FuldstÊndig fantastisk oplevelse med Þko Face wax! De smÃ¥ mÞrkere dun pÃ¥ overlÊben flÞj af, jeg blev sÃ¥ overrasket, tÊnk at det var sÃ¥ nemt, og sÃ¥ hurtigt, i forhold til pincet, som er sÃ¥ pinefuldt. O... ãã£ãšèŠã
jeg har brugt bryn farven i mange Ã¥r nu, den holde lÊnge og jeg har kun en gang oplevet at blive lidt rÞd, hvilket er forstÃ¥eligt nÃ¥r man frivilligt vÊlger at putte kemikalier i hovedet. har netop be... ãã£ãšèŠã
Jeg fortryder virkelig ikke at have lÊst anmeldelserne pÃ¥ Trustpilot pÃ¥ forhÃ¥nd. Jeg har brugt brune nuancer af Þjenbrynsfarve i mange Ã¥r. Denne gang besluttede jeg mig for at prÞve Hanne Bang og... ãã£ãšèŠã
Har farvet brun gennem flere Ã¥r. Grundet CO-VID nedlukning har min forfÊngelighed vÊret nÞdsaget til selv farve bryn. Kraftig allergisk reaktion. RÞd, hÊvet, fyldt med blister ved Þjenbryn. Har fulgt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hanne Bang Cosmetics + Hårfjerning mÊnd og kvinder + Neglereparation + Permanentfarve til Þjenvipper og -bryn + LÊbestift og lÊbecreme
ãã³ããŒã¯
- kontakt@hannebang.dk
- www.hannebang.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har brugt Hanne Bang Vippefarve i mangeâŠ
Har brugt Hanne Bang Vippefarve i mange år, til stor tilfredsstillelse. - Har netop prÞvet den igen, en lidt anden indpakning end tidligere, - det kunne jeg lige så have ladet vÊre med, den kan slet ikke farve, er elendig, kÞb den aldrig, hvorfor har I Þdelagt et godt produkt?

Kan ikke anbefales
Ãv, blev anbefalet Hanne Bangs Vippefarve i forretningen, Men desvÊrre tager mine vipper ikke mod farven selvom jeg fÞlger brugsanvisningen nÞje.

Spild af penge
Vippefarve sort er afprÞvet x flere efter vejledning,men virker ikke.
AfprÞvet på to forskellige kvinder.
Spild af penge ...
Brunsort Þjenbrynsfarve er ikke brunsort mere!
Der er sket noget meget mÊrkeligt for deres brunsorte Þjenbrynsfarve. Jeg har lÊnge brugt dette produkt, men nu har farven pludselig Êndret sig til meget mÞrkegrå efter meget kort tid på Þjenbrynene (har prÞvet to pakker nu). Har kontaktet Hanne Bang, fordi der måske er sket en fejl i deres produktion, men de svarer ikke.
Hanne Bangs Þjenvippefarve farver ikke
Hanne Bangs Þjenvippefarve farver ikke, jeg har brugt den tidligere og vÊret tilfreds, farven går af når jeg tÞrrer med en vatrondel, og jeg har forsÞgt flere gange og fulgt manualen.
Afblegningscreme giver ingen effekt
Har brugt deres Þjenbrynsfarve fÞr - den er okay.
Afblegningscremen gÞr INTET ved mine bryn. Har fulgt alle instrukser. Selv efter 3 omgange er der ingen forskel overhovedet.
For dårligt.
Ãv.. som mange andre siger sÃ¥ kan den slet ikke farve mine vipper eller bryn. Farven ryger lige af.
Vippefarven virker ikke!
Jeg mÃ¥ tilslutte mig de andre anmeldelser herinde. Jeg har vÊret trofast Hanne Bang kunde i adskillige Ã¥r, og benyttet mig af bÃ¥de brynfarve og vippefarve. Jeg kan dog ikke fÃ¥ vippefarven til at virke lÊngere! Den farver simpelthen ikke mine Þjenvipper. Jeg har forsÞgt fire gange - fordelt over flere mÃ¥neder - med samme pakke, og mÃ¥ desvÊrre kaste hÃ¥ndklÊdet i ringen og erkende, at mine vipper aldrig kommer til at blive farvet med den pakke. Jeg er 100 procent sikker pÃ¥, at jeg har fulgt manualen til punkt og prikke hver enig eneste gang. Ãv!!
Super Êrgelig over ny udgave
Super Êrgelig over ny udgave! Har brugt Hanne Bang i mange år, men den nye udgave giver slet ikke samme resultat, og produktet farver slet ikke mine Þjenbryn! :( VÊlger 100% et andet mÊrke nÊste gang!
Virker ikke
Har brugt både Hanne Bang vippefarve og brynfarve i mange år, men den seneste pakke jeg har kÞbt virker ikke. Tube 1 er nu lavet til en klar gel (mener den var lysebrun fÞr i tiden) og selvom jeg lader prÊparaterne sidde som anfÞrt farver de ikke. Har også ladet den sidde lÊngere tid end det der står anfÞrt på pakken, men alligevel farver de ingenting.
Er der sker en fejl i jeres produktion eller hvad handler det om? Det her er ikke lÊngere et ordentligt produkt at betale penge for.
DÃ¥rligt produkt!
Har brugt denne brynfarve i mange Ã¥r i sort/brun SÃ¥ kom en ny udgave der for det fÞrste giver sÃ¥r i Þjenbrynene og for det andet er farven meget sort i forhold til tidligere og farven holder dÃ¥rligt! Jeg finder et andet, bedre produkt fra nu af! Hvorfor i himlens navn laver man om pÃ¥ noget godt sÃ¥ det bliver elendigt!?! Ãrgeligt Hanne Bang! :(
Gode produkter og rigtig god service.
SÊrdeles skuffende resultat af vippefarve
Jeg har med tilfredshed brugt prÊparatet i sort i årevis. Har nylig kÞbt igen...men det virker overhovedet ikke. Jeg gik retur til Matas Sundbyvester Plads og fik forklaret at der var taget en ingrediens ud af tube 1. Det forklarer måske hvorfor substansen er klar og lys brun. Jeg skulle prÞve at farve igen...lade det sidde lÊngere. Det gjorde jeg med samme resultat. At lade tube 1 sidde lÊngere bevirker kun at det er endnu svÊrere at få af med en tÞr vatrondel. Alt i alt en skuffende oplevelse
Allergisk reaktion
Har brugt produktet et par gange som anvist, og fÞrste gang taget en test på huden.
I dag fik jeg en allergisk reaktion da jeg farvede Þjenvipper.
LÊbestiften skifter farve :/
Trods god kundeservice og en holdbar lÊbestift med behagelig konsistens, bliver det IKKE en god anbefaling fra mig. LÊbestifterne, jeg havde kÞbt - 2 forskellige i varme, brunlige farver - endte begge efter kort tid på lÊberne med at blive pink! Og den (uÞnskede) farve holdt så virkelig lÊnge...

Kraftig allergisk reaktion
Har farvet brun gennem flere år. Grundet CO-VID nedlukning har min forfÊngelighed vÊret nÞdsaget til selv farve bryn. Kraftig allergisk reaktion. RÞd, hÊvet, fyldt med blister ved Þjenbryn. Har fulgt anvisning til punkt og prikke. Har aldrig haft prÞvet noget lignende.
Anvend ikke produktet!

Hannebang ããã®åç
Nyeste pakker giver ingen farve
Jeg har brugt Hannebangs Þjenvippe- og brynfarve i mange år og har egentlig vÊret godt tilfreds, men mit nyeste kÞb af hver pakke giver absolut ingen farve. Hvad sÞren er der sket?? Virkelig Êrgerlig over det, når det altid har fungeret så godt fÞr:(

Hannebang ããã®åç
Jeg har efterhÃ¥nden brugt jeresâŠ
Jeg har efterhånden brugt jeres Þjenvippe farve de sidste 2-3 år og vÊret rigtig glad for det. Men de sidste 4 gange jeg har brugt produktet har der slet ikke vÊret nogen forskel. Det skal lige siges mine vipper er helt lyse. Jeg har fulgt instruktionerne 100% men har endda også prÞvet at lade det sidde på i 10 minutter!! Og der er stadig intet at se...

Har brugt sortbrun Þjenbryns farve,detâŠ
Har brugt sortbrun Þjenbryns farve,det virker jo slet ikke har det samme Þjenbryns farve ??? Spild af penge

Allergisk reaktion
Jeg har brugt den her brynfarve i et år og har vÊret glad for den og pludselig, da jeg kÞber en ny, begynder jeg at få klÞen, rÞdme og stikkende fornemmelse omkring brynene. Jeg gik igang med at se om jeg var den eneste med den reaktion, og kan lÊse på trustpilot om Hanne Bangs produkter, at jeg langt fra er den eneste der får pludselig klÞen, rÞdme og stikkende fÞlelse omkring brynene efter brug af farve.