H.C. Andersen Klinikken レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I april fik jeg lavet en stor maveplastik med fedtsugning. Fra jeg trÃ¥dte ind af dÞren og mÞdte personalet i receptionen og efterfÞlgende resten af de forskellige personaler, fÞlte jeg mig velkommen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har for en mÃ¥ned siden fÃ¥et lavet en stor maveplastik inkl.fedtsugning. Hele vejen igennem har jeg kun mÞdt professionelt personale ligefra sekretÊr, sygeplejerske, anÊstesilÊge og sÃ¥ selvfÞlgelig He... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet BFO pÃ¥ HC Andersen klinikken, og idag fÃ¥et lavet en lille tilrettelse helt uden beregning. Jeg har haft en rigtig god oplevelse begge gange - Henrik er omhyggelig, professionel og... もっず芋る

Jeg fik foretaget en brystforstÞrrende operation hos H.C. Andersen Klinikken, som deres dygtige kirurg Rasmus stod for. Al tvivl og tÞven forsvandt som dug for solen, allerede kort inde i min fÞrste k... もっず芋る

䌁業情報

1. 圢成倖科クリニック

圓該䌁業による蚘述

HCA Klinikken – Eksperter i kosmetisk plastikkirurgi Hos HCA Klinikken i Odense mÞder du en klinik med hÞj ekspertise inden for kosmetisk plastikkirurgi. Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger, og er bl.a. specialister inden for brystforstÞrrende operationer (BFO) og mommy makeovers, hvor fokus er pÃ¥ at hjÊlpe kvinder med at genfinde deres kropslige selvtillid og velvÊre. Med et erfarent team af specialuddannede plastikkirurger og sygeplejersker med mange Ã¥rs erfaring, er HCA Klinikken kendt for at levere trygge, professionelle og individuelt tilpassede behandlinger. Vi finder det ekstremt vigtigt, at alle patienter fÞler sig bÃ¥de hÞrt og forstÃ¥et. Derfor indledes enhver behandling med en grundig konsultation, hvor dine Þnsker og behov bliver drÞftet i detaljer, og hvor du fÃ¥r professionel vejledning om de muligheder, der bedst matcher dine forventninger. BrystforstÞrrelse er en af klinikkens mest efterspurgte behandlinger. Med anvendelse af de nyeste teknikker og materialer garanteres naturlige resultater og maksimal sikkerhed. Mommy makeover kombinerer ofte brystforstÞrrelse, brystlÞft, maveplastik og fedtsugning for at genskabe kroppens form og proportioner efter vÊgttab. HCA Klinikken tilpasser enhver behandling til den enkelte patient for at opnÃ¥ smukke og harmoniske resultater. Med en professionel tilgang og fokus pÃ¥ tryghed og Êstetik er HCA Klinikken det oplagte valg for dig, der Þnsker kosmetisk plastikkirurgi udfÞrt med prÊcision og omsorg.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

HCA Klinikken får 5 stjerner herfra

HCA Klinikken fÃ¥r 5 stjerner herfra. ⭐ Helt sikkert den bedste anbefaling herfra. Jeg har fÃ¥et lavet bfo med implantater, opereret af Henrik. Meget dygtig og professionel kirurg som jeg kun kan anbefale. Jeg var en smule nervÞs da jeg skulle i narkose, men jeg blev beroliget af de sÞdeste sygeplejersker og narkoselÊgen Vibeke. Super sÞde og professionelt personale som gjorde at jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen. Servicen var i top fra sygeplejersken Stine efter operationen. Hun tjekkede op pÃ¥ mig ofte og sÞrgede for at jeg var smertedÊkket og ikke manglede noget. Hun var fantastisk! 😊
En virkelig god oplevelse og hvis jeg en dag skal have lavet mere, så vil jeg vende tilbage til HCA Klinikken ⭐

2025幎1月30日

Hej Pernille
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det er så skÞnt, at du oplevede prÊcis det, som vi gÞr os umage for at tilbyde alle patienter hos os.
Din ros gives videre til de nÊvnte.
Hilsen HCA Klinikken

NÃ¥r det bliver en god oplevelse af have

NÃ¥r det bliver en god oplevelse af have ondt 🫶🏻 Jeg blev opereret i gÃ¥r d. 5/3/25, og selvom jeg selvfÞlgelig kan mÊrke, at jeg er i live (udskift af implantat, stort lÞft & fedtsugning), sÃ¥ er der ikke andet end ros til jer! Jeg ville gerne hjem i stedet for at overnatte, og det var I lydhÞr over for, samt sÞde, opmÊrksomme og utrolig omsorgsfulde. Tusinde tak til jer alle, specielt Jesper for de nye damer 😉 Og sÃ¥ kan det anbefales at medbringe kage til personalet - det falder i god jord!

2025幎3月5日

Hej Malene
Tak for den fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris pÃ¥. God bedring i de kommende dage, og tak for kage😊

Havde man kunne give 10 stjerner

Havde man kunne give 10 stjerner, så fik H.C. Andersen Klikken det af mig⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Har haft den bedste oplevelse, fået den bedste behandling og fÞlt mig absolut tryg og i gode hÊnder ved alle ansatte. Kan kun varmt anbefale H.C. Andersen Klinikken, og isÊr Rasmus.

2024幎10月2日

Hej Pernille
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på, og lader din ros gå videre til Rasmus og resten af teamet.

5 stjerner herfra

Jeg blev opereret d. 20/1-2025 af Christian Rehammar, hvor jeg fik lavet en stor mave plastik m. Fedtsugning af flanker. Christian er helt fantastisk dygtig og professionel og har lavet et rigtig flot resultat, jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Alt personalet på HC Andersen klinikken, har vÊret så hjÊlpsomme og behagelige under mit ophold og jeg vil til en hver tid anbefale klinikken til andre der skal opereres. Det er et meget professionelt team og et trygt sted at vÊlge.

2025幎1月20日

Hej Betina
Tak for den flotte anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på. Vi giver din ros videre til Christian og de Þvrige involverede og glÊder os over at dit resultat efter maveplastik og fedtsugning er blevet som du havde drÞmt om.

Bryst reduktion.

FÃ¥et foretaget bryst reduktion af Christian Rehammar.
Kan anbefale både klinikken og ham på det varmeste.
Top professionelt arbejde - og virkelig gode forhold i efterforlÞbet.
Netop afsluttet med sidste kontrol efter 4 mdr.

2024幎9月30日

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. At din oplevelse af HCA Klinikken og resultatet af din brystreduktion er så godt, er vi rigtig glade for.
Din ros giver vi videre til Christian og de Þvrige involverede.

FANTASTISK BFO oplevelse på HCA-Klinikken

Jeg har fået lavet en BFO af Jesper Halling på HCA-klinikken. Det har vÊret et fuldstÊndig fantastisk forlÞb og jeg er ELLEVILD med resultatet. Meget professionel klinik, og monster dygtige lÊger og sygeplejersker! Kan kun varmt anbefale HCA-klinikken. Alle lÊger, sygeplejersker og medarbejdere var enormt imÞdekommende og dygtige til at skabe ro og tryghed, hvis man er lidt nervÞs. Tusind tak HCA-Klinikken for en fantastisk oplevelse!

2025幎1月30日

Hej Matilde
Tak for den fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at hele forlÞbet fÞltes godt og trygt, og skÞnt at vi er lykkedes med, at give dig lige det resultat ved den brystforstÞrrende operation som du Þnskede.
Vi lader din ros gå videre til de involverede.

Tak til jer

Jeg kan varmt anbefale at vÊlge denne klinik. Jeg har for ca 14 dage siden fået udskiftet mine bryst implantater, og resultatet er bare blevet så flot og perfekt. Jeg er blevet opereret af plastickirurg Henrik han er super dygtig og anÊstesi lÊge Allan var rigtig god til at berolige mig da jeg var lidt nervÞs ved at blive lagt i narkose, samt sygeplejerske teamet der stod for plejen i det efterfÞlgende dÞgn var så sÞde og opmÊrksomme. 1000 tak til jer alle sammen .

2025幎1月6日

Hej Maria
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at du kan mÊrke, at vi gÞr os umage, og at du er blevet så glad for resultatet.

5 KÆMPE store stjerner

5 KÆMPE store stjerner. Mit liv er 200% Êndret efter min mommy make-over operation. Det er SÅ flot, jeg kunne ikke vÊre mere glad for resultatet. Rasmus som var min kirurg, er sÃ¥ dygtig, professionel, og rigtig behagelig. Jeg har virkelig fÞlt mig i gode hÊnder hele vejen igennem. Det ER alle pengene og smerterne vÊrd🙏 jeg kan anbefale HCA ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎11月25日

Hej Camilla
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at du er tilfreds med resultatet efter din Mommy Makeover.
Vi giver din ros videre til Rasmus.
HCA Klinikken

Professionel og god behandling og tryg

Jeg er lige kom hjem fra klinikken efter jeg bleven opereret og jeg er allerede glad for resultet
Jeg er super glad for min beslutning om operation hos HCA klinikken.
KÊre HCA team ❀ :
Tak for jeres omsorg allesammen jeg fÞlt mig tryg hele vejen i gennem
Fantastisk behandling og professionelt
Speciel tak til Rasmus !
Mine bedste anbefalinger

2024幎11月12日

H.C. Andersen Klinikken からの回答

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede det trygt og professionelt, for det gÞr vi os umage for, hver dag.
HCA Klinikken

Gode oplevelser med klinikken.

I 2024 og 2025 har jeg fået lavet ansigtslÞftning, samt fedtudsugning i hals, knÊ og overarme. Lige fra starten fÞlte jeg mig i gode og trygge hÊnder hos lÊgen Rasmus og personalet.
Arene efter operationerne er ved at forsvinde og jeg er meget tilfreds over resultatet. Jeg kan varmt anbefale Rasmus som en dygtig plastikkirurg.

2024幎10月24日

H.C. Andersen Klinikken からの回答

Tak for den fine anmeldelse, som vi sender videre til Rasmus.

Rasmus er den bedste!

Er så glad for mit resultat!
Fik udskiftet mine implantater grundet et dårligt resultat fra en anden klinik.
Rasmus var utrolig lyttende og forstod hurtigt hvad jeg ville have.
På selve operationsdagen var alle bare så sÞde, tålmodige og beroligende fra start til slut. Ingen komplikationer og ved spm. var Rasmus hurtig til at svare og give ro i maven!
Rasmus har givet mig de flotteste bryster, og kan kun anbefale HCA klinikken 🫶🏻

Tusind tak til hele teamet for en utrolig dejlig oplevelse!
Jeg kommer bestemt igen 🫶🏻

2024幎4月18日

Hej Maria
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi giver den personlige feedback videre😊. Vi sÊtter pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at skrive den.

Helt igennem lykkelig!

Jeg har vÊret så bange for narkosen i så mange år og har ville i så mange år, men ikke turde.
Men Henrik, Allan og alle de sÞde sygeplejersker gjorde så man fÞlte sig så tryg.
Har aldrig fÞlt mig i bedre hÊnder, og de var så forstående og man fÞlte så hjemme. 10/10 stjerner hvis jeg kunne.
Tog faktisk mig selv i at vÊre okay rolig inden jeg skulle opereres, havde jeg aldrig troet!
Tak til alle på HCA Klinikken.
Varmeste anbefaling! Og fået jordens smukkeste bryster!
Henrik kan virkelig trylle!🫶

2024幎8月5日

H.C. Andersen Klinikken からの回答

Tak for den fine anmeldelse Jasmin.
Vi er super glade for, at vi fik dig trygt igennem operationen, og dejligt du har fået et resultat som du er glad for.

Tryghed og flot resultat

Er netop vendt hjem fra klinikken og kan varmt anbefale HCA.
ImÞdekommende og meget servicemindede sekretÊr og sygeplejersker.
Er opereret af Rasmus, som er yderst behagelig og professionel.
Meget tryg ved narkoselÊge Allan og Þvrige på operationsstuen - er vågnet af narkose helt uden ubehag.
Er utrolig glad for at have fulgt min mavefornemmelse ved valg af klinik.

2024幎7月30日

H.C. Andersen Klinikken からの回答

Tak for den flotte anmeldelse Helle.
Den er vi rigtig glade for.
Fortsat god bedring.
HCA Klinikken

Hvis jeg kunne give flere stjerner

Hvis jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det. Jeg har haft det bedste ophold på klinikken efter et stort brystlÞft + implantat. Jeg ankom nervÞs til klinikken på operationsdagen og blev mÞdt af et team af sÞde og forstående sygeplejersker, der hjalp mig igennem. Der har vÊret forkÊlelse, fra jeg trådte ind af dÞren, og til jeg blev udskrevet igen. Hvis jeg igen påtÊnker mig at skulle have en behandling, så bliver det helt sikkert her. Dygtige kirurger, dygtige narkoselÊger og helt fantastiske sygeplejersker!

2024幎7月11日

Tak Louise
Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

MÃ¥ske Danmark’s bedste privathospital ❀

Jeg anmelder ikke sÊrlig tit noget pÃ¥ trustpilot, men jeg bliver nÞdt til at gÞre det her 😊
Jeg besÞgte HCA-Klinikken fÞrste gang for over 20 Ã¥r siden, og har fÃ¥et foretaget 3 typer operationer i lokalbedÞvelse igennem tiden. Min far er blevet opereret for grÃ¥ stÊr, min mor har fÃ¥et lavet “ny” mave for snart 20 Ã¥r siden, og jeg har flere veninder der ogsÃ¥ har eller er igang med operationer pÃ¥ klinikken.
Min sidste operation var for 2 dage siden, hvor jeg skulle have lavet lidt korrektion efter operation af nedre Þjenlåg. Henrik Toft Nielsen har opereret mig her sidste gang, og var ikke helt tilfreds med resultatet. Jeg skulle bare have et lille indgreb, men han valgte en mere omfattede omgang, da det som han sagde, handler om, at jeg får det bedste resultat. Uden beregning gik han igang med en stÞrre omgang, og her to dage efter, er jeg slet slet ikke så medtaget som forventet.
Det er de flinkeste og dygtigste mennesker der arbejder på HCA, og man forstår godt at de har travlt. Lige fra receptionen til operationsstuen mÞder man profesionelle og utrolig sÞde og imÞdekommende personaler.
Jeg kan kun give dem “fuld plade” pÃ¥ stjerner, og uanset hvem du kommer i “hÊnderne på” pÃ¥ klinikken, findes det ikke bedre og mere professionelt.
Af hjertet tak for jeres måde at vÊre på, og kan kun anbefale alle at vÊlge HCA Klinikken.

Malene

2024幎7月9日

Hej Malene
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Alle klinikkens medarbejdere gÞr sig umage hver dag. Det er dejligt at du også opleve det. Det varmer med så flot en anmeldelse i en ellers lidt trist dansk sommer. Tak for det.

BrystforstÞrrelse

Jeg har for et par dage siden fået foretaget en BFO ved Rasmus.
En sindsyg oplevelse, hvor jeg absolut intet har at sÊtte en finger på. En utrolig tryg og behagelig rejse indtil videre. SÞdeste sygeplejersker, kÊrligste forplejning og en fantastisk anÊstesilÊge, Alan, har bare gjort det så godt.
At man lige får en overnatning med efter operationen giver lige den ekstra tryghed og mulighed for optimal smertelindring.

2024幎6月10日

H.C. Andersen Klinikken からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at du vÊrdsÊtter overnatningen, hvor en sygeplejerske sÞrger for, at man kommer godt igennem det fÞrste dÞgn.
Gratis overnatning tilbydes ved alle de operationer i fuld bedÞvelse, hvor kirurgen vurderer at det er til gavn for den samlede kvalitet.

God og tryg oplevelse

Jeg blev opereret med en brystforstÞrrede operation i 2013 af Vivi og igen i 2024 af Jesper - og begge gange har vÊret en god oplevelse. Stine var min sygeplejerske, og hun var simpelthen så sÞd, og Vibeke der var narkoselÊgen har virkelig styr på sit arbejde, da jeg aldrig har oplevet at have det så godt efter en operation i narkose; jeg kunne bare sove og slap for kvalme. Jeg vil til enhver tid anbefale klinikken.

2024幎5月30日

H.C. Andersen Klinikken からの回答

Tak for din fine anmeldelse Rikke.
Det lader vi gå videre til Jesper, Stine og Vibeke😊.
Hilsen HCA Klinikken

Jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse på H.C Andersen klinikken.
Alt personale er sÞde, venlige, imÞdekommende samt omsorgsfulde.
Man er indlagt i de smukkeste omgivelser og
Derudover blev jeg opereret af Henrik som fortjener en kÊmpe stor anbefaling, han imÞdekommer ens individuelle Þnske og gÞr det til virkelighed .

2024幎5月27日

Hej Ann
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi giver din ros videre til personalet og Henrik.
HCA Klinikken

HCA Klinikken fortjener de bedste anbefalinger!

Jeg Þnsker at udtrykke en stor tak til Rasmus, min kirurg, for hans enestående professionalisme og omsorg under min operation. Hans ekspertise og venlige tilgang gjorde hele forskellen for mig, og jeg vil gerne give ham mine varmeste anbefalinger.

Rasmus' evne til at skabe en afslappet og tryg atmosfÊre var virkelig opmuntrende, og jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder gennem hele forlÞbet. Hans dedikation til mit velbefindende og hans enestående pleje vil altid blive husket og vÊrdsat.

Derudover vil jeg gerne takke Kia, min sygeplejerske under indlÊggelsen, for hendes ekstraordinÊre dygtighed og overskud. Hendes professionelle og omsorgsfulde tilgang gjorde min oplevelse endnu mere behagelig, og jeg er dybt taknemmelig for hendes indsats.

Både Rasmus og Kia fortjener mine stÞrste tak og anbefalinger. Jeg er utroligt taknemmelig for deres hårde arbejde og dedikation til deres arbejde.

Med venlig hilsen Camilla

2024幎4月3日

Hej Camilla
Tusinde tak for de flotte ord.
Dem giver vi videre til Kia og Rasmus.
Hilsen
HCA Klinikken

FÞlelsen af at blive behandlet godt og

FÞlelsen af at blive behandlet godt og vÊre i de bedste hÊnder, fra sekundet man trÊder ind. Alle man mÞder er sÞde og omsorgsfulde. Dejligt og smukt sted, hjemligt og hyggeligt. 5 kÊmpe stjerner her fra.

2024幎3月25日

H.C. Andersen Klinikken からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse Elisabeth.
Det sÊtter vi stor pris på.
Du beskriver prÊcis det vi gerne vil leve op til hver dag. Dejligt at det opleves sådan.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。