ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
jeg har brugt bryn farven i mange Ã¥r nu, den holde lÊnge og jeg har kun en gang oplevet at blive lidt rÞd, hvilket er forstÃ¥eligt nÃ¥r man frivilligt vÊlger at putte kemikalier i hovedet. har netop be... ãã£ãšèŠã
Jeg fortryder virkelig ikke at have lÊst anmeldelserne pÃ¥ Trustpilot pÃ¥ forhÃ¥nd. Jeg har brugt brune nuancer af Þjenbrynsfarve i mange Ã¥r. Denne gang besluttede jeg mig for at prÞve Hanne Bang og... ãã£ãšèŠã
Har farvet brun gennem flere Ã¥r. Grundet CO-VID nedlukning har min forfÊngelighed vÊret nÞdsaget til selv farve bryn. Kraftig allergisk reaktion. RÞd, hÊvet, fyldt med blister ved Þjenbryn. Har fulgt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hanne Bang Cosmetics + Hårfjerning mÊnd og kvinder + Neglereparation + Permanentfarve til Þjenvipper og -bryn + LÊbestift og lÊbecreme
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- kontakt@hannebang.dk
- www.hannebang.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÊmpe anbefaling, Þko Face wax!
FuldstÊndig fantastisk oplevelse med Þko Face wax! De smÃ¥ mÞrkere dun pÃ¥ overlÊben flÞj af, jeg blev sÃ¥ overrasket, tÊnk at det var sÃ¥ nemt, og sÃ¥ hurtigt, i forhold til pincet, som er sÃ¥ pinefuldt. Og super kamilleolie til at smÞre pÃ¥ efterfÞlgende. Ingen udbrud af bumser eller sÊrlig rÞdme, som sker med pincet. Fantastisk til prisen 75,- og stripsene kan bruges igen og igen, til de ikke klister mere. Kan kun anbefale Face waxâïžâïžâïžâïžâïž
Vanvittig dårlige produkter
Vanvittig dårlige produkter. IsÊr deres Strip wax. Det fungere slet ikke og klister ikke til huden selvom man gÞr som brugsanvisningen.
Farven bliver ikke på.
Brugt Hanne Bangs vippefarve for nogle år siden, det var lidt besvÊrligt men det virkede godt.
Nu kÞbt det igen, og prÞvet på helt rene Þjenvipper, men kan bare ikke få farven til at blive.
Virkede ellers som at produktet var forbedret nu hvor man sÊtter farvecremen pÃ¥ fÞrst og derefter aktiveringsgelen - en hurtigere procedureâŠOg vipperne sÃ¥ jo sorte ud - men al farve svinder igen efter vask. Selvom jeg har fulgt opskriften 100%, og nu endda prÞvet to gange, er mine Þjenvipper stadigt ikke sorte.
En kÊmpe skuffelse
Jeg fortryder virkelig ikke at have lÊst anmeldelserne på Trustpilot på forhånd. Jeg har brugt brune nuancer af Þjenbrynsfarve i mange år. Denne gang besluttede jeg mig for at prÞve Hanne Bang og kÞbte den sorte nuance den 03.02.2025 handlet i Hadsund - Butikstorvet.
Jeg påfÞrte farvestoffet på mine grundigt vaskede Þjenbryn, ventede på den anbefalede tid og... ingen reaktion. Jeg vaskede alt og prÞvede at farve det igen, men farven dukkede ikke op. Spildte penge og tid. Malingen er kÞbt hos Matas, datoerne er ikke udlÞbne.
Jeg vil aldrig kÞbe noget fra dette mÊrke igen.
( Jans kone G. A. )
Så dårlig service og fuldstÊndig mangel på ansvar
I er sÃ¥ forfÊrdelige, I nedgÞr at jeres produkt har givet mig forbrÊndinger (har billeder jeg har sendt til jer ) og jeg har overholdt alle anbefalinger. Har jo ogsÃ¥ brugt produktet i flere Ã¥r uden problemer âŠ
SÃ¥ forhold jer til, at nÃ¥r skaden sker sÃ¥ tag ANSVAR ð¡ se her pÃ¥ Trustpilot hvor fÃ¥ stjerner I fÃ¥r âŠ..
Bedste bryn farve jeg nogensinde harâŠ
Bedste bryn farve jeg nogensinde har brugt ððŒððŒððŒ Tak til den sÞde Matas pige som fortalte om jeres produkt
God service og meget hurtig levering
God service og meget hurtig levering. Jeg er glad for at have fundet en dansk forhandler af Savex lÊbepomader.
Virker ikke!
ForsÞgte med Hanne Bang Hårfjerningscreme Body & Bikini med det virker overhovedet ikke. Fulgte vejledningen til punkt og prikke, men kan overhovedet ikke, at se der fjernet hår. Så dybt skuffet!

Hannebang ããã®åç
Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ ringeâŠ
Aldrig har jeg oplevet så ringe produkter!
At kÊder som Matas sÊlger det bras, forstår jeg ikke.
KÞb IKKE disse produkter! Det er spild af penge..!

Ãndring af bÃ¥de indhold +stÞrrelse
Brugt Hanne Bang Hårfjerning t Ansigtet i flere år, og har for det meste vÊret tilfreds. Lige kÞbt en ny Êske og for det fÞrste er tubens stÞrrelse blevet halveret (til samme pris !!!) - effekten er heller ikke hvad den fÞr var. Fjerner jo ingen hår, selvom mine kun er lyse og fine, og jeg lod cremen sidde i 5 min. Er indholdet blevet Êndret? DesvÊrre er der så ikke mere grund til at kÞbe det produkt.

Spild af penge!!
Hårfjerning til ansigt virker på INGEN Mà DE. Valgte at kÞbe alligevel trods anmeldelserne. Brugt 2 gange nu uden noget som helst resultat, og det er seriÞst bare en creme uden virkning. SPILD AF PENGE! Hold jer fra dette mÊrke!

Hannebang ããã®åç
"Hanne bang hårfjerning" til ansigt = ubrugelig
"Hanne bang hårfjerning" til ansigt, fungere overhovedet ikke. Jeg har både prÞvet "kold voks" og "sugaring wax", begge produkter er ubrugelige.
For et års tid siden lavede de en god ansigtshårfjernings voks men den sÊlges/produceres ikke lÊngere. Jeg vil ikke anbefale at bruge dette produkt.
Voks strips til ansigtet totalt ubrugelige.
Gennem en del Ã¥r har jeg brugt disse voks strips. FÞr i tiden var de nogenlunde ok, og det bedste jeg kunne finde pÃ¥ markedet. Gennem tiden er de blevet Êndret nogle gange, er blevet dÃ¥rligere og dÃ¥rligere, og nu er de fuldstÊndig ubrugelige. AltsÃ¥ som i FULDSTÃNDIGT UBRUGELIGE og lige til skraldespanden.
Et stykke stift plastik der intet kan.
Samtidig er prisen pÊnt hÞj, så det fÞles som bondefangeri.
Undrer mig over at man vil lÊgge så dårlige produkter på markedet, og lÊgge navn til det.
Kunne jeg have givet 0 stjerner, havde jeg gjort det.
Til evt interesserede, sÃ¥ har jeg fundet nogle i âNormalâ til kun 28 kr - en brÞkdel af hvad Hanne Bangs koster, men til gengÊld effektive.

Hannebang ããã®åç
Jeg er enig med en anden anmeldelseâŠ
Jeg er enig med en anden anmeldelse vedr. forringelse af produktet voks strips. Jeg plejede altid at kÞbe de her strips, fordi de var de bedste pÃ¥ markedet. Nu er det bare gummi som ikke klÊber. Hvad er der sket!? MÃ¥ finde et andet brand nu. ÃV!

Uduelig blegecream
Jeg har kÞbt deres blegecream i Matas, til de mÞrke hår på min overlÊbe. Fulgte brugsvejledning til punkt og prikke, absolut ingen virkning, forsÞgte igen senere, denne gang kun på den ene side for at se om man kunne se forskel. Det kunne man overhovedet ikke. Jeg har forsÞgt på mine mÞrke hår på benene, har forsÞgt at lade det side lÊngere intet virker! Spild af tid og penge!

Har lige kÞbt Hanne Bangs neglelim
Har lige kÞbt Hanne Bangs neglelim, men kan slet ikke åbne den lille flaske. Det er som om låget er limet fast og det skulle vel ikke vÊre meningen!!

Allergifremkaldende produkter
Jeg vil gerne tilslutte mig dem, der beskriver, at Þjenbrynsfarve-produkterne er allergifremkaldende. Det er samme Ã¥rsag til, at jeg stoppede med at bruge produktet for flere Ã¥r siden. Utroligt mÃ¥den firmaet svarer dumt tilbage herinde, nÃ¥r de bliver gjort opmÊrksomme pÃ¥ detâŠ
Forringede produkter
Forringede produkter. Jeg har brugt bÃ¥de Þjenbrynsfarve og voks strips til ansigt og krop i mange, mange Ã¥r. Hanne Bangs voks strips har altid vÊret de bedste. Lige indtil for et halvt Ã¥rs tid siden. ved ikke, hvad det er I har Êndre ti produktionen og hvorfor, men de nye voks strips er decideret ubrugelige. Troede fÞrst det var en fejl, sÃ¥ har kÞbt nye pakker 3 gange, men har mÃ¥ttet smide dem alle ud. De tager absolut INGEN hÃ¥r. Ãv altsÃ¥ - kan vi ikke fÃ¥ det gamle produkt tilbage?
PAS PÃ DINE ÃJNE
Jeg vil gerne advare mod brugen af produkterne.
Efter flere års brug reagerer min krop nu med voldsom allergisk reaktion - pas på! Så derfor advarer jeg mod brugen af produktet.
Jeg har nu på 4. måned ildrÞde Þjne, hÊvelser og nedsat syn.
Firmaet siger, at da de ikke har Êndret noget i produkterne må det vÊre mig, der er noget galt med ...
Du har kun EET SÃT ÃJNE sÃ¥ pas nu pÃ¥!
Og nej. De tilbyder ingen form godtgÞrelse for svie og smerte. De reagerer nÊsten småagressivt. 79% af deres anmeldelser på Trustpilot er under middel.
Det var engang et godt produkt men det er det ikek lÊngere.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ