レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var pÃ¥ Holms sidste lÞrdag, fÞrste gang efter den nye ejer er kommet til. Vi oplevede at blive taget venligt imod af smilende personale samt - pÃ¥ trods af travlhed - at fÃ¥ vin, mad, m.v. serveret i pÊ... もっず芋る

Fantastisk restaurant. Maden er i topklasse og ligesÃ¥ er personalet. Genialt at menukortet er i den mindre stÞrrelse, sÃ¥ bÃ¥de kok og tjener kan fokusere og fordybe sig mere i retterne. Virke... もっず芋る

䌁業情報

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

57件のレビュヌ

ATMOSFÆRE, GOD BETJENING OG DEJLIG MAD

Vores fÞrste besÞg hos Holms, men helt sikkert ikke sidste 👍Havde bestilt bord til en frokost, og det var nok godt, for restauranten var nÊsten fuld booket. Venlig professionel modtagelse. Inden vi fik bestilt, kom tjeneren og tilbÞd et vinduesbord. Fin service. Det fÞrste bord var faktisk ogsÃ¥ rigtig fint, men et vinduesbord er altid ekstra hyggeligt. Restauranten er beliggende i en meget gammel bygning der har masser af charme bÃ¥de ude og inde. Maden kom ret hurtigt og var en dejlig oplevelse. Alt var faktisk perfekt. Venlig smilende betjening og dejlig mad. Holms fÃ¥r den bedste anbefaling her fra.

2025幎10月17日

Fantastisk spisested

Simpelthen fantastisk mad og hyggelig atmosfÊre
Personalet er meget hÞfligt og imÞdekommende
Absolut et sted at anbefale
Det er ihvertfald ikke sidste gang min kone og jeg selv sÊtter vores ben her
Trods travlhed stadig meget venligt personale 😃

2025幎8月1日

Ok spisested, men

Ok spisested, men ikke noget specielt som hÃ¥bet, og som priserne kunne formÃ¥de. Dyrt spise for dagligdags retter. Laks var ikke stegt fÊrdig og der var ben i, betjening fik dette at vide, og ville give det videre i kÞkkenet🀷‍♂. Og ?? Ikke sÊrlig god service

2025幎7月22日

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Vi fik stegt kalvelever. Alt var perfekt. Betjeningen var i top. Vi blev spurgt, om alt var ok og om vi Þnskede flere kartofler mv. Hyggelige lokaler og god stemning.
Jeg vil lige gÞre opmÊrksom på, at vi var turister fra Nordjylland og ikke har nogen tilknytning til Restaurant Holms.

2025幎3月27日

HA HA HA....

HA HA HA..... det er imponerende så meget forskel der kan vÊre på anmeldelser - lige fra det absolutte nulpunkt, og så helt op til ikke mindre end fem stjerner - men dumheden er ikke den som lader os narre, der vil altid vÊre en del bekendte eller måske ligefrem familie, som sÞrger for, at HolmŽs dårlige kvalitet får et kick opad, hvor herre bevares - men hÞr efter hvad de dårlige anmeldelser siger, for det er virkelig det rene l... man får serveret - synŽs bare lige jeg ville nÊvne det igen......bvadr

2024幎12月7日

Virkelig en dårlig oplevelse

Virkelig en dårlig oplevelse, at vÊre på Holms restaurant idag.
Vi forespurgte et bord til 8 personer til en fÞdselsdag om 14 dage. Vi fik hermed besked på, at ringe når vi nÊrmede os datoen, og nu kommer det sjove!
Holms restaurant kunne ikke stille 2 firepersoners borde, som blev sat sammen til 8 personer, til rådighed på nuvÊrende tidspunkt, da indtjeningen ville vÊre bedre for Holms på den givne dato, at kunne besÊtte 2 enkelte 4 personers borde. Det kalder vi kundeservice af vÊrste skuffe.

2024幎8月20日

O stjerner til Holm

Vi bestilte stjerne skud, brÞdet var en endeskive, salaten var brun/slatten, det rÞgede stykke laks var ca. 2 × 3 cm. Rejerne var meget saltede (lage rejer) Den fÞrste tjener vi sagde det til, spurgte om jeg ville have et andet stk. BrÞd. Da vi sagde at retten ikke levede op til vores tidligere erfaringer med Holm, sagde han, at der var kommet nye ejere. Da vi gik sagde vi det til en kvindelig tjener svar "sÃ¥ mÃ¥ i finde et andet spisested" Hvilket vi helt sikkert ogsÃ¥ gÞr. Kvalitet og pris passer overhovedet ikke sammen.

2024幎8月15日

Brandgode oplevelser hos Holms

Fantastisk restaurant. Maden er i topklasse og ligeså er personalet. Genialt at menukortet er i den mindre stÞrrelse, så både kok og tjener kan fokusere og fordybe sig mere i retterne.

Virkelig flinke, hjÊlpsomme og betÊnksomme tjenere, som kun vil en det bedste.

Maden er der intet at komme efter, den er nÞje lavet og udvalgt og elementerne i retterne spiller rigtig godt sammen. Drikkevarerne er der også lagt tanke i, rigtig godt udvalg af forskellige slags drikkevarer.

Den Êldre indretning og historie gÞr tiden i restauranten ekstra god. Det er magisk og rigtig eventyrlig at sidde inde i de lune stuer en dejlig sommeraften.

En madoplevelse man aldrig glemmer, kommer i hvert fald igen.

2024幎8月8日
自発的なレビュヌ

LÊkker frokost til fornuftig pris og

LÊkker frokost til fornuftig pris og meget venlig betjening. Kan se pÃ¥ nogle anmeldelser, at det mÃ¥ vÊre en anden “Holms” de anmelder. Bl. a. kritiseres en burger, men Holms i Middelfart har slet ikke burger pÃ¥ menuen. SÃ¥ husk at se, at det er den rigtige restaurant, der anmeldes. Har vÊret pÃ¥ Holms Restaurant i Middelfart flere gange og det har altid vÊret god mad og stedets tjenere er mega sÞde. De kan have rigtig travlt, men de gÞr virkelig, hvad de kan for at give en god oplevelse.

2024幎7月9日
自発的なレビュヌ

Slatten burger og alt for lang ventetid!

Min datter og jeg havde glÊdet os til en lÊkker burger efter en shoppetur i Frederiksberg Centeret. Valget faldt på Holms da der sad mange spisende og det plejer jo at vÊre et godt tegn men bare ikke denne gang desvÊrre. Efter ALT for lang vente tid (over en time) kom der en slatten halv kold burger ind med blÞde slatne kartoffelmos/både. Vi havde kÞbt en bolle i deres bager fordi ventetiden var så lang så lidt mÊtte blev vi da:(
Det er helt klar IKKE et sted vi kommer igen eller et sted jeg vil anbefale.

2024幎5月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。