AniCura Roskilde Dyrehospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hunden blev grundigt undersÞgt, den blev indlagt og fik vÊske. Derudover fik den diverse blodprÞver. Vi fik ingen diagnose, men hunden blev rettet op. Opringning fra klinikken dagen efter, de ville h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Operation af hjÞrnetand hos kat. Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, bÃ¥de fÞr og efter behandling. Stor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse, meget prof. sted. GenoptrÊnings centeret ligger i seperat bygning med egen indgang og parkering vÊk fra dyrehospitalet. Min hund og jeg fÞlte os god taget imod, hvilket resulter... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mogens (dyrlÊge) var der fra start til slut! Det betÞd sÃ¥ meget nÃ¥r man skulle aflevere sin elskede hund til operation. Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkel... もっず芋る

䌁業情報

1. 動物病院
  2. 救急動物医療サヌビス
  3. 獣医

圓該䌁業による蚘述

AniCura Roskilde Dyrehospital (fhv. Himmelev Dyreklinik) er et stort moderne dyrehospital i Roskilde, hvor vi dels fungerer som ”alment praktiserende dyrlÊger” med den tÊtte og nÊre relation til kÊledyr og ejer, men ogsÃ¥ er henvisningshospital for andre dyrlÊger, som henviser patienter til os fx ved behov for mere omfattende undersÞgelser, udredninger og behandlinger som krÊver specialister og/eller specialudstyr, som de ikke selv har til rÃ¥dighed. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ den specialiserede viden og den nÊre relation - heraf vores motto: Viden & omsorg. En normal sundhedsundersÞgelse tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlÊgen fortage en grundig undersÞgelse af dit kÊledyr. Hvis du som ejer har bemÊrket noget unormalt, vil der bliver fokuseret pÃ¥ dette. FormÃ¥let med sundhedsundersÞgelsen er, i samarbejde med dig som ejer, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan vÊre observationer, der laves af dyrlÊgen under undersÞgelsen, eller ting, som du selv har lagt mÊrke til. De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler derfor, at dit kÊledyr fÃ¥r et sundhedstjek en gang om Ã¥ret. Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed. Vi er her for dit kÊledyr det meste af dÞgnet. PÃ¥ hverdage har vi Ã¥bnet fra 8-17. Herudover har vi pÃ¥ hverdage fra kl. 17-23 og i weekenden fra kl. 8-23 tilkaldevagt og tager os af stort set alle akutte situationer.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

Cecilie som tog i mod os

Cecilie som tog i mod os, da vi kom med vores killing, som vi havde kÞbt 1œ måned tidligere hos Dyrenes beskyttelse Nakskov, var så sÞd om omsorgsfuld, men at der ikke var noget at gÞre for vores killing på 4-5 måneder, var virkelig hårdt, men Cecilie har hjertet på rette sted, tog sig tid, forklarede tingene, og hvad vi kunne gÞre mere, nu når vi kÞbt et sÞskende par, der nu begge var dÞde (hans bror dÞde sÞndagen fÞr) En dyrlÊge som hende er guld vÊrd, hun går op i sit arbejde, og tager den tid, man har behov for. Tak for god omsorg og råd <3

2026幎1月17日

Hej Heidi.

Vi kondolerer for tabet af begge killinger!
Tak fordi du deler din oplevelse, det varmer at hÞre i mÞdte omsorg fra os i en svÊr beslutning. Det vÊgter vi hÞjt.

Med varme hilsner fra
Teamet AniCura Roskilde Dyrehospital

Vi har netop afsluttet et forlÞb med vores lille Pomeranian, der har gennemgået to vellykkede caput femoris operationer hos DyrlÊge JÞrgen.
​Allerede ved den indledende konsultation fÞlte vi os i utroligt trygge hÊnder. Han tog sig nemlig tid til at ringe rundt og sparre med kollegaer fra andre dyreklinikker for at sikre den helt rette plan for vores hund. Det vidner om en hÞj faglighed og grundighed.
​Udover de succesfulde operationer har vi mÞdt stor omsorg for vores hund. Vi fik endda en skriftlig vejledning tilsendt, sÃ¥ vi har vÊret helt trygge ved, hvad vi skulle gÞre i ugerne efter.
​KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎12月17日

Hej Mathias

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse af os, det sÊtter vi stor pris på.
Vi er meget glade for at i har fÞlt jer trygge hele vejen igennem!
Dejligt jeres lille pomeranian har det godt efter de sine knogleoperationer. God bedring fremover.

hele teamet på AniCura Roskilde Dyrehospital

Hurtig og dygtig

Ikke lang ventetid i telefonkÞ, fagprofessionelle dyrlÊger, hurtig behandling og et ekstra plus er vagten! Jeg fÞler mig altid taget alvorligt som katteejer

2025幎12月15日

Hej Mette
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse, det glÊder meget!

Super sÞde ansatte

Super sÞde ansatte, både i ankomst og reception og kompetent og rar vejledning af lÊge.

2025幎12月19日

Hej Per
Hvor er det dejligt at i fÞler jeg velkommen hos os, det er vigtigt for os at skabe den fÞlelse hos alle besÞgende.
Tak for de sÞde ord og at du deler din oplevelse her.
Teamet AniCura Roskilde Dyrehospital

Venlighed og omsorg er afgÞrende

Det er en dyr oplevelse at have dyr - isÊr når man går til lÊgen.
Men når man så gÞr det, er det afgÞre de for mig, at mine dyr og jeg bliver mÞdt med venlighed og omsorg.
Hos Anicura Dyrehospital i Roskilde fÞler jeg både mig og mine dyr i gode hÊnder.

2025幎12月15日

Hej Camilla
Det glÊder os meget at du fÞler dig tryg hos os, det vÊgter vi hÞjt. Tak for de fine stjerner og ord.

Sterilisation af hund

Professionelt sted

2025幎12月4日

Hej Anton
Tusind tak for dine fine stjerner og ord, det sÊtter vi stor pris på.
Teamet AniCura Roskilde Dyrehospital

MEGET uprofessionel og ignorant.

MEGET uprofessionel og ignorant.
Det handler KUN om penge!
De lover en professionel dyrlÊge og man får ikke den hjÊlp, der var booket tid til.
IKKE GOD ERFARING!!

2025幎12月8日

Hej Helle

Tak for din anmeldelse, som vi rigtig gerne vil lÊre af. Derfor kunne vi godt tÊnke os at få den uddybet, så vi kan forbedre os. Du er meget velkommen til at sende os uddybende kommentarer på roskilde@anicura.dk
Vi beklager mange gange at du ikke har fået den hjÊlp du sÞgte.

Fantastisk sÞde og imÞdekommende

Fantastisk sÞde og imÞdekommende medarbejdere

2025幎11月26日

Hej Lise

Tak for din flotte stjerner, der glÊder os at det er rart at komme på besÞg hos os. Så tak for det.

Kan bestemt anbefales!

Mogens (dyrlÊge) var der fra start til slut! Det betÞd så meget når man skulle aflevere sin elskede hund til operation.
Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkelig informerende og professionel i forhold til hvad der skalle gÞres og efter operationen også hvad der var blevet gjort, og hvordan det videre forlÞb skulle vÊre.
Jeg fÞlte mig virkelig tryg.
Også virkelig sÞde når man ringer for tidsbestilling.

2025幎11月19日

Hej Helena

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og du har taget dig tid til så udfÞrlig én af slagsen.
Det glÊder os at du har fÞlt dig tryg i behandlingen af dit familiemedlem.

Varme hilsner fra Teamet på AniCura Roskilde Dyrehospital

Dygtige og kompetente

Dygtige og kompetente

2025幎11月19日

Hej Nadine
Tusind tak for dine ord og flotte stjerne. Det sÊtter vi stor pris på.
Venlige hilsner fra hele teamet på AniCura Roskilde Dyrehospital

Tak for den meget fine og nÊnsomme

Tak for den meget fine og nÊnsomme behandling jeg fik, da jeg kom med min dÞde kat Celeste for at få undersÞgt hvad den dÞde af.

2025幎11月12日

Hej Hanne.
Tusind tak for din tilbagemelding, trods de triste omstÊndigheder. Vi kondolerer med Celeste.
Hilsen teamet på AniCura Roskilde Dyrehospital

Tryghed og tillid ved klinikken

Vi har benyttet klinikken i mange år, fået tilset og behandlet mange forskellige kÊledyr, altid den samme venlige og kompetente behandling - vi har kun store rosende ord til klinikken.

2025幎10月30日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Wow Lene. Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. det sÊtter vi stor pris på.
Teamet på AniCura Roskilde Dyrehospital

Akut besÞg på klinik om aftenenen

Vores hvalp havde måske spist noget den ikke måtte. Vi fik fantastisk rådgivning i telefonen, og rigtig god behandling i klinikken

2025幎10月9日

Hej Per.
Vi håber din hvalp har det godt og vi takker dig mange gange for den fine anmeldelse. I er altid velkommen til at ringe alle dage til kl. 23.
Teamet på AniCura Roskilde Dyrehospital

Operation af hjÞrnetand hos kat.

Operation af hjÞrnetand hos kat.
Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, både fÞr og efter behandling. Stor lydhÞrhed overfor vores bekymringer. Meget fair pris, med langt mere inkluderet end vi havde forventet. Desuden god service efter kl. 21. Vi blev sågar ringet op idag, for at hÞre om alt var fint. Tak for det. Vi vil til enhver tid anbefale Anicura Roskilde

2025幎10月6日

Hej Stine.
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive få flot en anmeldelse, det glÊder os meget.
Tak for din varme anbefaling.
Teamet på AniCura Roskilde Dyrehospital

Altid en god og rolig og positiv

Altid en god og rolig og positiv oplevelse at komme hos Anicura i Roskilde.
Alle er SÅ sÞde og rummer min hund er sÃ¥ Êngstelig og gÞr det til en god oplevelse pÃ¥ trods af min hund er bange.
De sÞdeste receptionister og de bedste dyrlÊger.
Jeg vil til hver en tid anbefale jer.

2025幎10月2日

Hej Lisa Maria.
Wow en flot anmeldelse, tusind tak for den, det sÊtter vi stor pris på!
Teamet på AniCura Roskilde Dyrehospital

Som altid den bedste behandling.

Jeg har haft Himmelev Dyreklinik gennem mere end 30 år, og selv om jeg ikke lÊngere bor i Roskilde har jeg beholdt dem. Det taler vist sig selv om, at man får den bedste behandling.

2025幎9月30日

Hej Flemming

Mange tak for de flotte stjerner og trofaste og loyale arrangement, det varmer!

fra hele teamet på Roskilde Dyrehospital

Super behandling

Super behandling

2025幎9月15日

Hej Helle

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os alle de flotte stjerner!

fra hele teamet på Roskilde Dyrehospital