hampusbotvid.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft hjÀlp av Team Botvid i tre mÃ¥nader och Àr verkligen supernöjd med bÃ¥de upplÀgget och resultaten! Det har gett mig en riktigt bra start pÃ¥ min resa mot min drömkropp. Jag har lÀrt mig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Körde 6 mÃ¥nader med Mattias och har bara positiva saker att sÀga. Fick schema efter mina önskemÃ¥l, alltid snabba svar och hjÀlp nÀr det behövdes. Detta gav mig en hÀlsosam bild av kost och trÀning ige... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr otroligt nöjd med min tid hos Team Botvid. FrÃ¥n dag ett har jag kÀnt mig vÀl omhÀndertagen och fÃ¥tt ett fantastiskt stöd genom hela resan. Coacherna Àr engagerade, kunniga och genuint mÃ¥na om... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag körde 6 mÃ¥nader och fick bra feedback frÃ¥n incheckningar, tips & rÃ¥d hur jag skulle tÀnka nÀr man skulle ivÀg /ute pÃ¥ resande fot. Appen var smidig och lÀtt att anvÀnda och gillade att man kan... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Efter fyra mÃ¥nader med Team Botvid Àr

Efter fyra månader med Team Botvid Àr jag så otroligt nöjd! Både kost- och trÀningsschemat har varit perfekt anpassat till mina mål, och resultaten har övertrÀffat alla förvÀntningar. Jag kÀnner mig starkare, piggare och har fått fantastisk stöttning hela vÀgen.

Det hÀr Àr utan tvekan vÀl investerade pengar. Rekommenderas varmt till alla som vill ta sin trÀning och hÀlsa till nÀsta nivå!

2024幎11月27日

4 vÀl investerade månader

Jag vill tacka för all hjÀlp jag fått för att komma igång med trÀningen igen! Med toppenpass och god mat som anpassats för mig har detta varit vÀl investerade pengar!!

Evigt tacksam för er hjÀlp, behöver jag hjÀlp i framtiden kommer jag absolut kontakta er igen!

Tack för dessa fyra mÃ¥nader och tack Mattias 💪🏌🙌🏌

2024幎11月24日

Hittade Àntligen rÀtt.

Har haft 4st olika PT innan som inte funkat för mig, dÀr olika kostscheman bestått av typ kokt kyckling och ris, inte så hållbart. Men med Team Botvid har det funkat svinbra med deras receptbank och trÀningsschema. VÀldigt nöjd och tacksam!

2024幎11月20日
5぀星のうち5の評䟡

Ett av de bÀsta val jag nÃ¥nsin gjort

Ett av de bÀsta val jag nÃ¥nsin gjort var nÀr jag bestÀmde mig för att anlita Team Botvid. MÃ¥let va att komma i min livs form för första gÃ¥ngen i mitt liv. KÀnna mig stark, och se stark ut. Som de har lyckats med det tack vare bra kost och trÀningsschema som byts ut ca var 4:e vecka. För att inte tala om coachningen, sÃ¥ bra och peppande. Snabb Ã¥terkoppling och vid nÃ¥t speciellt önskemÃ¥l sÃ¥ fixar dom de pÃ¥ stört. Det har dessutom gjort underverk med mitt knÀ dÀr jag i mÃ¥nga Ã¥r haft ont efter ett nytt korsband, tack vare tips hur jag ska gÃ¥ tillvÀga för att trÀna upp detta sÃ¥ Àr jag idag smÀrtfri. SÃ¥ nöjd och kan varmt rekommendera Teamet. KÀnslan att nu fortsÀtta sjÀlv Àr lite sorglig, men dags att stÃ¥ pÃ¥ egna ben efter allt jag lÀrt mig. Stort Tack 🙏🏻 ❀.

Och ni som söker efter PT kan nu sluta leta, hÀr har ni det sjÀlvklara valet ☺💪.

2024幎11月13日

Grym coachning

Grym coachning! Detta Àr andra gÃ¥ngen jag jobbar pÃ¥ team Botvid och Àr vÀldigt nöjd! Goda recept, bra kommunikation, svarar pÃ¥ alla frÃ¥gor och funderingar jag haft, utbildar och stöttar en under resans gÃ¥ng, rekommenderar starkt! Är det nÃ¥tt som Àr vÀrt att investera pengar i Àr det i sig sjÀlv och i sin hÀlsa, sÃ¥ go for it💪🏻

2024幎11月6日
5぀星のうち5の評䟡

Det bÀsta beslut jag tagit.

Det bÀsta beslut jag tagit.
NÀr jag kontaktade Team Botvid var jag ute efter en förÀndring i min vardag. Och detta Àr precis vad jag fått hjÀlp med. Jag har inte haft något vikt mål utan bara att få kÀnna sig bekvÀm med sin kropp igen. Ingen hård diet med restriktioner. Allt har varit toppen. Man får vÀldigt bra coachning under tiden.
Har man bara viljan så kan Team Botvid göra underverk.

2024幎11月6日
5぀星のうち5の評䟡

Det bÀsta beslutet jag har tagit

NÀr jag tog kontakt med Hampus för 4 månader sedan var jag vÀldigt skeptisk till om det verkligen var möjligt o få en så stor förÀndring på några månader
Redan efter 1 månad så såg jag en stor förÀndring o var mycket piggare å Àven suget efter godis var borta
Efter ca 10 veckor nådde jag min målvikt då jag gick från 83 till 75 och ökade samtidigt i vÀtska o muskler,
Idag Àr jag som en ny mÀnniska då jag Àr piggare på kvÀllarna, har bÀttre sjÀlvförtroende,glÀdjen Àr tillbaka på gymmet,nya morgonrutiner o har fått en helt annan syn på kosten

Har du rÀtta viljan sÃ¥ ta kontakt med Hampus jag kan garantera att du kommer vara hel nöjd med resultatet 💪

2024幎11月4日
5぀星のうち5の評䟡

Ångrar inte en sekund att jag tog hjÀlp

Ångrar inte en sekund att jag tog hjÀlp av dessa.
Förutom att man fått riktigt bra resultat rent kroppsligt så har man också på resan gång fått en stor kunskap att ta med resten av livet om hur man kan bibehålla sin fysik tillsammans med god mat och andra nöjen. Stort stort tack🙏

2024幎10月31日

Tack så mycket Teambotvid

Det var tydligt instruktioner och goda recept. Sen om man hade frågor eller bara hade hjÀrnspöken. Svara dom alltid och förklara. Vilket hjÀlpte mig mycket.
Jag Àr vÀldigt tacksam att jag hoppa pÃ¥ och började med Teambotvid dom gav mig verktyg. SÃ¥ kÀnner mig trygg och alltid kan falla tillbaka pÃ¥. jag vill verkligen tack dom. Rekommenderar dom verkligen!💪☺

2024幎9月1日

Bra uppföljning

Bra uppföljning, bra trÀningsupplÀgg, bra kostschema. Det var aldrig problem med att byta schema om det inte passade.
Ibland tog det lite tid innan man fick ett svar, och det Àr inte konstigt dÃ¥ man inte Àr den enda klienten de har att coacha🙂.
Jag upplevde bra resultat på ganska kort tid, både med vikten och formen på kroppen.

Fick man ont av någon övning eller skada så har de alltid en annan övning/lösning som de tipsade om.

2024幎10月26日

Jag Àr så nöjd med Team Botvid

Jag Àr så nöjd med Team Botvid! TrÀningen Àr anpassad efter mina förutsÀttningar och upplÀgget med kosten Àr verkligen jÀttebra! Så mycket att vÀlja mellan! Snabb återkoppling och bra svar nÀr man har frågor eller funderingar. Min upplevelse Àr att coacherna verkligen Àr mån om att man ska lyckas nå sina mål! Videoklippen som kommer varje vecka Àr informativa och hjÀlper mig att hålla motivationen uppe.

2024幎10月23日
5぀星のうち5の評䟡

Wow, snÀlla lÀs det hÀr !

Wow
 Jag vet inte hur eller vart jag ska börja! Jag har trÀnat i mÃ¥nga Ã¥r och mÃ¥nga anser mig ha en extremt bra disciplin, men nÀr jag föll för bekvÀmlighet vilket man ofta kan göra och ville komma tillbaka till toppform sÃ¥ insÃ¥g jag att jag behövde nÃ¥got mer. Jag Àr sÃ¥ otroligt tacksam över att jag valde detta team för min resa. FrÃ¥n dag ett har de varit lyhörda, anpassningsbara och genuint engagerade i mitt bÀsta. Deras expertis har lyft mig till en nivÃ¥ jag aldrig trodde var möjlig, vi pratar bÀttre Àn jag nÃ¥gonsin varit tidigare!

NÀr man lÀser en rekommendation så hoppas man att man finner ett rÀttvist omdöme som tilltalar en sjÀlv för att våga ta steget och jag skriver detta för att verkligen försöka vara beviset på det.

Det hÀr handlar inte bara om trÀning, utan om att få en djupare förståelse för kost, hÀlsa och hur man skapar hållbara vardagsrutiner. Det hÀr teamet har gett mig verktygen att lyckas på egen hand, men deras stöd och feedback har varit ovÀrderliga. Det tog mig ett tag att hitta rÀtt coachning, men nu kan jag med sÀkerhet sÀga att detta var det bÀsta beslutet jag kunde ha tagit. Varenda krona och minut har varit vÀrd det.

Om du tvekar på om du ska ta steget, gör dig sjÀlv en tjÀnst och gör det! Resultaten talar för sig sjÀlva och jag önskar att jag hade börjat tidigare.

Tack för allt ni har gjort för mig och om jag kunde skriva en hel bok av tacksamhet skulle jag göra det. Ni har förÀndrat mig till det bÀttre. Stort tack!

2024幎10月14日
5぀星のうち5の評䟡

Tillbaka efter 2 graviditeter!

Supernöjd med online coachningen jag haft med Mattias. Lyhörd, positiv och kunnig. Har lÀrt mig mycket nya metoder, enkla recept & tips för att bygga kroppen starkare och hitta tillbaka till trÀningen i hektisk vardag. Har fått den hjÀlpen och stödet jag behövt, 10/10 ⭐

2024幎10月14日
5぀星のうち5の評䟡

BÀsta programmet och bÀsta teamet

Jag har svårt att tÀnka mig att det finns ett bÀttre program ute på marknaden just nu. Man får ett professionellt, kunnigt och mycket trevligt team att jobba med under resans gång. De har koll på helheten och Àven de små detaljer som gör skillnad. Jag kom inte bara i form, jag kunde komma över en lÀttare ryggskada med deras hjÀlp med. Kosten Àr också hur bra som helst. Plus fem stjÀrnor för team Botvid!

2024幎10月5日
5぀星のうち5の評䟡

Jag fick toppenresultat genom att följa

Jag fick toppen resultat genom att följa Hampus supergoda recept i sex månader och såklart styrketrÀna. Jag byggde muskler och tappade fett. Hampus var flexibel på slutet och Àndrade snabbt kosten nÀr jag fick cancer så jag fick mer energi till kroppen. Hampus Àr riktigt proffsig och otroligt trevlig. Hampus kan sin sak. Vill verkligen rekommendera Hampus.

2024幎9月26日
5぀星のうち5の評䟡

Det bÀsta jag gjort för mig sjÀlv!

Har varit med i fyra månader och lÀrt mig massor om kost- och trÀning. Det kÀndes tryggt att ha någon som man kunde kontakta om man fastnade eller hade frågor. Jag hade nga perioder då vikten stod stilla och var vÀldigt frustrerad men de lyssnade med tålamod på mitt gnÀll och det jag fick tillbaka var uppmuntran och motivation. Mitt tankesÀtt Àndrades efter det och sedan var det bara köra på!
Jag nÃ¥dde inte mitt utsatta mÃ¥l men Àr vÀldigt nÀra och kan se det framför mig, Jag hade aldrig klarat det utan Team Botvid! Tusen tack till er! Ni Àr bÀst! 💕💪

2024幎9月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス