レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Det er fÞrste gang, jeg har bestilt på Helsekostekspres. Varerne kender jeg, og de kom okay hurtigt Pinsen taget i betragtning.

5぀星のうち5の評䟡

Dette er min fÞrste handel hos jer, og har ikke haft nogen problemer. Hjemmesiden er brugervenlig og overskuelig. Bestilte et produkt den 30/01-2019 og fik lov til at hente hos nÊrmeste GLS pakke s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vdr. ordrenr: 139836 Jeg har kÞbt 3 varer, efter 4 dage har jeg fÃ¥et en mail om at en af min varer var udsolgt pÃ¥ trods af at jeg kunne bestille den. PT har jeg heller ikke modtaget hverken en ordr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

God service hos Helsekost Ekspres. Sendte dem en email fÞrst for at undersÞge om de produkter jeg Þnskede var pÃ¥ lager. Jeg fik hurtig svar om hvornÃ¥r de ville sende pakken hvis jeg bestilte den dag... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Varer kan ikke sendes retur til Helsekost-Ekspres.

Jeg kÞbte en vare som jeg Þnskede at sende retur, da varen var for stor.
Jeg returnerer varen med DAO til modtagers private adresse, som der er beskrevet under deres handelsbetingelser. Jeg betaler ekstra for at få leveret varen til privatpersonen.
Da DAO kommer med varen, er der ingen til at modtage varen, og DAO må derfor lÊgge varen i en forretning hvor modtageren så skal hente den.
Det vil Helsekost-Ekspres ikke! De siger endvidere det er en forkert adresse der er sendt til. I deres handelsbetingelser står der kun en adresse man kan sende retur til. Er det imidlertid en gammel adresse, må de a jour fÞre deres adresse til den nye, så dette retur problem ikke opstår.
Dette har nu resulteret i, at jeg ikke kan få byttet min vare eller få pengene tilbage. Og det er jo faktisk tyveri af mine penge.

Jeg kan derfor ikke anbefale Helsekost-Ekspres til nogen, der evt. kÞber over nettet og måske skal have deres vare byttet, for det kan ikke lade sig gÞre hvis man sender varen retur.
Jeg handler aldrig mere hos Helsekost-Ekspres!

2022幎3月17日
5぀星のうち1の評䟡

150 kr. i ekstra gebyrer og den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Ville ikke anbefale andre at handle her!

Jeg sÞgte nogle bestemte vare og faldt derfor over hjemmesiden.
Jeg acceptere en hÞj fragt omkostning da det er muligt for mig at handle alle de Þnskede varer et sted. En uge senere modtager jeg en mail om at de ikke kan levere alle mine vare og derfor kun sender nogle af dem.
Jeg oplysninger min utilfredshed med at betalte en hÞj fragt omkostning hvis jeg ikke kan få alle mine varer og jeg nu skal ud og finde det andet sted. Jeg spÞrger om det ikke er muligt de eftersender resten af varerne, det vil de ikke og de vil heller ikke dÊkke fragt omkostningen.
Jeg finder alle varerne et andet sted og Þnsker at annullere min bestilling. Jeg bliver oplyst at GLS at jeg kan sende varerne retur, det vil de gerne gÞre.
Da jeg oplyser det til Helsekost Ekspres oplyser Rene at jeg ikke har hentet min pakke og at jeg vil blive pålagt yderlige gebyrer for ikke at hente pakken.
Jeg forsÞger at forklare ham situationen men han har ikke et Þnske om at se det fra min side. Han holder hele vejen igennem på sin ret og er ikke på nogen måde forstående, imÞdekommende eller interesseret i at finde en lÞsning. Han opdigter fragtgebyrer som ikke fremgår af deres betingelser og deres hjemmeside.
Jeg arbejder selv i et servicefag og er meget uforstående over at man Þnsker at have en medarbejder ansat som er så lidt servicemindet.
Jeg ender med at betale 150 kr. i fragt gebyrer uden at modtage nogle varer. Det er i min verden tyveri.

2022幎3月7日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen reaktion på hverken mail eller telefon...

Bestilte en pakke fredag d. 16/12 og har stadig ikke hÞrt fra firmaet. Har forsÞgt at ringe og sende mails man få ikke svar. Ved godt der kan vÊre travlt, men så skal de ikke skrive der er 1-2 dages leveringstid. I dag skriver vi altså d. 21/12, og GLS kÞrer også i weekenderne. Håber mine varer når frem inden jul

2021幎12月21日
5぀星のうち5の評䟡

God oplevelse og god service!

Bestilte for noget tid siden et massage apparat som blev leveret super hurtig. Der var desvÊrre en fejl med produktet, der var lynhurtig svar på kontakt til kundeservice og fik sendt en ny med det samme jeg havde returneret den anden!

2021幎7月23日

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle, kundeservice er helt i top, de bestilte vare af god kvalitet, lynhurtig levering og til den på hjemmesiden lovede tid. Alt i alt en super oplevelse at handle hos helsekost-ekspres. Det er ikke sidste gang jeg handler her. Per fra Ringsted

2021幎6月28日

DÃ¥rlig kundeservice

Kundeservice i bund.
Jeg havde bestilt en vare med noget hennapulver, som var meget lysere, end den kastaniefarve produktet lovede. Jeg skrev ind og reklamerede over varen., hvorefter jeg skulle sende et billede af varen, hvilket jeg gjorde, Det blev sendt til producenten, som fralagde sig ethvert ansvar og nÊvnte alle de muligheder der var for at kunden havde taget fejl, hvilket helse-kost.ekspres dÊkkede sig ind under. Jeg foreslog at jeg, når jeg bestilte nogle nye varer, kunne få en erstatningspakke henna, men jeg fik ikke engang et svar tilbage. Jeg er virkelig skuffet over oplevelsen af som kunde ikke at blive troet på, og af samme årsag handler jeg ikke med dem igen.

2021幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス