALBANA)ðð
Jag uppmanar alla som går och funderar och grunnar på att vilja göra en förÀndrad/ förbÀttrad version av dig och ditt liv att ta hjÀlp av Team Botvid.
Ett 100% genomtÀnkt koncept som Àr hÃ¥llbart livet utðð
Du kommer INTE att Ã¥ngra digâºïž
Njut av god och varierad mat (husmanskost) samtidigt som dina mÃ¥l uppnÃ¥sð
Stort, stort Tack!
Varma kramar från en nöjd och glad klient.
Jenny Lindgrenð¥°ð¯
Rekommenderar starkt!!
Fantastiskt upplÀgg på både trÀning och kost!! Min fru hoppade på 2 mån innan mig och jag såg resultaten och hur bra hon mådde av omstÀllningen. Så var inte mycket att tveka på, tog ett 10mån program och gick ner cirka 16 kilo och Àr nu både starkare fysiskt och psykiskt!!
Proffsiga lÀttsamma coacher samt ett enkelt schema att följa. Rekommenderar detta starkt!! ðª
Rolig resa
Fantastisk upplÀgg allting! Riktigt goda recept, hÀrliga trÀningspass och framförallt riktigt bra push och mycket bra tips till kosten och trÀningen ðª! Super nöjd med mina 6 mÃ¥nader hÀr ð
Körde med dom i 9 mÃ¥nader och lyckadesâŠ
Körde med dom i 9 mÃ¥nader och lyckades gÃ¥ ner hela 19 kg, bÀsta beslutet jag tagit att vÀlja ta kontakt och investera dom pengarna i mig sjÀlv, kan starkt rekommendera alla som komma i form att vÀlja bÀsta TeamBotvidððª
BÀsta investeringen i mig sjÀlv!ðð»ðð»
Jag Àr sÃ¥ glad att jag âsnubbladeâ över team Botvid pÃ¥ Instagram för ett Ã¥r sedanð. Ãnskar att jag hade hittat dem tidigare! Mitt mÃ¥l var att gÃ¥ ner i vikt, men framförallt allt komma igÃ¥ng med trÀningen igen pÃ¥ ett hÃ¥llbart sÀtt. Coach Mattias Àr suverÀn, sÃ¥ fort jag kÀnde mig nere skrev han nÃ¥got som genast gjorde allt mycket lÀttare! Bra recept i kostplanen, lÀttlagat och gott. Ytterligare en bra sak jag lÀrde mig Àr att göra matlÃ¥dor för hela veckanðœïž
Kan verkligen rekommendera deras upplÀgg och jag talar om det för alla jag kÀnner!ð
SjÀlslig och kroppslig trÀning ð
Har varit fantastiskt att fÃ¥ hjÀlp med min resa Ãr 63 och har gÃ¥tt ner 10 kilo pÃ¥ 6 mÃ¥nader och det var lÀnge sen jag har mÃ¥tt sÃ¥ bra som jag gör nu bÃ¥de sjÀlsligt och kroppsligt Har varit mat som Àr toppen bra och som jag absolut kommer fortsÀtta med och trÀningen med sÃ¥ klart ð€
BÀsta investeringen i mig sjÀlv
Började min âresaâ för ca 1 Ã¥r sedan och dem resultat jag fÃ¥tt Àr fantastiska! Har gÃ¥tt ner i vikt, blivit mycket starkare och piggare men framförallt har jag fÃ¥tt kunskap i bÃ¥de trÀning och kost som jag kan bibehÃ¥lla livet ut. UpplÀggen pÃ¥ passen Àr riktigt bra och kostplanen Àr enkel att följa. Maten gÃ¥r snabbt att laga och det smakar riktigt gott!!
Coachingen Àr super, jag har alltid fått snabb feedback på de frågor jag haft och de gånger någon vecka har kÀnts lite tung så har Hampus och hans team peppat grymt bra!
Ãr otroligt nöjd med mina resultat jag fÃ¥tt!
Har kört bÃ¥de kost och trÀningsschema iâŠ
Har kört både kost och trÀningsschema i 6 månader och Àr verkligen supernöjd med hela upplÀgget. Har trÀnat till och från och inte riktigt fått de resultaten jag velat. NÀr jag började köra Botvids schema började resultaten komma. KÀnner mig piggare och starkare. Fått en vÀldigt bra grund att stå på nÀr det kommer till både kost och trÀning. Sedan Àr appen vÀldigt smidig. Rekommenderar starkt!
Supernöjd! ð€©
Har kört med Botvids trÀning och kostscheman i 5 mÃ¥nader ungefÀr nu och Àr Àntligen nere pÃ¥ min ânormalviktâ igen, Àven om de ska bort nÃ¥got kilo till ð¥³
KÀnslan av att få på sig sina klÀder igen och få sjÀlvförtroendet tillbaka Àr obeskrivlig, kÀnner en sån lÀttnad!
Försökte på egen hand att tappa vikt i ett år ungefÀr vilket inte gav några större eller hållbara reslutat.
Men detta va verkligen precis vad jag behövde för att Àntligen ta tag i att å jag Àr så glad att jag gav de en chans!
TrÀningen Àr lÀtt å följa med appen å maten Àr supergod å enkel att laga.
Kan verkligen rekommendera detta för alla som Àr i samma situation å har svårt att komma igång.
De underlÀttar så mycket att komma till gymmet å ha tydligt framför sig vad man ska trÀna å att ha recepten klara å utrÀknade åt en.
Allt har fungerat toppen ðâïž
Tack
Detta har varit en bra start för min viktminskning o trÀningsresa.
Ãlskar att ni hade goda recept o enkla, hatar att laga mat.
Maten var dessutom god.
TrÀningen kom jag igång med ordentligt tack vare enkla o bra upplÀgg. Tydligt i appen o förklaringar som gör att det Àr lÀtt att hitta rÀtt teknik.
Jag Àr vÀldigt tacksam för all hjÀlp jag fick på vÀgen o kommer aldrig gå tillbaka till mitt dåvarande liv med osund mat o ingen trÀning alls.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹