Super nemt at bestille gave fra online shoppen - inklusiv personlig kort hilsen til modtageren, inkluderet del af H.J. Hansen online service. Bestilt fra udlandet - og absolut min bedste nye online s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkker forretning med altid tÃ¥rnhÞj kvalitet, servicen er altid fantastisk, som kunde bliver du mÞdt, hÞrt og set og der gÃ¥s rigtig langt for at jeg som kunde lige fÃ¥r den helt bestemte vare jeg efte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte vine og vinglas pÃ¥ Black Week. Bestilte om morgenen, de blev leveret om aftenen! DesvÊrre manglede en kasse med glas, hvilket deres kundeservice hurtigt fik rettet op. Kan varmt anbefale at k... ãã£ãšèŠã
Gode produkter til gode priser, hurtig klarmelding. Professionel og imÞdekommende betjening i butikken i Ãstbanegade, hjÊlper altid med at bÊre ud til bilen
H. J. Hansen Vin/ Vinspecialisten er meget tÊtte samarbejdspartnere med 45 butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kÊrligheden og passionen for vin og spiritus. Sammen er vi Danmarks stÞrste leverandÞr med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rÞdder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nÊrmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tÊnke på. Vi tilbyder også vinglas fra Þstrigske Riedel, som man ikke bÞr tÞve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for Þje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.
Vestergade 97-101, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig forsendelse, og hurtigt response på henvendelse efter levering
Hurtig prÊcis levering af vores favoritvin.
Tusind tak for flot service.
Karin Erbo Jensen
Flot vin til meget flot pris ð NÃ¥r H.J.Hansen kÞrer tilbud , sÃ¥ slÃ¥r de langt de fleste andre vinhandlere med flere lÊngder. Respekt ððŒ
Lige omkring kl.12:45
tirsdag den 4.2.2025:
En leder/chef for vinafdelingen står meget hÞjlydt, ophidset og fortÊller til 2 andre medarbejdere, om en 3. medarbejder der har meldt sig syg,-
hvad hun sagde, samt hvad han sagde til hende- og at nu fik hun ikke flere chancer mm.
Forstyrrende og udenfor situation at han stod i en forretning med andre omkring sig.
Så jeg spurgte om han ikke kunne tage personaleforhold et andet sted, hvortil han spurgte om det generede mig, hvilket jeg svarede ja til,- så spurgte han hvorfor, hvilket jeg ikke syntes jeg skulle argumentere for - hvortil han sagde at det ikke ville genere ham og så virkede han desuden helt ligeglad med min oplevelse som kunde.
Da jeg så sagde at det også var dårlig stil at "oute" en medarbejder foran de andre kollegaer (ham i kiosken m.fl.) sagde han, at det var han ligeglad med, da det ikke var hans personale og blev ved at pointere at det ikke ville genere ham.
Utroligt at en med hans stilling ikke har flair for at man ikke stÃ¥r 3 medarbejdere sammen - og at man sÃ¥ heller ikke samtigtig stÃ¥r og taler foran kunderne- og ovenikÞbet om noget der hverken kommer kunder eller Þvrigt personale ved - samt slet ikke taler SÃ
hÞjt som han gjorde.
(må han overhovede diskutere personaleforhold med andre (medarbejdere) )
At han så tog det som han gjorde, hÞrer ingen steder hjemme.
Ãrgerligt at der stadig findes personer som ham, der har med mennesker at gÞre (lÊs: bÃ¥de medarbejdere og kunder).
Måske netop sådan en outdatet, arrogant facon gÞr, at hans medarbejdere bliver syge (.....). Han burde i hvert fald ikke besidde en stilling med en stÞrre eller mindre grad af magt.
Jeg troede Magasin, herunder H.J Hansen Vin havde hÞjere standardere.

H.J. Hansen Vin ããã®åç
Jeg har kÞbt 18 stk. Veloce Riesling glas. Her af var der et enkelt, der var fejl på. Jeg kontakter H.J Hansen, og de kvittere med straks at sende ikke bare 1 men 2 i erstatning. Derudover var de utroligt behagelige i telefonen. Og der var hurtig levering.
Kan kun anbefale at handle her!! ðð

H.J. Hansen Vin ããã®åç
Fantastisk logistik, Contador nÃ¥et at bevÊge sig fra Odense til Nyborg med lyns hastighed og videre til kbh som planlagt. Super god kommunikation via sms og mails ð

H.J. Hansen Vin ããã®åç
Jeg har i dag (25/1-25) vÊret i butikken i Lyngby Storcenter og tale amerikansk whiskey med en dedikeret, vidende og superbehagelig fyr. GOD oplevelse og jeg har selvfÞlgelig en lÊkker Ry3 whiskey med hjem. 5 pointsðð

H.J. Hansen Vin ããã®åç
Jeg har ikke en finger at sÊtte på HJ Hansen vin.

H.J. Hansen Vin ããã®åç
En rigtig god og fin oplevelse med at kÞbe vores julegaver i deres butik i Odense

H.J. Hansen Vin ããã®åç
Hurtig levering og en god pris på en vare som jeg sÊtter pris på.

H.J. Hansen Vin ããã®åç
Jeg har ikke noget at udsÊtte
Alt gik som forventet uden, med lidt lÊngere leveringstid end jeg havde tÊnkt mig, men det var nok pgra helligdagene.

H.J. Hansen Vin ããã®åç
LÊkker forretning med altid tårnhÞj kvalitet, servicen er altid fantastisk, som kunde bliver du mÞdt, hÞrt og set og der gås rigtig langt for at jeg som kunde lige får den helt bestemte vare jeg efterspÞrger, der er stor grad af viden om det der sÊlges.
HÃ¥ber H.J Hansen Vin eksisterer for altid.

Professionel og hurtig ekspedition

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã