Happiiレビュー

4,337
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Imponerende Bestilte om eftermiddagen og næste formiddag var varen klar til udlevering i pakkeshop. Mon postnord har for lidt at lave!? Men bestilling var nem og ordrebekræftelse kom straks. Vare... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Produktet var ikke på lager ved bestillingen, men blev meddelt leveringstidspunkt hvilket blev overholdt til punkt og prikke! Rigtig god hjemmeside der er let og overskuelig og til priser der matcher... もっと見る

5つ星のうち4の評価

5つ星のうち5の評価

Super duper hurtig levering, rigtigt gode priser og virkelig en rar kundeservice. Jeg har fået høflig og hurtig betjening hver gang jeg har ringet ind eller skrevet en mail. :) Fik hurtigt hjælp... もっと見る

優良

(4,337)

過去12か月のレビュー数: 71

レビューを書く

Fantastic service

I ordered an extremely good keyboard at an insanely low price! Package was already shipped 15 minutes after ordering and arrived the next day. I couldn't be happier with my Happii experience!

2025年8月20日
5つ星のうち1の評価

Elendig service i reklamationssag

Elendig service i reklamationssag.
Har nu haft et gamer headset sendt ind i en lille måned og stadig ingen løsning, men sendt videre til eksternt værksted (hvilket lyder vanvittigt for et headset til 500 kr).
Hvis dette er fremgangsmåden for happii (og proshop som de umiddelbart deler support med), vurderer jeg ikke man kan købe elektronik der af frygt for at skulle vente 1 mdr på at få en afklaring på ens reklamation.
Må samholde med oplevelse i f.eks. Power hvor de på stedet kunne løse skade på en mus til gaming.

2025年7月20日

Hej Anders

Vi beklager behandlingstiden.

Jeg vil kontakte dig og undersøge, hvad jeg evt. kan gøre for at hjælpe reklamationen i mål.

Vi tales ved.

Proshop.dk

5つ星のうち5の評価

Meget bedre oplevelse end forventet

Havde set på Trustpilot, at man ikke helt kunne regne med Happiis angivne leveringstider, men forsøgte nu at bestille alligevel. Bestilte et grafikkort lørdag eftermiddag og det var allerede leveret mandag middag. Det må da siges, at være hurtig leveringstid. Havde forventet, at Postnord først ville modtage pakken fra Happii mandag, men tilsyneladende arbejder de også i weekenderne imod alt forventning.

2025年7月21日
5つ星のうち4の評価

Næsten perfekt

Der blev oplyst at varen ville blive leveret 5-6 dag frem, men allerede på 4.dagen ( lørdag ) lå den i pakkeboxen. Fedt at blive overrasket på den måde, der er jo ingen der ønsker den omvendte model!! Vil også lige sige tak til postnord for lige at tage sig sammen og tage den med ud på lørdagsruten. Ingen buler skræmmer eller lignende.🎯

2025年7月26日
5つ星のうち5の評価

super god service da jeg manglede 2…

super god service da jeg manglede 2 produter og skulle bevise at jeg ikke taget dem fra min pakke da jeg
hentet den fra posthuset var min pakket open .det kunne se mine produkter pakket via deres videoovervåning at de havde pakket det så må der er folk fra postnord der har taget det ?pris cr 178 kr jeg sendte billeder af pakker hvordan den så ud da jeg fik den så god service hos hapii så nu er jeg hapii hi hi

2025年7月24日
5つ星のうち3の評価

Kan ikke regne med deres leveringstid

De fleste gange går det fint at handle hos happii, men jeg har også flere gange oplevet at varerne SLET ikke kommer til aftalt tid - hvor man gang på gang får en email om at leveringen bliver forsinket yderligere, nogle gange tre gange for samme vare. Med andre ord har de ikke styr på lagerbeholding og/eller forsyningskæde, og bør ikke have pågældende varer i deres sortiment.

2025年6月21日

Hej Daniel

Det ærgrer os at høre, at du gentagne gange har oplevet forsinkelser på dine bestillinger. Det beklager vi.

For den mest sikre forventede leveringstid anbefaler vi, at man bestiller varer markeret "På lager". Varer med markeringen "Fjernlager," kan til tider være forsinket fra vores leverandører.

Hvis du vil have mig til at undersøge en konkret hændelse, kan du opdatere din anmeldelse med ordre- eller fakturanummer. Så vil jeg gerne se på, hvad der skete i det tilfælde, og om vi eventuelt kan skabe en forbedring.

5つ星のうち2の評価

Enormt langsom afsendelse.

Bestilte en vare, som stod som værende på lager, mandag.

Nu er det torsdag efter lukketid, og har lige fået en mail om, at varen er pakket, og afventer afhentning.

Det kan Temu jo konkurrere med.

2025年6月12日

Hej Carsten

Da du 9. juni bestilte din vare, fik du oplyst forventet levering 18.-19. juni, da varen var på fjernlager.

Det lykkedes dog at skaffe varen tidligere, så den kunne pakkes og sendes 12. juni til levering den 13.

Husk at tjekke, om varen er markeret med "På lager" eller "Fjernlager". Hvis du har spørgsmål om leveringstid, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

5つ星のうち2の評価

Langsom levering og overholder ikke…

Langsom levering og overholder ikke oplyst leveringstid
Jeg har bestilt en vare og har nu to gange fået mails om udskydelse af levering. Ikke godt nok - og kan se andre har samme problem med Happii.

2025年5月17日

Hej Rasmus
Jeg beklager forsinkelsen.
Jeg vil meget gerne undersøge status for din bestilling og give dig et svar.
Inden jeg kan gøre det, bedes du opdatere din anmeldelse og oplyse dit ordrenummer, tak.

Opdatering:
Vi har modtaget produktet på lager i dag og din bestilling er afsendt for kort tid siden.
Jeg beklager forsinkelsen.
Mvh
Søren

5つ星のうち1の評価

Hele forløbet var vildledende, frustrerende og uprofessionelt – pas på med at handle her

Jeg bestilte en skærm hos Happii den 5. maj 2025. På det tidspunkt stod der klart og tydeligt på hjemmesiden, at varen var på lager med 1–2 dages levering og at der var 12 stk. på lager. Baseret på den oplysning bestilte jeg varen.

Dagen gik, og intet skete. Jeg kontaktede kundeservice telefonisk den 7. maj kl. 13:09 og fik at vide, at jeg ville få en mail om forsendelse “om få minutter”. Den mail kom først kl. 00:08 natten til den 8. maj, og det var ikke en forsendelsesbekræftelse – men en besked om forsinkelse, og at varen først forventedes leveret den 12. maj.

Samme dag – den 8. maj – blev varen så endelig gjort klar til forsendelse kl. 11:38, tre hele hverdage efter bestilling. Her blev det tydeligt for mig, at Happii ikke overholdt den lovede leveringstid, på trods af at varen blev markedsført som “på lager” hele vejen igennem.

Jeg skrev derefter en mail med en seriøs klage og vedhæftede dokumentation. Det eneste jeg modtog retur, var først en automatisk besked med et sagsnummer, og sidenhen et svar, der nærmest skyldte skylden på mig. De nægtede, at varen havde været på lager da jeg bestilte – på trods af at jeg har et skærmbillede fra deres hjemmeside, der viser det modsatte. Det blev forklaret væk med “systemoplysninger”, og som kunde stod jeg tilbage med følelsen af at blive mistænkeliggjort og ikke taget seriøst.

De hævdede også, at de stadig “overholdt leveringstiden”, selvom de selv havde sendt mig en forsinkelsesmail med ny dato. Den logik er svær at tage alvorligt.

Jeg fik heller aldrig svar på mine konkrete spørgsmål, og ingen form for undskyldning eller kompensation – kun bortforklaringer, standardbeskeder og dårlige undskyldninger.

Opsummering:
• De skriver én ting på hjemmesiden og gør noget andet i praksis
• Du får automatiske og vildledende svar
• Kundeservice lover hurtig opfølgning – men leverer sent og upræcist
• Du bliver talt ned til, når du stiller kritiske spørgsmål
• Ingen vil tage ansvar, og du får ingen form for imødekommenhed

Jeg handler aldrig her igen, og jeg anbefaler andre at være meget påpasselige. Det her forløb var en øvelse i tålmodighed, frustration og mistillid – alt det man ikke ønsker som kund

2025年5月8日

Hej Kivan
Jeg kan se du har været i dialog med kundeservice i går, hvor du har fået uddybende forklaring.
Derfor vi jeg fatte mig i korthed her.
På bestillingstidspunktet den 5 maj, oplyste vi at forventet leveringsdato er den 9 maj.
At du har modtaget en systemmail som oplyser om ændret leveringstid, dette er en fejl og jeg beklager forvirringen.

Din bestilling er på vej med PostNord, levering vil ske i dag, den 9 maj.
Mvh
Søren

Hurtig ekspedition

Har købt hos Happii.dk flere gange, uanset om det er på en helligdag eller hverdag ordren ekspederes er den altid fremme indenfor 24 timer, varens kvalitet er altid helt i orden.

2025年4月9日

Trustpilot エクスペリエンス