企業情報

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Jeg kan desværre ikke anbefale en…

Jeg kan desværre ikke anbefale en konsultation hos Linda Locht.

Min oplevelse var, at konsultationen var præget af et meget højt tempo, en nedladende tone og en markant skepsis over for det, jeg fortalte. Selvom jeg flere gange gjorde opmærksom på, at jeg havde svært ved at følge med, blev tempoet ikke tilpasset. Tværtimod oplevede jeg, at der blev draget konklusioner, før jeg fik mulighed for at forklare mig færdig.

Jeg følte mig hverken lyttet til eller taget alvorligt. Flere bemærkninger under konsultationen oplevede jeg som unødigt nedladende og uværdige.

Jeg deler min oplevelse, fordi jeg selv ville have ønsket at kende til lignende erfaringer, inden jeg bestilte tid.

2026年6月11日
5つ星のうち1の評価

En ikke-positiv oplevelse, med oplevelse af at være til besvær...

Desværre en ikke så positiv oplevelse i konsultation hos Linda Locht.
Jeg var blevet henvist til en udredning via egen læge - med god almen lægefaglig begrundelse!
På hjerneklinik.dk er angivet at en forundersøgelse tager 30 minutter - der gik så kun 15 minutter før jeg kunne gå ud af døren uden resultat, men dog med en oplevelse af at man var til besvær og tog hendes tid.
Det var en rent objektiv undersøgelse der blev jappet igennem, uden blik på medbragt sygehistorik og uden særlig tid og indlevelse i den fortælling jeg kunne give som start. Blev yderligere mødt med udtalelser rettet mod mig i retningen af om jeg var seriøs nok med undersøgelse...
Jeg overvejer en second opinion, med opbakning fra egen læge der giver udtryk for at forstå min frustration over den oplevelse...

2026年5月5日

En ubehagelig oplevelse hos Linda Locht

Min oplevelse hos Linda Locht var desværre rigtig dårlig. Hun var ikke særlig imødekommende, og allerede fra start virkede hun irriteret over mit besøg. Hun kunne ikke forstå, hvorfor jeg var der, eller hvad hendes rolle i forløbet skulle være.

Da jeg forsøgte at fortælle om mit forløb og svare på hendes spørgsmål, blev jeg afbrudt flere gange. Hun lyttede ikke til det, jeg sagde, og gentog de samme ting igen og igen, som om hun slet ikke havde hørt mine svar.

Jeg havde medbragt en tidslinje over mit forløb for at skabe overblik og gøre det lettere at forklare symptomer og udvikling. Da jeg tog papiret frem, rullede hun fysisk stolen tilbage og gjorde det meget klart, at hun ikke ville se på det. I stedet sagde hun: “Prøv nu lige og hør, lille ven,” hvilket jeg syntes var en nedladende kommentar. Hun kaldte tidslinjen en dårlig idé og en “ond spiral”, hvor jeg efter hendes mening hæftede mig unødigt ved datoer og resultater.

Senere sagde hun, at i stedet for at lave tidslinjer og “sidde derhjemme deprimeret”, burde jeg se dybere indad og overveje, om jeg overhovedet var glad for mit liv og min uddannelse. Kommentaren ramte mig – især fordi jeg få minutter forinden havde forklaret, at jeg trods mine udfordringer både går i skole, arbejder, er i praktik og har et socialt liv. Det var tydeligt, at hun ikke havde lyttet til, hvad jeg havde sagt.

Generelt var hendes attitude under samtalen ubehagelig, og jeg blev mere og mere stille undervejs, fordi jeg følte mig talt ned til og misforstået.
Det hele efterlod mig med en følelse af ikke at blive taget alvorligt eller mødt med den faglige nysgerrighed og empati, man burde kunne forvente i sådan et forløb.

På deres hjemmeside står der, at de sætter 30 minutter af til hver patient. Jeg kom ind 10 minutter senere end planlagt, men blev alligevel sendt ud før tid. Hun rejste sig op, mens jeg stadig sad ned og var i gang med at tale, hvilket jeg opfattede som et signal om, at hun ville have mig ud af døren.

Jeg endte med at gå derfra ked af det og chokeret over den måde, jeg blev mødt på.
Ud fra min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale et besøg hos hende.

2025年11月13日

レビューの対象になっている企業の方へ