HÞjlund MÞlle レビュヌ

1,845
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid sikker levering fÃ¥ dage efter bestilling. ChauffÞren blÊser selv pillerne ind uden og har ofte vÊret forbi uden vi bemÊrker det. Piller i hÞj kvalitet der brÊnder meget rent nÊrmest uden aske. K... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt fungerede fint, bestilling, telefonisk kontakt, levering - og så går vi ud fra, at produktet er OK, det plejer det.

Jeg fÃ¥r en fin og personlig betjening i min primÊre butik i Glamsbjerg, samt ogsÃ¥ senest i Gudbjerg ved bestilling on-line af trÊpiller. Savner kun, at i fortsat sÊlger lÊggekartofler, og ogsÃ¥ gerne s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem og hurtig bestilling via nettet. Da vi denne gang ikke lige kunne vÊre hjemme ved levering, var jeg spÊndt pÃ¥, hvor pallerne var hensat. Alle bekymringer blev til skamme, da pallerne med prÊcis mi... もっず芋る

䌁業情報

1. 薪提䟛業者
  2. 乗銬甚品店
  3. ガヌデン センタヌ
  4. 暖房甚灯油の提䟛業者
  5. ペット甚品店
  6. 朚材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

HÞjlund MÞlle er en fynsk kÊde af 4 fysiske butikker, samt en webshop pÃ¥ hojlund.dk. Vores 4 afdelinger er beliggende i byerne: • Gudbjerg • Tarup • Glamsbjerg • Middelfart Vi leverer trÊpiller, briketter og fyringsolie til hele landet: Fyn, Jylland, SjÊlland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste Þer. Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sÊtte varerne ind i tÞrvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning. Trucken er 2,7 x 2,7 meter. HÞjlund er derudover en kendt forretning indenfor foder og strÞelser til dyrene i hjemmet og pÃ¥ gÃ¥rden. SÃ¥ om du har en hest, hund eller kat kan vi finde udstyr og foder til dem pÃ¥ vores webshop og i butikkerne. I forÃ¥ret 2023 opkÞbte vi Kinnerup Hesteartikler, sÃ¥ vi har kunne vÊkste indenfor heste verden og dermed og sammenlagt vores 2 verdener. I dag gÃ¥r vi under navnet Kinnerup by HÞjlund, men for nemhedens skyld hedder hjemmesiden for rideudstyr stadig: kinnerup-hesteartikler.dk Til sidst men ikke mindst er vi en virksomhed der elsker udvikling og lytter til vores kunders Þnsker, derfor har vi fÃ¥et et bredt udvalg af haveartikler lige fra krukker til jord og river. Derfor kan vi ved HÞjlund MÞlle, tilbyde dig som kunde en heldhedsoplevelse omrking dit hus og dyrene i dit liv - om du sÃ¥ er pÃ¥ vej ind i en af vores fysiske butikker eller klikket ind i det online univers. Hvis du har brug for hjÊlp er vi til at kontakte pÃ¥ facebook: HÞjlund MÞlle, pÃ¥ mail: web@hojlund.dk eller over telefonen: 62251136. HÃ¥ber vi snart ses!

優良

(1,845)

過去12か月のレビュヌ数: 81ä»¶

レビュヌを曞く

De ringeste birkestrÊsbriketter

Jeg benyttede i år HÞjlunds MÞlle pga de mange fine anmeldelser
Jeg bestille birketrÊsbriketter i oktober.
Jeg undrede mig efter udpakningen over farven og kvaliteten på briketterne.
Jeg har flere gange tidligere fået leveret birketrÊsbriketter.
De har altid vÊret lyse og fine i strukturen.
De briketter jeg fik leveret var langt mÞrkere og grove i strukturen med mange sorte nister tydende på opblanding med bark eller anden affald.
Og de lignede heller ikke de birketrÊsbriketter, der ses på jeres hjemmeside, hvor de er lyse og fine i strukturen.
Jeg skrev til HÞjlund MÞlle straks efter levering den 8. oktober. Fik intet svar.
Og igen den 10. oktober skrev jeg og gjorde opmÊrksom på fÞlgende:
1. De afgiver ikke den karakteristiske birketrÊsduft.
2. De giver utroligt megen aske.
3. De er grove med sorte nister tydende på opblanding med bark eller affald.
4. De ligner ej heller de briketter, som I har vist på jeres hjemmeside.
5. De ligner ikke de birketrÊsbriketter, jeg tidligere har kÞbt.
Har jeg fået leveret den rigtige vare?
Forsat intet svar.
Kontaktede HÞjlunds MÞlle to gange telefonisk. Fik blot fat i nogle medarbejdere, som ikke kunne give mig noget svar, og som ikke kunne hjÊlpe yderligere.
Jeg har haft brÊndeovn i 28 år. Jeg kan konstatere at birketrÊsbriketterne afgiver ikke den karakteristiske skÞnne birketrÊsduft men derimod en ubestemmelig og ikke sÊrlig behagelig duft.
Det er de til dato ringeste briketter jeg nogensinde har fået.
Og ligeledes den ringeste kundeservice, jeg har oplevet.
Kan desvÊrre ikke anbefale HÞjlunds MÞlle til andre.
Bestilling og levering berettiger til den ene stjerne.

2024幎10月10日
自発的なレビュヌ

KÊre Rene,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er virkelig ked af at hÞre om din utilfredshed med bÃ¥de produktet og vores kundeservice. Vi sÊtter en Êre i at levere produkter af hÞj kvalitet og en god oplevelse for vores kunder, og det er klart, at vi her ikke har levet op til dine forventninger – eller vores egne standarder.

Med hensyn til de birkebriketter, du modtog, har vi desvÊrre oplevet udfordringer med en leverance, der ikke levede op til den sÊdvanlige kvalitet. Det er bestemt ikke acceptabelt, og vi har allerede truffet beslutningen om ikke at hjemtage flere produkter fra denne leverandÞr.

Jeg kan også se, at vi har vÊret for langsomme i vores kommunikation med dig, og det er jeg oprigtigt ked af. Det er ikke den måde, vi Þnsker at håndtere vores kunders henvendelser, og jeg beklager dybt for den frustration, det må have forårsaget.

Jeg vil gerne finde en lÞsning, der kan rette op på denne situation. Vil du sende mig en e-mail direkte på Christian@hojlund.dk, så vi kan finde en måde at gÞre dette godt igen?

Endnu engang undskyld for den dårlige oplevelse. Jeg håber, vi kan få mulighed for at rette op på det og genvinde din tillid.

Fin levering og god pris

Fin levering og god pris

Hej Teresa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de leveringen og vores priser. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Hvis du har brug for hjÊlp eller spÞrgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

hurtig levring

hurtig levring

2024幎12月12日

Hej Sonja,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både produkt og levering. Hurtig levering er noget, vi prioriterer hÞjt, så det er dejligt at vide, at det også mÊrkes hos vores kunder.

Vi håber, at trÊpillerne lever op til dine forventninger og holder godt gang i varmen. Skulle du have spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hjemmesiden var let overskuelig

Hjemmesiden var let overskuelig. Bestillingen blev behandlet hurtigt og sendt af sted med posten.
En god handelsoplevelse hele vejen igennem

2024幎12月10日

Hej Palle,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 😊
Det betyder virkelig meget for os, at du havde en god oplevelse med både vores hjemmeside og hele kÞbsprocessen. Vi sÊtter en Êre i at give en nem og problemfri service, så det glÊder os at hÞre, at alt gik som det skulle.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen snart!

HÞjlund MÞlle

Alt var som beskrevet og i orden.

2024幎11月28日

KÊre Jens Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at alt levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for os. Skulle du fÃ¥ brug for noget fremover, stÃ¥r vi altid klar til at hjÊlpe.

God pris

God pris. levering rigtig god, palle med trÊpiller blev sat fint i indfÞrelsen.

2024幎12月5日

KÊre Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de prisen og leveringen. Vi gÞr os altid umage for at sikre, at vores kunder fÃ¥r den bedst mulige service – og det glÊder os at hÞre, at trÊpillerne blev placeret, som du Þnskede det.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Super service!!

God pris og hurtig levering. Nok ikke sidste gang jeg handler hos jer :-)

2024幎12月3日

KÊre Beat,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores service, priser og levering. Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen nÊste gang. 😊

HÞjlund MÞlle

Super god service og flinke mennesker

Super god service og flinke mennesker. Dejlige priser, glÊder mig til at prÞve pillerne.

2024幎12月3日

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! 🌟 Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at du synes, vores team er flinke – det betyder meget for os.

Vi håber, at pillerne lever op til dine forventninger, og hvis du har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

HÞjlund

stor hjÊlpsomhed

blev kontaktet grundet mit "dobbeltklik" og dermed bestilling af to ens varer,

2024幎12月2日

Hej Anita,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig, at du oplevede stor hjÊlpsomhed i forbindelse med din ordre. Vi sÊtter en Êre i at hjÊlpe vores kunder hurtigt og effektivt, og det betyder meget for os at hÞre, at det har gjort en forskel for dig.

Hvis der er noget, vi kan hjÊlpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fuldt ud tilfreds

Hej Hans,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os, at du er fuldt ud tilfreds. Vi arbejder hver dag på at levere den bedste service, så det er fantastisk at hÞre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi håber at få fornÞjelsen af at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Er godt service

Er godt tilfreds med deres vare og service i butikken og over webshoppen

2024幎11月30日

Hej Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse både i vores butik og på vores webshop. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med både vores varer og service.

HÞjlund MÞlle

Leveret til tiden og alt er ok👍

2024幎11月30日

Hej Hans,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at leveringen var til tiden, og at alt var, som det skulle vÊre. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med oplevelsen. 👍

HÞjlund MÞlle

Hurtig levering til gode priser

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du vÊrdsÊtter vores hurtige levering og gode priser. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats gÞr en forskel for dig.

De bedste hilsner,

God Service

Super god service m.h.t. levering af trÊpiller. Eneste sted hvor der måske godt kunne forbedres lidt var at få kigget på de dÊk der sidder på trucken så man hvis muligt kunne undgå alle de sorte streger på ens fliser.

2024幎12月5日

Hej Torben,

Tusind tak for din anmeldelse og for at fremhÊve vores service i forbindelse med levering af trÊpiller. Det glÊder os, at du er tilfreds med leveringen!

Vi vÊrdsÊtter også din konstruktive feedback omkring truckens dÊk og de sorte streger på fliserne. Det er noget, vi helt sikkert vil tage med os og undersÞge, hvordan vi kan forbedre. Din oplevelse betyder meget for os, og vi Þnsker altid at levere den bedst mulige service hele vejen igennem.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden!

HÞjlund MÞlle

God service. Levering ingen problem selv det var lidt blÞdt der hvor han skulle kÞre ind.

2024幎11月25日

Hej Phantipa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med vores service og levering, selv under lidt udfordrende forhold. Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang.

meget positivt

den sÞde chauffÞr kÞrte mine 2 paller briketter så langt til mit fyrrum som det var ham muligt ..tusind tak

2024幎11月26日

Hej Helle,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os enormt meget at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores chauffÞr og levering. Vi sÊtter stor pris på dine venlige ord og er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig så godt som muligt.

Hej Martinus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både kÞbet og leveringen hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse.

Kan kun anbefales

God pris og virkelig hurtig levering. Vi bestiller helt sikkert herfra igen.

2024幎11月16日

Hej Melanie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! Det glÊder os virkelig, at du har haft en god oplevelse med både pris og levering. Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden.

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Kan kun anbefale hÞjlund mÞlle.
Havde bestilt trÊpiller over nettet, men havde skrevet forkert telefon nummer.
Sendte en mail med det rigtige, talte med en medarbejder, da jeg også havde lavet noget forkert med betalingen. Meget venlige medarbejdere i kundeservice.
Da vi nÊrmede os leveringen ringede vi fo at hÞre sådan ca. Hvornår trÊpillerne kom.
Der var slet nogle misforståelser, i forbindelse med. Telefon nr.
Men sikke en service, der blev ringet rundt for at vi kunne få leveringen så hurtigt som muligt. Dette var onsdag, og i dag fredag, har vi modtaget leveringen med fragtmand.
Tusind tak for den store indsats, og nu har vi varme igen.
Kun gode anbefalinger fra mig.
Bente og Gunnar jensen
I 4560 vig

2024幎11月22日
自発的なレビュヌ

Hej Bente og Gunnar,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de venlige ord! Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at I har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og levering. Vi bestrÊber os altid på at yde den bedst mulige service, og det glÊder os, at vi kunne hjÊlpe jer godt igennem processen, så I fik jeres trÊpiller hurtigt.

Vi er glade for at hÞre, at I nu har varme igen, og vi ser frem til at kunne hjÊlpe jer en anden gang.

2024幎11月14日

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。