レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AMATØRAGTIG - hold jer langt vÊk fra Skive
 Skulle have klippet page. FrisÞren kunne ikke klippe lige, sÃ¥ hun brugte en trimmer til at rette diverse skÊvheder. Trimmeren blev presset mod min hals, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min oplevelse hos Hos Peter Horsens var fantastisk! Jeg fik lavet mit hÃ¥r krÞllet, og resultatet blev virkelig flot. Servicen var fra start meget behagelig og professionel, og Maibritt, der lavede mit... もっず芋る

Jeg kÞrer fra ThurÞ ved Svendborg for at blive klippet ved Samira i Fredericia Vest. Jeg boede i Fredericia og blev klippet ved Samira. Det fortsÊtter jeg med p.g.a af Samiras dygtige faglighed, og ut... もっず芋る

ALDRIG BLIV KLIPPET I HOS PETER VENDERSGADE 15!!!! Jeg havde lÊnge gerne klippet mit hÃ¥r lidt kortere, og det kan man sige det blev. Jeg havde hÃ¥r ned til midten af min ryg, og jeg er 180 cm, sÃ¥ det... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌの 38に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Outstanding

Bedste frisÞr oplevelse
Kom med hårfarve problem. Som blev lÞst af en professionel frisÞr på Vejlevej Fredericia.
Yderst dygtig, kunde venlig, stor ekspertise og fantastik personlighed.
God oplevelse og tak til hele teamet.
For jeres måde at vÊre på;-)
Thank you

2023幎7月7日

Hos Peter i Horsens

Hos Peter i Horsens.
Jeg var inde i salonen i Horsens, hvor jeg gik fra mellemlangt hår til page. Det var en super fin oplevelse. Hurtigt og effektivt (positivt for mig, bestilte dog også tid samme dag, så det var super fedt at det var muligt). Jeg kommer gerne igen :)
//Anne

2023幎6月24日

Kan ikke anbefale frisÞr Hos Peter i Horsens

Kan på ingen måde anbefale frisÞr Hos Peter i Horsens, de nÊgter at lytte til, hvordan man vil klippes.
Jeg bad ved starten af mit sidste besÞg udtrykkeligt om, at det skulle klippes kort i toppen, da det ellers hurtigt blev for langt og ustyrligt. Da hun var fÊrdig var det ikke kort og jeg bad om at få det kortere i toppen som bestilt. Det afviste frisÞren og resultater er nu, at efter en uge er håret allerede for langt og ustyrligt.

2023幎5月27日
自発的なレビュヌ

Vil ikke råde nogen til at blive

Vil ikke råde nogen til at blive klippet hos frisÞr hos Peter i Horsens. Da jeg var inde og blive klippet gjorde jeg frisÞren opmÊrksom på at jeg kun vil have taget de slidte spidser, så mit hår bliver sundt at se på igen. FrisÞren beder mig rejse mig op og tager herefter en stor del af mine spidser med en trimmer selvom jeg betaler for en klipning. Dette bliver ikke klippet til. Det bliver klippet lige over og der kommer en hård kant. FrisÞren tager hurtigt klÊdet af mig og siger hun er fÊrdig. Herefter kigger jeg ned og kan se håret er helt takket, kantet og slet ikke lige.

Får klÊdet på igen og frisÞren tager igen en trimmer og ikke en saks. Hun Beder mig kigge ned og trimmer hurtigt igen og tager klÊdet af. Jeg skal her minde hende om at hun også skal klippe håret foran, da hun kun klipper baghovedet. Jeg får her samtidig en fornemmelse af at frisÞren synes jeg er besvÊrlig og bare gerne vil have mig ud af dÞren.

Hele håret er klippet lige over, bliver ikke rettet til, er kantet og hakket i spidserne. Foran er mit hår skÊvt og skÊvt i forhold til hinanden. Samtidig er håret blev langt kortere end jeg havde Þnsket og hvad der havde vÊret nÞdvendigt.

Jeg har betalt for en klipning jeg på ingen måder er tilfreds med. Jeg har derfor vÊret nÞdsaget til at bestille en tid hos en anden frisÞr for at få rettet op på klipningen. Kommunikationen var stort set umulig, da frisÞren blev ved med at sige jeg bare skulle vaske mit hår og så ville mine spidser på magisk vis ikke lÊngere vÊre hakkede eller skÊvt. Jeg turde i slutningen af klipningen ikke at lade hende rÞre mere ved mit hår og jeg betalte og har derefter sendt en klage på mail med Þnske om en refundering. Jeg har i mailen også skrevet jeg ikke Þnsker at få en ny klipning, da jeg har bestilt tid hos en anden frisÞr.
Denne mail har salonen ikke Þnsket at svare på selvom salonen har mine oplysninger.
Virkelig dårlig service.

2023幎5月20日

Hej Victoria

Tak for beskeden.

Mange frisÞrer bruger en trimmer, når de klipper spidser og kun lidt saks.
Det er et smags spÞrgsmål. Jeg selv er uddannet frisÞr og gÞr det ikke.

Hvis håret er skÊvt/ hakket så book en ny tid, så kan kollega Maj- Britt kikke på det.
Eller ring mig op for en kort dialog 😊

En rigtig dejlig dag til dig✂✂

Mvh
Bo

Brad Pitt herre klip Skive .

Impuls kÞb. Kom ind uden tidsbestilling, var lidt frisk og spurgte efter Peter. En frisk frisÞr bÞd mig velkommen og havde tid. Jeg bad om at blive klippet som Brad Pitt da jeg mente han havde langt går. Det har han åbenbart ikke mere , men alligevel gik jeg linen ud og fik en kort klipning med fyld på toppen. Alt i alt en meget positiv oplevelse da frisÞren var frisk og rummelig og god til at håndtere min ADHD adfÊrd med snak, spÞg og fis og ballede. Måske var frisÞren sÊrlig frisk da hun var tidligere sygeplejerske fra Viborg sygehus. Jeg blev tilfreds med min klipning og prisen generelt.

2023幎5月17日

FrisÞr Hos Peter からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse. Ja rart med en frisk frisÞr. ✂✂😊

DÃ¥rlig oplevelse.

FrisÞren HosPeter i NÊstved var ikke spor venlig, og jeg fÞlte mig overhovedet ikke velkommen, det kunne jeg leve med, men den “frisure” jeg endte med, var dÃ¥rligt udfÞrt og simpelthen grim.

2023幎5月9日

Fantastisk klipning og behandling

Min sÞn på 11 måneder er blevet klippet hos Linea i NÊstved I dag. Det kunne simpelthen ikke vÊre gået bedre! Linea var sÞd, tålmodig og hurtig (som man vist skal vÊre med så små mennesker). Vi kommer helt sikkert igen nÊste gang han skal klippes. Tak, for fin klipning og dejlig behandling.

2023幎5月6日

Den bedste frisÞr

Kommet hos Mellani i Aalborg i snart 15 år.
Hun har klippet, krÞllet og farvet det et utal af gange. Ja selv reddet mit hår fra sikker dÞd når jeg selv gik igang med afblegningen.
Hele familien kommer hos Mellani, selv den krÊsne teenager.
Mellani får min bedste anbefalinger

2023幎4月29日

Nul får det

Nul får det
Mor skulle permanent håret
FrisÞren tog ikke engang hårspidserne med og krÞllede håret fra midten af håret, så det endte med hendes hår strittede over det hele, man kunne ikke engang sat håret med krÞllejern, lige efter stritter hendes hår igen, kom over til dem og klagede over det
De eneste de sagde var, de kunne permanente hendes hår igen eller klippe hårspidserne
Nu er det andet gang de har skuffet mor med og får permanent håret
Sidste gang var det heller ikke ordnet ordentligt
Så pas på med og får lavet permanentet håret hos dem
De kan de slet ikke finde ud af
Det nytter heller ikke noget og klage for du bliver kun overtrumfet af dem
Det er i kongsgade i odense

Hej. Bo
Ja det skrev jeg også på dette opslag at de tilbud det
Men mor er blivet skuffet nu anden gang, hvor de har permanentet hendes hår 2tal forkert
SÃ¥ det svare hun Nej tak til det
Pga hun var kort håret i forvejen og hun er bange for pga klagen at de igen laver deres arbejd forkert igen
Du skal også tÊnke på at det nu er anden gang det sker hos jer, det kan ikke vÊre rigtig at i ikke kan gÞre jeres arbejd ordentligt
Du skal lige tÊnke på hvordan det har påvirket hende
Det var så pinligt for hende at hun IKKE turde og gå ud af sin dÞr, så du kan tro hendes hår strittede unormalt
Så hun er bliver påvirket af deres arbejd, dine medarbejdere tÊnker ikke på det, når de laver deres arbejd åbenbart
Som mor sagde til dine medarbejdere
Nej tak ! Jeg har fået nok af jer og vil aldrig komme igen
Pga hendes behandling har jeg selv aflyst min tid hos jer og jeg vil ikke komme hos jer igen

2023幎3月20日

Hejsa

Kunne du oplyse mig, i hvilken Butik der er lavet krÞller, sÃ¥ vil jeg gerne selv kikke pÃ¥ sagen. ✂

Hej igen

Jeg har undersÞgt lidt på sagen.

Pigerne har tilbudt dig og få klippet spidserne eller en ny oprulning, hvilket vi normalt kun gÞr, hvis man kommer inden for 14 dage, hvilket også står på bon.
Men for at hjÊlpe jer, ville de godt lave en undtagelse.
Et hår der har fået permanet, skal normalt klippes efter 4-6 uger, så har man bedste resultat.

Vi vil stadigvÊk gerne klippe dig gratis. 😊✂

Mvh
Bo

Fantastisk dygtig

Jeg var i dag i Hos Peter City Fredericia. MÞdte ind til en hyggelig morgen atmosfÊre og ventede kun kort tid med en kop te.
Blev taget godt imod og der var rigtig god tid til at snakke om hvad jeg havde af Þnsker. Blev rådet af dygtige og sÞde Christina der sendte mig ud af salonen med det fineste hår.

2023幎3月13日
自発的なレビュヌ

Den bedste frisÞrsalon for mig

Jeg, Grethe, blev i dag, som mange gange fÞr, klippet i Herning.
Som altid er der en meget kompetent, omhyggelig og venlig frisÞr, der giver en personlig og individuel behandling.
Der er en god stemning i salonen, hvilket skyldes de dygtige frisÞrer

2023幎3月7日
自発的なレビュヌ

Meget dårlig og uacceptabel behandling.

Jeg og en kollega var i dag på besÞg hos Peter i Ringstedet, da en af vores borgere skulle ledsages til at blive klippet. Da vi mÞder op Hos Peter til aftalt tid, bliver vi nÊrmest skÊldt ud over, at vi ikke på forhånd havde gjort opmÊrksom på, da vi bestilte tiden, at vedkommende der skulle klippes var kÞrestolsbruger. Jeg sagde til frisÞren at vi ikke var klar over, at vi skulle have gjort opmÊrksom på det og forslog hende, at de kunne skrive på dette på deres hjemmeside.FrisÞren ville have os til at lave tiden om, hvilket ikke kunne lade sig gÞre for os. Til det svarede frisÞren meget nedladende " nå men så må jeg jo få ondt i ryggen" Endvidere havde den pågÊldende frisÞr bagtalt mig flere gange overfor min kollega, mens frisÞren stod og klippede borgeren. Det er en fuldstÊndig uacceptabel opfÞrsel at behandle kunder der besÞger denne butik, så jeg kan på ingen måde anbefale andre at komme hos Peter.

2023幎3月6日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret en tilfreds kunde hos Hos

Jeg har vÊret en tilfreds kunde hos Hos Peter, Viborgvej, Randers i 10 år, og er altid blevet betjent af den Þnskede/bookede frisÞr. Sådan var det desvÊrre ikke ved sidste besÞg. I god tid havde jeg booket tid hos den Þnskede frisÞr. Hun var også i salonen, men da det blev min tur, tog hun en anden kunde (en hun åbenbart kendte ret godt) Jeg blev betjent af en anden frisÞr, men desvÊrre levede klipningen ikke op til standard. Har forståelse for, at der kan ske Êndringer ved sygdom m.m., men ellers er det meget dårlig service.

2023幎2月16日

KÊre Joan

Der kan desvÊrre ske fejl, da det er mennesker der tá telefonen.
Vi sÊtter et lille flueben, hvis det er en bestem frisÞr, der skal klippe.
Dette er desvÊrre ikke sket her. Beklager.
Jeg ved du, har talt med Karina, sÃ¥ hÃ¥ber I finder en god lÞsning. 😊✂

Rigtig god dag.

Mellani i Aalborg!

Mellani i Aalborg! Fantastisk behandling! Hun er sÞd og venlig, meget Êrlig og realistisk i hvad man kan gÞre for at få det bedste resultat. Virkelig dygtig og imÞdekommende. Fleksibel og går den ekstra mil for hendes kunder. <3

2023幎2月23日

Ødelagde mit hår

Jeg var oppe og fÃ¥ lavet permanente og klippe spidser ved FrisÞr hos Peter Tinggade 6, 4100 Ringsted. Det har vÊret den vÊrste frisÞr oplevelse til dato! Efter min behandling var jeg ekstremt utilfreds med resultatet, men det uprofessionelle personale insisterede pÃ¥, at det hele var sÃ¥ godt- det var det sÃ¥ ikke
 Da jeg kommer hjem igen, har mit hÃ¥r intet krÞl, men er dog blevet ekstremt kruset og brÊndt. Jeg kommer tilbage et par dage senere, og fortÊller dem det overstÃ¥ende, da butikschefen bÞr vÊre der pÃ¥ nÊrvÊrende tidspunkt. Endnu en gang, bliver jeg mÞdt med en flabet attitude, og bliver afbrudt hver gang jeg prÞver at sige noget til chefen. Hun kommer med dÃ¥rlige undskyldninger, og nÊvner at krÞllerne ikke er gode, fordi jeg ikke har klippet spidser. Jeg fik dog klipper spidser hos dem selv et par dage tilbage??? Hun bliver ved med at nÊvne, at hun intet kan gÞre efter hun har Þdelagt mit hÃ¥r. Jeg gÃ¥r nu rundt med mit hÃ¥r tildÊkket, da jeg ikke kan vise mig selv i offentligheden.
Alt i alt var det en rigtig dårlig oplevelse, og jeg anbefaler ikke salonen til nogen!

2023幎2月9日

Hejsa.

Jeg ejer FrisÞr Hos Peter og er uddannet frisÞr.
Jeg vil rigtig gerne se dit hår.
Kontakt mig på 40777412.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。