レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AMATØRAGTIG - hold jer langt vÊk fra Skive
 Skulle have klippet page. FrisÞren kunne ikke klippe lige, sÃ¥ hun brugte en trimmer til at rette diverse skÊvheder. Trimmeren blev presset mod min hals, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min oplevelse hos Hos Peter Horsens var fantastisk! Jeg fik lavet mit hÃ¥r krÞllet, og resultatet blev virkelig flot. Servicen var fra start meget behagelig og professionel, og Maibritt, der lavede mit... もっず芋る

ALDRIG BLIV KLIPPET I HOS PETER VENDERSGADE 15!!!! Jeg havde lÊnge gerne klippet mit hÃ¥r lidt kortere, og det kan man sige det blev. Jeg havde hÃ¥r ned til midten af min ryg, og jeg er 180 cm, sÃ¥ det... もっず芋る

䌁業情報

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

351件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 38に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Samira er ikke kun frisÞr hun er fantastsik og har enorm empati.

Jeg kÞrer fra ThurÞ ved Svendborg for at blive klippet ved Samira i Fredericia Vest. Jeg boede i Fredericia og blev klippet ved Samira. Det fortsÊtter jeg med p.g.a af Samiras dygtige faglighed, og utrolige sÞde vÊsen. Jeg bemÊrker også en varm omgangstone blandt personalet og en udsÞgt service af alle i salonen, Igår fik jeg hårvask og hovedmassage, fordi jeg udviste tålmodighed med at en anden kunde skulle have assistance ind i mellem jeg blev klippet,

2024幎11月5日

Verdens bedste frisÞr-Samira

Jeg bliver lige nÞdt til at fortÊlle om hvedens bedste frisÞr jeg nogle sinde har haft

Samira fra Hos Peter Vejlevej er bare alletiders
 min mor min sÞn og jeg er blevet klippet af hende i flere Ã¥r og sidder gerne og venter i timer til hun er ledig 😊
Nu flytter jeg til Tarm, lidt langt vÊk fra Fredericia MEN jeg kunne aldrig finde pÃ¥ at finde en anden frisÞr, sÃ¥ kÞrer gerne de 2,5 time det tager mig for at blive klippet af Samira 😊

2024幎10月11日

Den bedste frisÞr i Horsens

🀯 OPLEVELSEN 🀯
Simpelhen nÞd til at, fortÊlle om min oplevelse ( Hos Peter Horsens ) 🙂‍↕

Har vÊret inde flere gange og få behandling og fået den samme gode service hvergang.

Jeg havde idag bestilt tid til en toning hos Maibritt idag, kommer ind og hun fortÊller at det vil skade mit hÃ¥r yderligere og at hun anbefaler vi plejer det i stedet 😍
DET KALDER JEG GOD SERVICE

Kom istedet derfra med en lÊkkert og sundt hÃ¥r 🀗 SÅ TAK NEMMELIG

TUSIND TAK MAIBRITT.

2024幎9月27日

Vi skulle give 200 kr. ekstra for at blive klippet

Min mor 80 år og jeg var hos Peter NÊstved og skulle klippes.
Hun klippede mor fÞrst og frisÞren sagde ikke et ord til mor jeg syntes det var pinligt og synd for mor.
Da jeg kom i stolen flÞj der masser af spÞrgsmål ud af frisÞren.
Mor og jeg er begge korthåret og skulle bare lige have taget to cm af.
Så spÞrg frisÞren fÞrst mor hvor lÊnge det er siden hun er blevet klippet sidst, og bagefter mig.
Så får vi at vide når håret dÊkker Þret skal vi betale hvert 100 kr ekstra fordi så skulle hun lave ny frisure.
Ej sagde jeg vi skal ikke have ny frisure.
FrisÞren sagde så misforstår du mig men fra nÊste gang skal i give 100 kr hvert ekstra.
Mor og jeg kommer ikke der mere for sådan en opfÞrsel har vi ikke vÊret udsat for fÞr hos nogle andre frisÞrer.
Og når man reklamerer med en pris på nettet kan man vel ikke tage 100 kr. mere.

2024幎8月15日
自発的なレビュヌ

FrisÞr synes mit hår var grimt, og ville ikke klippe det, som jeg efterspurgte!

VÊrste oplevelse nogensinde.
Jeg var lige flyttet til byen, og valgte at booke tid her, da det så “fint ud”.
Da jeg kom ind, viste jeg billeder af mit hÃ¥r, som det normalt ALTID bliver klippet, og damen som skal til at klippe mig siger “det er godt nok grimt”, og siger generelt, at min hÃ¥r ikke er pÊnt sÃ¥dan!
Hun klippede mit hÃ¥r meget skÊvt, og hun ville ikke klippe etager, som jeg bad om, da hun ikke havde prÞvet det meget

Til sidst druknede hun mit hår i olie og hårspray men ville ikke style det, selvom jeg havde bestilt dette.
Jeg fortryder meget, at jeg fik klippet mit hår her, og betalte endda 400,00,-kr for det!

Jeg prÞvede at klage efterfÞlgende med billeder af, hvor dårligt det var klippet, men de sagde, jeg skulle have sagt det med set samme.

Virkelig skuffet, og vil ikke anbefale til nogle unde piger!

2023幎10月16日
自発的なレビュヌ

Dårlig klip og farve af Þjenvipper.

Hos Peters klip ( RingStedet )

Jeg skulle have farvet vipper, det blev så også Þjenlåget, på trods af jeg sagde det, siger alessandra ( Ringstedet), det vipperne der er farvet.

Da jeg kommer hjem, siger min datter, at Þjenlåget også er farvet, så det var altså IKKE, mig som så forkert på det.

Jeg skulle klippes page, da hun klipper, nÊvner jeg , det godt mÃ¥ klippes lidt korter mens hun begynder at tÞrre mit hÃ¥r, da jeg har sagt det, sÊtter hun en grimasse som,om hun “fniser”, for sig selv!!
Da det er tÞrret, bruger hun en trimmer til, at tage lidt af lÊngden af, hele vejen rundt om nakke og hals, bemÊrk med en TRIMMER.!!
Jeg er utilfreds med den måde, det klippet på.

Hun “fÞler”, heller ikke med lÊngden foran, om det er lige, hvilket, andre frisÞrer har gjort.

Jeg kommer hjem, min datter ser, at det klippet skÊvt, der er nogle lÊngder, der er ujÊvnt fordelt.

Jeg betaler ikke til Peters klip i Ringstedet en anden gang.

Håber nogle fra Peters klip, som er hÞjer op, end Alessandra, som lÊser mit opslag, så må de få en der er bedre til det end hende, til at rette mit hår.

Noget af Þjenlågene, som er farvet, kan der jo desvÊrre ikke fjernes.
Man burde få pengene tilbage for det!!

Der eneste ros hun får, er ret af bryn.

2024幎8月19日

KÊmpe ros herfra!

Skriver på vegne af min mor, der fortÊller hun har haft sådan en god oplevelse hos Peter i NÊstved og at hun var blevet hjulpet op og ned af trapperne af to flinke ansatte
KÊmpe stor ros til dem, og dejligt at vide ens nÊrmeste bliver behandlet så godt når de tager ud! ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

2024幎8月11日

Klipning og farvning

Klipning og farvning. Der var en frisÞr-elev under supervision. Jeg skulle have lysnet bunden (spidser var lyse5 cm) og farver håret pastellyserÞdt. Håret blev brÊndt af af afblegning og pastelfarven blev barbielyserÞd. Klipningen der skulle fjerne det Þdelagt blev simpelthen så grim. Hendes mester kunne ikke se problemet og synes resultatet var flot. Jeg havde forinden sagt at spidsere ikke skulle afbleges og sagt efter det brÊndte resultat af farven ikke ville kunne tage fat. FrisÞren gjorde det alligevel og det skete prÊcis som jeg sagde. Jeg var ved at gro håret langt og nu er mit hår Barbie lyserÞdt i bunden og helt hvidt i toppen - klipningen ligner en hjelm med forskellige lÊngder tjavser og håret er knastÞrt fordi afblegningen har siddet for lang tid - jeg forventer en kompensation på 3000- 4000 kroner så jeg kan få en kompetent frisÞr til at redde mit hår

2024幎8月16日

Gik ud derfra grÊdefÊrdig

Jeg har aldrig oplevet en vÊrre frisÞr end Hos Peter i Haslev. Jeg skulle til et bryllup som jeg havde glÊdet mig til hen over hele sommeren, og ville derfor gerne klippes er par dage inden. Jeg spurgte efter page-hÃ¥r til lidt under hagen. FrisÞren var ca 5-8 min om at klippe mit hÃ¥r, hvilket siger en del om resultatet da jeg endte med at gÃ¥ ud derfra med et drenge klip som var pil skÊvt og slet ikke det jeg havde bedt om. Jeg ved at man ikke altid fÃ¥r prÊcis hvad man beder om nÃ¥r man gÃ¥r til frisÞren, men aldrig har jeg oplevet at vÊre grÊdefÊrdig efter et hÃ¥rklip
desuden synes jeg ogsÃ¥ at det er besynderligt at jeg skulle betale til hendes personlige mobilepay.

2024幎8月2日
FrisÞr Hos Peter ロゎ

FrisÞr Hos Peter からの回答

Hej Lise.
Vi har solgt salonen i Haslev til Salon Jan pr. 1/7-24, men er nu rigtig kede af at hÞre om din dårlige oplevelse. Vi vil opfordre dig til at kontakte salonen, så der kan findes en lÞsning.
Mvh. FrisÞr Hos Peter

Hos Peter Haslev

Hos Peter Haslev
KÞrte til frisÞr, med forventning om at blive klippet, ville tage et nummer, men fik besked på at dem brugte de ikke, jeg kunne komme igen kl 15 i eftermiddag ( mandag d 22 juni)
Jeg var overbevist om at jeg bare kunne vente til mit nummer blev aktuelt, Þv Þv
SÃ¥dan var konceptet ikke ☹

2024幎7月22日

Hos Peter, Horsens

Er blevet klippet tre gange ved Hos Peter i Horsens, to gange af Maya og senest af Majbritt. Alle besÞg har vÊret yderst tilfredsstillende. Der bliver lyttet og Majbritt var god til at spÞrge.

2024幎7月4日

VÊrste frisure

Kom desvÊrre til, at benytte dette sted. Jeg fik på ingen måde det jeg bad om, er kommet ud med den dårligste frisure jeg nogensinde har haft, og det inkluderer min skÊve hjemmeklip under corona. Det vil tage 5-6 måneder fÞr mit hår gror ud til den lÊngde jeg bad om, at blive klippet til.
Jeg er totalt grÊdefÊrdig hver gang jeg går forbi et spejl og er så flov så jeg har svÊrt ved at forlade mit hjem.
FrisÞren var sÞd og rar under klipningen, så oplevelsen var god, lige indtil jeg så resultatet.

2024幎7月1日
FrisÞr Hos Peter ロゎ

FrisÞr Hos Peter からの回答

Hejsa

Jeg vil da rigtig gerne vide hvilken af mine butikker, du har besÞgt.

Mvh
Bo

Randers - hos Peter

Min datter i dag inde og blive klippet i Randers - og de varmeste anbefalinger at Catharina har klippet hende ! ✂😀 .. Kan kun anbefale hende.. Mega imÞdekommende og sÞd! Og er der virkelig for barnet, lyttende og er Êrlig omkring hvad der kan blive pÊnt og det blevet mega godt ! 💪🏻

2024幎7月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。