Himmelev Kattepension レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Absolut bedste anbefalinger herfra . Vi har haft vores Birma i pension i nÊsten 2 mdr og han kom hjem glad, tryg og nÊsten endnu mere kÊlen og opmÊrksomheds sÞgende . Hanne er guld vÊrd og hendes... もっず芋る

Vi har fÃ¥et passet Bailey hos Himmelev kattepension igennem flere Ã¥r, og denne gang som de forrige til fuld tilfredshed. Hanne er simpelhen den bedste "kattemor" man kan fÃ¥. Hun gÞr alt for at vores k... もっず芋る

Det har vÊret en hel igennem positiv oplevelese, at have Herkules pÃ¥ ferie hos jer. Vi har fÃ¥et en dejlig glad og sÞd dreng tilbage, mere kan man ikke Þnske sig. Vi kunne derudover fÞlge med pÃ¥ face... もっず芋る

Verdens bedste Kattepension , vi fik passet vores bestemte forkÊlede prinsesse, KotKot, hos Himmelev Kattepension i 4 uger. Vi var meget bekymret for hende, da hun ikke trives i pension og hver gang... もっず芋る

䌁業情報

1. 猫預かり所
  2. ペット宿泊サヌビス
  3. ペット シッタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

En kattepension i Roskilde med hjemlig hygge.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

69件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Vi kommer igen og igen 🐟

Jeg kÞrer 50 km for at få min kat passet hos Himmelev kattepension. Og det gÞr jeg gerne igen og igen.
Jeg fÞler mig tryg ved at overlade min kat til dem. Og Hanne
.. Hun er den mest fantastiske katteelsker og kattekender, som jeg nogensinde har mÞdt.
Jeg vil varmt anbefale Himmelev kattepension.
Hilsen Ulla og Missetat

2022幎8月30日
自発的なレビュヌ

Fantastisk kattepension med så meget

Fantastisk kattepension med så meget varme og omsorg ❀
Der er en stor grad af fleksibilitet og hÞj kvalitet.
Jeg vil anbefale ALLE at benytte Himmelev kattepension.

Det er nu 2. Gang vi fÃ¥r passet vores “babyer” og absolut ikke sidste ❀🙏
BÃ¥de til lÊngere rejser og korte weekendophold. 😻😜

Tak for denne gang

Kh Melvin og Felix ❀

自発的なレビュヌ

Kattepension med kÊrlighed til katte

Hvis vi og vores katte skulle lukke Þjnene og Þnske os det bedste kattehotel i verden - - så er det Himmelev Kattepension. Vi ville lidt Þnske at man kunne give 6 stjerner hér på Trustpilot.
Mathias er sÞd, venlig og tydelig.
Hanne er vidunderlig og passer så godt på kattene. Hun giver sig tid til at lÊre dem at kende, og tager hensyn til hver enkelt kat. Om den vil mÞde andre katte eller ej. Om den vil ud eller ej. Der bliver leget og nusset med kattene.
Det ekstra Hanne giver ved at lÊgge billeder og videoer ud på Facebook betyder rigtig meget. Det er så hyggeligt og tryghedsskabende.
Burene er kÊmpestore med huler, hyggekroge og udeareal.
Når man henter kattene, kan man se og mÊrke at de har haft det godt. Og Hanne giver en fin overlevering af deres ophold:)
Denne sommer blev vores hjemrejse forsinket et dÞgn, men Mathias forsikrede mig om at det ikke var et problem - og da vi så endelig hentede dem - skulle vi ikke betale for den ekstra dag.
Fantastisk service. Fantastisk god behandling af både katte og deres mennesker.
Tak for jer, Himmelev Kattepension. Vi kommer naturligvis igen - og igen og igen og igen.

En virkelig fleksibel kattepension

En virkelig fleksibel kattepension, hvor de ser den enkelte kat og finder gode lÞsninger. Kattepasseren har stor viden om katte og dejligt der er unge mennesker til at kÊle med kattene. Vi har brugt Himmelev kattepension flere gange og fÞler os glade og trygge ❀
Buffy❀

5 stjernet ophold gennem flere år

Vi har gennem flere Ã¥r haft vores kat/ katte pÃ¥ “ferie” hos Hanne pÃ¥ Himmelev kattepension . Vores katte er glade for at vÊre der og vi er trygge og ved at de bliver passede godt. Derudover er der fuld Ã¥benhed, da de i Ã¥r desvÊrre fik en virus ind i pensionen. Hanne har knoklede for at bekÊmpe denne og de katte der har haft brug for det, er blevet tilset af en dyrelÊge. De fÃ¥r klart 5 stjerner fra Alaska og Dallas 😻😻

自発的なレビュヌ

Da vores kattepension efter mange år

Da vores kattepension efter mange år stod vi og manglede et nyt sted, hvor vi kunne få passet vores kat Pegasus. Vi har siden april haft ham på to ophold, og har allerede booket ham ind nÊste år!

Man bliver taget virkeligt godt imod som ny gÊst, og man fÞler sig tryg ved at aflevere sit kÊledyr ude på stedet. Begge gange har vi fået en kat hjem som tydeligvis også har haft ferie og det er hyggeligt med de små billeder og videoer på Facebook for en kattemor.

Kan kun anbefale stedet!

自発的なレビュヌ

Bedste sted vores katte har vÊret i

Bedste sted vores katte har vÊret i pension.
FÞlte mig tryg som ejer ved at afl dem pÃ¥ “ferie” hos jer ❀ Og nyder de dejlige billeder i lÊgger pÃ¥ FB, imens man selv er pÃ¥ ferie☀
Super service ved henvendelse.
⭐⭐⭐⭐⭐

Anbefaler Himmelev Kattepension vidt og bredt

Jeg kan varmt anbefale Himmelev Kattepension, som jeg har benyttet de sidste 10 år. Stedet er blevet genvalgt igen og igen, pga omsorgen og burenes stÞrrelse. Der bliver passet godt på min skovkat til stor beroligelse for ejeren. Bisse vil nok mene, at adgangen til "små lune retter" er alt for begrÊnset..

Klar anbefaling af Himmelev Kattepension

Altid god service af både os, men så sandelig også vores kat.
Han har vÊret passet hos jer to gange nu, og vi er altid trygge når han passes.
Tak for at vi trygt kan tage på ferie, så lÊnge vi ved, at Preben er hos jer.

自発的なレビュヌ

Himmelev kattepension er det bedste valg for din kat

Himmelev kattepension er det bedste valg nÃ¥r du skal have din kat passer. SÅ sÞde, ordentlige og kÊrlige. De ForkÊler din firbenede ven Og du fÃ¥r meget mere end du betaler form er du i tvivl, sÃ¥ kig blot pÃ¥ billederne er alle de glade katte, som har vÊret pÃ¥ besÞg. Vores kat Felix har vÊret gÊst mange gange og vi har aldrig oplevet, at der var det mindste at sÊtte en finger pÃ¥. Vil til enhver tid vÊlge Himmelev ❀

Fantastisk kattepension

Min kÊreste og jeg har nu brugt Himmelev i 2 sÊsoner og begge gange har vi vÊret yderst begejstret. Vi har virkelig kunne se og mÊrke at vores katte har vÊret i gode hÊnder og de er altid glade når vi henter dem, efter et ophold.
Og så er det helt fantastisk at man kan fÞlge lidt med på Facebook, samt at når man skriver til personalet, så er der altid hurtigt svar!

Vi kommer helt sikkert til at bruge Himmelev igen og vi glÊder os til nÊste ophold!

SkÞn kattepension

Min kÊreste og jeg har brugt Himmelev Kattepension 2 gange, og vores katte har vÊret glade for det hver gang. Vi har vÊret trygge ved at ‘overgive’ vores katte. Dejligt med opdateringer pÃ¥ Facebook med bÃ¥de billeder og videoer. Man kan tydeligt se at de har det godt og ikke er stressede. Vi har helt klart tÊnkt os at bruge Himmelev igen!

Dejligt sted

Dejligt sted, hvor kattene både kan vÊre inde og ude! God kommunikation og vores katte havde et fantastisk ophold! Vi kommer helt sikkert til at anvende Himmelev Kattepension fremover!!

De varmeste anbefalinger til Himmelev

De varmeste anbefalinger til Himmelev kattepension. Vi har kommer her i rigtig mange år, nu med den 3. kat. Hanne har vÊret med fra starten med tidl ejere. PÊne ordnede forhold og kattene bliver forkÊlet. Og så nyder jeg at se en lille hilsen imens man er på ferie. DET er rart. Vh Janne