Theis Vine レビュヌ 1,099

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde bestile nogle Vine, der blev leveret inden for 2 dage. Postnord havde efterfÞlgende desvÊrre klokket i det. Jeg tog fat i Thies vine's kundeservice og fik lynhurtigt svar og de hjalp med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Problem at post DK havde Þdelagt en kasse prosecco mens 18 fl god rose havde overlevet. Jeg ringede til Theis og nÊste morgen stod der 6 nye flaskerudenfor dÞren. SÅDAN! 3 dage senere fik jeg et kald... もっず芋る

Dejligt at vinen bliver leveret af en leverandÞr der viser hvornår de er fremme med vinen. Det betyder meget at man ikke skal vente hele dagen hjemme uden at vide hvornår man forvente levering.

Sublim service! KÞbte en kasse vin pÃ¥ deres webshop hvor en af flaskerne desvÊrre var dÃ¥rlig. Skrev det til dem, og fluks var der en erstatningsflaske pÃ¥ vej. Den gamle
? “Den hÊlder du bare i vasken”... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店

Theis Vine に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Theis Vine forhandler vin af hÞj kvalitet. Du finder vores butik i hjertet af KÞbenhavn og på www.theis-vine.dk kan du lade dig inspirere af tusinder af vine i webshoppen dÞgnet rundt.

Theis Vine er en af Danmarks fÞrende leverandÞrer af kvalitetsvine. Vores vine karakteriseres ved en unik og udsÊdvanlig agenturportefÞlje, som består af små og store producenter verden over. Du finder bl.a. Vieux Télégraphe, Armagnac Laberdolive, Lambrays, A.E. Dor, Bodegas Aalto, Bodegas Mauro og Finca Allende.

Om Theis Vine - danmarks fÞrende 'Fine-Wine'-specialist

圓該䌁業による蚘述

Fine Wine specialist
Som landets eneste egentlige ”Fine Wine” specialist, rÃ¥dgiver Theis Vine liebhavere, samlere og vinelskere omkring vinkÞb, opbygning af vinkÊldre og investering i vin. Vi er en af de fÃ¥ vinimportÞrer, som udbyder vine fra Bordeaux og andre spÊndende vinomrÃ¥der pÃ¥ en-primeur- og forsalgsbetingelser.
Unik agenturportefÞlje
I dag karakteriseres Theis Vines agenturportefÞlje, som en af markedets mest kompetente og usÊdvanlige. Koncentrationen af egentlige hÞjkvalitetsagenturer samlet i én virksomhed er unik, og findes ikke mage til i Skandinavien. Navne som Vieux Télégraphe, Marc Kreydenweiss, Lambrays, Lamarche, Pataille, Lignier, Damoy, Anne Gros, Leroy, Rossignol, Tempier, Pradeaux, Trevallon, Simone, Baumard, Bourgeois, A.E. Dor, Mauro, Aalto, Torello, Ganuza, Biondi Santi taler helt for sig selv.
Kvalitet er nÞgleordet hos Theis Vine
Kernen i Theis Vines virke er handel med vine af meget hÞj kvalitet, hvad enten der er tale om vin fra Bourgogne, Bordeaux, Spanien eller New Zealand. Den kompromislÞse jagt på den bedste vin, inden for hver region, er drivaksen i vores indkÞbsarbejde. Det er det, der gÞr vores hverdag interessant og ekstraordinÊr.
Fire markedssegmenter
Theis Vine betjener fire markedssegmenter: private liebhavere, erhvervsvirksomheder, restauranter og vinforretninger. Arbejdet på tvÊrs af segmenterne sikrer dynamik og konstant udvikling i vores agenturportefÞlje.
Konkrete opgaver
Theis Vine har et ganske sÊrligt forhold til landets gastronomi-restauranter. Vi rådgiver om opbygning af vinkort, sammensÊtning af mad og vin, opbygning af vinkÊldre etc. Theis Vines ansatte har mange års erfaring i vinbranchen, så kompetencen vi udbyder er unik. Hos Theis Vine servicerer vi hver dag virksomheder med mangeartede opgaver som: Udvikling af gavelÞsninger, opbygning af virksomhedsvinkÊldre, levering af vin til firmakantiner med videre. Vi har endvidere et tÊt samarbejde med udvalgte vinforretninger, som lokalt distribuerer vores produkter. Her assisterer vi med portefÞljesammensÊtning og lokal markedsfÞring.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1099件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Stort udvalg og god

Stort udvalg og god afhentningsoplevelse. Men - jeg fik så mange forvirrende mails, mens jeg ventede på, at min ordre kunne hentes i butikken. De er ikke super kundevenlige, dem kunne I godt kigge på og optimere.

2025幎12月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。