レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AMATØRAGTIG - hold jer langt vÊk fra Skive
 Skulle have klippet page. FrisÞren kunne ikke klippe lige, sÃ¥ hun brugte en trimmer til at rette diverse skÊvheder. Trimmeren blev presset mod min hals, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min oplevelse hos Hos Peter Horsens var fantastisk! Jeg fik lavet mit hÃ¥r krÞllet, og resultatet blev virkelig flot. Servicen var fra start meget behagelig og professionel, og Maibritt, der lavede mit... もっず芋る

Jeg kÞrer fra ThurÞ ved Svendborg for at blive klippet ved Samira i Fredericia Vest. Jeg boede i Fredericia og blev klippet ved Samira. Det fortsÊtter jeg med p.g.a af Samiras dygtige faglighed, og ut... もっず芋る

ALDRIG BLIV KLIPPET I HOS PETER VENDERSGADE 15!!!! Jeg havde lÊnge gerne klippet mit hÃ¥r lidt kortere, og det kan man sige det blev. Jeg havde hÃ¥r ned til midten af min ryg, og jeg er 180 cm, sÃ¥ det... もっず芋る

䌁業情報

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

351件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 38に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg har nu af to omgange besÞgt Hos

Jeg har nu af to omgange besÞgt Hos Peter i Fredericia.

FÞrste gang med mine to piger. Den Êldste er heldig at ramme en sÞd frisÞr, som gÞr rigtig meget ud af det. Hun klipper min datter og fletter hendes hÃ¥r og giver det lidt bÞrnefarve. Da den yngste skal klippes bliver vi opfordret til kun lige at fÃ¥ klippet det nederste i det lange sÃ¥ hendes “babyhÃ¥r” kan vokse med ned med det lange. Jeg ser frisÞren lave tre klip med saksen sÃ¥ lÞfter hun den yngste ned. Jeg betaler lige meget for begge bÞrn. Da vi kommer ud kan den yngste skuffet se at der er sket en markant forskel i oplevelsen. Og jeg syntes at det var fuldstÊndigt vanvittigt at skulle betale lige meget for begge bÞrn sÊrligt nÃ¥r man ikke gÞr lidt ud af det som det mindste. Det er jo det der gÞr at bÞrnene ville bede om at komme tilbage.

Idag var jeg så tilbage igen i lykkelig forglemmelse over den fÞrste gang jeg kom til butikken. Det var en fiberredning efter en fejlslagen farvning. Alle er sÞde og vi bliver enige om at der skal lÊgges reflekser i mit mellemlange hår. Jeg har en sÞd meget (antager jeg) ny frisÞr. Det er som sådan okay men der går 4 1/5 time fra jeg kommer til jeg skal gå!!! Jeg er ikke blevet klippet eller noget. Hun må også skylde mit hår ud i nakken undervejs. Det betyder at farven i nakken har siddet i over en time mens det i toppen nåede at sidde 25 min. Det blev et okay resultat. Men jeg havde ikke forventet at skulle sidde der så lÊnge. Da jeg skal have skyllet farven ud, spÞrger hun om jeg vil have balsam i, det undre mig, hun spurgte jo ikke om jeg ville have skyllet farve ud med shampoo. Så jeg skal spÞrge om hun spÞrger, fordi det koster ekstra, hvilket hun bekrÊfter. Det takkede jeg så nej til. For mig at se er det skjult mersalg. Rigtig utrygt som kunde i butikken.

Det er sÞde og rare mennesker. Men jeg får ikke lyst til at komme igen.

(Jeg kan ikke lave en besvarelse på nedenstående så den kommer her)

Dit svar giver mig ikke anledning til at fÞle anderledes. Jeg syntes faktisk du bliver en anelse ubehagelig.

Jeg skriver netop at personalet er sÞde, jeg anfÊgter ikke som sådan resultatet. Andet end at det i nakken har siddet lÊngere (mere end det dobelte) end det på toppen. Hvilket får det på toppen til at synes mere gulligt end det i nakken. Som frisÞren sagde så kan det vaskes med en fudge shampoo jeg bruger og tones den vej rundt. Men udforingen er at det tager så lang tid. Det gÞr at farven ikke får samme virketid i hele håret. Og det er de samme tre skåle med farve som er brugt i hele håret fra vi starter til vi slutter. Så det undre mig at du siger at der skulle vÊre tale om en anden type og mere skånsom farve. Jeg er ikke utilfreds med mit resultat jeg tÊnker det var forventeligt men jeg syntes det tog rigtig lang tid og at det er problematisk at farven ikke får lige lang virketid.
Din frisÞr var rigtig sÞd men virkede også meget ny. Tabte flere gange tingene og måtte spÞrge til råds. Det er okay at vÊre ny. Sådan er det med alting. Men som kunde er det ikke samme oplevelse som at gå til en professionel frisÞr. Derfor er der også mange der vÊlger at gå til et elevklip eller farve og betaler det mindre og lever med risikoen. Men man bÞr informere kunden så man ved hvad man kan forvente.
Jeg har på ingen måde lyst til at hÊnge den unge frisÞr (elev for det tÊnker jeg hun var) ud for at have gjort sit bedste. Men det er den manglende kommunikation som måske skulle vÊre bedre. Jeg spÞrger selv til om det koster ekstra og det gÞr det hvorfor jeg vÊlger det fra. Men jeg syntes i har en forpligtigelse i at informere om hvornår noget kommer til at koste ekstra. Hun kaldte det en anti yellow balsam. Så det går jeg som kunde udfra at det er. Jeg ved ikke hvordan du tÊnker jeg skulle have spurgt yderligere ind?

Jeg havde glÊdeligt betalt lige meget for begge bÞrn, hvis frisÞren måske havde spurgt den yngre om hun ville have lidt bÞrnefarve i eller om hun også ville have en hestehale eller fletninger. Det er oplevelsen. Og bÞrnene ville have syntes det var skÞnt og Þnsket at komme tilbage.

Jeg syntes selv at jeg på en ordentlig måde formidler hvordan i kan forbedre nogle småting som gÞr det rart at komme hos jer som kunde. At du svare som gÞr, giver mig en anelse om hvorfor tingene er som de er i din salon.

2023幎2月8日

KÊre Maria.

Tak for din besked, dog kommer jeg, aldrig til og forstå, hvad det hjÊlper og sÊtte sig hjem bag tasterne.

Jeg har ikke vÊret tilstede i salon, så kan på ingen måde vide, hvad der er sagt / gjort.
Dog koster det ikke penge og få shampoo / balsam i håret. Der må for ligge en misforståelse på en eller anden måde.

SpÞrg dog en anden gang, når du er i salon, om det koster, hvad det koster.
3 klip virker dyrt, men kan ikke vide det, men du kunne da have spurgt efter min butikschef, så var der nok fundet en god lÞsning.
BÞrneklip er svÊre og sÊtte en pris på, da nogen har rigtig meget hår tidligt, mens andre mindre. Så nogen gangen vinder vi lidt, andre gange taber vi lidt.

Meget normalt at skylle et hår undervejs. Vi bruger en laver beize styrke i nakken, for at beskytte dette hår, da det sidder lÊngere tid.
Ydermere arbejder det også, meget forskelligt efter årstiden, da varmen har stor indflydelse på håret.

Men det vigtigste er endelig og spÞrge mit dygtige personale, hvis man har noget på hjertet.

Syntes faktisk dine striber er sindsyg flotte, da jeg lige har modtaget billeder fra salonen.

Ha en fantastisk dejlig dag.

Hos Peter i Herning

Hos Peter i Herning, arbejder Hanne og hende ville jeg gerne give 1000 stjerner.
Hun er fantastisk dygtig. Da jeg begyndte, at blive klippet af hende, blev det bemÊrket af mine omgivelser, som fortalte mig, at sÃ¥ flot havde mit hÃ¥r aldrig vÊret, samtidig er mit hÃ¥r sÃ¥ nemt at have med at gÞre, sÃ¥ 1000 tak Hanne for smukt og nemt hÃ¥r 😊

2023幎1月5日

Tusind tak

Balayage og Þdelagt hår

Ville have balayage og farvet mine udgroninger, vi aftalte farve mv og jeg ville ikke have afblegning, da jeg aldrig har brugt dette fÞr, men han forsikrede mig om ingen skade, han tog 3% og hele vejen igennem rev han så meget i mit hår at det gjorde helt ondt, han undskyldte nogle gange men blev ved, selv da han skulle rede mit hår.. selve afblegningen syntes jeg tog alt for lang tid, jeg spurgte hvor lÊnge det skulle sidde i, han sagde Ca 30 min, da han var fÊrdig havde de fÞrste steder siddet i, i over 30 min, han satte varme på og kom tilbage Ca 30 min senere, han fik hurtigt vasket håret, fÞntÞrret og redt igennem, han lod det hÊnge efter klip af spidser, jeg betalte 970 for behandlingen hvilket jeg syntes var fair, da jeg kommer hjem vil jeg sÊtte det i en hestehale, her opdager jeg at mit hår er brÊndt af i begge sider helt ude ved mit ansigt, jeg ringer dagen efter og de bruger bare den "3% kan ikke ÞdelÊgge noget, dit hår må have vÊret Þdelagt" jeg har ALTID fået afvide ved frisÞren at mit hår er så sundt og selv efter farvning ser det sundt ud.. ret ked af det og nu står jeg tilbage med hår der ligner l**t...

Hos Peter i Herning 😟
Hvis jeg kunne tilfÞje billeder så havde jeg gjort det så ALLE kunne se det...

2022幎12月21日

KÊre MichÚlle

Tak for din besked.

Vil du ikke kontakte mig, for en dato, hvor jeg kan se dit hår, da jeg selv er uddannet frisÞr og rigtig gerne vil se dit hår.

3% kan ikke ÞdelÊgge dit hår og min butikschef fortalte mig , dit hår var så flot da du forlod os.

Gummihandsker kan give lidt modstand i håret, når man får lavet striber - og meget forskelligt hvor fÞlsom end hovedbund er.
Lidt ala varmt vand. Meget forskelligt hvor varmt man kan tåle/ li det. 😊

Godt nytår.

KrÞller giver stivkrampe istedet

Jeg skiftede til hos Peter i Aalborg ca midt 2022. Klipningen er ok, men krÞl minder om stivkrampe i håret. 21.12. bad jeg om noget mere krÞl i håret, men samme resultat. Min mistanke er at der bruges underlÞdige produkter, fordi behandlingen i forhold til permanent er noget Êndret i forhold til normal permanent.
Derudover så er der stor fokus på mersalg, ej jeg orker ikke det produktsalg.
Hvor er det Êrgerligt at et lavpris produkt skal ÞdelÊgges af den slags juks.

2022幎12月20日

KÊre Maj.

Rigtig godt nytår.

Jeg ejer ikke butikken i Aalborg, den er overtaget af Mellani, som har ejer den, dog under FrisÞr Hos Peter navn.

Produkterne der bruges i alle FrisÞr Hos Peter
butikker, er profesionelle produkter og dem i Aalborg.

Jeg har videre sendt din besked til Mellani, så håber jeg i får det lÞst.
Ellers er min nÊrmeste butik i Randers.

Bo

I går blev jeg klippet af Malina

I går blev jeg klippet af Malina, og jeg er utrolig tilfreds med klipningen.

Jeg havde oprindelig bestilt tid til både klipning samt reflekser. Men Malina gjorde mig opmÊrksom på, at det ikke var nÞdvendigt at få fornyet reflekserne endnu, da der ikke var udgroninger. Dette kunne jeg i Þvrigt tydeligt se, da jeg var fÊrdigklippet.

Hvilken service (smiler). Mange andre frisÞrer ville have lavet reflekserne (havde bestilt til 2 farver) - også selv om det ikke var nÞdvendigt.

Melina er endda så god til at klippe, at jeg ikke havde problemer med at sÊtte "garnet" efter badet i morges. Jeg behÞvede blot at fÞntÞrre (ingen glattejern) - og efterfÞlgende lignede jeg én, som netop var trådt ud af salonen.

Jeg kan kun anbetale Melina og Hos Peter i Ringsted.

2022幎12月6日
自発的なレビュヌ

Hos Peter i Klosterparken i Ringsted: Don’t go there!

Blev mÞdt af en vÊldig sÞd, ung frisÞr - betjeningen var der ikke noget at udsÊtte på. Hun smalltalker sig venligt gennem klipningen, jeg betaler og forlader salonen. I mellemtiden har jeg fået mine briller på igen - dem tager jeg af, mens frisÞren klipper. Jeg når lige ud af salonen og forbi det fÞrste spejl, da et forfÊrdeligt syn mÞder mig: Jeg skulle have klippet ca 6 cm af lÊngden, men flere lange totter stikker ud - de er simpelthen ikke blevet klippet. Håret er også meget lÊngere i den ene side end i den anden. Jeg skynder mig at gå tilbage til salonen og gÞre opmÊrksom på fejlen og de prÞver at rette den - men resultatet bliver bare aldrig helt godt. Efter at jeg kommer hjem, melder der sig flere totter, som stikker ud og er lÊngere end resten. Takker og ujÊvnheder og resultatet minder mest af alt om et par bÞrn i bÞrnehavealderen, der ved et uheld har fået fat i en saks og leget frisÞr på hinanden.
Min oplevelse er, at man - for at holde den lave pris - ikke bruger tid på finish, som fx at rede håret igennem og tjekke, at man har klippet samme lÊngde hele vejen rundt.
Jeg kunne også få den tanke, at hende, der klippede mig, er elev - men at det også er en del af måden at holde prisen nede på, at man lader elever gennemfÞre en fuld klipning, uden at kunden får at vide, at der er tale om en elev.

2022幎10月20日

KÊre Trine.

Jeg har talt med Sarah , som er uddannet på den 4 års uddannelse. Og har vÊret udlÊrt 1 år nu.
Sarah sagde, du kom tilbage og fik det rettet og har bedt om kan skal vÊre pjusket.
Hvis du mener dit hår stadivÊk er skÊvt, så ring ud i min afdeling ude i Ringstedet, så kan de kikke på dit hår.

Vi kan holde den fornuftige pris pga. vi altid har travlt og ingen spildtid, som kunderne jo kommer til og betale andre steder. :-).

Professionel og venlig service

I fredags var min datter og jeg var Hos Peter i Randers og fik en rigtig god service. Vi blev modtaget af en glad og smilende frisÞr, der hedder Karina. Hun er både dygtig og nem at snakke med, hvilket gÞr oplevelsen så meget bedre. De bedste anbefalinger til Karina og Hos Peter i Randers :-)

2022幎9月30日
自発的なレビュヌ

Jeg skal have vokset bryn og tager

Jeg skal have vokset bryn og tager plads i kÞen.. Ingen byder mig velkommen eller spÞrger indtil hvad jeg skal have lavet.. Der er fem i kÞ fÞr min tur.. 1 time og 40 min senere er det stadig ikk blevet min tur, og jeg må gå uden at få vokset bryn.. Spild af tid!

2022幎9月10日

Hej Sara

Hvilken Butik har du besÞgt.

Super elendig salon

Super elendig salon. SÊtter 2.Ã¥rs elever til at ordne folks hÃ¥r, uden at oplyse om det. NÃ¥r det sÃ¥ gÃ¥r galt, og man efterfÞlgende pÊnt kommer ned dagen efter og siger at der ingen farve er i hÃ¥ret, sÃ¥ stÃ¥r de to man hÞj og giver en ret, fÃ¥r en ny tid to dage senere, men da jeg sÃ¥ kommer derned, sÃ¥ stÃ¥r de to fra sidst, plus eleven, og fortÊller mig at det er det absolut bedste resultat man kan fÃ¥ ud af mit hÃ¥r, med mindre jeg vil have tigerstriber, for det er det eneste de kan lave. SÃ¥ for din egen skyld, BLIV VÆK, for det er absolut spild af penge.

Hejsa

At lave 3 anmeldelser virker noget mystisk.
Kan meddele der findes ingen 2 års elever i butikken.
Mega useriÞst

FrisÞr hos Peter i NÊstved

FrisÞr hos Peter i NÊstved

Kan på INGEN måde anbefale frisÞr Peter i NÊstved.

Jeg skulle have farvet lyse striber i mit mÞrkebrune hår og det resultat jeg kommer ud med kan man stort set ikke se. Det ligner det samme mÞrke hår jeg kom ind med.
Jeg havde endda et billede med hvor man tydeligt kunne se hvad det var jeg ville have og det ligner slet ikke på nogen som helst måde.

EfterfÞlgende var der mega dårlig service. Man kunne ikke få pengene tilbage eller en omfarvning selvom de fik indrÞmmet at det ikke var helt godt lavet.

Virkelig Êrgerligt at bruge over 900kr på sådan en dårlig hårfarvning.

Plus de får elever til at farve de hår uden man ved det.

FrisÞr Hospeter - meget dårlig service

FrisÞr Hospeter i NÊstved kan IKKE anbefales overhovedet - der bliver brugt 2. årselever til farvning, som koster 900 kr. og når resultatet så er så ringe, vil de ikke hjÊlpe hverken med pengene eller en del heraf retur eller omfarvning.

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE og kommer der aldrig mere og kan heller ikke anbefale at andre bruger denne frisÞr.

Dybt skuffende oplevelse.

自発的なレビュヌ

Kan anbefale frisÞr hos peter i Aalborg

Jeg var ved FrisÞr hos peter i Aalborg, og blev klippet af Mellani. Jeg er meget tilfreds med mit klip, og Mellani er rigtig sÞd! Jeg er veganer og de har en linje af veganske produkter, som er rigtig lÊkre. I Þvrigt er deres hårfarve vegansk og ikke testet på dyr. Det er rigtig dejligt! Jeg kan helt klart anbefale denne frisÞr!

2022幎7月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。