レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FuldstÊndig fantastisk oplevelse med Þko Face wax! De smÃ¥ mÞrkere dun pÃ¥ overlÊben flÞj af, jeg blev sÃ¥ overrasket, tÊnk at det var sÃ¥ nemt, og sÃ¥ hurtigt, i forhold til pincet, som er sÃ¥ pinefuldt. O... もっず芋る

jeg har brugt bryn farven i mange Ã¥r nu, den holde lÊnge og jeg har kun en gang oplevet at blive lidt rÞd, hvilket er forstÃ¥eligt nÃ¥r man frivilligt vÊlger at putte kemikalier i hovedet. har netop be... もっず芋る

Jeg fortryder virkelig ikke at have lÊst anmeldelserne pÃ¥ Trustpilot pÃ¥ forhÃ¥nd. Jeg har brugt brune nuancer af Þjenbrynsfarve i mange Ã¥r. Denne gang besluttede jeg mig for at prÞve Hanne Bang og... もっず芋る

Har farvet brun gennem flere Ã¥r. Grundet CO-VID nedlukning har min forfÊngelighed vÊret nÞdsaget til selv farve bryn. Kraftig allergisk reaktion. RÞd, hÊvet, fyldt med blister ved Þjenbryn. Har fulgt... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 矎容・健康

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hanne Bang Cosmetics + Hårfjerning mÊnd og kvinder + Neglereparation + Permanentfarve til Þjenvipper og -bryn + LÊbestift og lÊbecreme

2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

91件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

KÊmpe anbefaling, Þko Face wax!

FuldstÊndig fantastisk oplevelse med Þko Face wax! De små mÞrkere dun på overlÊben flÞj af, jeg blev så overrasket, tÊnk at det var så nemt, og så hurtigt, i forhold til pincet, som er så pinefuldt. Og super kamilleolie til at smÞre på efterfÞlgende. Ingen udbrud af bumser eller sÊrlig rÞdme, som sker med pincet. Fantastisk til prisen 75,- og stripsene kan bruges igen og igen, til de ikke klister mere. Kan kun anbefale Face wax⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月11日

Farven bliver ikke på.

Brugt Hanne Bangs vippefarve for nogle år siden, det var lidt besvÊrligt men det virkede godt.
Nu kÞbt det igen, og prÞvet på helt rene Þjenvipper, men kan bare ikke få farven til at blive.
Virkede ellers som at produktet var forbedret nu hvor man sÊtter farvecremen pÃ¥ fÞrst og derefter aktiveringsgelen - en hurtigere procedure
Og vipperne sÃ¥ jo sorte ud - men al farve svinder igen efter vask. Selvom jeg har fulgt opskriften 100%, og nu endda prÞvet to gange, er mine Þjenvipper stadigt ikke sorte.

2025幎5月17日

En kÊmpe skuffelse

Jeg fortryder virkelig ikke at have lÊst anmeldelserne på Trustpilot på forhånd. Jeg har brugt brune nuancer af Þjenbrynsfarve i mange år. Denne gang besluttede jeg mig for at prÞve Hanne Bang og kÞbte den sorte nuance den 03.02.2025 handlet i Hadsund - Butikstorvet.
Jeg påfÞrte farvestoffet på mine grundigt vaskede Þjenbryn, ventede på den anbefalede tid og... ingen reaktion. Jeg vaskede alt og prÞvede at farve det igen, men farven dukkede ikke op. Spildte penge og tid. Malingen er kÞbt hos Matas, datoerne er ikke udlÞbne.
Jeg vil aldrig kÞbe noget fra dette mÊrke igen.
( Jans kone G. A. )

2025幎2月3日
自発的なレビュヌ

Så dårlig service og fuldstÊndig mangel på ansvar

I er sÃ¥ forfÊrdelige, I nedgÞr at jeres produkt har givet mig forbrÊndinger (har billeder jeg har sendt til jer ) og jeg har overholdt alle anbefalinger. Har jo ogsÃ¥ brugt produktet i flere Ã¥r uden problemer

SÃ¥ forhold jer til, at nÃ¥r skaden sker sÃ¥ tag ANSVAR 😡 se her pÃ¥ Trustpilot hvor fÃ¥ stjerner I fÃ¥r

2024幎9月16日

Virker ikke!

ForsÞgte med Hanne Bang Hårfjerningscreme Body & Bikini med det virker overhovedet ikke. Fulgte vejledningen til punkt og prikke, men kan overhovedet ikke, at se der fjernet hår. Så dybt skuffet!

2023幎12月1日

KÊre Solvej.

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med vores hårfjerningscreme.

Mange hilsner
HANNE BANG COSMETICS

Aldrig har jeg oplevet så ringe

Aldrig har jeg oplevet så ringe produkter!
At kÊder som Matas sÊlger det bras, forstår jeg ikke.
KÞb IKKE disse produkter! Det er spild af penge..!

2023幎11月10日

KÊre Jes,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med de af vores produkter, som du har prÞvet.

Mange hilsner

Ændring af bÃ¥de indhold +stÞrrelse

Brugt Hanne Bang Hårfjerning t Ansigtet i flere år, og har for det meste vÊret tilfreds. Lige kÞbt en ny Êske og for det fÞrste er tubens stÞrrelse blevet halveret (til samme pris !!!) - effekten er heller ikke hvad den fÞr var. Fjerner jo ingen hår, selvom mine kun er lyse og fine, og jeg lod cremen sidde i 5 min. Er indholdet blevet Êndret? DesvÊrre er der så ikke mere grund til at kÞbe det produkt.

2023幎10月4日

KÊre Henrietta,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med effekten af vores hårfjerningscreme til ansigtet.

Tubens stÞrrelse er ikke blevet Êndret - og det er indholdet heller ikke, så det er umiddelbart svÊrt for os at vide, hvorfor cremen ikke har virket for dig. Hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så kan de hjÊlpe dig videre.

Spild af penge!!

HÃ¥rfjerning til ansigt virker pÃ¥ INGEN MÅDE. Valgte at kÞbe alligevel trods anmeldelserne. Brugt 2 gange nu uden noget som helst resultat, og det er seriÞst bare en creme uden virkning. SPILD AF PENGE! Hold jer fra dette mÊrke!

2023幎9月23日

Hannebang からの回答

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med resultatet efter brug af vores hårfjerningscreme til ansigtet.

Der er ikke tale om, at cremen ikke virker. Vi har rigtig mange kunder, som uden problemer bruger cremen til hårfjerning i ansigtet.
Ved udviklingen af en hÃ¥rfjerningscreme er vi imidlertid meget opmÊrksomme pÃ¥, at den skal vÊre sÃ¥ effektiv, at den fjerner de uÞnskede hÃ¥r, men at den samtidig skal vÊre sÃ¥ mild, at den passer godt pÃ¥ huden – og det kan ske, at nogle hÃ¥r er for kraftige til at kunne blive oplÞst af cremen.

Hvis det er tilfÊldet for dig, er du meget velkommen til at henvende dig til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk... så vil de hjÊlpe dig videre.

HANNE BANG COSMETICS

"Hanne bang hårfjerning" til ansigt = ubrugelig

"Hanne bang hårfjerning" til ansigt, fungere overhovedet ikke. Jeg har både prÞvet "kold voks" og "sugaring wax", begge produkter er ubrugelige.

For et års tid siden lavede de en god ansigtshårfjernings voks men den sÊlges/produceres ikke lÊngere. Jeg vil ikke anbefale at bruge dette produkt.

2023幎8月16日
自発的なレビュヌ

Voks strips til ansigtet totalt ubrugelige.

Gennem en del Ã¥r har jeg brugt disse voks strips. FÞr i tiden var de nogenlunde ok, og det bedste jeg kunne finde pÃ¥ markedet. Gennem tiden er de blevet Êndret nogle gange, er blevet dÃ¥rligere og dÃ¥rligere, og nu er de fuldstÊndig ubrugelige. AltsÃ¥ som i FULDSTÆNDIGT UBRUGELIGE og lige til skraldespanden.
Et stykke stift plastik der intet kan.
Samtidig er prisen pÊnt hÞj, så det fÞles som bondefangeri.
Undrer mig over at man vil lÊgge så dårlige produkter på markedet, og lÊgge navn til det.
Kunne jeg have givet 0 stjerner, havde jeg gjort det.
Til evt interesserede, sÃ¥ har jeg fundet nogle i “Normal” til kun 28 kr - en brÞkdel af hvad Hanne Bangs koster, men til gengÊld effektive.

2023幎8月5日

Farver slet ikke

Farver slet ikke. Spild af tid og penge.

2023幎7月11日

Hej Thea.
Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet problemer med et af vores produkter. Hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, kan vi hjÊlpe dig.

HANNE BANG COSMETICS

Jeg er enig med en anden anmeldelse

Jeg er enig med en anden anmeldelse vedr. forringelse af produktet voks strips. Jeg plejede altid at kÞbe de her strips, fordi de var de bedste pÃ¥ markedet. Nu er det bare gummi som ikke klÊber. Hvad er der sket!? MÃ¥ finde et andet brand nu. ØV!

2023幎7月5日

Hej Sofie.
Vi er kede af at hÞre, at du ikke er tilfreds med vores Strip Wax. Hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, kan vi bedre hjÊlpe dig.

Uduelig blegecream

Jeg har kÞbt deres blegecream i Matas, til de mÞrke hår på min overlÊbe. Fulgte brugsvejledning til punkt og prikke, absolut ingen virkning, forsÞgte igen senere, denne gang kun på den ene side for at se om man kunne se forskel. Det kunne man overhovedet ikke. Jeg har forsÞgt på mine mÞrke hår på benene, har forsÞgt at lade det side lÊngere intet virker! Spild af tid og penge!

2023幎5月31日

KÊre Tinna,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har haft glÊde af vores blegecreme. I udviklingen af sådan et produkt, gÞr vi vores bedste for at ende med et produkt, som er effektivt nok til at blege hårene, men som samtidig ikke er for skrapt for huden. Der er dermed risiko for, at nogle hår er for kraftige eller for mÞrke til at blive bleget af cremen - men hellere det end at huden tager skade.

Hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, kan de hjÊlpe dig med din reklamation.

Har lige kÞbt Hanne Bangs neglelim

Har lige kÞbt Hanne Bangs neglelim, men kan slet ikke åbne den lille flaske. Det er som om låget er limet fast og det skulle vel ikke vÊre meningen!!

2023幎5月13日

Hej BjÞrn.

Nej, det er bestemt ikke meningen, at låget skal vÊre limet fast. Hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så kan de hjÊlpe dig.

Allergifremkaldende produkter

Jeg vil gerne tilslutte mig dem, der beskriver, at Þjenbrynsfarve-produkterne er allergifremkaldende. Det er samme Ã¥rsag til, at jeg stoppede med at bruge produktet for flere Ã¥r siden. Utroligt mÃ¥den firmaet svarer dumt tilbage herinde, nÃ¥r de bliver gjort opmÊrksomme pÃ¥ det

2023幎4月10日

Forringede produkter

Forringede produkter. Jeg har brugt bÃ¥de Þjenbrynsfarve og voks strips til ansigt og krop i mange, mange Ã¥r. Hanne Bangs voks strips har altid vÊret de bedste. Lige indtil for et halvt Ã¥rs tid siden. ved ikke, hvad det er I har Êndre ti produktionen og hvorfor, men de nye voks strips er decideret ubrugelige. Troede fÞrst det var en fejl, sÃ¥ har kÞbt nye pakker 3 gange, men har mÃ¥ttet smide dem alle ud. De tager absolut INGEN hÃ¥r. Øv altsÃ¥ - kan vi ikke fÃ¥ det gamle produkt tilbage?

2023幎2月25日

PAS PÅ DINE ØJNE

Jeg vil gerne advare mod brugen af produkterne.
Efter flere års brug reagerer min krop nu med voldsom allergisk reaktion - pas på! Så derfor advarer jeg mod brugen af produktet.
Jeg har nu på 4. måned ildrÞde Þjne, hÊvelser og nedsat syn.
Firmaet siger, at da de ikke har Êndret noget i produkterne må det vÊre mig, der er noget galt med ...

Du har kun EET SÆT ØJNE så pas nu på!

Og nej. De tilbyder ingen form godtgÞrelse for svie og smerte. De reagerer nÊsten småagressivt. 79% af deres anmeldelser på Trustpilot er under middel.

Det var engang et godt produkt men det er det ikek lÊngere.

2022幎9月16日

KÊre Jane,

Vi må igen sige, at vi er kede af, at du har oplevet en reaktion efter brug af vippefarven.

Samtidig må vi understrege vigtigheden af, at produktet anvendes korrekt.
I den forbindelse bemÊrker vi, at du har anvendt produktet igen, efter du én gang har oplevet en reaktion.
Det fremgår tydeligt af vores brugsanvisning, at man ikke bÞr bruge produktet igen, hvis man oplever en reaktion efter brug af dette eller lignende produkter.

Vi sÊlger tusindvis af vippefarver hvert år, og har dermed rigtig mange tilfredse kunder, som er glade for at bruge produktet.
DesvÊrre er det ikke muligt for os at gardere os imod eventuelle reaktioner, som kan komme i mange forskellige former.
Det eneste, vi kan gÞre - og som vi lÊgger stor vÊgt på - er at sikre, at produkterne passer så godt som muligt på huden, og at de til enhver tid overholder den gÊldende lovgivning for kosmetikprodukter.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。