Hunden blev grundigt undersÞgt, den blev indlagt og fik vÊske. Derudover fik den diverse blodprÞver. Vi fik ingen diagnose, men hunden blev rettet op. Opringning fra klinikken dagen efter, de ville h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Operation af hjÞrnetand hos kat. Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, bÃ¥de fÞr og efter behandling. Stor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse, meget prof. sted. GenoptrÊnings centeret ligger i seperat bygning med egen indgang og parkering vÊk fra dyrehospitalet. Min hund og jeg fÞlte os god taget imod, hvilket resulter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mogens (dyrlÊge) var der fra start til slut! Det betÞd sÃ¥ meget nÃ¥r man skulle aflevere sin elskede hund til operation. Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
AniCura Roskilde Dyrehospital (fhv. Himmelev Dyreklinik) er et stort moderne dyrehospital i Roskilde, hvor vi dels fungerer som âalment praktiserende dyrlÊgerâ med den tÊtte og nÊre relation til kÊledyr og ejer, men ogsÃ¥ er henvisningshospital for andre dyrlÊger, som henviser patienter til os fx ved behov for mere omfattende undersÞgelser, udredninger og behandlinger som krÊver specialister og/eller specialudstyr, som de ikke selv har til rÃ¥dighed. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ den specialiserede viden og den nÊre relation - heraf vores motto: Viden & omsorg. En normal sundhedsundersÞgelse tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlÊgen fortage en grundig undersÞgelse af dit kÊledyr. Hvis du som ejer har bemÊrket noget unormalt, vil der bliver fokuseret pÃ¥ dette. FormÃ¥let med sundhedsundersÞgelsen er, i samarbejde med dig som ejer, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan vÊre observationer, der laves af dyrlÊgen under undersÞgelsen, eller ting, som du selv har lagt mÊrke til. De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler derfor, at dit kÊledyr fÃ¥r et sundhedstjek en gang om Ã¥ret. Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed. Vi er her for dit kÊledyr det meste af dÞgnet. PÃ¥ hverdage har vi Ã¥bnet fra 8-17. Herudover har vi pÃ¥ hverdage fra kl. 17-23 og i weekenden fra kl. 8-23 tilkaldevagt og tager os af stort set alle akutte situationer.
Byleddet 4, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Nemt og hurtigt at komme til. Venlige og imÞdekommende medarbejdere. PÊne og rene lokaler. Dejligt med fotos og navn på alle medarbejderne.
Og så er I helt sikkert også dygtige og kompetente fagfolk.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Vi har altid fået en personlig og professionel behandling af hele personalet. I svÊre stunder er vi altid blevet mÞdt med forståelse og imÞdekommenhed og vores tillid til at få hjÊlp har vÊret stor. DyrlÊgerne har en hÞj faglighed.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Fantastisk venligt og servicerende personale - veterinÊr-sygeplejersker såvel som dyrlÊger

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
ImÞdekommende personale der tog sig god tid til min kat

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Super kompetent personale - både dyrlÊger, sygeplejersker, receptionist osv Mange dyrlÊger så stor bredde af sÊrlige kompetencer og én dyrlÊge for enhver

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
De tog Morgen akut ind, da han havde en stor tand byld, jeg oplevede en meget sÞd og professionel behandling. Dagen derpÃ¥ ligger Morgan og hygge i sin sofa â€ïžtak

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
SÞdt og i mÞdekommende personale, omhyggelig undersÞgelse i trygge rammer for både dyr og mennesker.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Super god service. Dejligt personale der var hjÊlpsomme og smilende. Ens dyr er i trygge hÊnder hos dem.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Min hund er opereret to gange hos Himmelev Dyreklinik. Det har vÊret komplicerede operationer med udskiftning af både hÞjre og venstre hofte.
Der har vÊret meget god information og opfÞlgning fÞr og efter begge operationer.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Kompetent og dygtige dyrlÊger og Þvrigt personale

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Altid professionel og empatisk behandling. En sand dyreelsker.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Jeg fik sommeren 24 en killing. Jeg kontaktede Himmelev dyreklinik da de havde en samlet pris på vaccination, sterilisering, chip og registrering i katteregister til 2755 kr. Jeg får at vide at min kat ikke er gammel nok til at blive steriliseret, men at jeg kan få vaccinationen nu og resten bagefter, hvilket jeg gÞr. Jeg bliver betjent af LÊge Troels Dalgaard ved vaccinationen. Jeg spÞrger igen ind til killingepakken, men får ikke et klart svar. Jeg betaler for vaccinationen og bliver bedt om at ringe igen når min kat vejer over 2 kilo og dermed er klar til at blive steriliseret. Hvilket jeg også gÞr. Hun bliver steriliseret, chippet og registreret i katteregistret da hun vejer over 2 kilo. Jeg betaler igen her for behandlingen, hvilket jeg tror er de resterende af de 2755 kr. for killingepakken. Jeg indser dog at jeg i alt har betalt 892,28 kr. + 2384,14 kr. = 3276,42 kr. Jeg kontakter klinikken og fortÊller dem at jeg mener at jeg har betalt for meget. De fortÊller mig, at man kun kan få en samlet pris hvis man får lavet det hele i én omgang, hvilket jeg ikke på noget tidspunkt er blevet gjort opmÊrksom på trods af, at jeg ved alle henvendelser til klinikken har gjort det klart at jeg ville have "killingepakken" til de 2755 kr. De afviser min klage. Han fortÊller mig dog at min killing faktisk skal have 2 vaccinationer, og at den kun har fået den ene, hvilket han i kompensentation vil give mig til halv pris. En vaccination står til 947 kr. Så yderligere 947/2= 473,50 kr. Så alt i alt vil de have mig til at betale 892,28 kr. + 2384,14 + 473,50 = 3749,92 for den killingepakke jeg har bedt om til 2755 kr. Helt ufatteligt skuffet over den behandling jeg har fået.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Consistently great over many years. Thoroughly recommend.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Altid god behandling af vores dyr, samt yderst imÞdekommende og hjÊlpsom personale.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Super sÞde og dygtige ansatte - tager sig god tid og sÊtter sig meget ind i den enkeltes behov. Er virkelig gode og rummelige til nervÞse dyr, og man er altid velkommen til at komme forbi og bare sige âhejâ og fÃ¥ en godbid med sin hund, hvis man har brug for at trÊne en god oplevelse - kan virkelig anbefale klinikken ððŒ

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Meget venlig og professionel dyrlÊge, som tog sin tid til at forklare og svare på vores spÞrgsmål, og var meget professionel i sin tilgang til at finde årsagen til hvorfor vores kat var syg. Samtidig virkede hun oprindeligt sÞd og kÊrlig overfor vores kat, som var meget dårlig. Fantastisk, at der er dyrlÊgevagt om weekenden.

AniCura Roskilde Dyrehospital ããã®åç
Vi fik en grundig information af dyrlÊge Mogens om hvordan operationen skulle foregå, hvilken bedÞvelse der skulle anvendes, hvordan den virkede mm. Vi gik derfra med ro i maven og at vores Mischa var i kyndige hÊnder, når hun skulle opereres.