Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behö... もっと見る
企業が回答しました
Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... もっと見る
企業が回答しました
Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... もっと見る
企業が回答しました
Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 14%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Registrerade en skadeanmälan.
Inom 24tim var den hanterad och utbetalad.
Det kallar jag snabb hantering!
Nöjd kund!!

Hedvig からの回答
Snabbt agerande när min del av ansvaret var klart. 👍
Väldigt enkelt att kunna sköta allt från appen.
Supernöjd 😊

Hedvig からの回答
Hedvig löste allt och kontaktade ägaren till bilen som gjorde skadan på min
bil. Som tur är fotograferade jag bilnumret.
Jag hade inga kostnader vid reparationen

Hedvig からの回答
Snabba på att svara tyckte jag och fick ekonomisk hjälp när min elcykel blev stulen, inga särskilda frågetecken, saker och ting ordnade sig bra.

Hedvig からの回答
Extremt inkonsekvent och oacceptabel skadehantering. Hedvig godkände först min drulleskada skriftligen med 1 750 kr i självrisk, men ändrade sedan beslutet enbart för att jag beskrev min privatägda dator som ett ”arbetsverktyg”, trots att jag tydligt förklarade att den används privat och för obetalt jobbsökande – inte i någon förvärvsverksamhet. Jag har fått flera motstridiga besked och tvingats lägga enormt mycket tid på att korrigera deras egna missförstånd. Kan absolut inte rekommendera Hedvig.
Fruktansvärt dåligt försäkringsbolag. Hjälper inte ens till med de mest grundläggande sakerna man rimligtvis ska kunna förvänta sig av ett försäkringsbolag.
Kundtjänsten gör dessutom upplevelsen ännu sämre. Otroligt otrevligt bemötande, brist på service och en känsla av att de är mer intresserade av att bli av med kunden än att faktiskt försöka lösa problemet.
Jag förväntade mig åtminstone grundläggande hjälp och ett professionellt bemötande, men fick varken eller. Enormt frustrerande och utan tvekan en av de sämsta kundserviceupplevelser jag haft.
Kan verkligen inte rekommendera detta försäkringsbolag.
När jag fick en skada på armen orsakad av en instruktör på ett träningsställe så fick jag ingen hjälp pga att motparten inte gjort en anmälan till sitt F-bolag..helt sjukt..så tack o hej Hedvig..man får vad man betalar för
Snabba och trevligt bemötande, hjälpte mig hela vägen är så nöjd med denna försäkring /Helena

Hedvig からの回答
Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten fick jag ersättning inom kort. Hela processen var smidig och professionell, och personalen var mycket hjälpsam och vänlig. Jag kan varmt rekommendera dem.

Hedvig からの回答
Snabbt och okomplicerat handläggande av mitt ärende.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。