Banner for HjortshÞjs Party Service

HjortshÞjs Party Service レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fik sommer buffet til vores sÞlvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gÊster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig lÊkker mad og gode mÊngder. Leveret til tiden. Dog glemte chauffÞren at aflevere brÞdet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og sÃ¥ havde de varmet brÞdet fo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Levering, servering som udfÞrt af slagter.😁 Grillstegt pattegris helt fantastisk. Salater og tilbehÞr smagte super godt. Rigeligt af alt.😄 Stor ros fra gÊster. Der var rigeligt med brÞd og pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi havde bestilte et telt, borde og bÊnke til 32 mennesker. Virkelig fint telt. Al service har bare vÊret i top. BÃ¥de med bestilling samt opsÊtning. Kan virkelig anbefales. Vi skulle bruge det til stu... もっず芋る

䌁業情報

1. りェディング プランナヌ

圓該䌁業による蚘述

HjortshÞj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med HjortshÞjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandÞren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens HjortshÞj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan lÊse mere om mad ud af huset her, eller lÊse mere om teltudlejning her. Den kompromislÞse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at HjortshÞjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, kÞkkenhjÊlpere og chauffÞrer. Har man en fest med flere end 6 personer, så er HjortshÞjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved stÞrre arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine Þnsker.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Hej,lÊkker lÊkker

Hej. Jeg fik mad til min 75 Ã¥rs fÞdselsdag🇩🇰🇩🇰Det var virkeligt lÊkkert lÊkkert😁😁og der var nok mad til os alle 15, mere en nok🍖alle mine gÊster var ogsÃ¥ vildt begrejstet, sÃ¥ det er ikke sidste gang jeg kÞber mad hos jer😁😁

2021幎5月30日

7 stjerner herfra

Vi fik sommer buffeten til 45 personer.
Det var virkelig godt!! og får 7 stjerner herfra.
Fiske forretten i de små glas sad lige i skabet. Var glad for, at jeg måtte overtage mit barns rester.
OksekÞdet var som smÞr at skÊre i og havde virkelig en skÞn smag.
Trifilien smagte seriÞst mums.
Det jeg ikke har nÊvnt, smagte også virkelig godt.

2020幎9月14日
5぀星のうち5の評䟡

Fik helstegt pattegris med salat til..

Fik helstegt pattegris med salat til..
Super super god mad og virkelig god gris..Det smagte fantastisk og kanon service.. Havde person med som skar kÞd ud og satte maden frem.. Alt fungerede perfekt.. virkelig meget mad i overskud.. bestilte til 43, hvor vi blev 50.. Det er et perfekt sted At få sin mad fra.. vi vil helt sikkert bruge det igen til nÊste fest.. kan varmt anbefales..

2020幎9月2日
5぀星のうち4の評䟡

Super lÊkker mad

Super lÊkker mad, vi fik barbecue buffet, som bare var så lÊkkert, og rigeligt mad.
Store roser herfra og bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra, selvom vi har 1 times kÞrsel efter maden

2020幎8月23日
5぀星のうち5の評䟡

Vi kommer helt sikkert igen!

Jeg synes buffet ofte er “hurtig” mad uden rigtig smag, men ved konens fÞdselsdag tog vi chancen og bestilte hos HjortshÞj for at det skulle vÊre nemt og afstressende.

Det skulle vise sig at min mistro til buffet mad måtte lide nederlag, alt var virkelig veltilberedt og isÊr kÞdet var stegt helt perfekt! GÊsterne spurgte til hvor maden var bestilt fra og der var rigeligt mad!

Vi ved i hvert fald hvor vi bestiller fra nÊste gang! De varmeste anbefalinger herfra!

2020幎8月17日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mad og fin betjening

Vi bestilte julefrokost til 2. juledag. Selv om man skulle bestille til mindst 20, fik vi lov at bestille til 15.

Vi havde ikke lyst til almindelig julefrokost, så vi bestilte italiensk buffet. Maden var virkelig lÊkker. Virkelig gode salater med masser af spÊndende ingredienser. Mange steder består salat mest af salatblade og en smule interessant til at dÊkke overfladen med. Men her var salaterne friske og fantastiske.

Vi fik så meget mad, at alle blev mÊtte, og vi bagefter kunne fylde vores fryser til randen med gode sager og sende salater med gÊsterne hjem.

HjortshÞjs personale havde meget travlt og glemte at give os et fad med seranoskinke med. De ringede straks, at de ville komme med det med det samme, og der kom en meget sÞd ung mand, der undskyldte mange gange.

Vi kan kun varmt anbefale HjortshÞj Party Service. Også for deres venlige betjening.

2019幎12月29日

Vi havde bestilt Telt-totalarrangement

Vi havde bestilt Telt-totalarrangement, med helstegt pattegris, maden kom til tiden, vi var lidt bagefter, og vi havde bestilt en til at skÊre grisen ud, han sagde rolig nu, vi når det, så da vi var klar, havde han anrettet alt tilbehÞret, og begyndte at skÊre grisen ud,
Alt var fint og godt fra start til slut

2019幎11月11日
5぀星のうち3の評䟡

HjortshÞj Varde

Stort rod
Vi bestilte mad til min mors fÞdselsdag
Den kom så alt for sent, da chauffÞren ingen adresse havde med og han kunne åbenbart ikke finde ud af at ringe
Der dukkede aldrig en ordrebekrÊftelse eller regning op.
Da vi så ringede for at få en regning ( vi kunne faktisk bare have ladet vÊre ) så fik vi at vide at det nÊsten var vores egen skyld. Vi havde jo ringet fra et nummer de ikke havde i deres kartotek ?????
Og der var INGEN tak for at vi faktisk selv meldte os på banen for at betale
NÊsten en bebrejdelse for at de ikke havde skrevet vores adresse og mailadresse. Det troede de bestemt at vi havde undladt
Super dårlig service 😩😩😩

2019幎10月16日