レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AMATØRAGTIG - hold jer langt vÊk fra Skive
 Skulle have klippet page. FrisÞren kunne ikke klippe lige, sÃ¥ hun brugte en trimmer til at rette diverse skÊvheder. Trimmeren blev presset mod min hals, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min oplevelse hos Hos Peter Horsens var fantastisk! Jeg fik lavet mit hÃ¥r krÞllet, og resultatet blev virkelig flot. Servicen var fra start meget behagelig og professionel, og Maibritt, der lavede mit... もっず芋る

Jeg kÞrer fra ThurÞ ved Svendborg for at blive klippet ved Samira i Fredericia Vest. Jeg boede i Fredericia og blev klippet ved Samira. Det fortsÊtter jeg med p.g.a af Samiras dygtige faglighed, og ut... もっず芋る

ALDRIG BLIV KLIPPET I HOS PETER VENDERSGADE 15!!!! Jeg havde lÊnge gerne klippet mit hÃ¥r lidt kortere, og det kan man sige det blev. Jeg havde hÃ¥r ned til midten af min ryg, og jeg er 180 cm, sÃ¥ det... もっず芋る

䌁業情報

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

351件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 38に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

blev klippet hos petri og fik den

blev klippet hos petri og fik den skÊveste fade nogensinde og kom ud lignene en ananas uden hår i baghoved vill ABSELUT IKKE ANDBEFALE

2024幎10月8日
FrisÞr Hos Peter ロゎ

FrisÞr Hos Peter からの回答

Vi har ingen Petri ansat, så ved ikke, om du har anmeldt en forkert?.... Hvis du har vÊret hos os, og ikke er tilfreds med resultatet, vil vi meget gerne have, du kontakter salonen, så vi kan kigge på det.

For 3 mÃ¥neder besÞgte jeg for fÞrste

For 3 måneder besÞgte jeg for fÞrste gang frisÞr Peter på Vejlevej og blev betjent af Samira. Jeg skulle permanentes og har stadig de flotteste krÞller efter 3 måneder. Idag kom jeg tilbage for at blive klippet og sikken oplevelse. Samira er den mest omhyggelige frisÞr jeg har kendt og sikken en hovedbunds massage jeg fik i forbindelse med hårvask
Salon Peter kan vÊre stolt af så omhyggelig og dygtig frisÞr. Jeg er så glad for at hende samt Salon Peter på Vejlevej i Fredericia

2025幎2月14日
自発的なレビュヌ

Fra trist og livlÞst hÃ¥r
til farverig og og oplÞftende ny frisure

Havde den dejligste oplevelse forleden dag hos “FrisÞr hos Peter” pÃ¥ Vejlevej i Fredericia.
Havde lige afl. BÞrn og vidste at om ganske få dage, skulle jeg til jobsamtale.
Kiggede mig i bakspejlet og så bare mit triste og livlÞse hår. TÊnkte ved mig selv. Måske skulle jeg tage chancen og se om der var ledigt og lige hÞrer en af frisÞrerne om der var noget der kunne gÞres inden jeg satte mig i stolen.
Jeg blev mÞdt af Samira som lyttede og efterfÞlgende snakkede vi om forskellige muligheder.
Jeg valgte efterfÞlgende lidt hÊttestriber, lidt dameklip og farve på mine bryn.Alt sammen for at få mig til at fÞle mig som en million.
Og
MÃ¥ bare lige sige, at dette mÞde, blev det helt rigtige valg for mig.
Derud over fik jeg kaffe, vask af hår og super dejlig hovedbunds massage.
Var så glad og tilfreds med hele besÞget, mit nye farverige og oplÞftende frisure, at jeg blev nÞdt til at dele det her på trustpilot.
Super dygtigt og professionelt både fÞr- under og efter.
Kommer helt klart igen😊
Med tak fra Vibeke

2025幎1月28日

Har idag vÊret ved frisÞr Hos Peter vejlevej i Fredericia på

Har idag vÊret ved frisÞr Hos Peter på Vejlevej i Fredericia. Sikke en fornÞjelse. Samira er en super fantastisk frisÞr, og ved lige hvad der skal gÞres. Jeg gik idag derfra med en masse lyse striber, og det flotteste styret hår. Tak for den ALTID gode behandling, hovedbundsmassage og dit altid dejlige humÞr. Samira er bare dygtig

2025幎1月21日

Var 23.12 hos frisÞr Peter i NykÞbing

Var 23.12 hos frisÞr Peter i NykÞbing Falster hvor jeg havde en dårlig oplevelse udover at mÞde en IKKE smilende frisÞr samt sidde og vente 20 min selvom frisÞren ingen kunder havde, butikken fremstår beskidt med hår og stÞv liggende

Der var en kort periode tidligere i år, hvor der var en frisÞr/butikschef fra Hobro her var der styr på tiderne, der var smilende personale og salonen fremstod strålendede ren

2024幎12月23日

Slet ikke som Þnsket

Slet ikke som Þnsket, ubehÞvlet og uprofessionel personale.

For en uge siden tog min sÞster og jeg til FrisÞr Peter i Ringsted i håb om hårfarve og klip.
Til vores overraskelse var det samme dame som skulle ordne os begge med vi tÊnkte det lidt underligt men ok. Vi snakker så om de farver vi gerne vil have. Jeg Þnskede en skarp mÞrk pink som jeg fik lavet sommeren 2023 af deres elev dengang så jeg vidste at det ville vÊre muligt da det ikke er en anden frisÞr salon. Mit hår ender så med nu at vÊre orange efter farve er fÊrdig. Hun vÊlger at tage noget shampoo med farve i for at give mit lidt pang men stadig slet ikke hvad jeg har Þnsket mig. Efter en kold vask er mit hår nu skrigende orange. Det skal lige siges at jeg ikke er klippet eller farvet siden jeg sidst var hos jer.

Min sÞster Þnskede chokolade hår og havde sort box farve rester i halvdelen af sit hår så vi vidste godt at hele håret ikke kunne blive chokolade men fra nakke og op kan. Hun siger at hun godt at lave farven men efter hun er fÊrdig har min sÞster nu stort hår med rÞdt skÊr i toppen????
Da farven også kom i blev min sÞster hevet rigtig meget i hovedet. Hun har fået det farvet hos andre frisÞrer mange gange og aldrig oplevet at blive hevet i sådan.
Mens farven var i håret havde vi stadig farve på panderne som ikke blev tÞrt vÊk fÞr efter 20min hver.

Damen bliver ved med at fortÊlle hende "det bare lystet her inde" og tager endda min sÞster udenfor for at se der men det er det samme men vil ikke indrÞmme hun har gjort det dårligt. Min sÞster bliver så fortalt at "hun skal selv vaske det ud derhjemme for at få sin farve". Det da ikke meningen at man skal skylle ud derhjemme for at få den Þnskede farve det er virkelig uprofessionelt.

Udover farverne bliver jeg fortalt at mine spidser skal klippes ellers falder de af efter bleach. Jeg siger nej tak da jeg Þnsker at grÞ lÊngde selvom jeg ved mine spidser trÊnger til det. Damen halvgriner så lidt og prÞver at få mig til at blive klippet men siger stadig nej.
Min sÞster bliver klippet i spidserne bagved i mindre end 2 minutter men til slut skal hun stadig betale fuld pris for en dameklip for 290kr?????
Guskelov at jeg sagde nej til mine egne spidser ellers var det jo også kommet ekstra på.
Vi begge fik glattet hår men der blev heller ikke brugt nogen form for heat protection. Det kan ÞdelÊgge ens har og har aldrig oplevet en frisÞr ikke bruge det.
Derudover blev vi aldrig tilbudt noget at drikke. Efter at have vÊret der i over en time er der en anden kunde til venstre for mig som blev tilbudt noget at drikke af deres elev og jeg spurgte om vi også måtte få noget. FÞrst der fik vi noget.

En ekstra ting den Êldre kvinde som blev tilbudt drikkelse var selv overrasket over hendes hårfarve. Hun Þnskede mahogoney men havde skarp rÞd og eleven som lavede hendes hår skubbede det til siden med "jamen du har grå hår så de tager mere af farven"
Så 3 kunder indenfor 3 timer var ikke tilfredse med deres hår.

SÃ¥ ja alt i alt er vi meget utilfredse. Vi fik ingen discount eller noget som helst. Ville give -5/5 hvis jeg kunne.

Mit profilbillede er de 2 forskellige farver.
Venstre sidste sommer og hÞjre en uge siden.

Tag ikke til deres frisÞr I Ringsted hvis du skal farves.

2024幎12月13日

Hos Peter Vejlevej kan helt klart

Hos Peter Vejlevej kan helt klart anbefales 😊 Altid sÞde og dygtige frisÞrer, hvor man altid fÞler sig velkommen selv om der er travlt. Jeg har vÊret der mange gange og fÃ¥et lavet lyse striber og alle gjort det godt .. specielt kan Samira anbefales, hun er altid omhyggelig med at fÃ¥ striberne ordentligt i bunden.

2024幎12月16日

Fantastiske 1. BesÞg

Kom ind for fÞrste gang, hos Peters på Vejlevej.
Venter kort tid og kommer til hos Karen! Sikke en god oplevelse.
Hun så mig og mit hår..
Jeg skulle egentligt bare klippes, meen hun kom med forslag til mit grå/mÞrkebrune hår.
Hun fik lagt smukke striber mit hÃ¥r, sÃ¥ jeg blev mere jÊvn grÃ¥hÃ¥ret, klippet, sÃ¥ den smule naturkrÞl jeg har,blev smukt ogsÃ¥ i lÊngderne.🀩
Jeg er fremadrettet, Karens faste kunde 😊
Tak for en fantastisk oplevelse, Karen 🀩

2024幎12月12日

Fantastisk

Fantastisk, er den beste måde at beskrive oplevelser hos frisÞr hos Peter.
Deres fantastiske frisÞr Samira har farvet og klippet mit hår siden jeg var 15-16 år, og nu er Samira og FrisÞr Hos Peter blevet til en helt familie ting, da både min moster og mor også bliver klippet der.

2024幎12月5日

Forsinkelse uden besked

Ankom fem minutter fÞr tid. Bliver budt velkommen med et hej. Venter til ti minutter efter tiden. Da jeg henvender mig til den ene frisÞr i salonen får jeg besked om at der er forsinkelse og at det ikke vides hvornår jeg kommer jeg til.

Da jeg tidligere på året fik lov at betale efter jeg ikke kunne nå en aftale, er jeg noget utilfreds med denne oplevelse.

2024幎12月5日

FrisÞr hos Peter i Slagelse

FrisÞr hos Peter i Slagelse. Jeg er blevet klippet der i cirka 17-18 år, også selvom jeg er flyttet vÊk fra byen. Er altid tilfreds. Rigtig gode priser. Dygtige frisÞrer. De er gode til at vejlede i hvordan man passer bedst på sit hår. Har intet dårligt at sige. Rart sted af vÊre. Man fÞler sig meget velkommen.

2024幎12月4日

SkÊvt & hakket hår

Fik mit lange hår klippet af til under skulderen, frisÞren krÞller så mit hår fÞr jeg får lov til at se resultatet og var det så fint, men efter jeg kommer hjem og krÞllerne er faldet ud var det skÊvt og hakket.
Jeg tager så tilbage til salonen dagen efter for at de får en chance for at rette mit hår, jeg får så beskeden at det er en elev der har klippet mig, det overrasker mig meget, for det havde jeg ikke fået fortalt fÞrste gang jeg var der, men der var heller ikke nogen der havde kontrolerende hendes arbejde fÞr jeg blev sendt ud af dÞren. Men jeg får det så rettet 2 gang af en anden frisÞr, tror jeg, for efter jeg kommer hjem og har vÊret på arbejde, så ser jeg mit hår at det er blevet bedre men det er stadig meget skÊvt.
Så der blev jeg rigtig sur og frustrerede, slut med at gå til frisÞr hos Peter. Det var fÞrste og sidste gang jeg kommer i den salon.

Så jeg måtte tage til en ny frisÞr salon og betale endnu en gang klipning, for at mit hår kom til at se lige og pÊnt ud igen.

VÊrste frisÞr oplevelse, kan ikke anbefale frisÞr hos Peter, hvis det er standarden.

Jeg var ved salon i Fredericia City, Vendersgade 15

2024幎8月1日
FrisÞr Hos Peter ロゎ

FrisÞr Hos Peter からの回答

Hej Mette.
Tak for din anmeldelse... Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, og vil gerne vide, hvilken af vores saloner, du har vÊret i, så vi kan fÞlge op på det....

Hvor lang tid siden er det, du har vÊret der?

FrisÞr hos Peter i Slagelse

Hos Peter i Slagelse
Da jeg skulle klippes så bad jeg flere gange om at få kort hår og viste hvor kort jeg faktisk Þnskede det men han forstod mig ikke så han klippede kun spidser af mit mellemlangt hår det var spildt at give 300kr for nogen der ikke Þnsker at give mig den rigtige frisure, mussi var den der klippede mig ret dårlig oplevelse

2024幎10月30日

Hos Peter i Slagelse.

Hos Peter i Slagelse.
Da jeg skulle klippes forstod han ikke jeg bedte om kort hår og han klippede kun spidser af mit mellemlangt hår så spild af at give 300kr for nogen der ikke forstår ordet kort hår og viste ham hvor kort jeg Þnskede det og han lyttede ikke selvom jeg viste det flere gange

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

I dag har jeg fÃ¥et lyse og mÞrke

I dag har jeg fået lyse og mÞrke striber i mit hår hos Mai-Britt i Horsens.
Jeg har fået den bedste service.
Mai-Britt er sÞd og venlig samt meget imÞdekommende.
Jeg fÞler mig altid i gode hÊnder hos hende.
Hun er virkelig dygtig og meget omhyggelig med sit arbejde.
Striberne er virkelig flotte.
🀩
Jeg fik efterfÞlgende sat mit hår op i en rigtig flot frisure.

TAK for mit flotte hår i dag.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefaling

Jeg kommer helt sikkert igen ❀

2024幎11月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。