DÃ¥rligste kundeservice nogensinde
DÃ¥rligste kundeservice nogensinde!
Jeg finder firmaet på nettet, skriver dem en mail, på den oplyste mailadresse på hjemmesiden web@hojlund og spÞrger om de kan oplyse hvor lang tid holdbarhedsdatoen er på en bestemt kaninfoder. (En pose hos os holder over et år.) Jeg får den 30. Jan 2025 at vide, at den kan holde sig til April 2026. Jeg takker og bestiller.
Da jeg modtager mit foder kan det kun holde sig til juni 2025.
Jeg kontakter skuffet og håbefuld firmaet, efter modtagelse.
De ser det ikke som deres fejl, men forklarer at de har flere afdelinger og webshoppens varer sendes fra et andet lager end det jeg har vÊret i mailkorrespondance med, selvom jeg har skrevet til webshoppens mail. De kunne i deres fÞrste mail til mig, have oplyst at de har flere afdelinger og at det derfor ikke var muligt at oplyse en prÊcis holdbarhedsdato, afhÊngigt af hvilket lager der blev afsendt fra. Så havde jeg, som kunde, haft et valg om, at finde en anden butik/firma, der kunne oplyse dette.
De âkanâ desvÊrre ikke hjÊlpe, og vil dermed ikke rette op pÃ¥ deres vildledende kundeservice.
Jeg skulle åbenbart som internet kunde i deres webshop, - endda den mailadresse, jeg skrev fÞrste mail til, have vÊret opmÊrksom på, at firmaet har flere afdelinger og at jeg modtog svar fra en afdeling i Glamsbjerg (selvom jeg skrev til web@hojlund) Og så skulle jeg, efter deres udlÊgning have forudset, at jeg ikke kunne regne med det svar jeg fik, fordi de ikke har noget med afsendelse af webshoppens varer at gÞre!
Det er den måde de snor sig uden om på, og fralÊgger sig ansvaret for vildledende kundeservice, med en forventning om at man har sat sig helt ind i firmaets afdelinger og at man lige skal vÊre opmÊrksom på at en anden afdeling/lager end webshoppen svarer.
Jeg har aldrig oplevet en dårligere service i en webshop end dette.
Det drejer sig ikke om mange penge, heldigvis, men princippet i at oplyse kunder forkert og efterfÞlgende ikke vil rette op på fejlen, det er = virkelig dårlig service.
2025幎2æ6æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ