Jeg kom i kontakt med Happy Dogs nov/dec sidste Ã¥r, da jeg kom til den erkendelse at min skÞnne tÊve Simba ikke fik den opmÊrksomhed og motion som hun fortjente. Pga arbejde og demensramt familiemedl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
hos happy dogs er vore kÊledyr i bedste hÊnder....jeg har lige fÃ¥et Kenzo ---- han gik direkte i mit hjerte - Happy dogs formidler pÃ¥ den fremragende mÃ¥de . de ser pÃ¥ hvad er bedst for hunden og vurd... ãã£ãšèŠã
Happy Dogs er en fantastisk forening fyldt af fÊllesskab, vilje og hjerterum. Her er alle medlemmer, frivillige og ikke mindst hunde lige meget vÊrd. Jeg vil anbefale Happy Dogs til alle jeg kender,... ãã£ãšèŠã
Har fÃ¥et hjÊlp to gange, bÃ¥de adfÊrdshjÊlp til min tÊve samt hjÊlp til at finde et nyt hjem til min hanhund (ressourceforsvar). De er sÃ¥ sÞde. Hans "problemer" samt behov blev sat fÞrst, og den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Foreningen Happy Dogs er en frivillig og ulÞnnet forening, bygget på et kÊmpe fÊllesskab af hundeejere og hunde fra hele Danmark Foreningen Happy Dogs administrerer en stor hundeejer/interesse gruppe på Facebook. Foreningen arbejder for, at hundene i Danmark skal få bedre vilkår. Happy Dogs vil have reduceret det hÞje årlige antal aflivning af helt raske hunde, der foranstaltes af deres ejere, der ikke kan overskue at have hundene. Happy Dogs hjÊlper med forbyggende indsats via råd, vejledning, trÊning, ved generelt at belyse, hvad det krÊver af et menneske, at blive en ANSVARLIG hundeejer. Alle offentlige institutioner samt private arbejdsgivere kan bestille Happy Dogs foredrag. Happy Dogs videreformidler hunde til ansvarlige og sÊrligt udvalgte familier, samt bruger frivillige HundePleje Familier til akutte hunde der har behov. Der er ingen Happy Dogs hunde der kommer i bur, kennel eller internater, de passes alle i private kompetente hjem. Happy Dogs hjÊlper med at skrive ansÞgninger til fonde, få delt dyrlÊge regninger op m.m. Vi stÞtter desuden Happy Dogs hundeejer i uforudsete Þkonomiske situationer, når ALLE andre muligheder er udtÞmte. Det kan vÊre alt fra en loppekur, foder i en periode, trÊning eller som tilskud til medicin og dyrlÊge regning. Happy Dogs bekÊmper hundehandlere i Danmark så som hvalpefabrikker, gadehunde der bliver hentet til Danmark af ren profit, mennesker der tager imod gratis hunde/billige hunde, kun for at tjene penge på at omplacere dem.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt fantastisk arbejdsindsats fra ildsjÊlene for vores firbenede venner :)
Jeg kom i kontakt med Happy Dogs nov/dec sidste år, da jeg kom til den erkendelse at min skÞnne tÊve Simba ikke fik den opmÊrksomhed og motion som hun fortjente. Pga arbejde og demensramt familiemedlem, som krÊver megen af min tid var Simba alt for meget overladt til sig selv herhjemme.
Efter kort tid og et stort arbejde af Jan Leo Plet, Aase Ebbesen og ikke mindst Ann Selmann, som fandt det perfekte sted. Simba har nu fået det perfekte hjem med store udfoldelsesmuligheder og trives med familien som også omfatter heste, lÞsgående hÞns og kat. Så stor tak for Jeres store arbejde.
Fantastiske mennesker med hjertet på rette sted.
Happy Dogs er en forening som hjÊlper hunde i nÞd.
I efteråret 2013 blev vi desvÊrre nÞdt til at skulle af med vores dejlige hund, da han blev stresset af at bo i lejlighed.
Med hjÊlp fra Happy Dogs fik han det dejligste hjem og en "lillesÞster"
TUSIND TAK FOR JER <3
Jeg er siden blevet frivillig i foreningen, fordi jeg mener at Happy Dogs gÞr det helt rigtige.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã