AniCura Roskilde Dyrehospital レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hunden blev grundigt undersøgt, den blev indlagt og fik væske. Derudover fik den diverse blodprøver. Vi fik ingen diagnose, men hunden blev rettet op. Opringning fra klinikken dagen efter, de ville h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Operation af hjørnetand hos kat. Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, både før og efter behandling. Stor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse, meget prof. sted. Genoptrænings centeret ligger i seperat bygning med egen indgang og parkering væk fra dyrehospitalet. Min hund og jeg følte os god taget imod, hvilket resulter... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mogens (dyrlæge) var der fra start til slut! Det betød så meget når man skulle aflevere sin elskede hund til operation. Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkel... もっと見る

企業情報

1. 動物病院
  2. 救急動物医療サービス
  3. 獣医

当該企業による記述

AniCura Roskilde Dyrehospital (fhv. Himmelev Dyreklinik) er et stort moderne dyrehospital i Roskilde, hvor vi dels fungerer som ”alment praktiserende dyrlæger” med den tætte og nære relation til kæledyr og ejer, men også er henvisningshospital for andre dyrlæger, som henviser patienter til os fx ved behov for mere omfattende undersøgelser, udredninger og behandlinger som kræver specialister og/eller specialudstyr, som de ikke selv har til rådighed. Vi lægger stor vægt på den specialiserede viden og den nære relation - heraf vores motto: Viden & omsorg. En normal sundhedsundersøgelse tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlægen fortage en grundig undersøgelse af dit kæledyr. Hvis du som ejer har bemærket noget unormalt, vil der bliver fokuseret på dette. Formålet med sundhedsundersøgelsen er, i samarbejde med dig som ejer, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan være observationer, der laves af dyrlægen under undersøgelsen, eller ting, som du selv har lagt mærke til. De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler derfor, at dit kæledyr får et sundhedstjek en gang om året. Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed. Vi er her for dit kæledyr det meste af døgnet. På hverdage har vi åbnet fra 8-17. Herudover har vi på hverdage fra kl. 17-23 og i weekenden fra kl. 8-23 tilkaldevagt og tager os af stort set alle akutte situationer.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 44

レビューを書く

Hunden blev grundigt undersøgt

Opringning fra klinikken dagen efter, de ville høre hvordan det gik.

2026年8月4日

Hej Joan
Tusind tak for de fine stjerner. Hvor er det dejligt at din hund har fået det godt igen. Selvom det kan være frustrerende ikke altid at kunne få en diagnose. Ligesom med mennesker kan det kræve endnu flere (og dyre) undersøgelser og stadig uden garanti for at der kommer en konklusion.
Mange hilsner

5つ星のうち5の評価

Super venlig og professionel…

Super venlig og professionel behandling. Tillidsskabende orientering om forløbet (halekupering efter brud på halen)
Jeg kan varmt anbefale klinikken.

2026年6月22日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Wow Karl tak for din varme anmeldelse af os, det sætter vi stor pris på.
God bedring fra hele teamet på Roskilde Dyrehospital

Simpelthen verdens sødeste personale

Simpelthen verdens sødeste personale, lige fra man træder ind af døren bliver man mødt med smil og venlighed.
Det er altid en fornøjelse at komme til konsultation, hvor der bliver taget professionelt hånd om både mig og endnu vigtigere mine hunde

2026年6月17日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Tak Karina for at bruge tid på at skrive denne varme
anmeldelse, det glæder!

Hilsen hele teamet på Roskilde Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

Super fin behandling hele vejen…

Super fin behandling hele vejen igennem. Og jeg følte mig tryg på min hunds vegne

2026年6月18日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Hej Vibeke. Vi vægter tryghed højt, så det er vi rigtigt glade for at du har følt. Tak for de fine stjerner.

Hilsner fra hele teamet på Roskilde Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

Faglig og forståelig snak om min hund

Faglig og forståelig snak om min hund. Og meget relevant rådgivning.
I alt venlig service og rar modtagelse

2026年6月8日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Tak for din flotte anmeldelse af os Michael. Dejligt i har haft en godt besøg hos os.

Hilsen Teamet på Roskilde Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

Rigtig god og venlig behandling

Rigtig god og venlig behandling, meget imødekommende personale.

2026年6月1日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Hej Jóhannes. Tak for de mange stjerner! Vi sætter stor pris på din anmeldelse af os.

Hilsen teamet på Roskilde Dyrehospital

Fortsæt uændret dyrlæge

D. 3/4 langfredag ved middagstid ser jeg ændret adfærd hos en af mine katte.
Ligner en forgiftning (set før i flokken).
Får dyrlæge Marina i “røret” og får med det sammen en tid.
Og selv om jeg nævner forgiftning tjekkes Sally igennem for alt andet.
Viser sig at været en forgiftning og da blodprøver foreligger har dyrlægen et kvalificeret bud på hvorfor -alt sammen noget jeg fremover selv kan blive bedre til at forebygge 👍🏻
Sally retter sig på væskebehandling og jeg får 14 år gammel frisk kat med hjem.
Med en del dyr oplever jeg jævnligt dyrlæger som kommunikerer suboptimalt med ejer.
Men denne oplevelse var 🤩😻 på alle måder.
Kh fra SallyCat aka Salle og en glad “ejer”.

2026年4月3日

Hej Sussi og Salle
Tusind tak for den meget beskrivende og flotte anmeldelse, som straks er videregivet til Marina.
Vi sætter pris på at du deler din gode oplevelse i vagten og glæder os over, at kunne hjælpe den ældre Sally.
De bedste hilsner fra os alle i teamet på Roskilde Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

God og tryg behandling gennem hele processen

Da vores lille hund havde problemer med en infektion i det ene øre, valgte jeg AniCura Roskilde. De var virkelige venlige og professionelle, og jeg følte mig virkelig tryg ved at forlade stedet for at hente min hund igen efter en operation. Efterfølgende blev jeg ringet op for at hører hvordan vores lille hund havde det og om alt var som det skulle være.

2026年2月4日

Hej Niels

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse af os. Det er så vigtigt at føle sig tryg, især når man skal aflevere et familiemedlem, så der glæder os, at du føler dig tryg hos os.

Super professional behandling

Super professional behandling

2026年2月9日

Hej Bjarne

Tak for din vurdering og flotte stjerner, det glæder os.

God opblevelse som sædvanligt

Altid super kompetente personaler

2026年2月17日

Hej Consumer

Tusind tak for de flotte stjerner, vi sætter stor pris på din anmeldelse af os.

5つ星のうち5の評価

Trygheden ved at overdrage min hund i et roligt miljø

Jeg oplevede, at min hund var i trygge omgivelser.
Jeg fik rigtig god information, om den behandling min hund skulle igennem.
Den videre opfølgning efter operationen var meget betryggende.

2026年2月5日

Hej Rikke

Tak for din fine tilbagemelding! Det værdsætter vi og glæder os over at det er trygt at komme hos os.

5つ星のうち5の評価

Great care for my two boys 🐶🐶

I’ve had really positive experiences at AniCura Dyrehospital recently, where both of my male dogs have been treated.

The vets and nurses were calm, kind and clearly very experienced. Everything was explained clearly, there was no pressure, and my dogs were handled gently and with real care. It made a stressful situation much easier to deal with.

I really appreciated how professional yet compassionate the whole team was, and I felt confident that my dogs were in good hands throughout. I wouldn’t hesitate to recommend them to other pet owners.

2026年2月3日

Hi Carla

Wow, thank you for this kind review of us! We really appreciate that.

Warm greetings from the whole team at AniCura Roskilde Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

Oplevet god behandling da min hund har var syg i lang tid…

Oplevet god behandling, da min hund har være syg i længere tid, hvor det var svært at få den rette diagnose. Det fik den så på Himmelev dyreklinik og har været i langtidsbehandling siden april 25, altid god orientering om behandling og hvorfor.

2026年1月30日

Hej Joan

Det har også været et langt forløb for jer at få udredt og stabiliseret jeres søde hund.
Tak for den flotte anmeldelse, det glæder os.

Med varme hilsner fra
Teamet AniCura Roskilde Dyrehospital

Trygge og rare omgivelser

Trygge og rare omgivelser, behalige medarbejdere og meget kompetente.
Både for din hund og dig.

2026年1月21日

Hej Claus.
Tak for de venlige ord, det sætter vi meget stor pris på.
Det glæder os at det er rart at komme her.

Med varme hilsner fra
Teamet AniCura Roskilde Dyrehospital