HÞjlund MÞlle レビュヌ

1,845
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid sikker levering fÃ¥ dage efter bestilling. ChauffÞren blÊser selv pillerne ind uden og har ofte vÊret forbi uden vi bemÊrker det. Piller i hÞj kvalitet der brÊnder meget rent nÊrmest uden aske. K... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt fungerede fint, bestilling, telefonisk kontakt, levering - og så går vi ud fra, at produktet er OK, det plejer det.

Jeg fÃ¥r en fin og personlig betjening i min primÊre butik i Glamsbjerg, samt ogsÃ¥ senest i Gudbjerg ved bestilling on-line af trÊpiller. Savner kun, at i fortsat sÊlger lÊggekartofler, og ogsÃ¥ gerne s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem og hurtig bestilling via nettet. Da vi denne gang ikke lige kunne vÊre hjemme ved levering, var jeg spÊndt pÃ¥, hvor pallerne var hensat. Alle bekymringer blev til skamme, da pallerne med prÊcis mi... もっず芋る

䌁業情報

1. 薪提䟛業者
  2. 乗銬甚品店
  3. ガヌデン センタヌ
  4. 暖房甚灯油の提䟛業者
  5. ペット甚品店
  6. 朚材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

HÞjlund MÞlle er en fynsk kÊde af 4 fysiske butikker, samt en webshop pÃ¥ hojlund.dk. Vores 4 afdelinger er beliggende i byerne: • Gudbjerg • Tarup • Glamsbjerg • Middelfart Vi leverer trÊpiller, briketter og fyringsolie til hele landet: Fyn, Jylland, SjÊlland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste Þer. Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sÊtte varerne ind i tÞrvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning. Trucken er 2,7 x 2,7 meter. HÞjlund er derudover en kendt forretning indenfor foder og strÞelser til dyrene i hjemmet og pÃ¥ gÃ¥rden. SÃ¥ om du har en hest, hund eller kat kan vi finde udstyr og foder til dem pÃ¥ vores webshop og i butikkerne. I forÃ¥ret 2023 opkÞbte vi Kinnerup Hesteartikler, sÃ¥ vi har kunne vÊkste indenfor heste verden og dermed og sammenlagt vores 2 verdener. I dag gÃ¥r vi under navnet Kinnerup by HÞjlund, men for nemhedens skyld hedder hjemmesiden for rideudstyr stadig: kinnerup-hesteartikler.dk Til sidst men ikke mindst er vi en virksomhed der elsker udvikling og lytter til vores kunders Þnsker, derfor har vi fÃ¥et et bredt udvalg af haveartikler lige fra krukker til jord og river. Derfor kan vi ved HÞjlund MÞlle, tilbyde dig som kunde en heldhedsoplevelse omrking dit hus og dyrene i dit liv - om du sÃ¥ er pÃ¥ vej ind i en af vores fysiske butikker eller klikket ind i det online univers. Hvis du har brug for hjÊlp er vi til at kontakte pÃ¥ facebook: HÞjlund MÞlle, pÃ¥ mail: web@hojlund.dk eller over telefonen: 62251136. HÃ¥ber vi snart ses!

優良

すべおのレビュヌ

(1,845)

過去12か月のレビュヌ数: 81ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering og ChaffÞr havde sat

Hurtig levering og ChaffÞr havde sat det bestilte så fint inde ved vÊggen.

2025幎2月7日

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med vores leveringstid og med den lille ekstra service fra chauffÞren. Vi sÊtter en Êre i at gÞre det nemt for vores kunder, sÃ¥ det glÊder os virkelig, at du er tilfreds.

Vi håber at se dig igen hos HÞjlund MÞlle!

HÞjlund MÞlle

Muligt at kontakte jer for rådgivning i

Muligt at kontakte jer for rådgivning i forbindelse med kÞb. Hurtig ekspederet.

2025幎2月5日

KÊre Else,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet en god service og hurtig ekspedition. Vi sÊtter en Êre i at vÊre tilgÊngelige for rådgivning, så det glÊder os, at du har haft en positiv oplevelse med os.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden!

HÞjlund MÞlle

En glad og tilfreds kunde

FulstÊndigt problemfri ordre hÃ¥ndtering og hurtig levering. Kan varmt anbefale denne virksomhed ✹

2025幎2月4日

KÊre Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en problemfri oplevelse hos os, og at du er tilfreds med bÃ¥de ordrebehandlingen og leveringen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – det betyder meget for os! ✹

Vi ser frem til at handle med dig igen en anden gang.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

2025幎2月3日

KÊre Christina,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet en hurtig levering – vi ved, hvor vigtigt det er at fÃ¥ sine varer hurtigt. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi hÃ¥ber at byde dig velkommen tilbage hos HÞjlund MÞlle en anden gang.

HÞjlund MÞlle

Hurtigt og let at bestille

Nemt at bestille
Hurtig levering og fine varer 👍🏜

2025幎2月2日

Hej Berit,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de bestilling, levering og vores varer. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og din tid – og vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r lov at byde dig velkommen igen hos HÞjlund MÞlle.

DÃ¥rligste kundeservice nogensinde

DÃ¥rligste kundeservice nogensinde!
Jeg finder firmaet på nettet, skriver dem en mail, på den oplyste mailadresse på hjemmesiden web@hojlund og spÞrger om de kan oplyse hvor lang tid holdbarhedsdatoen er på en bestemt kaninfoder. (En pose hos os holder over et år.) Jeg får den 30. Jan 2025 at vide, at den kan holde sig til April 2026. Jeg takker og bestiller.
Da jeg modtager mit foder kan det kun holde sig til juni 2025.
Jeg kontakter skuffet og håbefuld firmaet, efter modtagelse.
De ser det ikke som deres fejl, men forklarer at de har flere afdelinger og webshoppens varer sendes fra et andet lager end det jeg har vÊret i mailkorrespondance med, selvom jeg har skrevet til webshoppens mail. De kunne i deres fÞrste mail til mig, have oplyst at de har flere afdelinger og at det derfor ikke var muligt at oplyse en prÊcis holdbarhedsdato, afhÊngigt af hvilket lager der blev afsendt fra. Så havde jeg, som kunde, haft et valg om, at finde en anden butik/firma, der kunne oplyse dette.
De “kan” desvÊrre ikke hjÊlpe, og vil dermed ikke rette op pÃ¥ deres vildledende kundeservice.
Jeg skulle åbenbart som internet kunde i deres webshop, - endda den mailadresse, jeg skrev fÞrste mail til, have vÊret opmÊrksom på, at firmaet har flere afdelinger og at jeg modtog svar fra en afdeling i Glamsbjerg (selvom jeg skrev til web@hojlund) Og så skulle jeg, efter deres udlÊgning have forudset, at jeg ikke kunne regne med det svar jeg fik, fordi de ikke har noget med afsendelse af webshoppens varer at gÞre!
Det er den måde de snor sig uden om på, og fralÊgger sig ansvaret for vildledende kundeservice, med en forventning om at man har sat sig helt ind i firmaets afdelinger og at man lige skal vÊre opmÊrksom på at en anden afdeling/lager end webshoppen svarer.
Jeg har aldrig oplevet en dårligere service i en webshop end dette.
Det drejer sig ikke om mange penge, heldigvis, men princippet i at oplyse kunder forkert og efterfÞlgende ikke vil rette op på fejlen, det er = virkelig dårlig service.

2025幎2月6日
自発的なレビュヌ

Hej Christina,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår din frustration over situationen, og det har aldrig vÊret vores intention at give en vildledende service.

Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder så prÊcise oplysninger som muligt, men vi kan desvÊrre se, at der i dette tilfÊlde er opstået en uoverensstemmelse mellem den forventede og den faktiske holdbarhedsdato på det foder, du har modtaget. Vi beklager, at det har skabt forvirring og skuffelse.

Vi tager din oplevelse til efterretning og vil gÞre vores bedste for at tydeliggÞre denne type information fremover. Skulle du handle hos os igen, anbefaler vi, at du skriver en bemÊrkning ved bestilling om, at du Þnsker foder med lÊngst mulig holdbarhed, så vi kan tage det med i vores håndtering.

Vi sÊtter pris pÃ¥ din tid og din feedback – det hjÊlper os med at blive bedre.

HÞjlund MÞlle

Levering hurtigt og nemt - service manglende

Fik min levering hurtigt og nemt, sÞd og hjÊlpsom fragtmand. DesvÊrre var leveringen gået i stykker og forsÞgt repareret fÞr jeg modtog den, så strÞelse faldt ud. Hvis man ved, at noget er gået hul på, synes jeg det er forventeligt at gÞre opmÊrksom på det og eventuelt kreditere det Þdelagte.

2025幎1月27日

KÊre Emilie,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at leveringen var hurtig og nem, og at du havde en god oplevelse med fragtmanden. Det er dog Êrgerligt at lÊse, at din ordre desvÊrre var beskadiget ved modtagelsen.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder, og vi beklager meget, at du ikke blev informeret om skaden på forhånd. Vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre, så hvis du har mulighed for at sende et par billeder af skaden til christian@hojlund.dk, kan vi finde en god lÞsning.

Hurtig leveringi

2025幎1月26日

KÊre Dorthe,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive feedback.

Vi håber at byde dig velkommen igen hos HÞjlund MÞlle snart.

En god oplevelse

Er meget glad for at handle hos HÞjlund . Det fungerer bare

2025幎1月22日

KÊre Gerda,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi bliver virkelig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at det hele fungerer, som det skal. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med din handel.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen hos HÞjlund MÞlle.

Alt var perfekt

Alt var perfekt

2025幎1月17日

Hejsa,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at alt var perfekt – det er netop den oplevelse, vi altid strÊber efter at give vores kunder.

Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

HÞjlund MÞlle

God service samt rigtig god service gra

God service samt rigtig god service gra den chauffÞr som leverede varen på vores bopÊl.

2025幎1月24日

KÊre Ulla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med vores service og den chauffÞr, der leverede din vare. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og glÊder os til at betjene dig igen en anden gang.

HÞjlund MÞlle

Alt fint, dog lidt problemer med hjemmesiden.

Efter flere problemer med jeres hjemmeside, fik jeg bestilt de ting jeg manglede.
Hurtig levering. God pris.

2025幎1月19日

Hej Anna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både leveringstiden og vores priser.

Vi beklager de udfordringer, du oplevede med hjemmesiden, og vi arbejder lÞbende på at forbedre brugeroplevelsen, så det bliver endnu nemmere at handle hos os fremover. Din feedback er meget vÊrdifuld for os!

Hvis du har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

God kÞbsoplevelse

Hurtig og fri levering. Gode faste briketter til en rigtig god pris.

2025幎1月15日

KÊre Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god kÞbsoplevelse hos os, og at du er tilfreds med bÃ¥de leveringen og kvaliteten af vores briketter. Det betyder meget for os at levere produkter, der lever op til dine forventninger – og til en pris, der giver mening.

Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

HÞjlund MÞlle

Vi har handlet hos jer i rigtig mange

Vi har handlet hos jer i rigtig mange år.
Piller til tiden. KÞrt ind i vÊrkstedet.

2025幎1月13日

KÊre Annie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din trofasthed gennem Ã¥rene! Det betyder utroligt meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de levering og service. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at levere til tiden og sikre, at alt fungerer som det skal – sÃ¥ det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds.

Vi ser frem til at fortsÊtte samarbejdet i mange år fremover!

Thumps up

EkstraordinÊr levering og hurtighed samt kvalitet af produkt

2025幎1月12日

Hej Nicholas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores levering og produktkvalitet. Vi bestrÊber os altid på at levere den bedste service, så det betyder meget for os at få din anerkendelse.

Hvis du har brug for noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

HÞjlund MÞlle

Hurtig levering ok pris ok kvalitet

2025幎1月5日

KÊre Pernille,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering, priser og kvalitet. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse – din feedback gÞr en stor forskel!

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang.

HÞjlund MÞlle

Fik en hurtig levering som lovet og en

Fik en hurtig levering som lovet og en hjÊlpsom service ved aflevering.

2024幎12月28日

KÊre Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du oplevede en hurtig levering og hjÊlpsom service – prÊcis som vi Þnsker, at det skal vÊre. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang.

ChauffÞren kom tidligere end

ChauffÞren kom tidligere end forventet.. og ventede uden at blive irriteret på at jeg fik flyttet bil.. hjalp også med retur paller..
På grund af sne var der også lagt en beskyttelse plastik over TrÊpiller pallerne.

2024幎12月27日

KÊre Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores chauffÞr, og at leveringen levede op til dine forventninger – pÃ¥ trods af vintervejret. Vi gÞr altid vores bedste for at yde en personlig service og sikre, at alt forlÞber sÃ¥ smidigt som muligt.

Det betyder meget for os at få din feedback, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang, du har brug for det.

Fint sand

Fint sand. Lidt lavere mig som levering.

2024幎12月10日

Hej JÞrn,

Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at du synes om sandet, og vi sÊtter pris på din feedback angående levering. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, så dine input er meget vÊrdifulde for os.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。