FuldstÊndig fantastisk oplevelse med Þko Face wax! De smÃ¥ mÞrkere dun pÃ¥ overlÊben flÞj af, jeg blev sÃ¥ overrasket, tÊnk at det var sÃ¥ nemt, og sÃ¥ hurtigt, i forhold til pincet, som er sÃ¥ pinefuldt. O... ãã£ãšèŠã
jeg har brugt bryn farven i mange Ã¥r nu, den holde lÊnge og jeg har kun en gang oplevet at blive lidt rÞd, hvilket er forstÃ¥eligt nÃ¥r man frivilligt vÊlger at putte kemikalier i hovedet. har netop be... ãã£ãšèŠã
Jeg fortryder virkelig ikke at have lÊst anmeldelserne pÃ¥ Trustpilot pÃ¥ forhÃ¥nd. Jeg har brugt brune nuancer af Þjenbrynsfarve i mange Ã¥r. Denne gang besluttede jeg mig for at prÞve Hanne Bang og... ãã£ãšèŠã
Har farvet brun gennem flere Ã¥r. Grundet CO-VID nedlukning har min forfÊngelighed vÊret nÞdsaget til selv farve bryn. Kraftig allergisk reaktion. RÞd, hÊvet, fyldt med blister ved Þjenbryn. Har fulgt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hanne Bang Cosmetics + Hårfjerning mÊnd og kvinder + Neglereparation + Permanentfarve til Þjenvipper og -bryn + LÊbestift og lÊbecreme
ãã³ããŒã¯
- kontakt@hannebang.dk
- www.hannebang.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg er en flittig bruger af jeresâŠ
Jeg er en flittig bruger af jeres Þjenbryn farve, men jeres vippefarve giver desvÊrre ingen farve til mine helt lyse vipper ð Þv

Fungerer overhovedet ikke
Har brugt vippefarven på mine helt lyse vipper. Fulgte instruktionerne til punkt og prikke, og har prÞvet af 2 omgange. Vipperne har overhovedet ikke taget imod, og er ligeså lyse som fÞr. Spild af penge.

Super skuffet!
Jeg har brugt Hanne Bang Þjnebrynsfarve i sortbrun/mÞrkebrun og vippefarve i sortbrun/mÞrkebrun de sidste 8- 10 år. Jeg har altid vÊret super tilfreds med produkteterne, da de har givet mig den prÊcise farve, jeg gerne vil have. Dog efter den nye Êndring, hvor man bruger en aktive gel m.m., så får jeg SLET IKKE det samme resultat overhovedet!! Jeg har selv meget lyse Þjnebryn og vipper normalt, men jeg kan ikke se nogen forskel, når man ser på fÞr og lige efter... Jeg er så skuffet over den Êndring, og jeg fÞler mig snydt efter alle disse år... Jeg fÞlger meget nÞjagtigt brugsanvisningen selvfÞlgelig, så det er ikke derfor jeg ikke se en forskel. Jeg har også prÞvet at lade det sidde lÊngere tid, for at se om det gÞr en forskel.... Jeg har prÞvet at blande cremerne sammen fÞr jeg putter det på.... men nej, intet virker >:(

Sugering wax
Sugering wax -
Jeg kÞbte jeres produkt i 2019 til hårfjerning under armene. Jeg ELSKEDE produktet og har anbefalet det til alle. Efter det sidste var brugt her i 2020 kÞbte jeg en ny. Lidt Êrgerlig over ikke at kunne nÞjes med at kÞbe sukkeret, da mine strips stadig var intakte. Men produktet var så godt, så jeg ville ikke undvÊre.
Med den nye bÞtte + strips overvejer jeg at gå tilbage til at barbere mig igen. Det virker som om der er Êndret på kvaliteten af strips, som slet ikke får alt med. Det ender med en Þm armhule efter gentagne forsÞg, og jeg må give op og lade mange hår sidde. Og jeg vil kalde mig selv en habil bruger af produktet efter at have Þvet mig i et år.
Derudover passer låget ikke til selve bÞtten. Måske er jeg uheldig, men det kan simpelthen ikke sidde fast.
Hvis I har Êndret på produktet, så vil jeg bare sige at det bestemt ikke er til det bedre.

DÃ¥rlig oplevelse
Det startede fint ud med farven, men så da jeg begyndte at putte gel på mine vipper, fik jeg en smugle i Þjet og det sveg helt vildt! Jeg skyndte mig derfor selvfÞlgelig at skylle det ud med Þjet under vandhanen. Da jeg tager hovedet op og tÞrre mine Þjne, ser jeg i spejlet at mit Þje er helt rÞdt og at jeg er blevet sort rundt om Þjet. Der er nu gået en halv time og det ser stadig sådan ud. Virkelig dårlig oplevelse.

ALLERGISK REAKTION!!!!
Jeg kÞbte i Matas, Hanne bang's brune Þjenbrynsfarve, samt hårfjernings creme til ansigt.
Jeg slog fuldstÊndig ud i ansigtet bagefter, og min tanke på tidspunktet, var at jeg måtte have vÊret blevet allergisk, og tÊnkte egentlig ikke videre over dette..
Jeg skiftede derfor mÊrke til bryn farve fra Refectocil, samt hårfjernings creme til ansigtet, også kÞbt i Matas, Hårstopp, som jeg har vÊret tilfreds med. Denne gang, Ingen problemer med allergiske reaktioner?!?
Nu hvor jeg sidder og lÊser alle de opslag, med andre piger, som er oplevet det samme ( & vÊrre) end mig, fÞler jeg egentlig, at der bÞr gÞres noget, derfor deler jeg nu også min oplevelse!
Ikke nok med jeg har spildt 190 kr I produkter, jeg troede at JEG ikke kunne tåle, så kan jeg lÊse mig til at Hanne Bang frasiger sig alt ansvar.

Brunsort Þjenbrynsfarve er blåsort
Hej
Jeg har haft den samme oplevelse med farven brunsort. Har altid vÊret tilfreds, men den seneste pakke gÞr mine bryn nÊsten blåsorte i stedet.
Har set at i skriver at der ikke er Êndret noget, men et eller andet er i hvert fald gået galt. Produktionsfejl eller noget..... Er nÞdt til at finde noget andet for det her ser i hvert fald torske dumt ud!!!!

Hannebang ããã®åç
Hvor lÊnge holder brynsfarven?
Jeg har netop pÃ¥fÞrt den sorte brynsfarve, og indtil videre er jeg kun positivt overrasket. Jeg kunne dog godt tÊnke mig at vide hvor lang tid farven holder? Det stÃ¥r ikke pÃ¥ pakken, og pÃ¥ hjemme siden siger de bare âholder i ugerâ, hvilket jo er pÊnt uprÊcist...
HÃ¥ber nogen ved det

Hannebang ããã®åç
Grimme aftegninger på huden med brynfarve
Har i mange år brugt brynfarven brunsort og fået fine resultater. Efter jeg igen igen kÞbte en ny for et par måneder siden, har jeg med denne pakke hver gang fået grimme aftegninger på huden. Noget der aldrig har vÊret et problem med produktet, men som jeg til gengÊld har oplevet med andre mÊrker som jeg derfor har fravalgt. Hvad i alverden har I gjort og Êndret ved produktet? Synes det er frÊkt ikke at nÊvne at opskriften er Êndret, for det er tydeligvis et andet produkt jeg står med nu og ikke vil bruge mere.

Hannebang ããã®åç
Er vippefarve farligt at få i Þjet?
Hej ville
Bare spÞrge om det er farligt at få vippefarve i Þjnene da jeg har oplevet det.

Pludselig reaktion
Jeg har brugt produktet Þjenbrynsfarve brun i flere år, men har efter sidste gangs brug slået ud med en voldsom allergisk reaktion som ellers aldrig har påvirket mig fÞr. Min hud er ildrÞd under selve brynene, med svie og klÞen i dagene efterfÞlgende. Jeg var utrolig glad for produktet, og har anbefalet det til flere, men trÊkker det i mig igen, da reaktionen og kompositionen af produktet virker til at have Êndret sig.

Hannebang ããã®åç
Har brugt brun/sort i mange Ã¥r og vÊretâŠ
Har brugt brun/sort i mange år og vÊret meget glad for det.. Jeg har lige kÞbt en ny og er endt med kulsorte Þjenbryn.. Det er mega trÊls.. :-(

Allergisk reaktion på Þjenbrynsfarve
Jeg har i ca 2,5 år brugt Hanne Bangs Þjenbrynsfarve i brun/sort, men de sidste 2 gange har jeg oplevet en voldsom allergisk reaktion med rÞdmen, hÊvelse, svie og klÞe på huden i og omkring mine Þjenbryn:(
Jeg har kun farvet Þjenbryn ca 3 gange om året, så det er ikke fordi jeg har overgjort det. Jeg er Êrgelig over at jeg ikke lÊngere kan bruge deres Þjenbrynsfarve, og fraråder andre at benytte den for at undgå den reaktion jeg kan se mange mange andre også oplever.

Hannebang ããã®åç
Pludselig allergi på trods af flere års brug
På samme måde som jeg (til min store overraskelse) kan se andre også skriver herinde, har jeg ligeledes brugt Hanne Bangs brynfarve i flere år, hvorefter der en dag pludselig sker en voldsom allergisk reaktion. Jeg har ellers aldrig haft nogle allergier eller allergiske reaktioner over for noget som helst i mit liv, og heller ikke andre farver/brynfarver. HÊvelse, klÞen, rÞdme og svie i mange dÞgn efter! Meget ubehagelig oplevelse... Jeg er udstyret med blonde bryn, og har endnu ikke fundet en farve der holder mere end 7-10 dage, hvor Hanne Bangs faktisk holdte godt og flot. Derfor er jeg bestemt Êrgerlig over, at jeg, og så mange andre, kan komme ud for den reaktion, selvom man har brugt det mange gange fÞr.
Jeg håber, at de får lÞst det problem snart.

Jeg har brugt Hanne Bangs ÞjenbrynsâŠ
Jeg har brugt Hanne Bangs Þjenbryns farve i mange år, men de to sidste gange, har jeg haft kraftig reaktion på produktet og kan ikke bruge det lÊngere. Huden under og omkring Þjenbrynene bliver rÞd
, hÊver og klÞer slemt. Dette varer i et par dage efter farvning. Har ellers vÊret tilfreds med produktet, men kan ikke bruge det lÊngere.

Hannebang ããã®åç
jeg har brugt bryn farven i mange Ã¥râŠ
jeg har brugt bryn farven i mange år nu, den holde lÊnge og jeg har kun en gang oplevet at blive lidt rÞd, hvilket er forståeligt når man frivilligt vÊlger at putte kemikalier i hovedet. har netop bestilt en lÊbestift derfra som jeg glÊder mig til at prÞve på.
eneste negative ting jeg kan sige er at farven til bryn kan blive for gammel og dermed ikke have nogen virkning, ellers et super produkt til overkommelig pris, som selv en makeup idiot som jeg, kan finde ud af...
Har ogsÃ¥ fÃ¥et stÊrk reaktion pÃ¥âŠ
Har også fået stÊrk reaktion på Þjenbryn efter Hanne bang sort brun Þjenbryn farve.
Det klÞ og er super hÊvet og rÞd.
Produktet skal trÊkkes ud af markedet, det er ikke ok, at der er så mange der slår ud!!!!
Jeg vil have pengene retur.

Allergisk reaktion ..
Jeg har i mange år farvet Þjenbryn, da jeg er udstyret med blonde bryn .. Har brugt samme mÊrke (det som frisÞrerne bruger) i 7 år og aldrig oplevet problemer, andet end at farven var helt vÊk efter 14 dage ..
Materialisten informerede mig om, at Hanne Bangs skulle holde meget lÊngere tid .. Whatâs not to like ? SÃ¥ jeg kÞbte en pakke med âBrunâ Þjenbrynsfarve og fulgte instruktionerne nÞje .. Men ca. 5 minutter efter, at jeg fjernede farven blev jeg ildrÞd i og omkring mine Þjenbryn, de svider og klÞr helt vildt !! Selv nu 12 timer senere, klÞr og svider de helt ekstremt ..

Hannebang ããã®åç
Kraftig allergisk reaktion på brynfarve
Jeg har prÞvet brynfarven i brunsort og mine bryn blev helt rÞde og irriteret. De har sviet i flere dage og jeg vil virkelig ikke anbefale nogen at bruge produktet!

Hannebang ããã®åç
Brun Þjenbryn farve virker slet ikke
Brun Þjenbryn farve virker slet ikke, hvis noget gjorde det dem kun mere sort og tykkere, Gjorde prÊcist som der stod på instruktionen og prÞvede 2 gange og samme resultat. Dårlig produkt.