Absolut bedste anbefalinger herfra . Vi har haft vores Birma i pension i nÊsten 2 mdr og han kom hjem glad, tryg og nÊsten endnu mere kÊlen og opmÊrksomheds sÞgende . Hanne er guld vÊrd og hendes... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et passet Bailey hos Himmelev kattepension igennem flere Ã¥r, og denne gang som de forrige til fuld tilfredshed. Hanne er simpelhen den bedste "kattemor" man kan fÃ¥. Hun gÞr alt for at vores k... ãã£ãšèŠã
Det har vÊret en hel igennem positiv oplevelese, at have Herkules pÃ¥ ferie hos jer. Vi har fÃ¥et en dejlig glad og sÞd dreng tilbage, mere kan man ikke Þnske sig. Vi kunne derudover fÞlge med pÃ¥ face... ãã£ãšèŠã
Verdens bedste Kattepension , vi fik passet vores bestemte forkÊlede prinsesse, KotKot, hos Himmelev Kattepension i 4 uger. Vi var meget bekymret for hende, da hun ikke trives i pension og hver gang... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
En kattepension i Roskilde med hjemlig hygge.
SlÊggerupvej 69, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- himmelev.kattepension@gmail.com
- www.himmelev-kattepension.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
KÊre Himmelev Kattepension.â€ïž
KÊre Himmelev Kattepension.â€ïž
Miss Magda og hendes mennesker siger så mange tak for en tryg pasning og ferie .
Jeg var bare så glad over at I kunne passe vores lille familiemedlem.
Tak for gode telefonsamtaler med Mathias.
Tak for en tryg og god modtagelse af Hanne , skÞn kvinde til at passe vores elskede dyr .
Tak for hilsner på Facebook .
Vi ses igen sÞndag den 4/9 .
Knuser fra Magda , Bruno og Pia .ðââ¬ðââ¬ðââ¬ðââ¬ðââ¬
Er smidt ud, da vi ikke fik regning
Bestilte ophold i april til pasning i august. Får i juli besked om nye priser fra 1. august. GÊlder det også os? Nej, naturligvis ikke, da vi er faste kunder og har modtaget prisen for ophold. Modtager regning på den Þgede pris. Det er en fejl. Vi skal nok få en ny. Venter og rykker, men får ingen ny regning. Lige pludselig skriver Mathias, at vi får ingen regning, og han vil ikke se Samson mere. Tak for kaffe og slut med Himmelev Kattepension. Vi er åbenbart nogle grimme typer. Synd for katten

Himmelev Kattepension ããã®åç
Vores Simba har vÊret passet her l to uger. Vi har kunne fÞlge med pÃ¥ Facebook via videoer og billeder. Og Simba virker til at have haft det godt sÃ¥ vi er meget tilfredse og har allerede booket nÊste ophold. Tak for pasning ð»
Supergod kattepension
Vores kat har haft det rigtig godt, vi fik rigtig god information og rådgivning inden og kan varmt anbefale Himmelev Kattepension

Kommer gerne igen!
Kan se at min fÞrste anmeldelse er fra 2021.
Nu er vi i 2025 og vi kommer der stadig regelmÊssigt - det er der, vores katte holder ferie, når vi selv holder ferie.
Fra 2021:
Vores 2 katte var pÃ¥ âferieâ i 14 dage. Fik rolige, harmoniske katte retur, der tydeligvis havde haft et godt ophold. SkÞnt :-). Kommer gerne igen.

Himmelev Kattepension ããã®åç
Vi har haft vores katte i HimmelevâŠ
Vi har haft vores katte i Himmelev kattepension igennem flere år, og vi er meget, meget tilfreds med stedet og den omsorg vi fÞler, der ydes vores dyr. Anbefaler gerne denne skÞnne pension.
Ikke som jeg troede
Jeg havde vÊret inde på nettet og lÊse om stedet, og set billeder.men ikke besÞgt stedet fÞr jeg bookede.
Med den dag hvor jeg skulle aflevere hende, blev jeg dårlig ved mode.
Stod på gårdspladsen og ventede på Lisbeth, efter et par min kom hun. Kom imod mig sagde " Hej fÞlg med denne vej" ikke noget med at giv hånd og prÊsenterer sig og spÞrge hvem der kom. Da vi kom ind i laden, lugtede der meget af kat og var lidt koldt-selvom der er en varmeovn. Bad om at se billeder så jeg kunne se hvordan hun havde det. Vores var meget bange, da jeg kÞrte. Så efter et par timer skrev jeg for at hÞrer hvordan hun havde det. Intet svar, skrev flere gang og spurgte til hende. Efter at have efterspurgt billeder kom der endeligt. 1 billede på 14 dage, skrev ellers flere gange. Da jeg havde hentet hende og kom hjem, havde hun en masse knuder i pelsen- det kan ske. Men da jeg fik klippet den ene af, kunne jeg se at knuden havde vÊret så stram, at huden var hevet af.
BesÞg stedet fÞr du booker, og fÞlg din mavefornemmelse.

Himmelev Kattepension ããã®åç
luksus ophold for katten - ro i sindet for katteejeren
Tanken om at skulle have min dyrebare kat på kattepension plagede mig i lang tid indtil jeg kom ud og så forholdene på Himmelev Kattepension og så slappede jeg af. Og da jeg hentede min kat efter 9 dages ophold, så han ud til at have haft et dejligt og spÊndende ophold sammen med de sÞde mennesker der tog sig af ham. Det er ikke sidste gang min kat skal på ferie hos Himmelev Kattepension.