Hartmanns レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde en rigtig god oplevelse med at kÞbe vores vielsesringe hos Hartmann. Natascha Petersen er bÃ¥de dygtig, engageret og professionel. Hun tog sig god tid, lyttede til vores Þnsker og gjorde d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det har vÊret en stor fornÞjelse at arbejde med Hartmanns i forbindelse med forlovelses- og vielsesringe. Natascha har vÊret ordentlig og professionel hele vejen igennem. Hun huskede smÃ¥ detaljer,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi elsker at handle i Hartmanns. Vi har kÞbt bÃ¥de forlovelses- og vielsesringe og Þreringe til vores bryllup. Min mand har ogsÃ¥ kÞbt den fineste julegave derinde til mig sidste Ã¥r og min mor kÞbte bry... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er altid en dejlig dag, nÃ¥r vi tager i Hartmanns, hvor vi hver eneste gang er blevet mÞdt med fremragende, tÃ¥lmodig og kompetent betjening i smukke lokaler. De seneste gange har Katrine K. hjulpe... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Hartmann’s i Bredgade 4, 1260 KÞbenhavn finder du et eksklusivt udvalg af diamanter og perlesmykker forarbejdet efter tidens trend

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Vildt lang ventetid i butikken og 2

Vildt lang ventetid i butikken og 2 ugers ventetid på at få lavet en forlovelsesring mindre!

2022幎3月26日

KÊre Simone,
Stort tillykke med forlovelsen!
Vi beklager, at din oplevelse i vores forretning ikke levede op til forventningerne.

Grundet vores jubilÊumssalg, oplevede vi i lÞrdags travlhed på et helt andet niveau, end vi er vant til.
Vi bestrÊber os altid på at yde den bedste service og tage os god tid til at servicere og vejlede den enkelte kunde, hvilket i lÞrdags resulterede i kÞdannelse foran forretningen og dermed lÊngere ventetid.

Vores vÊrksted er i Þjeblikket ramt af sygdom og har meget travlt, hvorfor vi tager forbehold for lÊngere ventetider. Vi vil naturligvis gÞre alt, vi kan for at levere din forlovelsesring så hurtigt som muligt.

Rigtig god dag.
Bh
Sophia // Hartmann’s

God og effektiv service

Simpelthen så god og effektiv service! Min kÊreste havde kÞbt en forlovelsesring der var en anelse for stor. Vi tog ind i butikken, og ekspedienten tog imod ringen uden problemer og lovede at den ville vÊre fikset inden for 6-8 uger. Her er vi to uger senere, og ringen er allerede klar. Den sidder så godt og er så fantastisk flot. Jeg er virkelig imponerede over hvor effektivt og problemfrit det hele blev lÞst. KÊmpe anbefaling.

2022幎1月19日

KÊre Michelle,
Tusind tak for dine rosende ord. De betyder meget for os, for det er prÊcis den oplevelse og tilfredshed, som du sidder med, der er vores altoverskyggende mål (ud over at formidle udsÞgt håndvÊrk selvfÞlgelig).
Tillykke med forlovelsen og tillykke med dit Hartmann's smykke.
Mange hilsner,
Frederikke // Hartmann's

Min mand havde booket tid i dag for at

Min mand havde booket tid i dag for at kÞbe en pÊn ring til mig i fÞdselsdagsgave. Kommer til Bredgade 16:25 men får ikke lov til at komme ind i butikken på trods af at vi har booket tid 16:30....venter ca. 15-20 minutter og får ved fagter at vide igennem den låste glasdÞr at der går "tid" fÞr vi må komme ind.. Fair nok at man bliver forhindret i at overholde en aftale, men så giver man besked - min mand var kÞrt fra BogÞ for at "paper" mig. Så han fik fat i "back-office" over mobilen som hÞfligt ville forsÞge at lÞbe aftalen op - bad om at blive ringet op og blev ringet op 30 minutter fÞr lukke tid med besked om at de beklagede og at vi kunne komme til nu hvis vi skyndte os... Vi bruger ikke et 6 ciffrede belÞb uden at hygge om det - så det blev et pÊnt nej tak. Hvis man ikke kan overholde en aftale, så giver man besked og forslår et alternativ - fik den oplevelse at det var vores problem at butikken havde travlt og ikke kunne overholde aftalen.... min mand kommer der ikke igen. Og antager at der går et stykke tid fÞr jeg og datter gÞr.
16/6, opdatering: Jeg syntes det er anerkendelsesvÊrdigt at I har benyttet anledningen til at udarbejde en procedure for at forhindre fremtidige gentagelser af vores oplevelse. Derudover er Jeres undskyldning modtaget, tak for det. Når stÞvet lige har lagt sig, ses vi igen.

2021幎6月14日

KÊre Anne-Marie,

Vi er oprigtig kede af din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration. Det skal vi kunne gÞre meget bedre!

Vi beklager, at du måtte vente i kÞ selv med en aftale grundet corona-restriktioner med begrÊnset antal kunder per m2 i butikken.
Vi har i dag lavet ny procedure ved travlhed og orienteret vores vagt om disse nye rutiner, som skal forhindre, det sker i fremtiden. Vi håber at få chancen for at give Jer en god oplevelse i fremtiden i Bredgade.

Mange tak for din feedback, som har gjort at vi er blevet opmÊrksomme på dette.
Hartmann's

Fantastisk service og udvalg

Hartmanns er et sandt slaraffenland af guld og diamanter. De har et imponerende udvalg og yder en virkelig god service, både når man ringer ind og er i butikken. Tak for reparation af min ring, det var god stil af jer at ordne den så den holder. Og tak for de gode råd om pleje af smykker.

2021幎1月7日

KÊre Eva
Tusinde tak for dine sÞde ord.
Vi er meget glade for, at vi har kunne give dig en god oplevelse - både telefonisk og i forretningen.
Vi glÊder os til at se dig igen i Bredgade.
Hav en fortsat rigtig god dag.

Nanna // Hartmann's

Mega god service

2020幎12月4日

Hartmanns からの回答

Tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Husk at du kan komme ind og få renset og efterset dine kÞbte Hartmann's smykker.

Fantastisk butik og smilende personale

Fantastisk butik og smilende personale. Vi kÞbte vielsesring derinde og Nicolai gav os den bedste oplevelse med god vejledning, sjove historier og kunne lÊse os med det samme, hvad det var vi gik efter! Nicolai og Hartmanns kan varmt anbefales!!!!

2018幎7月22日

Super god handel.

Har handlet hos Hartmanns flere gange og kan varmt anbefale dem og deres meget smukke smykker. Smykker af meget hÞj kvalitet, rigtig god vejledning og perfekt service hele vejen igennem.

2016幎12月18日

Beautiful jewellery, disappointing service

My boyfriend and I chose to buy my engagement ring through Hartmanns and I have to say we are both very happy with the final product. The ring is exactly what we were hoping for - different, but understated - with both the diamond and design being of high quality...

However, the service we experienced at Hartmanns was some of the worse we have experienced anywhere! From months of delays with no communication, to missed appointments, to ordering wedding bands we hadn't decided on... Although we really wanted to buy our wedding bands at Hartmanns, since we love my engagement ring so much, in the end we decided we could not give Hartmanns any more business after being treated so badly. It was a real shame, because they really do have some nice pieces.

2013幎6月14日