Fik sommer buffet til vores sÞlvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gÊster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig lÊkker mad og gode mÊngder. Leveret til tiden. Dog glemte chauffÞren at aflevere brÞdet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og sÃ¥ havde de varmet brÞdet fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Levering, servering som udfÞrt af slagter.ð Grillstegt pattegris helt fantastisk. Salater og tilbehÞr smagte super godt. Rigeligt af alt.ð Stor ros fra gÊster. Der var rigeligt med brÞd og pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde bestilte et telt, borde og bÊnke til 32 mennesker. Virkelig fint telt. Al service har bare vÊret i top. BÃ¥de med bestilling samt opsÊtning. Kan virkelig anbefales. Vi skulle bruge det til stu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HjortshÞj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med HjortshÞjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandÞren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens HjortshÞj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan lÊse mere om mad ud af huset her, eller lÊse mere om teltudlejning her. Den kompromislÞse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at HjortshÞjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, kÞkkenhjÊlpere og chauffÞrer. Har man en fest med flere end 6 personer, så er HjortshÞjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved stÞrre arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine Þnsker.
Jeppe SkovgÃ¥rdsvej 7, 6800, Varde, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Alt fungerede perfekt ved vores bestilling til RÞmÞ Havnefest, telt og mad levering var meget prÊcis.
3 retter rigtig god og vel lavet mad med god vin, kaffe og kage samt natmad.
Alt perfekt og portioner i "jysk" stÞrrelse = alt for meget :-)
Kan BESTEMT anbefales.
Alle gÊster og jeg var godt tilfreds med maden og specialt deserten rigtig god, en fin sammensÊtning. Men et lille men, det var aflevering af brugte fade og skåle, vi troede vi havde en aftale med afhentning, men havde heldigvis selv mulighed for at aflevere det og bilen til det,
Vi lejede et telt i forbindelse med vores sÞns studenterfest, og fik en fin og hurtig betjening og en smidig og hyggelig hjÊlp til opsÊtning og nedtagning.
Vi skulle have noget mad til en fest på en midlertidig campingplads, men selv om vi ikke helt vidste hvor det skulle afleveres, klappede alt.
Maden var god og der var masser af den :-)
vi havde bestilt frokorst og aftensbuffet total var det ikke nogle special oplevelse maden var lidt kedelig, lidt lige som de prÞvede at lave lidt finerer mad en de enlig kunne
frokorst: var frokorst plader ikke sÊrligt meget pålÊg og pynt på og kedelig bund
aften buffet: bÞrne buffeten var rigtig god og bÞrnene nÞd den, luksus buffet med tapas til forret var mindrer god tapasen var ikke tapas og kÞdet på buffeten var tÞrt tilbehÞret var ok men igen ikke noget specialt som man kunne forvente af en luksus buffet!
desserten leveret forkert. 2 af de 3 slags kÞd fyldt med sener/brusk. salatbar og kartofler ok.
Lejede telt med borde, stole og service samt mad til vores havebryllup. Alt fungerede perfekt og var i god stand, der var rigeligt med mad, som også smagte godt. Alt i alt en god oplevelse, vi vil helt klart anbefale HjortshÞj til andre.
Alle aftaler blev overholdt og maden var god.
VI havde bestilt hele fest pakken.
Det er ikke sidste gang vi gÞr det. Aldrig har jeg lavet så lidt og vÊret så afslappet i forhold til en fest, vi har holdt. Fester har vi holdt mange af.
Dette var vores sÞlvbryllup. Det blev holdt i haven. Teltet stod fast, på trods af sÞnden flod og storm. Alle gÊster var tÞrre og havde det super godt.
Det var bare synd for kÞkken drengene, der blev lidt "våde" da de lÞb frem og tilbage med den Italienske buffet. Super dejlig mad, der fik ros af alle.
Selv opvasken kunne vi sende tilbage.
Vi glÊder os allerede til den nÊste fest i januar. så må vi se hvilken menu vi skal kaste os over der.
Det var anden gang vi bestilte buffet hos HjortshÞj Partyservice. Og også denne gang, var den et succes. Jeg bestilte italiensk buffet til min 50 års fÞdselsdag. Maden var både lÊkkert og indbydende. Du skulle prÞve det!
Har fået mad derfra flere gange, og vender tilbage til nÊste fest
Vi har haft en meget fin oplevelse med HjortshÞj, og der har ingen problemer vÊret på noget tidspunkt.
Vi kÞbte den store pakke med telt, service, mad osv., og der kunne ikke peges fingre af noget.
Maden fik stor ros fra alle gÊster og mÊngden af mad,,,,, ja vi levede godt de nÊste par dage, så har jeg vist ikke sagt for meget:)