Jeg har fået lavet en Mommy Makeover hos HCA Klinikken af Jesper, og resultatet er langt over alle mine forventninger. Jeg er utrolig glad for både resultatet og hele forløbet. Jesper er en yde... もっと見る
企業が回答しました
I april fik jeg lavet en stor maveplastik med fedtsugning. Fra jeg trådte ind af døren og mødte personalet i receptionen og efterfølgende resten af de forskellige personaler, følte jeg mig velkommen... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har fået lavet BFO på HC Andersen klinikken, og idag fået lavet en lille tilrettelse helt uden beregning. Jeg har haft en rigtig god oplevelse begge gange - Henrik er omhyggelig, professionel og... もっと見る
Jeg fik foretaget en brystforstørrende operation hos H.C. Andersen Klinikken, som deres dygtige kirurg Rasmus stod for. Al tvivl og tøven forsvandt som dug for solen, allerede kort inde i min første k... もっと見る
HCA Klinikken – Eksperter i kosmetisk plastikkirurgi Hos HCA Klinikken i Odense møder du en klinik med høj ekspertise inden for kosmetisk plastikkirurgi. Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger, og er bl.a. specialister inden for brystforstørrende operationer (BFO) og mommy makeovers, hvor fokus er på at hjælpe kvinder med at genfinde deres kropslige selvtillid og velvære. Med et erfarent team af specialuddannede plastikkirurger og sygeplejersker med mange års erfaring, er HCA Klinikken kendt for at levere trygge, professionelle og individuelt tilpassede behandlinger. Vi finder det ekstremt vigtigt, at alle patienter føler sig både hørt og forstået. Derfor indledes enhver behandling med en grundig konsultation, hvor dine ønsker og behov bliver drøftet i detaljer, og hvor du får professionel vejledning om de muligheder, der bedst matcher dine forventninger. Brystforstørrelse er en af klinikkens mest efterspurgte behandlinger. Med anvendelse af de nyeste teknikker og materialer garanteres naturlige resultater og maksimal sikkerhed. Mommy makeover kombinerer ofte brystforstørrelse, brystløft, maveplastik og fedtsugning for at genskabe kroppens form og proportioner efter vægttab. HCA Klinikken tilpasser enhver behandling til den enkelte patient for at opnå smukke og harmoniske resultater. Med en professionel tilgang og fokus på tryghed og æstetik er HCA Klinikken det oplagte valg for dig, der ønsker kosmetisk plastikkirurgi udført med præcision og omsorg.
Hunderupvej 202, 5230, Odense M, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Følelsen af at blive behandlet godt og være i de bedste hænder, fra sekundet man træder ind. Alle man møder er søde og omsorgsfulde. Dejligt og smukt sted, hjemligt og hyggeligt. 5 kæmpe stjerner her fra.

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Har fået reduceret øjenlåg.
Og der har fra dag 1 , været en super god dialog og fremragende forklaring.
Er meget tilfreds , og får en masse gode kommetarer med på vejen fra andre mennesker
Tak her fra 😀

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Fantastisk behandling! Alle jeg har mødt på klinikken er bare fantastiske, ikke mindst Henrik der har lavet et super resultat. Jeg er næsten helt ærgerlig over der ikke er mere jeg skal have lavet :)
De største anbefalinger herfra!

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Har idag fået fjernet nogle uønsket knuder i brystpartiet af Rasmus. Jeg var nervøs op til operationen, men stemningen og udførelsen af operationen var eminent. var på intet tidspunkt utryk der blev sørget for lidt musik efter mine ønsker og det hjalp bestemt på tiden gik hurtigt. Stort tak til Rasmus og teamet.

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Jeg er i dag blevet opr af Rasmus.
Fantastisk kirurg og fantastisk tema.
5 stjerner er for lidt…. Af hjertet tak for en fantastisk behandling og oplevelse
Hilsen Karin de Medici

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Kunne ikke have ønsket mig et bedre sted at få fortaget mine operationer. Jeg har været patient hos HCA 2 gange, og har følt mig så uovertruffet godt behandlet. Henrik Toft Nielsen har opereret mig begge gange, og han er så utrolig dygtig og ikke mindst rar. Man føler sig i de bedste hænder hos ham, og hele personalet. Alt fra narkose lægen som gav mig den bedste oplevelse, til de meget søde og omsorgsfulde sygeplejersker! Skal jeg opereres igen bliver det uden tvivl hos HCA Klinikken, og jeg kan kun på det aller varmeste anbefale HCA til enhver der ønsker det bedste af det bedste. 10 stjerner hvis man kunne!

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Virkelig profesionel og dygtigt personale. Henrik har lavet en fuld mommy make-over på mig med gratis opfølgende korrektion (ekstra fedtsugning) 8 mdr. senere. Resultatet er super flot, Henrik er roligt, rar og nem at få kontakt til når man har opfølgende spørgsmål. Sygeplejerskerne er søde og empatiske og man føler sig på alle måder i gode og trygge hænder derude. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, du vil ikke fortryde dit valg her. Tusind tak til Henrik for min nye flotte mave, jeg er ovenud glad og tilfreds, og tak til dit søde personale som bare lige gør hele oplevelsen endnu mere god og tryg.

Anbefalelsesværdigt!
Behandling: Udskiftning af implantater, brystløft og operation af øvre øjenlåg.
Behandler: Rasmus
Min vurdering: 10 stjerner ud af 5. Resultatet er fantastisk og overgår mine forventninger. Rasmus er meget kompetent og jeg vil til enhver tid overlade mine behandlinger til ham. Hele oplevelsen hos HCA, fra kirug til sygeplejerske og efterforløb, gav en oplevelse af tryghed og et ekstremt højt niveau af kompetencer.

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Så er jeg lige landet hjemme efter et super ophold på hca. Jeg er så glad for at jeg fulgte min mavefornemmelse og valgte netop dette sted. Fra man træder ind af døren har man bare den bedste oplevelse så tusind tak til. De imødekommende receptionister, til de empatisk, rare og hjertevarme sygeplejersker , den dygtige og meget behagelige kirurg Rasmus og den søde rolig hjertevarme anæstesi læge Vibeke. En hel speciel tak til sygeplejerske Ea som fulgte mig igennem operationen og hele dagen og natten til jeg blev udskrevet i dag, så sød, empatisk og hjertevarm person 🤗 i får de bedste anbefalinger herfra ❤️

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Kan varmt anbefale HCA-klinikken. Har følt mig i så gode hænder hele vejen igennem. Blev opereret i går og glæder mig til at se det endelige resultat.

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Jeg fik i Marts 2023 lavet en brystreduktion /brystløft og fjernelse af løst hud på maven, samt sammensyning af mavemuskler. Rasmus var min kirurg.
Jeg blev meget angst under optegningen, inden operationen. Det tacklede Rasmus og Co rigtigt godt. Narkoselægen var også super sød og forstående.
På klinikken bliver man mødt at en skøn atmosfære, søde rare forstående mennesker. Som udgangspunkt er det 2 rums værelser, men jeg var heldig at sove alene den ene nat.
Det eneste minus ved indlæggelsen, var en dør der "smækkede" når den blev åbnet om natten, det var lidt forstyrrende, måske man kunne overveje en soft close funktion.
Operationen gik planmæssigt. Desværre var der et sted jeg ikke helede op ret godt, så var ofte på klinikken efterfølgende. Igen blev jeg mødt meget professionelt og støttet hele vejen igennem.
Jeg kunne godt have ønsket at der efter mave operationen var lidt fokus på hvor og hvordan man bedst genoptræner, eller henvisning til et sted, der har ekspertise vedr. dette. Har selv fundet en god fysioterapeut ved FTO Liselotte K. Thrane, der er uddannet indenfor GynObs fysioterapeut, Funktionel træning med fokus på Rectus Diastase og bækkenbund. Måske et samarbejde med dem kunne være en fordel.
Jeg vil rose hele holdet på klinikken. Kontor personalet, narkoselægen, sygeplejeske og naturligvis Rasmus. Han har gjort et meget flot stykke arbejde.
Jeg giver klinikken 5 stjerner

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Jeg fik lavet en BFO i januar af Henrik. Hele forløbet har været super godt. Har følt mig i trygge hænder hele vejen. Der kom noget væskeansamling i venstre bryst som jeg netop har fået ordnet uden ekstra omkostninger.
Ud over en yderst dygtig kirurg og narkoselæge vil jeg lige give stor tak til de utrolig søde sygeplejersker som er ansat på klinikken. I er godt nok lavet af et særligt stof. 1000 tak for en fantastisk behandling.

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Super godt forløb hos HCA Klinikken! Har fået foretaget operation og efterfølgende korrektion ved Henrik Toft Nielsen, som er super dygtig.
Ligeledes stor ros til sygeplejersker, sekretærer og assistenter, som alle bidrager til en virkelig god og tryg oplevelse fra start til slut.
I får mine varmeste anbefalinger!
Mine poser under nedre øjne låger bliv fjernet sidste efter år, resultatet er et 10 år yngre spejlbilde, takket være Henrik Toft Nielsens Magi.
Er så taknemlig, et nu en gang 1000 tak Henrik
og dit fantastiske team.
Den lykkelige
Har fået fortaget næseoperation i 2020 og brystløft i 2022. Mega god oplevelse begge gange. Hele teamet er kanon søde og dygtige. Har følt mig godt informeret, priserne er fair og resultatet er mega godt. Jeg skulle have en lille korrektion efter brystløftet, hvilket jeg fik tid til allerede halvanden uge efter at det blev besluttet. Jeg vil til enhver tid vælge hca klinikken og kirurg Henrik, hvis jeg skal opereres igen.
Jeg fik i august 2022 lavet en refertilisation af Henrik ved HCA klinikken i Odense. Det var meget tvivlsomt om det ville blive en succes, da der var gået 12 år siden jeg blev steriliseret. Det var Henrik meget opmærksom på at fortælle til forundersøgelsen forud for operationen. Men der var ingen tvivl hos os. Hvis der var den mindste chance for succes, så skulle det prøves af.
Selve operationen gik som den skulle og der var efterfølgende ingen komplikationer.
Jeg testede første gang kvaliteten af sæden efter 3 måneder og allerede dengang så det lovende ud. Jeg har så efterfølgende testet igen og kvaliteten er i top. Det er vildt at det kan lade sig gøre 😳
Jeg kan derfor kun give HCA Klinikken, Henrik, Nanna og Kia mine bedste anbefalinger. I har været med til at gøre det muligt for os, at forfølge en drøm som har levet i mange år. Om det så vil lykkedes for os kan kun tiden vise. Vi krydser fingre og håber på snarlig familieforøgelse 🤞🏼
Tak for jer 🙏🏼
Brystoperation i april 2020 og "re-operation" pga akut blødning 7 dage efter OP. Blødningen er ikke noget HCA har gjort forkert. Det er noget som kan ske for alle, men kun sker sjældent. Især når det er mere end 4 dage efter OP. Men det sker.
Dejlig behandling og atmosfære. Det var i de gamle lokaler på Langelinje. Skønt stort hus og flotte lokaler. Dejlige sygeplejerske som bare var fantastiske, rummelige og nærværende.
Kirurg, Henrik var super god og havde en skøn tilstedeværelse og nærvær. Han har lavet de flotteste bryster på mig, og har givet god og hjælpsom vejledning i hele forløbet. Han har været god til at tale og give ro ved behov.
Ren ros og anbefaling til HCA

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Jeg har fået lavet armløft og fedtsugning på armene af Rasmus. Mere end tilfreds. Hele personalet var dygtige og kunne komme i kontakt med dem til enhver tid. Det har været en fornøjelse.
Af hjertet tak for jer 🙏🤍
Jeg er nød til lige at rose alle herinde til skyerne, jeg er idag opereret af Rasmus og det er gået over alle mine forventninger, jeg er simpelthen så glad 🙏
De er virklige kompetente, fagligt dygtige og helt i top
Alle herinde er så fantastisk, hjælpsomme, omsorgsfulde og søde 🥰 det er alt fra receptionen, narkose, sygeplejersker og kirurger
Jeg vil varmt anbefale klinikken 🤍🙏
Tak, bare tak

H.C. Andersen Klinikken からの回答
Jeg ville have givet jer 10 stjerner hvis jeg kunne.
Det bedste sted! Er opereret der to gange og det har bare været, så fantastisk!
Sød og rar kirurg ( Rasmus ).
Skønne sygeplejersker som er så hjælpsomme. Jeg ved ikke hvad jeg skal finde på og blive opereret for næste gang, bare for at komme derind og blive plejet 😂🤩.
Jeg har halvanden times kørsel og kører den gerne. Kan klart anbefaledes!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。