Happy Dogs レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kom i kontakt med Happy Dogs nov/dec sidste år, da jeg kom til den erkendelse at min skønne tæve Simba ikke fik den opmærksomhed og motion som hun fortjente. Pga arbejde og demensramt familiemedl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

hos happy dogs er vore kæledyr i bedste hænder....jeg har lige fået Kenzo ---- han gik direkte i mit hjerte - Happy dogs formidler på den fremragende måde . de ser på hvad er bedst for hunden og vurd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Happy Dogs er en fantastisk forening fyldt af fællesskab, vilje og hjerterum. Her er alle medlemmer, frivillige og ikke mindst hunde lige meget værd. Jeg vil anbefale Happy Dogs til alle jeg kender,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har fået hjælp to gange, både adfærdshjælp til min tæve samt hjælp til at finde et nyt hjem til min hanhund (ressourceforsvar). De er så søde. Hans "problemer" samt behov blev sat først, og den... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Foreningen Happy Dogs er en frivillig og ulønnet forening, bygget på et kæmpe fællesskab af hundeejere og hunde fra hele Danmark Foreningen Happy Dogs administrerer en stor hundeejer/interesse gruppe på Facebook. Foreningen arbejder for, at hundene i Danmark skal få bedre vilkår. Happy Dogs vil have reduceret det høje årlige antal aflivning af helt raske hunde, der foranstaltes af deres ejere, der ikke kan overskue at have hundene. Happy Dogs hjælper med forbyggende indsats via råd, vejledning, træning, ved generelt at belyse, hvad det kræver af et menneske, at blive en ANSVARLIG hundeejer. Alle offentlige institutioner samt private arbejdsgivere kan bestille Happy Dogs foredrag. Happy Dogs videreformidler hunde til ansvarlige og særligt udvalgte familier, samt bruger frivillige HundePleje Familier til akutte hunde der har behov. Der er ingen Happy Dogs hunde der kommer i bur, kennel eller internater, de passes alle i private kompetente hjem. Happy Dogs hjælper med at skrive ansøgninger til fonde, få delt dyrlæge regninger op m.m. Vi støtter desuden Happy Dogs hundeejer i uforudsete økonomiske situationer, når ALLE andre muligheder er udtømte. Det kan være alt fra en loppekur, foder i en periode, træning eller som tilskud til medicin og dyrlæge regning. Happy Dogs bekæmper hundehandlere i Danmark så som hvalpefabrikker, gadehunde der bliver hentet til Danmark af ren profit, mennesker der tager imod gratis hunde/billige hunde, kun for at tjene penge på at omplacere dem.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Har været medlem af Happy Dogs

Har været medlem af Happy Dogs, ja faktisk fra en måned efter gruppen blev oprettet. Jeg har som medlem kunne følge med på sidelinjen og set hvordan Happy Dogs er vokset.

Happy Dogs er en fantastisk hundegruppen, hvor søde admins er konsekvemte overfor dårlig opførsel. Hvilket er skønt, specielt i en tid hvor det er blevet populært at gemme sig bag en skærm.

Jeg elsker Happy Dogs og den gode omgangstone der vægtes i gruppen/foreningen, føler faktisk at det er det eneste sted på de sociale medier, hvor man kan ytre sig i en god tone, uden at blive svinet til... hvilket er et kæmpe plus for mig og mange andre.

2018年1月12日
5つ星のうち5の評価

Happy Dogs skal have alle de stjerner …

Happy Dogs skal have alle de stjerner der kan gives, fordi de er der altid for både firebenede og tobenede. Happy Dogs gør et kæmpe arbejde bla. med at finde nyt hjem til hunde, hvor alternativet ellers ofte havde været aflivning. Rigtig mange hunde har fået nyt hjem igennem Happy Dogs og jeg tør ikke tænke tanken, hvis Happy Dogs ikke længere var til. Alle hunde fortjener en ny chance og der bliver altid taget hensyn til, hvad hver enkelt hund har behov for. Tillige er det betryggende at, der laves kontrakt på hver hund, så den ikke bare kan skifte hjem igen og igen, uden professionelle Happy Dogs er med. Husk tillige at Happy Dogs arbejder ulønnet og gør det af kærlighed til hundene. Der er varme, kærlighed til vovserne i Happy Dogs...og alle ....både mennesker og hunde bliver godt behandlet, ligemeget hvem eller hvad man er.

2018年1月12日
5つ星のうち5の評価

Jeg blev henvist til happy dog

Jeg blev henvist til happy dog, da vi stod i en meget svær situation med vores elskede hund, som ikke kunne komme med os videre. Her snakkede vi med de mest fantastiske mennesker som lyttede til os og snakkede med os omkring vores hund. Vi var så kede af at vi skulle af med den, men happy dogs havde tjek på alt, vores hund kom ikke bare ud til den første og bedste familie. De gav sig god tid, for at finde en familie der lige passede til vores hund. Og vi fik opdateringer efter hun flyttede fra os, hvilket vi var utrolig glade for. Vi følte at vi fik den hjælp vi havde brug for. Når vi engang skal have en hund, ville jeg helt klart vælge en fra happy dog, da jeg kan se hvor meget arbejde de ligger i hundene. Og hjælp hos den kan man altid få. Så ville helt klart anbefale dem til andre, da de virkelige er professionelle de frivillige.

5つ星のうち5の評価

Så fantastiske og virkelig engagerede …

Så fantastiske og virkelig engagerede frivillige hundeelskere.
Pga dødsfald skulle en skøn familiehund have ny familie, og på under 3 uger var denperfekte familie fundet. Dette kan kun lade sig gøre pga et fabelagtigt netværk blandt de frivillige og en masse skønne plejefamilier for vores 4benede venner..
Jeg vil til enhver tid både støtte og anbefale Happy Dogs.

🐾🐾

Er medlem og har været det lang tid.
Alle kan finde et hjem til en hvalp, men at finde et hjem til en voksen omplaseringshund dyer har mange ting med i bagagen - det kræver nogen specielle mennekser med stor vilje.

Tak for jer!

Trustpilot エクスペリエンス