ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg benytter jer nok gennemsnitligt en gang om ugen. Jeg har endnu aldrig fÃ¥et en dÃ¥rlig behandling. SelvfÞlgelig kan der vÊre ventetid, men, man blive altid oplyst om det i telefonen, af altid supe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I simpelthen det vÊrste af det vÊreste bestiller en taxa kl 3 nytÃ¥rsnat og den bride der tager tlf kan ikke sige hvornÃ¥r taxaen kommer bare sÃ¥dan ca⊠vÊlger at gÃ¥ hjem fra ryvangs alle til midt byen o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Startet vores rejse til Thailand med en tur til banegÃ¥rd med Horsens Taxa. Taxa kom persist til tiden og den meget behagelige og hjÊlpsomme sjÃ¥fÞr, fik os sikkert afleveret pÃ¥ banegÃ¥rden. Tak til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi knokler hver dag for at levere professionel service til vores kunder fra det offentlige, fra virksomheder og for private. Hvert år kÞrer vores biler cirka 1,7 millioner ture, og vi håndterer langt over en million bestillinger på telefonen, vores app, via internet og på auto- og VIP-booking. Med mere end 200 vogne og cirka 700 tilknyttede medarbejdere i form af chauffÞrer, vognmÊnd og medarbejdere i administrationen er Aarhus og Horsens Taxa et af landets stÞrste taxiselskaber. Aarhus og Horsens Taxa er en koncern bestående af Foreningen Taxa f.m.b.a. og Taxas Kundecenter. Koncernen er ejet af cirka 170 vognmÊnd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÊrste oplevelse lÊnge!!!
Vi ringede efter en taxa kl. 23, men de kunne ikke oplyse hvornÃ¥r de ville vÊre her. Vi venter derefter i 40 minutter, hvor vi sÃ¥ vÊlger at ringe efter en ny vogn. De fortÊller det vil tage 15 minutter fÞr vognen ankommer. Vi venter ydeligere 20 minutter og vÊlger at ringe og klage. Vi taler med en mand som yder utrolig dÃ¥rlig service og har en ekstremt flabet attitude. Vi sidder nu 2 timer efter og har intet hÞrt. Mega dÃ¥rlig oplevelse - aldrig brug Horsens taxaâŠ
Vi har nu ventet 1,5 time
Vi har nu ventet 1,5 time, på en taxa, og opgivet.
ForfÊrdentlig service, utrolig attitude, vi er helt i chok.
Super dårlig oplevelse
Jeg havde bestilt en vogn vis appen til at komme lÞrdag den 12 juni kl 16:45. Jeg skulle holde 60 års fÞdselsdag, og ville gerne komme i god tid til stedet hvor det skulle holdes.
Kl 16:47 var der ingen vogn, og ingen besked fra Horsens Taxa. Jeg ringer til dem, og får at vide, at de har travlt. De kan derfor ikke sige noget om, om vognen kommer om 5 minutter, eller en halv time. Så giver det jo ikke megen mening at forudbestille en vogn.
Heldigvis kunne jeg spadsere til stedet. Men jeg kom ikke just i god tidð¡
Super god service
Super god service. Sku bruge en taxa 4 gange i lÞbet af weekenden og de var der alle gange indenfor 5 min og super flink betjening.
Har brugt Horsens Taxa utallige gange
Har brugt Horsens Taxa utallige gange, altid super service
Et mareridt....
Vi ventede 1 time på en taxa, og ringede på ny for at få en tidshorisont. DesvÊrre kunne de ikke give et estimat på hvornår taxaen ville vÊre der. Taxaen kom aldrig.
Dette er under corona, sÃ¥ undskyldning âvi har rigtig travltâ er langt, langt, langt ude! DÃ¥rlig service, nÊsvis service. 10 out of 5 buttholes to this service!
Taxaen kom til den aftalte tid og viâŠ
Taxaen kom til den aftalte tid og vi nåede det tog vi skulle med.. Ingen problemer med at bestille igennem app'en..
Taxa chauffÞr stjÊler kontanter iâŠ
Taxa chauffÞr stjÊler kontanter i pungen og leverer den ikke ind, så man kan få den igen.
Tabte min pung tilbage i december i en taxa.
Fik den ved et tilfÊlde igen igennem nogle bekendte. Men tom for kontanter.
Udoverdet:
Generelt elendig service. Lange ventetider, de vil ikke oplyse om hvornår de kan komme osv. Ikke sÊrligt kundevenligt.
Sgu Êrgerligt vi ikke kan bruge Uber i Danmark.
Ringer til taxa kl 3.00 om natten..
Ringer til taxa kl 3.00 om natten..
Ringer de mig op når de er er, som de lover
Nej!!!! Der er få mennesker på banegården, der er få mennesker i Horsens! TAG JER NU SAMMEN
HåblÞst
Vi bookede en taxa via deres app, som eftersigende skulle fungere upÃ¥klageligt. Det eneste appen er, er pÃ¥klageligt. Elendig service. Vores âsÃ¥kaldteâ chauffÞr, formÃ¥ede at kÞre forbi os, hvorfor vi igen mÃ¥tte vente 1.5 time pÃ¥ en ny taxa.
Jeg har rejst det meste af mit liv men jeg tager alligevel hatten af for den laveste service samt niveau jeg endnu har oplevet. Godt klaret...
DÃ¥rligste oplevelse nogensinde
DÃ¥rligste oplevelse nogensinde.
Bestiller to vogne, kommer en. Den sidste kommer ikke.. selvom vi rykker flere gange, de siger de har vÊret her, men ikke et syn af en vogn overhovedet - så skal man bestille en ny vogn for at få at vide de ikke kan svare på om der går 5 min eller 3 timer...
DÃ¥rligste taxa selskab nogensinde
Dårligste taxa selskab nogensinde. Kan ikke stå inde for Sine aftaler, og ligger alt ansvar fra sig!!
Kan ikke vente med at kÞre med Horsens taxa igen
Håber virkelig at i lÊser disse anmeldelser "Horsens taxa" for hold da op i kunne godt lÊre noget af service og jeres chauffÞr!!
Jeg bestilte en taxa fra torsted hallen til byen. Ventede i nok 2 timer og blev ved med at ringe for at hÞre hvor taxaen blev af. Da jeg fik fat pÃ¥ chauffÞren fortalte han mig at hvis jeg ringer en gang til skal du ikke regne med at jeg kommer ud til jer. Han sagde det I en meget aggressiv tone! Er sÃ¥ skuffet over at jeg ved at jeg kommer til at bruge jer igen da der ikke rigtigt er andre lÞsninger ð Horsens taxa, hÃ¥ber i optager samtalerne for hold da op nogen af jeres chauffÞr snakker meget grimt til kunderne.. Det viser ogsÃ¥ lidt pÃ¥ jeres rating her pÃ¥ trustpilot, stort set ingen har vÊret tilfreds med jeres service!
Ser sÃ¥ meget frem til nÃ¥r jeg skal bruge jer igen for at komme fra A til Bðð det skal nok blive hyggeligt ð€ª
Middelmådig service
Middelmådig service, man kommer jo fra a til b så meget mere kan man jo ikke forvente.
Verdens dårligste service
Virkelig dårlig service
Jeg ville virkelig Þnske jeg havde lÊst de ualmindelige dårlige anmeldelser på trustpilot inden jeg havde benyttet mig af deres service og regnet med, at en forudbestilling gjorde, at der rent faktisk kom en vogn.
Jeg forudbestiller en vogn til kl 4.10 en torsdag nat da jeg skal pÃ¥ banegÃ¥rden og med et tog til lufthavnen for at nÃ¥ et fly. Toget gÃ¥r 4.38, sÃ¥ det er lÊnge tids nok til at nÃ¥ toget sÃ¥fremt vognen kommer som bekrÊftet i appen. Der stÃ¥r i appen, at bestillingen er bekrÊftet, og at man fÃ¥r en besked nÃ¥r vognen er pÃ¥ vej. Da det er meget vigtigt at jeg nÃ¥r mit tog og jeg kl 4.10 stadig ikke har fÃ¥et besked om at en vogn er pÃ¥ vej, ringer jeg kl 4.10 til kundeservice for at sikre mig at vognen er pÃ¥ vej som bekrÊftet i appen. Der fÃ¥r jeg fat i en yderst ubehÞvlet og langt fra servicemindet medarbejder som med en hÃ¥rd tone fortÊller mig, at der ingen vogne er fri, og at man da ikke kan regne med at der bare er en vogn fri nÃ¥r man har bestilt tidligere pÃ¥ dagen. SÃ¥ tÊnker jeg bare âhvad f*** er meningen sÃ¥ med at forudbestille?â. Han siger meget flabet at man da altid mÃ¥ regne med at vÊre forsinket. Igen hvorfor sÃ¥ forudbestille, tÊnker jeg igen? De har jo ogsÃ¥ ens telefonnummer i appen, sÃ¥ forventer man da at fÃ¥ at vide hvis ens vogn ikke kommer.
HVIS servicemedarbejderen bare havde vÊret en lille smule forstÃ¥ende og prÞvet pÃ¥ at hjÊlpe mig i stedet for bare at sige âdet kan jeg ikke hjÊlpe dig med, jeg aner ikke hvornÃ¥r din vogn kommerâ. SÃ¥ havde man mÃ¥ske forstÃ¥et, men har aldrig snakket med sÃ¥ uforstÃ¥ende og ubehÞvlet et menneske fÞr!
Har nu slettet deres app og kommer IKKE til at bruge dem igen.
Igen kunne jeg bare have lÊst samtlige anmeldelser herinde som går på prÊcis de samme problemer, så havde jeg fundet andet alternativ og så havde jeg ikke stået i den situation. So i guess jokes on me!
dårlig sevice fra chauffÞren
ChauffÞren kÞrte uden at hÞre hvad jeg havde at sige og skulle have en borger (skulle sÞrge for at en anden borger, udviklingshÊmmet, kom med en taxa hjem) med samt nogen kufferter- inden jeg havde snakket fÊrdig kÞrte han. Ringede så ind for at bestille en ny for fortalte at jeg vil mene det godt kunne vÊre i en normal taxa, men som sagt det er op til dem at vurdere. Der blev så bestilt en ny og ham jeg havde i rÞret var fin. Da der så ikke kom nogen taxa ringede jeg der ind igen og der var stadig ikke nogen der havde taget jobbet. Ventet igen og det samme skete, begge gange sagde jeg at jeg vil mene det godt kunne vÊre i en normal taxa, da det kun var en person der skulle med. Da jeg ringede 3 gang, så fik jeg en normal taxa og det hele kunne godt vÊre der og den chauffÞr var hjÊlpsom til at få det hele pakket.
Det var bare virkelig trÊls at den anden cahuffÞr bare kÞrte uden overhovede at hÞre på hvad jeg havde at sige og det så var så besvÊrligt at få en anden taxa- specielt fordi jeg havde en anden aftale jeg skulle nå.
Så dårlig og ubehÞvlet service... overholder ikke aftaler
Så dårlig og ubehÞvlet service...
Bestiller en vogn til et givent tidspunkt - De overholder aldrig aftalen og nÃ¥r man ringer for at rykke - fÃ¥r man beskeden âjeg har rykketâ af en utrolig flabet ansat altid
Det er umuligt at laver aftaler med dem - Utrolig at et taxa selskab skal have muligheden for at ÞdelÊgge ens aftaler og generelt planlÊgning på trods af tidlige bookede aftaler.
ChauffÞrerne er altid selv frustrerede og henviser til de intet kan sige eller gÞre.
Så Êrgerligt der er monopol i Horsens - Fordi det her selskab sejler for fuld smadder.
Horsena Taxa.
Ufatteligt dÃ¥rlig firma, manglar i allerhÞjeste grad konkurrenceððð
Ventet 2,5 time pÃ¥ 2 taxa'er kun 1 komâŠ
Ventet 2,5 time på 2 taxa'er kun 1 kom efter 1 times venten og den anden måtte vi opgive og finde en anden lÞsning. Dårlig service......!!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã