Hannebang レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FuldstÊndig fantastisk oplevelse med Þko Face wax! De smÃ¥ mÞrkere dun pÃ¥ overlÊben flÞj af, jeg blev sÃ¥ overrasket, tÊnk at det var sÃ¥ nemt, og sÃ¥ hurtigt, i forhold til pincet, som er sÃ¥ pinefuldt. O... もっず芋る

jeg har brugt bryn farven i mange Ã¥r nu, den holde lÊnge og jeg har kun en gang oplevet at blive lidt rÞd, hvilket er forstÃ¥eligt nÃ¥r man frivilligt vÊlger at putte kemikalier i hovedet. har netop be... もっず芋る

Jeg fortryder virkelig ikke at have lÊst anmeldelserne pÃ¥ Trustpilot pÃ¥ forhÃ¥nd. Jeg har brugt brune nuancer af Þjenbrynsfarve i mange Ã¥r. Denne gang besluttede jeg mig for at prÞve Hanne Bang og... もっず芋る

Har farvet brun gennem flere Ã¥r. Grundet CO-VID nedlukning har min forfÊngelighed vÊret nÞdsaget til selv farve bryn. Kraftig allergisk reaktion. RÞd, hÊvet, fyldt med blister ved Þjenbryn. Har fulgt... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 矎容・健康

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hanne Bang Cosmetics + Hårfjerning mÊnd og kvinder + Neglereparation + Permanentfarve til Þjenvipper og -bryn + LÊbestift og lÊbecreme

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

91件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg er en flittig bruger af jeres

Jeg er en flittig bruger af jeres Þjenbryn farve, men jeres vippefarve giver desvÊrre ingen farve til mine helt lyse vipper 😕 Þv

2020幎10月27日

KÊre Anne Mette,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har opnået det Þnskede farveresultat efter brug af vores vippefarve.
Normalt får vipperne en dyb og intens farve efter brug af produktet - og hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, kan vi sammen finde ud af, hvorfor dine vipper ikke er blevet farvet.

Fungerer overhovedet ikke

Har brugt vippefarven på mine helt lyse vipper. Fulgte instruktionerne til punkt og prikke, og har prÞvet af 2 omgange. Vipperne har overhovedet ikke taget imod, og er ligeså lyse som fÞr. Spild af penge.

2020幎10月15日

KÊre Line,

Super skuffet!

Jeg har brugt Hanne Bang Þjnebrynsfarve i sortbrun/mÞrkebrun og vippefarve i sortbrun/mÞrkebrun de sidste 8- 10 år. Jeg har altid vÊret super tilfreds med produkteterne, da de har givet mig den prÊcise farve, jeg gerne vil have. Dog efter den nye Êndring, hvor man bruger en aktive gel m.m., så får jeg SLET IKKE det samme resultat overhovedet!! Jeg har selv meget lyse Þjnebryn og vipper normalt, men jeg kan ikke se nogen forskel, når man ser på fÞr og lige efter... Jeg er så skuffet over den Êndring, og jeg fÞler mig snydt efter alle disse år... Jeg fÞlger meget nÞjagtigt brugsanvisningen selvfÞlgelig, så det er ikke derfor jeg ikke se en forskel. Jeg har også prÞvet at lade det sidde lÊngere tid, for at se om det gÞr en forskel.... Jeg har prÞvet at blande cremerne sammen fÞr jeg putter det på.... men nej, intet virker >:(

2020幎10月10日

KÊre Kathrine-Maggie,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med farveresultatet efter brug af et af vores produkter. Det er ikke helt tydeligt for os hvilket produkt, du har vÊret utilfreds med. Der ligger en aktiveringsgel i vores "Vippefarve", men det er ikke en Êndring, som er blevet foretaget for nyligt. Sådan har produktet vÊret i de nÊsten 10 år, det har vÊret på markedet.

Hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så kan vi sammen finde ud af, hvilket produkt du har brugt, og hvorfor det ikke har virket optimalt for dig.

Sugering wax

Sugering wax -
Jeg kÞbte jeres produkt i 2019 til hårfjerning under armene. Jeg ELSKEDE produktet og har anbefalet det til alle. Efter det sidste var brugt her i 2020 kÞbte jeg en ny. Lidt Êrgerlig over ikke at kunne nÞjes med at kÞbe sukkeret, da mine strips stadig var intakte. Men produktet var så godt, så jeg ville ikke undvÊre.
Med den nye bÞtte + strips overvejer jeg at gå tilbage til at barbere mig igen. Det virker som om der er Êndret på kvaliteten af strips, som slet ikke får alt med. Det ender med en Þm armhule efter gentagne forsÞg, og jeg må give op og lade mange hår sidde. Og jeg vil kalde mig selv en habil bruger af produktet efter at have Þvet mig i et år.
Derudover passer låget ikke til selve bÞtten. Måske er jeg uheldig, men det kan simpelthen ikke sidde fast.
Hvis I har Êndret på produktet, så vil jeg bare sige at det bestemt ikke er til det bedre.

2020幎10月3日

KÊre Cecilie,

Det er dejligt at hÞre, at du normalt har vÊret glad for vores Sugaring Wax.
Vi har ikke på noget tidspunkt Êndret hverken voksen eller de strips, som fÞlger med, så det er mÊrkeligt, hvorfor du pludselig oplever problemer med de medfÞlgende strips.

At låget ikke passer ordentlig til krukken lyder imidlertid som en fejl i produktionen. Hvis du i stedet skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så kan vi hjÊlpe dig videre.

DÃ¥rlig oplevelse

Det startede fint ud med farven, men så da jeg begyndte at putte gel på mine vipper, fik jeg en smugle i Þjet og det sveg helt vildt! Jeg skyndte mig derfor selvfÞlgelig at skylle det ud med Þjet under vandhanen. Da jeg tager hovedet op og tÞrre mine Þjne, ser jeg i spejlet at mit Þje er helt rÞdt og at jeg er blevet sort rundt om Þjet. Der er nu gået en halv time og det ser stadig sådan ud. Virkelig dårlig oplevelse.

2020幎8月26日

KÊre Johanna,

Vi er kede af at hÞre, at du har fået produktet i Þjnene. Som vi skriver i brugsanvisningen, er det vigtigt at undgå dette - og at skylle Þjet grundigt, hvis det skulle ske.
Hvis du i den forbindelse får farve på huden, så vil der ske en farvning af huden. Denne vil dog hurtigt forsvinde igen.

Du er meget velkommen til at skrive til os på kontakt@hannebang.dk, hvis du har flere kommentarer eller spÞrgsmål til produktet.

ALLERGISK REAKTION!!!!

Jeg kÞbte i Matas, Hanne bang's brune Þjenbrynsfarve, samt hårfjernings creme til ansigt.

Jeg slog fuldstÊndig ud i ansigtet bagefter, og min tanke på tidspunktet, var at jeg måtte have vÊret blevet allergisk, og tÊnkte egentlig ikke videre over dette..

Jeg skiftede derfor mÊrke til bryn farve fra Refectocil, samt hårfjernings creme til ansigtet, også kÞbt i Matas, Hårstopp, som jeg har vÊret tilfreds med. Denne gang, Ingen problemer med allergiske reaktioner?!?

Nu hvor jeg sidder og lÊser alle de opslag, med andre piger, som er oplevet det samme ( & vÊrre) end mig, fÞler jeg egentlig, at der bÞr gÞres noget, derfor deler jeg nu også min oplevelse!

Ikke nok med jeg har spildt 190 kr I produkter, jeg troede at JEG ikke kunne tåle, så kan jeg lÊse mig til at Hanne Bang frasiger sig alt ansvar.

2020幎8月24日

KÊre Camilla,

Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet en allergisk reaktion efter brug af brynfarven.

Som vi også har skrevet til dig i en mail, er der bestemt ikke tale om, at vi frasiger os alt ansvar. Vi arbejder hele tiden på at sikre os, at vores produkter er effektive men samtidig så skånsomme for huden som muligt, og at de naturligvis hele tiden lever op til den gÊldende lovgivning for kosmetikprodukter. Vi sÊlger tusindvis af brynfarver hvert år, og har dermed rigtig mange tilfredse kunder, som er glade for at bruge produktet.

Når det er sagt, så kan vi desvÊrre ikke gardere os imod allergi, som kommer i mange forskellige former.

Brunsort Þjenbrynsfarve er blåsort

Hej
Jeg har haft den samme oplevelse med farven brunsort. Har altid vÊret tilfreds, men den seneste pakke gÞr mine bryn nÊsten blåsorte i stedet.
Har set at i skriver at der ikke er Êndret noget, men et eller andet er i hvert fald gået galt. Produktionsfejl eller noget..... Er nÞdt til at finde noget andet for det her ser i hvert fald torske dumt ud!!!!

2020幎8月4日

Hej Kate,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med din seneste pakke med brunsort brynfarve.

Vi Êndrer indimellem vores produkter - bl.a. for hele tiden at sikre os, at produkterne overholder den gÊldende lovgivning. Det skulle dog ikke have betydning for farveresultatet.
Virketiden for brynfarven er 2-5 minutter, og du kan med fordel prÞve dig frem og nÞjes med en lidt kortere virketid, hvis du synes, at dine bryn bliver for mÞrke.

Hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så kan de hjÊlpe dig videre.

HANNE BANG COSMETICS

Hvor lÊnge holder brynsfarven?

Jeg har netop pÃ¥fÞrt den sorte brynsfarve, og indtil videre er jeg kun positivt overrasket. Jeg kunne dog godt tÊnke mig at vide hvor lang tid farven holder? Det stÃ¥r ikke pÃ¥ pakken, og pÃ¥ hjemme siden siger de bare “holder i uger”, hvilket jo er pÊnt uprÊcist...
HÃ¥ber nogen ved det

2020幎6月28日

Hej Sofia.
Dejlig at hÞre, at du er glad for vores brynfarve. Farven holder i ca. 3 uger - og nogle vil opleve, at den holder lÊngere, da hårenes struktur kan påvirke holdbarheden en smule.

Du er meget velkommen til at skrive til os på kontakt@hannebang.dk, hvis du har flere spÞrgsmål til produktet.

HANNE BANG COSMETICS

Grimme aftegninger på huden med brynfarve

Har i mange år brugt brynfarven brunsort og fået fine resultater. Efter jeg igen igen kÞbte en ny for et par måneder siden, har jeg med denne pakke hver gang fået grimme aftegninger på huden. Noget der aldrig har vÊret et problem med produktet, men som jeg til gengÊld har oplevet med andre mÊrker som jeg derfor har fravalgt. Hvad i alverden har I gjort og Êndret ved produktet? Synes det er frÊkt ikke at nÊvne at opskriften er Êndret, for det er tydeligvis et andet produkt jeg står med nu og ikke vil bruge mere.

2020幎6月8日

KÊre Pernille,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med din seneste pakke med brynfarve.

Vi Êndrer indimellem vores produkter - bl.a. for hele tiden at sikre os, at produkterne overholder den gÊldende lovgivning - men det burde ikke betyde, at brynfarven pludselig farver huden.
Hvis du har oplevet dette, må du meget gerne skrive til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så vi kan undersÞge nÊrmere, hvad der kan vÊre årsagen til det.

HANNE BANG COSMETICS

Er vippefarve farligt at få i Þjet?

Hej ville
Bare spÞrge om det er farligt at få vippefarve i Þjnene da jeg har oplevet det.

2020幎6月3日

KÊre Emma,

Som det står skrevet på produktets emballage, skal du sÞrge for at skylle Þjnene grundigt, hvis farven er kommet i Þjnene.
Hvis du har flere spÞrgsmål til produktet, er du meget velkommen til at skrive til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk

Pludselig reaktion

Jeg har brugt produktet Þjenbrynsfarve brun i flere år, men har efter sidste gangs brug slået ud med en voldsom allergisk reaktion som ellers aldrig har påvirket mig fÞr. Min hud er ildrÞd under selve brynene, med svie og klÞen i dagene efterfÞlgende. Jeg var utrolig glad for produktet, og har anbefalet det til flere, men trÊkker det i mig igen, da reaktionen og kompositionen af produktet virker til at have Êndret sig.

2020幎6月1日

KÊre Caroline,

For at vi kan gå videre med din henvendelse, har vi brug for det batchnummer, som står på tuben med farve. Hvis du er sÞd at sende det til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så kan de hjÊlpe dig videre herfra.

HANNE BANG COSMETICS

Har brugt brun/sort i mange Ã¥r og vÊret

Har brugt brun/sort i mange år og vÊret meget glad for det.. Jeg har lige kÞbt en ny og er endt med kulsorte Þjenbryn.. Det er mega trÊls.. :-(

2020幎4月12日

KÊre Pernille,

Det er vi kede af at hÞre... Hvis du skriver til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så kan vi hjÊlpe dig.

Allergisk reaktion på Þjenbrynsfarve

Jeg har i ca 2,5 år brugt Hanne Bangs Þjenbrynsfarve i brun/sort, men de sidste 2 gange har jeg oplevet en voldsom allergisk reaktion med rÞdmen, hÊvelse, svie og klÞe på huden i og omkring mine Þjenbryn:(
Jeg har kun farvet Þjenbryn ca 3 gange om året, så det er ikke fordi jeg har overgjort det. Jeg er Êrgelig over at jeg ikke lÊngere kan bruge deres Þjenbrynsfarve, og fraråder andre at benytte den for at undgå den reaktion jeg kan se mange mange andre også oplever.

2020幎4月9日

KÊre Maja,

Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet en allergisk reaktion efter brug af vores brynfarve.

Det er vigtigt for os, at vores produkter passer godt på huden - men vi kan desvÊrre ikke gardere os imod allergi.
Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, da vi gerne vil hÞre lidt mere om din oplevelse af produktet.

HANNE BANG COSMETICS

Pludselig allergi på trods af flere års brug

På samme måde som jeg (til min store overraskelse) kan se andre også skriver herinde, har jeg ligeledes brugt Hanne Bangs brynfarve i flere år, hvorefter der en dag pludselig sker en voldsom allergisk reaktion. Jeg har ellers aldrig haft nogle allergier eller allergiske reaktioner over for noget som helst i mit liv, og heller ikke andre farver/brynfarver. HÊvelse, klÞen, rÞdme og svie i mange dÞgn efter! Meget ubehagelig oplevelse... Jeg er udstyret med blonde bryn, og har endnu ikke fundet en farve der holder mere end 7-10 dage, hvor Hanne Bangs faktisk holdte godt og flot. Derfor er jeg bestemt Êrgerlig over, at jeg, og så mange andre, kan komme ud for den reaktion, selvom man har brugt det mange gange fÞr.
Jeg håber, at de får lÞst det problem snart.

2020幎3月22日

KÊre Marie,

Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet en allergisk reaktion efter brug af produktet.
Du må meget gerne skrive til vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, så vi kan hÞre lidt mere om din oplevelse med produktet.

Jeg har brugt Hanne Bangs Þjenbryns

Jeg har brugt Hanne Bangs Þjenbryns farve i mange år, men de to sidste gange, har jeg haft kraftig reaktion på produktet og kan ikke bruge det lÊngere. Huden under og omkring Þjenbrynene bliver rÞd
, hÊver og klÞer slemt. Dette varer i et par dage efter farvning. Har ellers vÊret tilfreds med produktet, men kan ikke bruge det lÊngere.

2020幎2月22日

KÊre Tina,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en allergisk reaktion efter brug af vores brynfarve.

HANNE BANG COSMETICS

jeg har brugt bryn farven i mange år

jeg har brugt bryn farven i mange år nu, den holde lÊnge og jeg har kun en gang oplevet at blive lidt rÞd, hvilket er forståeligt når man frivilligt vÊlger at putte kemikalier i hovedet. har netop bestilt en lÊbestift derfra som jeg glÊder mig til at prÞve på.
eneste negative ting jeg kan sige er at farven til bryn kan blive for gammel og dermed ikke have nogen virkning, ellers et super produkt til overkommelig pris, som selv en makeup idiot som jeg, kan finde ud af...

2020幎2月19日
自発的なレビュヌ

Har ogsÃ¥ fÃ¥et stÊrk reaktion på

Har også fået stÊrk reaktion på Þjenbryn efter Hanne bang sort brun Þjenbryn farve.
Det klÞ og er super hÊvet og rÞd.
Produktet skal trÊkkes ud af markedet, det er ikke ok, at der er så mange der slår ud!!!!
Jeg vil have pengene retur.

2020幎2月2日

KÊre Hana,

Vi kan desvÊrre ikke gardere os imod allergi - men hvis du kontakter vores kundeservice på kontakt@hannebang.dk, kan vi hjÊlpe dig, så godt vi kan.

Allergisk reaktion ..

Jeg har i mange år farvet Þjenbryn, da jeg er udstyret med blonde bryn .. Har brugt samme mÊrke (det som frisÞrerne bruger) i 7 år og aldrig oplevet problemer, andet end at farven var helt vÊk efter 14 dage ..

Materialisten informerede mig om, at Hanne Bangs skulle holde meget lÊngere tid .. What’s not to like ? SÃ¥ jeg kÞbte en pakke med ‘Brun’ Þjenbrynsfarve og fulgte instruktionerne nÞje .. Men ca. 5 minutter efter, at jeg fjernede farven blev jeg ildrÞd i og omkring mine Þjenbryn, de svider og klÞr helt vildt !! Selv nu 12 timer senere, klÞr og svider de helt ekstremt ..

2020幎1月3日

KÊre Simone,

Vi er kede af at hÞre, at du er allergisk overfor brynfarven. Allergi er svÊr at gardere sig imod.

Hvis du skriver til os på kontakt@hannebang.dk kan vi aftale refundering af produktet, da du selvfÞlgelig ikke skal betale for et produkt, som du ikke har haft glÊde af.

HANNE BANG COSMETICS

Kraftig allergisk reaktion på brynfarve

Jeg har prÞvet brynfarven i brunsort og mine bryn blev helt rÞde og irriteret. De har sviet i flere dage og jeg vil virkelig ikke anbefale nogen at bruge produktet!

2019幎11月24日

KÊre Mathia,

Vi er kede af at hÞre, at din hud er blevet irriteret efter farvning af dine bryn.

Vi gÞr alt, hvad vi kan for at udvikle produkter, der er effektive men også skånsomme mod huden. DesvÊrre kan vi ikke helt gardere os imod evt. allergi men kun sÞrge for, at produkterne lever op til den gÊldende lovgivning, og at de er så skånsomme som overhovedet muligt uden at miste sin effekt.

Skulle du have nogle spÞrgsmÃ¥l – eller yderligere kommentarer til produktet – er du velkommen til at kontakte os pÃ¥ tlf. 4916 2800.

HANNE BANG COSMETICS

Brun Þjenbryn farve virker slet ikke

Brun Þjenbryn farve virker slet ikke, hvis noget gjorde det dem kun mere sort og tykkere, Gjorde prÊcist som der stod på instruktionen og prÞvede 2 gange og samme resultat. Dårlig produkt.

2019幎11月19日

KÊre Julia,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med farveresultatet efter brug af vores brynfarve. Det lyder mÊrkeligt, at dine bryn slet ikke er blevet farvet af produktet - og vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at finde ud af, hvad der kan vÊre gået galt, hvis du skriver direkte til os på kontakt@hannebang.dk.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。