Da jeg lavede min bestilling, glemte jeg en ting og oprettede derfor umiddelbart efter endnu en bestilling. Normalt mÃ¥ man bare sige pyt og betale det ekstra forsendelsesgebyr, men inden for fem minut... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er den smukkeste kurv jeg nogensinde har kÞbt, for sÞlle 300 kr. incl. forsendelse. Der er kÊlet for den, med indpakning, og smukt bÃ¥nd, trÊklips til kortet. Udoveralt forventning!!!!! Vender fryg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hjemmesiden var lidt besvÊrlig. Jeg skulle udfylde modtagers adresse fÞr jeg kunne udfylde mine egne oplysninger. Men super udvalg og hurtig ekspedition.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en webshop, der er specialiseret i gaveÊsker med Êgte, konserverede roser som holder op til 3 Ã¥r. ð¹
Viften , 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- Support@hjertekurven.dk
- www.hjertekurven.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Perfekt oplevelse fra min side
Perfekt oplevelse fra min side.
Hjemmesiden var nem og overskuelig. Selve kurven er i sig selv bare den perfekte gave hvis man vil gÞre lidt ekstra.
10/10 herfra.
Min kÊreste blev mega overrasket ogâŠ
Min kÊreste blev mega overrasket og glad for den hjerteformet kurv, og kvaliteten er virkelig imponerende god!
Super hjemmeside og rigtig flotte Êsker!
Virkelig hurtig levering og rigtig godâŠ
Virkelig hurtig levering og rigtig god service af virksomheden. Det en service vi mangler i dagens Danmark!
Dejligt nemt at finde rundt i pÃ¥âŠ
Dejligt nemt at finde rundt i på hjemmesiden og produktet kom til tiden, flotte roser.
Rigtig god service
Rigtig god service, og min kÊreste blev rigtig glad for den runde kurv! 5/5 stjerner herfra
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Hjertekurven.dk. Bestillingen var nem at gennemfÞre, og leveringen skete hurtigt og uden problemer. Produktet levede op til forventningerne og var flot pakket ind, hvilket gjorde det perfekt som gave. Jeg sÊtter isÊr pris på den gode service og den hurtige behandling af ordren. Det er tydeligt, at der bliver lagt vÊgt på kvalitet og en god kundeoplevelse. Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg vil ikke tÞve med at bestille derfra igen eller anbefale butikken til andre, der leder efter en flot gavekurv eller gave.
ANBEFALES !
Hurtigt og godt. KÞbte nogle Campari/Soda flasker, vist nok de sidste der var på lager. God behandling hele vejen.

Hjertekurven ããã®åç
Rigtig fint sted at bestille gavekurv
Rigtig fint sted at kÞbe gavekurv.
Bestilte d. 29/7 og var fremme hos modtager d. 31/7 og pakket godt ind og det hele.
Det er bestemt et sted jeg vil anbefale andre og bruge igen fremover
Modtager blev vildt glad for kurvens indhold.
Jeg er vild med behandlings tiden og at det hele var nemt og gode priser.

Hjertekurven ããã®åç
Hjemmesiden var lidt besvÊrlig.
Hjemmesiden var lidt besvÊrlig.
Men super udvalg og hurtig ekspedition.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. De kan kun anbefaldes!

Hjertekurven ããã®åç
Super fin vare jeg fik leveret.
Super fin vare jeg fik leveret, og modtog den meget hurtigt.

Hjertekurven ããã®åç
Den Italienske gavekurv levede op tilâŠ
Den Italienske gavekurv levede op til billedet på hjemmesiden og der var super service i forbindelse med leveringen. Jeg vil benytte Hjertekurven igen, nÊste gang jeg har brug for en gave.

Fantastisk service!
Da jeg lavede min bestilling, glemte jeg en ting og oprettede derfor umiddelbart efter endnu en bestilling. Normalt må man bare sige pyt og betale det ekstra forsendelsesgebyr, men inden for fem minutter ringede en person fra Hjertekurven mig op og spurgte om jeg ikke ville have de to ting i én forsendelse - se det er god service!

Super service
Super service. Levering lige til dÞren. Bestiller helt sikkert derfra en anden gang.

Fantastisk sercice
Det gik sÃ¥ hurtigt og sÃ¥ havde I endda lagt en pose med smÃ¥ bolcher med jeg kunne efter pynte med ð

Hjertekurven ããã®åç
Det er den smukkeste kurv jegâŠ
Det er den smukkeste kurv jeg nogensinde har kÞbt, for sÞlle 300 kr. incl. forsendelse. Der er kÊlet for den, med indpakning, og smukt bånd, trÊklips til kortet. Udoveralt forventning!!!!! Vender frygteligt tilbage.

Bare iorden
Så modtog jeg min pakke med vin. Hurtig handel på alle måder. Meget fin service omkring 10% rabat på fÞrste handel. Jeg vender helt sikkert tilbage

Dejlig nem måde at bestille på
Dejlig nem måde at bestille på
Go service ð

Fantastisk service
Fantastisk service, super priser og gode tilbud.