レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AMATØRAGTIG - hold jer langt vÊk fra Skive
 Skulle have klippet page. FrisÞren kunne ikke klippe lige, sÃ¥ hun brugte en trimmer til at rette diverse skÊvheder. Trimmeren blev presset mod min hals, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min oplevelse hos Hos Peter Horsens var fantastisk! Jeg fik lavet mit hÃ¥r krÞllet, og resultatet blev virkelig flot. Servicen var fra start meget behagelig og professionel, og Maibritt, der lavede mit... もっず芋る

Jeg kÞrer fra ThurÞ ved Svendborg for at blive klippet ved Samira i Fredericia Vest. Jeg boede i Fredericia og blev klippet ved Samira. Det fortsÊtter jeg med p.g.a af Samiras dygtige faglighed, og ut... もっず芋る

ALDRIG BLIV KLIPPET I HOS PETER VENDERSGADE 15!!!! Jeg havde lÊnge gerne klippet mit hÃ¥r lidt kortere, og det kan man sige det blev. Jeg havde hÃ¥r ned til midten af min ryg, og jeg er 180 cm, sÃ¥ det... もっず芋る

䌁業情報

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

351件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 38に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hos peter nykÞbing f

Min datter skulle klippes og vi tÊnkte at det burde alle frisÞrer da kunne klare. Hun gik ind til hos peter i nykÞbing f da de havde tid. Hun bad om lidt over skulder så der stadig kunne bruges en elastik i hastehale. Hun fik en ny frisÞr der tydeligt ikke vidste hvad der var skulder og kÊbe. Hun kom hjem med et klip der var lÊngere foran end i nakken og ikke var lang nok til en elastik. LÊngden var tÊttere på kÊben end skuldre. Jeg gik ned i butikken og spurgte hvad de ville gÊre ved denne kÊmpe fejl( hun skal jo se på det hver dag). De beklagede men vikle ikke gÞre andet. Skal man virkelig betale 295 kr for deres fejl? Har delv stået i butik i mange år og kender ingen andre steder kunder betaler for butikkens fejl. Har selv skiftet fra dem da de tidligere har Þdelagt mit hår. Troede bare de var gode nok til en almindelig klip. Men pengene dem beholder de
Øv. Kan klart ikke anbefale dem

2024幎7月1日

FrisÞren Somner, Hos Peter i Haslev

FrisÞren Somner, fra Hos Peter i Haslev, har jeg oplevet afstumpet og lettere irriteret når jeg under klipning,flere gange pÊnt forsÞgte at fortÊlle hvordan jeg Þnskede frisuren. Måtte få det justeret hos en anden frisÞr da jeg ikke var tilfreds.EfterfÞlgende bruger jeg en anden ansat i salonen, som lytter, giver sig tid og er hyggelig , dygtig. Dorthe

2024幎5月1日
自発的なレビュヌ

Jeg fik lavet en touch up balayage hos

Jeg fik lavet en touch up balayage hos Sommer i afdelingen i Haslev. Planen var det skulle blive lysere og ligge op af mit eget og det skulle laves så udvoksningen ikke blev for voldsom.
Da frisÞren var fÊrdig var det gulligt /gyldent i toppen, og jeg spurgte i panik hvad man kan gÞre ved det...og fik afvide af Sommer at jeg bare ku bruge silver shampoo, så det stolede jeg på og valgte at gÞre det da jeg kom hjem, det resulterede så i at det blev meget vÊrre! Så jeg ringede til Sommer og hun sagde ubehageligt til mig at det var min egen skyld, at jeg havde brugt silver shampoo. Jeg fik tilbudt at hun ku se på det og prÞve at rette op på det, men min tillid er naturligvis hos dem fuldstÊndig Þdelagt. Jeg har fået fat på chefen som tydeligvis ikke er frisÞr, men kun ser dette som en forretning, og tilbÞd kun at hvis der var en fejl så ville de rette den, men at give pengene retur er ikke en mulighed. Så det har vÊret et dyrt bekendtskab at få rettet deres fejl op. De beklagede ikke over situationen eller prÞvede at finde en lÞsning alle blev glade for. Det.har kostet mig ydligere 1300 idag at få rettet op på deres fejl, og der skulle både bundfarve, lyse striber og en kold toning for at ÞdelÊgge det gullige/gyldne der var i mit hår og jeg havde ikke(!) bedt om gyldent hår..

SVAR:
Så Sommer og dig er ikke professionelle nok til at ku indrÞmme en fejl? (Billeder er sendt) Og til at ku forstå at jeg fuldstÊndig har mistet min tillid til jer? Og ikke mindst forstå at hun fuldstÊndig har gjort mit hår piv grimt, og jeg ikke gik ud af salonen med det hår som jeg Þnskede? Det er en smålig forretning.

2024幎6月13日
FrisÞr Hos Peter ロゎ

FrisÞr Hos Peter からの回答

Jeg tror ikke ret mange frisÞrer i Danmark bare giver pengene tilbage, hvis en kunde ringer og siger man ikke kan lide sit hår.
Vi har tilbudt at kigge på håret , hvilket du ikke har Þnsket.
Vi har også tilbudt, du kan komme over til min butikschef i NÊstved, så hun kunne tage stilling til håret, men det blev også afslået. Vi giver ikke bare penge tilbage, uden vi ser hvad problemet er.

Super service, hjÊlp og klipning af tykt og tungt hår. Er så glad efter at vÊre blevet klippet, og har fået mange tips til hvordan jeg kan få lidt mere liv i håret. 5 stjerner til Mai-Britt i Horsens!

2024幎6月10日

⭐⭐⭐⭐⭐ til Alessandra

Fem stjerner til frisÞren Alessandra I Ringstedet som altid efterlader mig mega tilfreds.
Hun rådgiver mig altid med stor professionalisme og moderne snit, som passer til mit ansigt og min alder 😉
En fantastisk butik, der altid byder dig velkommen med venlighed , god kaffe med hyggeligt selvskab.

2024幎6月8日

FrisÞr hos Peter - Vejlevej, Fredericia

Selvom jeg bor i Århus, sÃ¥ vÊlger jeg altid at tage til FrisÞr hos Peter pÃ¥ Vejlevej i Fredericia for at blive klippet af Samira. Hun er sÃ¥ god til sit arbejde, og jeg har aldrig vÊret utilfreds nÃ¥r hun har klippet mig. Kan varmt anbefale salonen og specifikt Samira. Tak for god behandling!

2024幎6月8日

Hos Peter NÊstved

Jeg var i dag inde i salonen i NÊstved og skulle have lavet babyhighlights. Blev betjent af den sÞdeste og dygtigste frisÞr, som formåede at få mit hår til at vÊre prÊcis den farve jeg Þnskede. Samtidig gav hun mig en masse gode råd med på vejen i forhold til at holde mit hår sundt efterfÞlgende. Virkelig en god oplevelse og vil klart komme tilbage.

2024幎6月7日

Bjerringbro - Miah

Min datter på 11 fik den mest fantastiske oplevelse uden lige! Hun blev taget lige så seriÞst, som hvis hun var voksen. Pigebarnet fik klippet 20+ cm af, og det var fÞrste store klipning, så det var virkelig rart at komme et sted hen, hvor hun kunne fÞle sig tryg.

Nu er min datter glad, tilfreds og korthåret.

Selve bookingen inden foregik via Ronja, som også var både sÞd og professionel. Jeg er trÊt af at de ikke kan få 10 stjerner!

2024幎5月11日

Klippede ALT for meget af

Jeg bedte om at få klippet spidser, og jeg får vist, at der kun bliver klippet et lille stykke af svarende til 5 cm. Da klipningen så er fÊrdig og hun viser mig mit hår, så jeg kan se resultatet, er det blevet ALT for kort ift. Þnsket - frisÞren siger selv, at der lige rÞg 10 cm., hvilket langt fra var aftalen! Nu står jeg tilbage med noget hår jeg er ekstremt ked af, som har påvirket mig i 1 uge nu, da jeg nu står og snart skal til en vigtig begivenhed, hvor jeg er ekstremt ked af mit hår som det ser ud, og det er desvÊrre billeder jeg skal se på resten af mit liv! Det er meget beklageligt og jeg er så ekstremt ked af det og berÞrt!

2024幎5月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。