Jeg havde bestile nogle Vine, der blev leveret inden for 2 dage. Postnord havde efterfÞlgende desvÊrre klokket i det. Jeg tog fat i Thies vine's kundeservice og fik lynhurtigt svar og de hjalp med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Problem at post DK havde Þdelagt en kasse prosecco mens 18 fl god rose havde overlevet. Jeg ringede til Theis og nÊste morgen stod der 6 nye flaskerudenfor dÞren. Sà DAN! 3 dage senere fik jeg et kald... ãã£ãšèŠã
Dejligt at vinen bliver leveret af en leverandÞr der viser hvornår de er fremme med vinen. Det betyder meget at man ikke skal vente hele dagen hjemme uden at vide hvornår man forvente levering.
Sublim service! KÞbte en kasse vin pÃ¥ deres webshop hvor en af flaskerne desvÊrre var dÃ¥rlig. Skrev det til dem, og fluks var der en erstatningsflaske pÃ¥ vej. Den gamleâŠ? âDen hÊlder du bare i vaskenâ... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Charlottenlund Stationsplads 7, 2920, Charlottenlund, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Altid dejlige vine og god & hurtig service/levering.
Ubetinget kvalitetsprodukter og venlig service. GrÊnsen for fri levering burde ligge lavere.
Gode tilbud og lÊkre vine, som bliver leveret som aftalt.
God webshop.
Stort udvalg og god afhentningsoplevelse. Men - jeg fik så mange forvirrende mails, mens jeg ventede på, at min ordre kunne hentes i butikken. De er ikke super kundevenlige, dem kunne I godt kigge på og optimere.
Hurtig behandling af ordre. MÞdt af meget venlig medarbejder i forbindelse med afhentningen af ordren i deres fysiske butik
Er meget tilfreds med Theis vin' udvalg og priser, pakkerne kommer altid hurtigt og er vel indpakket.
Theis vin er en slikbutik for voksne.