AniCura Roskilde Dyrehospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hunden blev grundigt undersÞgt, den blev indlagt og fik vÊske. Derudover fik den diverse blodprÞver. Vi fik ingen diagnose, men hunden blev rettet op. Opringning fra klinikken dagen efter, de ville h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Operation af hjÞrnetand hos kat. Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, bÃ¥de fÞr og efter behandling. Stor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse, meget prof. sted. GenoptrÊnings centeret ligger i seperat bygning med egen indgang og parkering vÊk fra dyrehospitalet. Min hund og jeg fÞlte os god taget imod, hvilket resulter... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mogens (dyrlÊge) var der fra start til slut! Det betÞd sÃ¥ meget nÃ¥r man skulle aflevere sin elskede hund til operation. Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkel... もっず芋る

䌁業情報

1. 動物病院
  2. 救急動物医療サヌビス
  3. 獣医

圓該䌁業による蚘述

AniCura Roskilde Dyrehospital (fhv. Himmelev Dyreklinik) er et stort moderne dyrehospital i Roskilde, hvor vi dels fungerer som ”alment praktiserende dyrlÊger” med den tÊtte og nÊre relation til kÊledyr og ejer, men ogsÃ¥ er henvisningshospital for andre dyrlÊger, som henviser patienter til os fx ved behov for mere omfattende undersÞgelser, udredninger og behandlinger som krÊver specialister og/eller specialudstyr, som de ikke selv har til rÃ¥dighed. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ den specialiserede viden og den nÊre relation - heraf vores motto: Viden & omsorg. En normal sundhedsundersÞgelse tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlÊgen fortage en grundig undersÞgelse af dit kÊledyr. Hvis du som ejer har bemÊrket noget unormalt, vil der bliver fokuseret pÃ¥ dette. FormÃ¥let med sundhedsundersÞgelsen er, i samarbejde med dig som ejer, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan vÊre observationer, der laves af dyrlÊgen under undersÞgelsen, eller ting, som du selv har lagt mÊrke til. De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler derfor, at dit kÊledyr fÃ¥r et sundhedstjek en gang om Ã¥ret. Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed. Vi er her for dit kÊledyr det meste af dÞgnet. PÃ¥ hverdage har vi Ã¥bnet fra 8-17. Herudover har vi pÃ¥ hverdage fra kl. 17-23 og i weekenden fra kl. 8-23 tilkaldevagt og tager os af stort set alle akutte situationer.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

Nemt og hurtigt at komme til

Nemt og hurtigt at komme til. Venlige og imÞdekommende medarbejdere. PÊne og rene lokaler. Dejligt med fotos og navn på alle medarbejderne.
Og så er I helt sikkert også dygtige og kompetente fagfolk.

2025幎3月4日

KÊre Dorte
Mange tak for de flotte stjerner og den fine feedback om vores personale og vores hospital. Vi er glade for at hÞre, at du oplever, at det er nemt at komme til hos os, at du bliver mÞdt at imÞdekommende og venlige medarbejdere. Og så er det dejligt at hÞre, at vores oversigt med billeder og navne af medarbejderne gÞr en forskel :-)

Himmelev Dyreklinik

Vi har altid fået en personlig og professionel behandling af hele personalet. I svÊre stunder er vi altid blevet mÞdt med forståelse og imÞdekommenhed og vores tillid til at få hjÊlp har vÊret stor. DyrlÊgerne har en hÞj faglighed.

2025幎3月4日

KÊre Lone
1000 tak for din flotte anmeldelse og de fine stjerner. Vi er glade for at hÞre, at du altid oplever en empatisk, personlig, imÞdekommende og professionel behandling, når du er her.

Meget tilfreds

Meget tilfreds

2025幎3月3日

Hej Steen
Tak for de flotte stjerner. Dem sÊtter vi stor pris på :-)

Himmelev Dyreklinik/AniCura Roskilde Dyrehospital

Fantastisk venligt og servicerende personale

Fantastisk venligt og servicerende personale - veterinÊr-sygeplejersker såvel som dyrlÊger

2025幎2月19日

KÊre Janne
Tak for de fine ord og den flotte anmeldelse. Vi sÊtter meget stor pris på din feedback.
Hilsen Himmelev Dyreklinik/AniCura Roskilde Dyrehospital

ImÞdekommende personale der tog sig god

ImÞdekommende personale der tog sig god tid til min kat

2025幎2月13日

KÊre Maria
Tak for din flotte anmeldelse og de positive ord om vores personale. Vi er glade for at hÞre, at du var glad for den tid dyrlÊgen tog sig, til at undersÞge din kat og til at tale med dig.

Super kompetent personale

Super kompetent personale - både dyrlÊger, sygeplejersker, receptionist osv Mange dyrlÊger så stor bredde af sÊrlige kompetencer og én dyrlÊge for enhver

2025幎1月16日

KÊre Marianne
1000 tak for den flotte anmeldelse og den fine feedback om vores personale. HÞje kompetencer og stor bredde er en af vores grundvÊrdier, så det er dejligt at hÞre, at det også er det du oplever, når du kommer hos os.

De tog Morgen akut ind

De tog Morgen akut ind, da han havde en stor tand byld, jeg oplevede en meget sÞd og professionel behandling. Dagen derpå ligger Morgan og hygge i sin sofa ❀tak

2024幎12月27日

Hej Kathrine
Tak for den flotte anmeldelse.
Vi er her til kl. 23 hver dag, og er glade for at have kunne hjÊlpe jer i den akutte situation. Det er dejligt at hÞre, at Morgan havde det godt allerede dagen efter sin operation.

SÞdt og professionelt personale

SÞdt og i mÞdekommende personale, omhyggelig undersÞgelse i trygge rammer for både dyr og mennesker.

2024幎12月23日

KÊre Tina
Tak for den flotte anmeldelse og din beskrivelse af dine gode oplevelser hos os. Vi sÊtter stor pris på tilbagemeldingen.

Super god service

Super god service. Dejligt personale der var hjÊlpsomme og smilende. Ens dyr er i trygge hÊnder hos dem.

2024幎12月16日

Hej Pernille
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores personale. Det er dejligt at hÞre, at du kan mÊrke, at dit dyr er i trygge hÊnder, og at du bliver mÞde at hjÊlpsomme og smilende medarbejdere.
Himmelev Dyreklinik

Kompetencer og venligt fagligt personale

Min hund er opereret to gange hos Himmelev Dyreklinik. Det har vÊret komplicerede operationer med udskiftning af både hÞjre og venstre hofte.
Der har vÊret meget god information og opfÞlgning fÞr og efter begge operationer.

2024幎11月27日

KÊre Henrik
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord om de behandlinger du har fået lavet hos os. Det glÊder os at hÞre, at du har fÞlt dig godt vejledt både fÞr og efter de 2 operationer, da det er et af vores fokusområder at sikre, at ejerne fÞler sig godt informeret samt oplever at vi fÞlger op efter operationen.
Himmelev Dyreklinik

Kompetent og dygtige dyrlÊger og Þvrigt

Kompetent og dygtige dyrlÊger og Þvrigt personale

2024幎12月3日

KÊre Susanne
1000 tak for de flotte stjerner og de fine ord om vores personale. Det er altid dejligt at hÞre, at vores kunder kan mÊrke den hÞje faglighed vores personale har.

Altid professionel og empatisk

Altid professionel og empatisk behandling. En sand dyreelsker.

2024幎10月30日

Hej Anne
1000 tak for de flotte ord og den fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du altid oplever professionel og empatisk behandling af vores sÞde og dyreglade medarbejdere.
Himmelev Dyreklinik

Betalt for meget. Ingen forståelse fra klinikken

Jeg fik sommeren 24 en killing. Jeg kontaktede Himmelev dyreklinik da de havde en samlet pris på vaccination, sterilisering, chip og registrering i katteregister til 2755 kr. Jeg får at vide at min kat ikke er gammel nok til at blive steriliseret, men at jeg kan få vaccinationen nu og resten bagefter, hvilket jeg gÞr. Jeg bliver betjent af LÊge Troels Dalgaard ved vaccinationen. Jeg spÞrger igen ind til killingepakken, men får ikke et klart svar. Jeg betaler for vaccinationen og bliver bedt om at ringe igen når min kat vejer over 2 kilo og dermed er klar til at blive steriliseret. Hvilket jeg også gÞr. Hun bliver steriliseret, chippet og registreret i katteregistret da hun vejer over 2 kilo. Jeg betaler igen her for behandlingen, hvilket jeg tror er de resterende af de 2755 kr. for killingepakken. Jeg indser dog at jeg i alt har betalt 892,28 kr. + 2384,14 kr. = 3276,42 kr. Jeg kontakter klinikken og fortÊller dem at jeg mener at jeg har betalt for meget. De fortÊller mig, at man kun kan få en samlet pris hvis man får lavet det hele i én omgang, hvilket jeg ikke på noget tidspunkt er blevet gjort opmÊrksom på trods af, at jeg ved alle henvendelser til klinikken har gjort det klart at jeg ville have "killingepakken" til de 2755 kr. De afviser min klage. Han fortÊller mig dog at min killing faktisk skal have 2 vaccinationer, og at den kun har fået den ene, hvilket han i kompensentation vil give mig til halv pris. En vaccination står til 947 kr. Så yderligere 947/2= 473,50 kr. Så alt i alt vil de have mig til at betale 892,28 kr. + 2384,14 + 473,50 = 3749,92 for den killingepakke jeg har bedt om til 2755 kr. Helt ufatteligt skuffet over den behandling jeg har fået.

2024幎9月3日

KÊre Tommy
Vi er kede af, at du er skuffet over den behandling du har fået hos os, og beklager meget, hvis vi ikke har vÊret dygtige nok til at forklare, at prisen på neutralisationspakken forudsÊtter, at vaccinen gives samtidig med sterilisationen, så det på denne vis laves i ét og samme besÞg og ikke ved flere forskellige konsultationer.
Vi er oprigtig kede af, hvis vi ikke har vÊret gode nok til at informere om forudsÊtningerne for at få rabatten, som neutralisationspakken udlÞser. For at undgå, at det sker en anden gang, har vi taget det op på vores personalemÞde, så alle kan blive opmÊrksomme på at sikre sig, at ejeren er klar over, hvad pakken indeholder og hvad den forudsÊtter.
For god ordens skyld vil vi gÞre opmÊrksom på, at din killing ikke er fÊrdigvaccineret, hvis den stadig kun har fået den fÞrste vaccine; Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte en dyrlÊge desangående, hvis ikke du allerede har gjort det.

Himmelev Dyreklinik

Consistently great over many years

Consistently great over many years. Thoroughly recommend.

2024幎11月19日

Dear Elizabeth
Thank you for your review and the 5 stars. We greatly appreciate that.
Best regards
Himmelev Dyreklinik

Altid god behandling af vores dyr

Altid god behandling af vores dyr, samt yderst imÞdekommende og hjÊlpsom personale.

2024幎11月18日

Hej Jesper
Tusind tak for din flotte anmelde og de rosende ord om vores personale. Vi sÊtter stor pris på begge dele.
Himmelev Dyrehospital

Fantastisk sted 😃

Super sÞde og dygtige ansatte - tager sig god tid og sÊtter sig meget ind i den enkeltes behov. Er virkelig gode og rummelige til nervÞse dyr, og man er altid velkommen til at komme forbi og bare sige “hej” og fÃ¥ en godbid med sin hund, hvis man har brug for at trÊne en god oplevelse - kan virkelig anbefale klinikken 🙏🏌

2024幎11月11日

KÊre Gry.

Tak for de 5 stjerner og de sÞde ord.
Og ja - det er fint lige at kigge ind og få en godbid, så hundene fÞler tryghed her.

Himmelev Dyreklinik

Meget professionel og sÞd dyrlÊge, godt der er vagt om weekenden

Meget venlig og professionel dyrlÊge, som tog sin tid til at forklare og svare på vores spÞrgsmål, og var meget professionel i sin tilgang til at finde årsagen til hvorfor vores kat var syg. Samtidig virkede hun oprindeligt sÞd og kÊrlig overfor vores kat, som var meget dårlig. Fantastisk, at der er dyrlÊgevagt om weekenden.

2024幎11月10日

Hej Fru Larsen.
Tak for de flotte stjerner - og tak for dine roser til vores vagtdyrlÊge. Her er vi glade for at kunne hjÊlpe de fleste af dÞgnets timer alle ugens dage.

Himmelev Dyreklinik

Vi fik en grundig information af

Vi fik en grundig information af dyrlÊge Mogens om hvordan operationen skulle foregå, hvilken bedÞvelse der skulle anvendes, hvordan den virkede mm. Vi gik derfra med ro i maven og at vores Mischa var i kyndige hÊnder, når hun skulle opereres.

2024幎10月24日

KÊre Lene.
Tusind tak for de fine stjerner.
Dejligt, at I kunne vÊre trygge og rolige, selv om Mischa var her for at blive opereret.