レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kom i kontakt med Happy Dogs nov/dec sidste Ã¥r, da jeg kom til den erkendelse at min skÞnne tÊve Simba ikke fik den opmÊrksomhed og motion som hun fortjente. Pga arbejde og demensramt familiemedl... もっず芋る

hos happy dogs er vore kÊledyr i bedste hÊnder....jeg har lige fÃ¥et Kenzo ---- han gik direkte i mit hjerte - Happy dogs formidler pÃ¥ den fremragende mÃ¥de . de ser pÃ¥ hvad er bedst for hunden og vurd... もっず芋る

Har fÃ¥et hjÊlp to gange, bÃ¥de adfÊrdshjÊlp til min tÊve samt hjÊlp til at finde et nyt hjem til min hanhund (ressourceforsvar). De er sÃ¥ sÞde. Hans "problemer" samt behov blev sat fÞrst, og den... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Foreningen Happy Dogs er en frivillig og ulÞnnet forening, bygget på et kÊmpe fÊllesskab af hundeejere og hunde fra hele Danmark Foreningen Happy Dogs administrerer en stor hundeejer/interesse gruppe på Facebook. Foreningen arbejder for, at hundene i Danmark skal få bedre vilkår. Happy Dogs vil have reduceret det hÞje årlige antal aflivning af helt raske hunde, der foranstaltes af deres ejere, der ikke kan overskue at have hundene. Happy Dogs hjÊlper med forbyggende indsats via råd, vejledning, trÊning, ved generelt at belyse, hvad det krÊver af et menneske, at blive en ANSVARLIG hundeejer. Alle offentlige institutioner samt private arbejdsgivere kan bestille Happy Dogs foredrag. Happy Dogs videreformidler hunde til ansvarlige og sÊrligt udvalgte familier, samt bruger frivillige HundePleje Familier til akutte hunde der har behov. Der er ingen Happy Dogs hunde der kommer i bur, kennel eller internater, de passes alle i private kompetente hjem. Happy Dogs hjÊlper med at skrive ansÞgninger til fonde, få delt dyrlÊge regninger op m.m. Vi stÞtter desuden Happy Dogs hundeejer i uforudsete Þkonomiske situationer, når ALLE andre muligheder er udtÞmte. Det kan vÊre alt fra en loppekur, foder i en periode, trÊning eller som tilskud til medicin og dyrlÊge regning. Happy Dogs bekÊmper hundehandlere i Danmark så som hvalpefabrikker, gadehunde der bliver hentet til Danmark af ren profit, mennesker der tager imod gratis hunde/billige hunde, kun for at tjene penge på at omplacere dem.

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Dårligere behandling skal man da lede lÊnge efter

Ja har tidligere vÊret admin på Happy-dogs men valgte dette fra da jeg i starten kun skulle sidde vagt 2 timer om ugen. MEN efter kort tid sad jeg der 10-12 timer uden at kunne diskutere det med nogen.

Valgte derefter at forlade gruppen da jeg mente at det var mÞg forkert at man bliver irettesat hvis man siger noget negativt da de kun vil have positiv omtale.

Valgte så for over 1 md siden at sÞge ind i gruppen igen men hÞrte intet fÞr min kÊreste idag 21/3 skrev og spurgte hvorfor jeg ikke blev lukket ind.

Svaret var i fÞrste omgang at det var fordi de ikke accepterede at man blev inviteret af andre ??? men ind kom jeg da i 5 min. Derefter blev jeg blokeret og min kÊreste spurgte så igen hvad dytten der sker.

Svaret var denne gang at jeg havde sagt og gjort ting som de ikke kunne acceptere og derfor var jeg ikke velkommen mere. INGEN kunne fortÊlle hvad jeg havde sagt eller gjort for snart 2 år siden eller svare på hvorfor jeg så ikke allerede blev smidt ud dengang.

Min kÊreste valgte derefter at lÊgget et opslag op på deres side hvor hun skrev at hun var ked af situationen og derfor overvejede at forlade gruppen da man åbenbart ikke kunne få svar på sine spÞrgsmål.

Hun fik derefter en besked fra 2 personer der begge skrev at de havde valgt at slette hendes opslag da det var lagt ind KUN for at skabe en debat som de ikke tillader.

Hun fik samtidig en advarsel om at hvis hun lagde tilsvarende op i gruppen ville hun blive smidt ud og blokeret også.

Jammen Jammen Jammen den måde de kÞrer den gruppe på får da simpelthen både Hitler og Stalin til at ligne små spejderdrenge.

Så vil man gerne ind i en gruppe hvor der ikke er plads til andres meninger og holdninger end deres så meld dig endelig ind.

Kan desuden oplyse at de for noget tid siden reddede en hund fra GrÞnland som jo ikke er billigt at flyve til eller fra hverken for gods eller mennesker. Prisen for (redningen) er aldrig blevet oplyst men selv samme dag blev der lagt flere opslag op på deres side om at de manglede penge og derfor sÞgte donationer. Her undre det mig at man henter en hund så langt fra da der vistnok er MANGE andre hunde der kunne have fået hjÊlp for hvad den rejse kostede dem.

Men skidt pyt ALDRIG MERE Happy-Dogs

Kan desuden se at nÊsten alle positive anmeldelser herinde enten er eller har vÊret admins på siden

Fik så her kl 00.17 svar på fb og det lyder sådan her

Det er jo ikke fordi vi sidder og husker tilbage Flemming - vi harjo altinde i adm grp - det ved du også selv. Du har tidligere lavet lo..e opslag i hd hvor du smÊkkede dÞren efter dig. Og kan seat med din holdning til at HD er useriÞs og at du stadig ikke har forstået , atdet er ALLE hunde der er velkomne i gruppen, kan jeg da slet ikke forstå at du pludselig igen har stor interesse for at vÊre medlem af Happy Dogs fÊllesskabet igen. Victor -som er en super dygtig admin, lukkede dig ind, og det var en fejltagelse - det blev rettet op.

IGEN ingen eksempler på hvad jeg skulle have skrevet og som man kan se så må man ikke have sin egen mening.

Fik igen et svar som lyder

Ja du kan jo fortsÊtte dit copy paste - som du hele tiden har gjort. Du skrev at ALLE var velkomne i grupen - og jeg fortÊller dig endnu en gang at det er alle HUNDE - det er desvÊrre ikke alle deres ejere der kan vÊre medlemmer af HD - og det kan vÊre af mange grunde. Ha det rigtigt godt Flemming.

Så er det sådan i vil behandles så meld jer endelig til

2017幎3月21日
自発的なレビュヌ

Happy Dogs -en hjerte sag.

Happy Dogs er en forening som hver dag året rundt kÊmper hundenes kamp. Ikke kun formidler de hunde gratis ud i nye hjem. De sÞrger for en plejefamilie hvis hunden ikke kan blive i hjemmet til en ny ejer er fundet. Ingen hunde kommer i bur, men derimod i helt almindelige hjem.
de hjÊlper også hundeejere med at vÊre ansvarlige hundeejere.
De råder og vejleder mange mennesker hver dag, de arbejder for at samle penge sammen så de kan hjÊlpe så mange hunde som muligt.
ALT arbejde foretages gratis.

En ting er sikker. Står jeg en dag i den situation at jeg må finde et nyt hjem til mine hunde, så er det 100% Happy Dogs som jeg beder om hjÊlp.
I Happy Dogs er hunden i centrum.

自発的なレビュヌ

Happy dogs - hjÊlp til hund og ejer

Hvis nogen hjÊlper hundene og ejer så det happy dogs ❀

Her kommer hundene i fÞrste rÊkke helt uden nogen krÊver penge af ejer.

Hvis nogen forening fortjener stÞtte så det happy dogs, for kun 100 kroner om året er du med til at stÞtte op om alt det de frivillige i happy dogs gÞr for hund og ejer ❀ ja man kan jo kalde det "en hund til en hund"

Happy dogs er stedet for alle

Hundens bedste ven <3

Happy Dogs er en fantastisk forening fyldt af fÊllesskab, vilje og hjerterum. Her er alle medlemmer, frivillige og ikke mindst hunde lige meget vÊrd. Jeg vil anbefale Happy Dogs til alle jeg kender, både hvis de skal have hund, mangler en gå-tur makker eller står i en vanskelig Þkonomisk situation. Happy Dogs er stedet hvor man kan få svar på sine spÞrgsmål og gode råd fra de andre medlemmer.
At foreningen er nonprofit gÞr der bare endnu mere sejt, det er nogle stÊrke og viljestÊrke hundevenner der sidder bag, og arbejder for hundene helt frivilligt. Sejt <3

自発的なレビュヌ

Bedste hjÊlp - med hjerte for hundene

Har fået hjÊlp to gange, både adfÊrdshjÊlp til min tÊve samt hjÊlp til at finde et nyt hjem til min hanhund (ressourceforsvar).

De er sÃ¥ sÞde. Hans "problemer" samt behov blev sat fÞrst, og den perfekte familie fundet efter en uge <3 er SÅ taknemmelig!!!!

HappyDogs laver en kontrakt der indebÊrer at der er opfÞlgning og hjÊlp ved den nye familie. Jeg kunne ikke Þnske noget bedre for min dreng <3

2015幎10月13日

Happy Dogs - Fordi de tÊnker på hundene

Happy Dogs er ikke bare en almindelig hunde gruppe hvor man kan dele billeder osv. Happy Dogs er meget mere. De hjÊlper hunde med blandt andet nye hjem, dyrlÊgebesÞg, tager plejehunde ind som ikke lÊngere kan vÊre i nuvÊrende familie. Familier som har en hård måned og mangler f.eks. penge til hundefoder, så hjÊlper Happy Dogs med en pose hundefoder denne måned. De hjÊlper med så meget og står til rådighed med råd, hjÊlp og vejledning af din hund.

Happy Dogs er en fantastisk gruppe med lige så fantastiske medlemmer som står sammen. Vi stÞtter hinanden i tykt og tyndt. Når nogen har en hund der er syg er der masser af opbakning og varme beskeder. Deler sjove opleverser, billeder og film af vores hunde. Det er skÞnt <3

Jeg selv er aktiv i Happy Dogs da jeg er plejemor og har indtil vider haft 4hunde i pleje, hvor de 3 af dem er kommet ud i fantastiske familier, da den 4 stadig er i pleje hos mig. Synes det er fantastisk at vÊre en del af Happy Dogs og det sammenhold der er. At vÊre med til at gÞre en forskel for de kÊre hunde som ellers kunne vÊre blevet aflivet er en fantastisk fÞlelse.

Jeg vil til en hver tid anbefale Happy Dogs, hvor alle er velkommen uanster race, alder, kÞn osv.

Potedask Maiken

2015幎10月13日
自発的なレビュヌ

Grov behandling hvis man stiller spÞrgsmål

Jeg var medlem af happy dogs og hele deres koncept men blev smidt ud fordi jeg stillede spÞrgsmål ved en af deres sager. Jeg Þnskede en uddybning af en sag fordi der gik rygter om at HD havde gjort noget ulovlig.

Jeg kunne ikke tro på det fordi HD altid havde vÊret et rart sted at vÊre og de var venlige hvis man havde brug for hjÊlp. Men fordi jeg spurgte ind ti det blev jeg smidt ud, og bortvist fra foreningen samt deres sider.

*redigering efter svar*

Jeg kan ikke se nogle af grupperne. Jeg var ikke frivillig men stÞttemedlem. Jeg blev også blokeret af flere admins uden at have mulighed for at uddybe mit spÞrgsmål. Jeg fik en pb af stifteren af HD og med det samme efter den havde skrevet blev jeg blokeret.

2015幎10月12日
Happy Dogs ロゎ

Happy Dogs からの回答

KÊre Leoni,

Jeg beklager at du mener du er behandlet groft.
Jeg har netop lÊst vores sidste korrespondance igennem,
og kan se at jeg som det aller sidste skriver, du er velkommen
til at ringe til mig.
Noget af det vigtigste blandt alle os frivillige i Happy Dogs, er tillid til
at alle frivillige vil hundene det aller bedste. Er dette ikke tilfÊldet må
vi desvÊrre ophÊve samarbejdet med den frivillige.

De bedste hilsner Ann

ps . Du er stadig altid velkommen til at ringe,

Happy Dogs gÞr en stor forskel ❀

Jeg har vÊret plejemor i Happy Dogs i ca 2 år. Happy Dogs er et "sted" med forståelse, rumlighed og en fantastisk stemning. Alle hjÊlper alle, med store og små ting. Der er et sammenhold, der ikke kan findes andre steder. Alt er med hjertet. Og af den ene grund, af kÊrlighed til hundene. Ingen skjult dagsorden. Happy Dogs er en kÊmpe del af mit liv, jeg på ingen måde kunne undvÊre i mit liv. Et sted man kan dele sorg og glÊde. Og som gÞr en kÊmpe forskel for en masse hunde og mennesker. ❀

Vuffelivov hvor vi hjÊlper ☺👏🏻

Happy dogs er en forening der snakker hvor vi andre tier . De er dem der råber hÞjst når vi andre ikke tÞr. De er rent udsagt en super fantatisk forening der knokler for de midler de har og gerne mere til❀ de kÊmper for hundenes skyld og de taler for hundenes vegne .! Der er altid hjÊlp at hente i happy dogs hvis man har behov for hjÊlp ❀

自発的なレビュヌ

altid hyggelig og god stemning ❀

Jeg har vÊret i denne gruppe i snart 2 Ã¥r og medlem i snart 1 Ã¥r. Det bedste ved gruppen er , at der er plads til alle uanset antal af ben. Vi kan fÃ¥ rÃ¥d og vejledning om alt mellem himmel og jord. Vi deler glÊder og sorger, og kan snakke om alle ens dyr uanset hvilken art/race. Har en en kat der er syg, er der plads til at dele sin bekymring etc. Her er simpelthen rart at vÊre, og er det fÞrste jeg tjekker om morgenen 😉

自発的なレビュヌ

Fantastisk frivilligt arbejde - årlig stÞtte på 100,- kr vÊrd!

En fantastisk forening der virkelig gÞr en ubeskrivelig indsats for alle Danmarks hunde uanset race, alder eller situation. Jeg giver Happy Dogs mine varmeste anbefalinger - de er et stÞttende belÞb på 100,- kr årligt vÊrd, alle pengene går ubeskåret til Danmarks hunde.

Jeg har selv fået videreformidlet min lille hund igennem Happy Dogs, grundet skilsmisse og flytning til boligkompleks der ikke tillod hund i ejendommen - min lille hund er lykkelig hos hendes nye familie, og jeg ser hende flere gange om året til sammenkomster med hendes nye familie.

Potedask og alle mine bedste anbefalinger,
Renée.