Mooi assortiment, snelle levering. mooi verpakt en mooie producten. De lepolidiet spiraal hanger die ik was prachtig. Wel groter dan ik verwacht had maar dat is wel heel fijn!!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mooie producten voor een mooie prijs. Communicatie tot aan levering uitstekend! En dan ook nog een prachtig welkoms kado en korting als je binnen bepaalde tijd een volgende aankoop doet !
Mooie producten voor een nette prijs. Pakketje was snel verzonden echter niet bezorgd door PostNL. Hierover via mail contact gezocht en een snelle reactie terug mogen ontvangen. PostNL gaat het uitzoe... ãã£ãšèŠã
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
een goed product en bestelling op tijdâŠ
een goed product en bestelling op tijd gekomen
Ik zou een blauw kruisje krijgen
Ik zou een blauw kruisje krijgen, maar eigenlijk is het wit, met een héél klein beetje blauw. De bevestiging zit erg scheef en zit niet in het midden.
Wierook stokjes branden niet
Mooi assortiment
Fijne communicatie betreft besteldeâŠ
Fijne communicatie betreft bestelde producten en levering
Snelle verzending
Snelle verzending. Netjes verpakt. Mooie stenen
Prima service en producten
Snelle bezorging, echt lage prijzen maar wel kwalitatief goede producten. Kan het iedereen aanbevelen
Tevreden met de goudkleurige enâŠ
Tevreden met de goudkleurige en zilverkleurige kettingen.
OPGELET! Kapotte armband en dan mag je zelf de verzendkosten betalen. ABSURD
Ik geef 1 ster omdat ze mooie spullen lijken te hebben, MAAR, ze zijn niet goedkoop, dan verwacht je kwaliteit en als de kwaliteit slecht is of zelfs stuk dan wil je het product kunnen retourneren. Nou heb ik 2 armbanden besteld met een hart, dat hart hoort m.i vast te zitten, maar het zit los en gaat heen en weer, lijkt mij niet de bedoeling. Nou mag ik het terugsturen, maar ik moet zelf de kosten betalen. Kijk als ik iets terugstuur omdat ik me bedenk dan snap ik dat, maar dit product is stuk en ik had al verzendkosten betaald om het te laten versturen, terwijl ik een bedrag had boven de 40 euro een de meeste bedrijven het dan gratis verzenden en nu stuur ik iets terug omdat het stuk is en dan weer verzendkosten moeten betalen, sorry, dat is mij te veel gevraagd daarom 1 ster. Ik zal hier dan ook niet weer iets kopen, er zijn andere webshops.
Duidelijke website
Duidelijke website, veel keus, snelle levering, goed verpakt,prima prijs/kwaliteit verhouding
Ik heb het nog niet binnen
Ik heb het nog niet binnen, het zal ook zijn ben ik van overtuigd
Zeer snelle.levering
Zeer snelle.levering en alles zat netjes individueel in bubble wrap. Mooie stenen ontvangen, heel blij mee.
Alles is in orde.
Mooie producten voor een mooie prijs !
Fijne webshop
Goede communicatie, snelle verzending en mooie armband.
Mooi netjes verpakt snelle levering
Mooi netjes verpakt snelle levering
Delivery took way too long and 20âŠ
Delivery took way too long and 20 stones out of 22 were damaged. When I told them about the scratches and holes they told me it is a natural product. And a return seemed no option. These were shaped stones. The quality and service is unbelievable bad.
Na 4 weken pakket ontvangen
Ik wacht al 2 weken op pakket wat door de brievenbus kan.
Helaas krijg ik geen antwoord op mail, niet op facebook, worden vragen verwijderd.
Telefoon wordt niet opgenomen op tijden die op bandje staan.
Kortom, om moedeloos van te worden
Uiteindelijk na bijna 4 weken komt het...
Omdat na eerdere reviews wel contact is opgenomen.
Ik had verwacht dat er attentie bij zou zitten... maar nee. Gemiste kans.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ