Det er fÞrste gang, jeg har bestilt på Helsekostekspres. Varerne kender jeg, og de kom okay hurtigt Pinsen taget i betragtning.
Dette er min fÞrste handel hos jer, og har ikke haft nogen problemer. Hjemmesiden er brugervenlig og overskuelig. Bestilte et produkt den 30/01-2019 og fik lov til at hente hos nÊrmeste GLS pakke s... ãã£ãšèŠã
Vdr. ordrenr: 139836 Jeg har kÞbt 3 varer, efter 4 dage har jeg fÃ¥et en mail om at en af min varer var udsolgt pÃ¥ trods af at jeg kunne bestille den. PT har jeg heller ikke modtaget hverken en ordr... ãã£ãšèŠã
God service hos Helsekost Ekspres. Sendte dem en email fÞrst for at undersÞge om de produkter jeg Þnskede var pÃ¥ lager. Jeg fik hurtig svar om hvornÃ¥r de ville sende pakken hvis jeg bestilte den dag... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God pris og hurtig levering
Jeg bestilte en vare torsdag aften ved 22 tiden og så var den allerede til afhentning lÞrdag middag. Det kan vel ikke gÞres ret meget hurtigere? Prisen var fint i forhold til andre leverandÞrer og jeg er fuld tilfreds med det hele. Her er ingen ko på isen!
Nem og fejlfri bestilling
Nem og fejlfri bestilling, og produktet kom to dage efter bestillingen. Produktet lever også op til forventningerne. Ingen klager.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. Og jeg er glad for varen - en lugeskammel
Super hurtig levering!
Gode produkter til gode priser ogâŠ
Gode produkter til gode priser og hurtig levering som lovet ð
Man reagerer ikke pÃ¥ henvendelserâŠ
Man reagerer ikke på henvendelser hverken på mail eller telefonsvarer!
God og hurtig levering ðââïžð
Jeg fik pakken hurtigt og det var detâŠ
Jeg fik pakken hurtigt og det var det jeg forventede at modtage til en god pris
Super hurtig levering
Jeg bestilte en Blush d.9/2 kl.9.42 OgâŠ
Jeg bestilte en Blush d.9/2 kl.9.42 Og modtager fÞrst en mail om at jeg kan hente min pakke den 14/2
Ikke nok med at der er intet ekspres er over firmaet så var det også en meget frÊk mand der besvare mit opkald da jeg ringede til dem fordi helse ekspres har sendt mig et andet produkt end det der var på billedet
Manden var tydeligvis irriteret da jeg sagde at jeg gerne ville sende produktet retur da det IKKE var Magen til det produkt de viste på billedet.
Manden fortÊller i en meget arrogant tone at det er ressourcespild at jeg vil sende retur jeg forklarer ham jeg har ikke råd til at beholde produktet da det er pakket ind i tyndt pap og min blush vil smadre efter en dag eller to i min taske. Han tilbyder trods alt og sende mig en retur label på mail jeg forklare ham at jeg ingen printer har og om det ikke er muligt (det ville vÊre god kundeservice) han kan sende den med posten igen får jeg at vide at det er ressourcespild og jeg siger jeg er fÞrtidspensionist jeg har ikke råd til at kÞbe produktet da det ikke er magen til det billede af det produkt jeg har kÞbt.
Jeg får igen lÊst og påskrevet at det er ressourcespild og så må jeg selv betale for returfragten . Skal jeg betale for returfragten for noget som helse ekspres har vist et forkert billede af og ikke vil yde den service og sende til mig med posten. I går simpelthen i for små sko i det firma, Og i har en virkelig grim tone til jeres kunder , Til sidst blev det for meget mig og blive talt ned til Og jeg lagde rÞret på. Jeg kommer aldrig til at kÞbe noget hos helse ekspres mere. Når jeg ser et billede af en rÞd bluse og kÞber den forventer jeg at få en rÞd bluse ikke en blå når jeg kÞber en blush i sort etui (som kan ligge i min taske uden at gå i stykker )forventer jeg at få den i sort etui ikke i pap!
Den bedste og dårligste reklame er mund til mund og jeg fortÊller alle jeg kender at de skal ikke handle hos helse ekspres, grundet deres ufattelig dårlig kundeservice Og meget lange leveringstid det kan ikke vÊre meningen man bagefter et telefonopkald til jer skal sidde og fÞle at man er blevet talt ned til af en arrogant mand. Derudover var der ingen empati for at jeg var fÞrtidspensionist og ikke havde råd til at beholde produktet . Kun hans egen irritation over at jeg ikke ville beholde produktet .
Ikke ekspres services
Det bestilte er modtaget - men der var ikke meget ekspres over levering. Bestilt onsdag og fÞrst modtaget tirsdag.
Kanon service og hurtig levering.
Dejligt nemt og topkvalitet
Dejligt nemt at bestille, betale og afsendelse skete hurtigt -levering til afhentningssted og klar til afhentning i denfor få dage..
Det er gode kvalitetsvarer og det er hverken fÞrste eller sidste gang at jeg bestiller gennem Helsekost Ekspres
Manglende levering
Bestilte en vare men fik aldrig besked om at varen var leveret nu ender jeg så med at betale 148 kr i fragt og ekspeditionsgebyr for noget jeg ikke har modtaget.
Produktet lever op til min forventning
Produktet lever op til min forventning.
Leveres efter 2 dage
Mvh Nina
Afviser at fÞlge gÊldende lovgivningâŠ
Afviser at fÞlge gÊldende lovgivning vedr. reklamationsret. NÊgter at tage fejlbehÊftede varer retur.
Super !!
Super !!! Jeg er virkelig glad for, jeg fandt denne forretning :D