Har netop fÃ¥et monteret garageport fra HÃRMANN efter at have overvejet flere andre producenter. Noget jeg har vÊret sÊrligt opmÊrksom pÃ¥ i mine overvejelser var at fÃ¥ en port, der effektivt sikrer mig... ãã£ãšèŠã
Fjernbetjening Vi havde et problem med fjernbetjeningen pÃ¥ en Hörmann port, som ikke virkede. Vi kontaktede sÃ¥ Hörmann porte hvor vi fik en utrolig venlig dame i telefonen, der hjalp med at lÞse v... ãã£ãšèŠã
Kan ikke anbefale mÊrket, jeg fik problemer inden for et Ã¥r, og der bliver bestemt ikke taget ansvar for leveret udstyr. Det er nok Tysk men det er IKKE tysk kvalitet jf, mine erfaringer. Rettet:... ãã£ãšèŠã
Vi har bygget nyt hus, og i denne forbindelse kÞbt en dobbelt Hörmann port, som vi absolut ikke har fortrudt. Den lever op til vores fulde forventninger bÃ¥de funktionelt og udseende. Vi har samtidig o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Hörmann Danmark. En del af Hörmann-gruppen som er Europas fÞrende udbyder af porte og dÞre til industri og private. Produkter, der holder i generationer. Alle vores produkter er langtidstestet under virkelighedstro forhold. Det er din garanti for produkter i absolut bedste kvalitet. Hos Hörmann finder du foruden garageporte og dÞre også brand- og rÞgbeskyttelsesdÞre, autodock-systemer, karme, vinduer, smart home systemer, områdesikring og meget mere.
Metervej 6, 8940, Randers NV, ãã³ããŒã¯
- info@hoermann.dk
- www.hoermann.dk
elendige portåbner
i samarbejd med lokalt byggemarked, kÞbte jeg i år en portåbner ecostar lifttronic 700. den skulle iflg. deres brugsanvisning kunne tage lÞfte en trÊport på 9,5m2. men min port på 5,3m2 kan den ikke lÞfte.
der fulgte kun halvdelen af brugsanvisningerne med, så måtte igang med google.dk
Jeg bedte byggemarkedet at få tjekket motor, da det ikke kunne passe. Min gamle fra harald nyborg til 600kr kunne lÞfte den uden problemer (den havde bare ikke fjernbetjening).
de sendte den ind, og fik den tilbage fra hörmann med beskeden om at den fejlede ikke noget. så jeg forlangte mine penge tilbage. Jeg ved ikke om byggemarkedet fik deres penge. men jeg fik en kreditnota på det.
så nu skal jeg bare ud og have den billigste motor der er på markedet.
aldrig skal jeg have det skrammel igen
Tager ikke ansvar for deres produkter (er blevet rettet da direkte kontakt til Hörmann hjalp)
Kan ikke anbefale mÊrket, jeg fik problemer inden for et år, og der bliver bestemt ikke taget ansvar for leveret udstyr. Det er nok Tysk men det er IKKE tysk kvalitet jf, mine erfaringer.
Rettet: endte med at skrive direkte til Hörmann og selvom vi er uenige om hvad der bÞr dÊkkes via garanti, fik jeg brev tilbage fra direktÞren (som jeg også havde skrevet til) og der blev fundet en lÞsning som jeg er tilfreds med.