Hedvig レビュー

4,249
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behö... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... もっと見る

企業情報

7. 住宅保険代理店

Hedvig について

当該企業による記述

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

優良

(4,249)

過去12か月のレビュー数: 621件

レビューを書く

Service

Att det alltid är sådan snabb återkoppling och bra service!

2026年8月26日

Hedvig からの回答

Stort tack för de fina orden. Kul det alltid känns bra och snabbt.

5つ星のうち5の評価

Otroligt snabb och smidig hjälp i…

Otroligt snabb och smidig hjälp i skadeärende gällande djurförsäkring. Rekommenderas starkt 👍

2026年8月24日

Hej Jan!

Tack för de fina orden. Kul att skadeärendet kändes snabbt och smidigt.

5つ星のうち5の評価

I had a great experience with Hedvig

I had a great experience with Hedvig! I made a claim recently and within a few days it was handled. No unnecessary questions or waiting. They’re clearly customer oriented and competent in handling claims. I’m so impressed with their service and for the first time since the 8 years I’ve lived in Sweden I feel I found an insurance company who does what they’re supposed to, insure my home. Highly recommend it!

2026年8月21日

Hi Ilona,

Thank you for the kind words. They means a lot to us.

Best,

5つ星のうち5の評価

Hedvig försäkringar är fantasiska!

Hedvig försäkringar kan verkligen rekommenderas. Antagligen marknadens bästa prisnivå, samt en fantastisk hantering av skadeärenden. Snabbt och enkelt. Kan verkligen rekommenderas.

Hej Rune!

Vilket härligt omdöme, tack för att du tar dig tid att dela det. Det gläder oss verkligen att både pris och skadehantering har levt upp till förväntningarna.

Snabb reglering

Snabb reglering. Enkel app.

Hej Peter!

Tack för dina fina ord, roligt att höra det känns snabbt och enkelt!

5つ星のうち5の評価

Snabba och hjälpsamma i kontakten

Snabba och hjälpsamma i kontakten. Vi är så nöjda med Hedvig.

2026年8月21日

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig, det gläder oss verkligen att höra!

5つ星のうち5の評価

Snabb och enkel kommunikation och…

Snabb och enkel kommunikation och handläggning om mitt ärende.
Inga konstigheter toppen betyg!

Hej Babel!

Tack för de fina orden, roligt att det har flutit på så smidigt!

5つ星のうち1の評価

Extremely disappointing experience with Hedvig

Extremely disappointed with Hedvig. My payment apparently failed, and instead of properly contacting me, my car insurance was cancelled without me ever receiving the SMS or email they claim they sent. I only found out through a letter, after which I was hit with a huge bill.

When I contacted support, the agent basically accused me of lying and refused to acknowledge that their automated system could have failed. When I asked how to prevent this happening again, he was rude and simply said it wouldn’t.

If this is how they handle a failed payment, I really don’t want to find out how they handle an actual insurance claim. I’ll be switching provider immediately.

自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Det är smidigt att skicka in kvitton…

Det är smidigt att skicka in kvitton för ersättning och super snabb återbetalning, en halvtimme efter man skickat in finns pengarna på kontot.

Hej Gabriella!

Tack för att du delar med dig. Vad skönt att höra att allt gick så smidigt och snabbt – precis så ska det vara!

Enkelt att anmäla skada

Enkelt att anmäla skada. Snabb hantering av anmälan och ett väldigt fint bemötande i en svår stund då vår hund somnade in 💔

2026年8月17日

Hej Sonja,

Tack för att du delar med dig, och varmt kondoleanser till er. Att förlora sin hund är aldrig lätt, och det värmer att veta att ni kände er väl bemötta i den stunden.

Snabb hantering

Snabb hantering. Otroligt bra service och väl bemötande. Jag är väldigt nöjd med Hedvig och kan starkt rekommendera de.

Hej Shahista,

Tack för att du delar med dig, och för rekommendationen. Det gläder oss att du känt dig väl bemött!

Jag fick snabba svar

Jag fick snabba svar, trevlig och professionell bemötande och ärende löstes snabbare än jag trodde. Det känns tryggt med Hedvig att få professionell hjälp när man är i en jobbig och stressig situation efter min skada.

Hej Goran!

Tack så mycket för att du delar med dig! Det värmer att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen när det behövdes som mest.

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt, jag behövde inte göra någonting, det vart direktreglering med djursjukhuset, så jag slapp massa stök med att anmäla och fixa.
Super nöjd med all hantering! 👍

Hedvig からの回答

Så ska det låta – härligt att direktregleringen gjorde det hela smidigt för dig. Tack för att du delar med dig!

Helt fantastisk personal

Helt fantastisk personal! Otroligt snabbt hanterat!

2026年8月16日

Hej Nina!

Vad roligt att höra! Vi ser till att teamet får ta del av din uppskattning. Tack för att du tog dig tid att skriva!

Mycket snabb hantering

Anmälde skadan en sen fredag eftermiddag. Fick svar med godkännande en kort stund efter. Mycket nöjd!

2026年8月14日

Hej Caroline,

En fredagseftermiddag ska gå åt till annat än väntan, så det är kul att höra att det gick snabbt. Tack för att du delar med dig!

Pålitlig hemförsäkring!

Ytterligt snabb hjälp vid försäkringsärende. Utmärkt.

2026年7月28日

Hej Elsa,

Tack för att du delar med dig – riktigt roligt att höra att det gick smidigt.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。