Fik sommer buffet til vores sÞlvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gÊster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig lÊkker mad og gode mÊngder. Leveret til tiden. Dog glemte chauffÞren at aflevere brÞdet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og sÃ¥ havde de varmet brÞdet fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Levering, servering som udfÞrt af slagter.ð Grillstegt pattegris helt fantastisk. Salater og tilbehÞr smagte super godt. Rigeligt af alt.ð Stor ros fra gÊster. Der var rigeligt med brÞd og pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde bestilte et telt, borde og bÊnke til 32 mennesker. Virkelig fint telt. Al service har bare vÊret i top. BÃ¥de med bestilling samt opsÊtning. Kan virkelig anbefales. Vi skulle bruge det til stu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HjortshÞj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med HjortshÞjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandÞren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens HjortshÞj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan lÊse mere om mad ud af huset her, eller lÊse mere om teltudlejning her. Den kompromislÞse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at HjortshÞjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, kÞkkenhjÊlpere og chauffÞrer. Har man en fest med flere end 6 personer, så er HjortshÞjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved stÞrre arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine Þnsker.
Jeppe SkovgÃ¥rdsvej 7, 6800, Varde, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Vi fik mad fra HjortshÞj til gadefest. Forret og lÊkker buffet - rigeligt af begge dele.PrÊcis levering.. Kan bestemt anbefales
Super god oplevelse herfra. Maden blev leveret prÊcist, alt var sÊrdeles lÊkkert og der var rigeligt af det.
Bestemt ikke sidste gang vi bestiller herfra!!!
Under al kretik jeg vil aldrig kÞbe mad der
Vi havde bestilt en tapasbuffet, som var super flot anrettet og fuldstÊndig fantastisk lÊkker. Selv tre dage efter taler mine kolleger stadig om den lÊkre mad, fra HjortshÞj.
Vi vil gerne hermed takke og sende vores varmeste anbefaling videre.
Mange hilsner
Gitta og Jan JÞrgensen
Kolding
vi dobbelt bestilte ( vores fejl) , intet problem, lÞst over telefon.. kom 15 mins fÞr for at afhente mad, god snak mens det varme blev klar.. Og maden ikke et ord at sÊtte på det , det var lÊkkert.. super service..
Har idag nydt jeres Juleplatte - super lÊkkert og rigtig flot anrettet. Rigtig god sammensÊtning af råvarer, og rigeligt af det hele. Kan helt bestemt anbefales 100% - og at det kan bestilles helt ned til 6 personer er helt perfekt. Tak for en super god frokost.
Vi havde bestilt HjortshÞjs total teltarrangement til vores bryllup d. 29/9/18, som bl.a. inkluderede telt, borde, stole, lys, mad, m.m. Vi kunne selv vÊlge til og fra af forskellige lÞsninger, så det passede ind i lige netop dét, vi Þnskede, fx et stÞrre telt, andre stole og lyskilder. Helt op til en uge fÞr, kunne vi Êndre i antal kuverter, så det passede med antal gÊster, da nogle gÊster desvÊrre måtte melde fra i senere tid. Det var intet problem med HjortshÞj. Vi havde ikke bestilt varmekanon med, da vi håbede på dejligt vejr, men da vi en uge fÞr Þnskede varmekanon som backup, fandt HjortshÞj en lÞsning, da de ikke havde nogle "på lager", men fandt frem til en, som kunne komme med i ordren.
Telt blev sat op og pillet ned uden besvÊr, hvor vi stillede med 3 mand selv.
Vi var spÊndte på hovedret, som vi havde tilvalgt, da vi ikke havde smagt det fÞr, men det fik stor ros af gÊsterne, og vi synes, det smagte rigtig dejligt.
TAK, fordi I var med til at gÞre vores have-telt-bryllup til en mulighed - vi vil helt sikkert bruge HjortshÞj igen, hvis vi skal holde en teltfest eller have god mad leveret, og vi vil gerne anbefale dem til andre!
I weekenden holdt jeg svendegilde, hvor jeg havde bestilt telt total arrangement (pakkelÞsning) fra HjortshÞj Party Service. Alt forlÞb som aftalt, og jeg kunne ikke have haft en bedre fest! Maden var dejlig, personalet venlig og imÞdekommende og alt gik op i en hÞjere enhed. Af hjertet tak til HPS! Der var intet at sÊtte en finger på. Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre.
FÞrste eneste og sidste gang
Vi bestilte helstegt pattegris til vores bryllup ved HPS, fordi vi tÊnkte vi måtte hellere bruge et " professionelt " firma så vi vidste det spillede.
Men det skulle bevise sig at vÊre langt fra hvad vi endte med at få,
ChauffÞren kom til den aftalte tid med grisen i en trailer og en varmekasse, han modtager pengene kontant, som aftalt, det er så her jeg dummer mig gevaldigt, jeg tÊnker slet ikke på at få en kvittering eller tjekke om alt er der, jeg har mere travlt med at få grisen om i haven. lige efter chauffÞren er kÞrt kommer de fra kÞkkenet og siger skal vi ikke have andet end flÞdekartofler, jeg tÊnker det er lÞgn!! men nej vi har kun fået flÞdekartofler ikke andet, hverken salat eller nogen form for tilbehÞr.
jeg ringer til dem og de siger det har de glemt, vi kommer med det. vi venter 1 œ time mere på det tilbehÞr de havde glemt.
vi gÞr klar til servering, og Ã¥bner for grisen, den er nu blevet helt sort op af siderne, efter den jo har fÃ¥et alt for meget i grillen. Ãv med Ãv pÃ¥, men vi ender med at fÃ¥ noget halvtÞr gris med sparsomt svÊr og hva er en helstegt pattegris uden en masse sprÞde svÊr.
men det stopper ikke her.
efter ca 1 måned efter festen ringer de fra HPS og spÞrger hvordan vi har betalt, og jeg svarer kontant ved levering lige som der står i min ordrebekrÊftelse.
HPS siger så at de ikke har fået nogen penge, det forstår jeg ikke de er betalt ved levering, det må du jo kunne bevise siger HPS så, og det var så der jeg dummede mig gevaldigt, jeg fik jo aldrig en kvittering på betalingen, så nu står jeg med et firma som er pisse ligeglade med deres kunder, og som vil have betaling 2 gange for samme stykke uprofessionelt sjusk.
Aldrig aldrig mere HjortshÞj partyservice det har jeg simpelthen ikke hverken lyst eller råd til.
Men har i lyst til stress og halvdårlig mad til jeres store fest så vÊlg noget andet.

HjortshÞjs Party Service ããã®åç
Vi havde valgt at holde vores sÞlvbryllup sammen med bÞrn og bÞrnebÞrn i et sommerhus ved Blåvand. På selve dagen havde vi egentlig tÊnkt at skulle ud at spise. Men med tre bÞrn på 3, 6 og 10, blev vi enige om at det ville vÊre hyggeligere at få kok og tjener på i sommerhuset.
Vi blev anbefalet HjortshÞj party service, de levede til fulde op til vore forventninger. SkÞn skÞn mad og meget professionel og venlig betjening.
Jeg kan kun anbefale dem til alle mine venner.
Dejlig mad til min datters konfirmation
Helstegt pattegris og tilbehÞr det smagte bare så godt.
Helt klart det bedste âmad-ud-af-husetâ-mad, vi nogensinde har fÃ¥et.
Maden var yderst veltillavet og velsmagende, - kan varmt anbefales!
Det er bare nemt at holde en 60 års fÞdselsdag, når det er bestilt ved HjortshÞj. Teltet kom i god tid, så vi havde god tid til at dÊkke borde. Der manglede intet til festen. Maden kom til tiden og vi fik grÊskbuffet og det blev rost til skyerne af vores gÊster. HjortshÞj var med til at gÞre festen vellykket! Tusinde tak! Magna Tuemand Rasmussen, Esbjerg.
SÃ
fantastisk! Maden kom til tiden, det hele kÞrte som smurt, alle gÊsterne roste maden, og der var mere end rigeligt. Den helstegte pattegris var så lÊkkert og velduftende, hvilket alle vores gÊster nÞd.
Kan klart anbefales!
fik den 3/6 17 levering fra dette firma for fÞrst gang. Maden ankommer helt som aftalt og med en rigtig venlig og hjÊlpsom mand. Maden der skal spises er helt som forventet og der rigeligt af det. Vi vil helt klart bruge HjortshÞj party service igen hvis vi skal have mad ude fra til en fest
Super god service , maden blev leveret til tiden og der var rigeligt af den.
Vi fik italiensk buffet og dessert buffet , som varmt kan anbefales.
Vil klart bruge HjortshÞj nÊste gang vi holder fest.
Min sÞns konfirmation i fredags blev en herlig dag, blandt andet fordi HjortshÞj Party Service leverede et stabilt og godt håndvÊrk.
Teltet blev slået op i hujende hast, maden kom til den aftalte tid, udskÊringen af grisen var super og maden var himmelsk.
Mange tak for en rigtig god oplevelse.
Vi fik lÊkkert nytÃ¥rs mad derfra super lÊkkert vil bestille det en anden gang ðð
Vi bestilte julebuffet + lidt ekstra. Virkelig lÊkker mad og levering til aftalte tid. Kan man Þnske sig mere - stor tak herfra.
Alle gÊster og jeg selv roste maden til skyerne , virkelig flot , prÊcist levereret ! sikker på at der bliver flere kunder herfra! Helt sikkert det bliver også dem der kommer ti at levee til vores sÞlvbryllup nÊste år ! Der var rigeligt mad , pÊnt anrettet, Masser af lÊkkerier! Det blive leveret ca. 10 minutter fÞr aftalt! Man bliver glad så pÊnt og korrekt det bliver leveret! 10 stjerner til HjortshÞj! Tak for leveringen ! mvh Kirsten eg