BEST WESTERN Hotel Fredericia レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var inviteret af et vennepar som boede pÃ¥ hotellet til at spise aftensmad. Vi er bosat i Fredericia, men har aldrig tidligere spist pÃ¥ Restaurant Ryes, vi gÃ¥r tit ud og spiser men normalt nede... もっず芋る

Vi er lige kommet hjem efter et sommerhold ☀ Virkelig et skÞnt sted. PÊnt og rent hotel, skÞnt personale og god mad i restauranten. BÞrnene elskede det, og vi kommer helt sikkert igen! ☺

Virkelig dejligt hotel, super personale. Vil gerne fremhÊve den ansatte Lise som var ved morgen buffet under Madsby cup. Vi havde en lille dreng pÃ¥ 2 Ã¥r med og hun sÞrgede virkelig for han hyggede sig... もっず芋る

Dejlig ophold fantastisk god mad venlige og hjÊlpsomme personaler hele vejen rundt. Kommer vi igen JA Dog kunne vi godt have brugt et tv der bare uden videre tÊnder og viser kanaler, uden at man s... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

BEST WESTERN Hotel Fredericia har udsigt til en lille sÞ i det skÞnne, grÞnne område ved Madsby Park. Hotellet ligger ved siden af Fredericia IdrÊtscenter, 300 m fra konferencecentret Messe C, og tilbyder lyse, moderne vÊrelser med gratis WiFi. Alle vÊrelser har tv, skrivebord og eget badevÊrelse med brusebad. Samtlige vÊrelser har desuden historiske billeder af Fredericias bymidte, som ligger mindre end 5 minutters kÞrsel derfra. I vores restaurant serverer kokken danske og amerikanske retter, i steakhouse genren. Der serveres morgenbuffet hver dag, og der kan bestilles drinks i hotellets bar hele dagen. Der tilbydes rabat på entréen til det nÊrliggende subtropiske vandland. Hotellet kan desuden arrangere greenfees til Fredericia Golfklub, 200 m derfra.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Personale event

Jeg arrangere en julefrokost for en personaleforing på 70 deltagere.
og alt fra planlÊgning med hotellet til afholdesen af frokosten gik prÊcist som det skulle.
Eventkoordinatoren fik alt til at passe med minimum indsats fra min side, maden var god, og servicen var i top.
Hotellet og personale har kun fået ros fra alle deltagere.

2023幎12月9日

KÊre Mik

Det glÊder os enormt at hÞre, at jeres julefrokost var en succes. Det var en sand fornÞjelse at vÊre vÊrt for jer og hjÊlpe med at sikre, at alt forlÞb smidigt og til jeres tilfredshed.

Vi sÊtter stor pris på jeres venlige ord om vores eventkoordinator og vores dedikerede personale. Det er vores mål at levere en enestående oplevelse for vores gÊster, og det glÊder os at hÞre, at vi har formået at leve op til jeres forventninger.

Vi takker jer for at vÊlge vores hotel som rammen for jeres begivenhed, og ser frem til at byde jer velkommen tilbage igen i fremtiden.
Skulle I have brug for assistance med planlÊgning af fremtidige arrangementer, er I altid velkomne til at kontakte os.

Hotel Fredericia

Super fint og dejlige hotel

Super fint og dejlige hotel. Dejlige mad og god service 💪🏻💪🏻

2024幎1月19日

KÊre Martin
Tusind tak for din positive feedback.
Kom snart igen. :-)
Hotel Fredericia

Stadig intet svar fra ledelses trods

Stadig intet svar fra ledelses trods tidligere udmelding

2024幎1月21日

KÊre Mia
Vi beklager den lange ventetid, men ledelsen er nu fÊrdige med at undersÞge sagen.
VÊr sÞd at sende os din mail, så vores direktÞr kan sende dig et svar.

SÞdeste personale i Danmark

Super skÞnt hotel med det sÞdeste personale.
Ikke en gang en brandalarm (klokken 01:10) kunne slå dem ud af kurs!

Dog Êrgerligt at gÊsterne pÃ¥ hotellet ikke kan snakke ordentligt, selvom det naturligvis var en “Þv oplevelse” for store som smÃ¥.

Klart det bedste hotel syd for Skagen 😉

2024幎1月14日

KÊre Lasse
Tusind tak for din sÞde besked. :-)
Vi er glade for at du, trods en trÊls vÊkning, stadig har haft et godt ophold.
Vi glÊder os til at byde dig velkommen en anden gang.
Hotel Fredericia

Er nÞdt til at bakke op om de to

Er nÞdt til at bakke op om de to nedenstående anmeldelser. Var selv på hotellet i den forgange weekend, da brandalarmen gik.
Det er tydeligt for mig, i svaret fra hotellet, at der “afleveres” en standardbesked. Jeg har fået nogenlunde samme svar i min mail til dem.
Det er usmageligt, at der ikke tages ansvar for situationen. Tonen bliver nedladende - “tÊnk hvis der havde vÊret brand”, det var der ikke. Det var jeres gÊster (selskab) som startede en alarm - nÃ¥r man som brandfolk fyrer en rÞgkanon af, er det i min optik fuldstÊndig det samme som at trykke pÃ¥ en knap, for at udlÞse alarmen.
Og hotellet var fyldt med gÊster, og fyldt med bÞrn. Simpelhen usmageligt, både af brandvÊsnet - og efterfÞlgende af hotellet og deres måde at håndtere episoden på.

2024幎1月13日

KÊre gÊst
Tak for din henvendelse.
Vi har modtaget jeres klage og vil vende tilbage snarest.
Men der er nogle ting vi lige skal have undersÞgt til bunds, fÞr vi kan komme med svar.

Ledelsen
Hotel Fredericia

fint hotel men mangelfuld sikkerhedsprocedure ifm brandalarm

Generelt et pÊnt hotel med fin indretning og lÊkre og rummelige vÊrelser.
Jeg overnattede i den weekend der lige er gået og lÞrdag nat gik brandalarmen pga rÞgkanoner til privatfest på hotellet.
Kommunikationen fra personalet var i den grad mangelfuld og vi fik ikke henvist et sted vi skulle gå hen og jeg så/hÞrte heller ikke noget perosnale på gangene der råbte folk op og sÞrgede for at alle kom ud.
Alt i alt en meget utryg oplevelse!
Dagen derpå var personalet i receptionen ret afvisende og viste ingen forståelse for gÊsternes frustrationer og tilbagemeldinger - det havde vÊret rigtig god service at anderkende gÊsterne og ikke blot frasige sig ansvaret fordi personen ikke havde vÊret på nattevagt!
Jeg vil nok foreslå at der er nogle sikkerhedsprocedurer der skal kikkes efter i sÞmmene...
mvh
Dorte Frederiksen

2024幎1月13日

KÊre Dorte
Tak for at dele dine oplevelser fra dit seneste ophold hos os.
Vi beklager den uheldige situation, som vi desvÊrre ikke er herre over.
Og det er selvfÞlgelig virkelig trÊlst at det lige skulle gå ud over jer og jeres bÞrn og at I har fÞlt jer utrygge.
Jeg er dog glad for at vores brandalarmer virker som de skal og at der ikke var opstået brand/nogen kom noget til.

Jeg hverken kan eller vil kommentere på hvad der har vÊret årsagen, eller hvad der er sket/ikke sket, da jeg ikke selv har vÊret her den pågÊldende nat. Men jeg ved at vores personale har vÊret rundt på gangene for at kalde folk ud.
Men vi tager din henvendelse/oplevelse til os og vil gennemgå vores procedure og evt. implementere relevante Êndringer ved lignende situationer.

Hotel Fredericia

Vi har i aften nydt en dejlig Mortens

Vi har i aften nydt en dejlig Mortens Aften menu - veltilberedt andebryst med lÊkkert tilbehÞr, bla brombÊrsauce.
Dessert med ris.a la mande og ikke mindst kirsebÊris var en velsmagende oplevelse.
Velkomstdrink, rÞdvin og portvin super.

2023幎11月10日

KÊre Metha
Tusind tak for din positive anmeldelse.
Hvor er det dejligt at lÊse at I har nydt jeres aften med god mad og vin.
Vi håber at I kommer og besÞger os igen, på et andet tidspunkt.
Ha' en dejlig dag.

Middelmådig oplevelse på hotellet

Middelmådig oplevelse på hotellet. VÊrelset var fint og dejligt med en flydende sÊbe at vaske fingre i.

Morgenmaden derimod.
Fredag morgen var der et problem med at få fyldt op i buffeten og lidt for lidt personale på. Groft brÞd var der intet af og buffet var lidt sÞlle.
LÞrdag morgen var der mere frugt på og det virkede til at der var noget lidt mere opmÊrksomt personale dog stadig ikke nok til en travl morgenmad. Da vi kommer derned ca. 8.15 var de allerede lÞbet tÞr for birkes og grovbirkes. Jeg kunne se rester af det på andre tallerkener. En Êldre mand spÞrger til om der ikke var flere og fik af vide at de var spist. Det er kun halvejs inde i morgenmaden til kl 10. Så nu var det kun det lyse meget tÞrre brÞd tilbage som der også var dagen fÞr. Dog også noget rugbrÞd. Den hjemmelavede nutella var god.
Da jeg ved udtjekning fortalte om brÞdproblemet fik jeg bare af vide at de jo ikke kunne have alt brÞd hele tiden. Jeg kunne have håbet på hun sagde at de ville de tÊnke over en anden gang.

Hotellets ret dyre restaurant, med kun få retter på menukortet var også en skuffelse. Ideerne til retterne var virkelig gode og lÞd lÊkre. De havde så bare glemt at smage til og lave nuancer som syre, sÞdme og smag.
Til prisen vil jeg mere selv til halv pris ville jeg forvente mere.
Vinen var god, men den havde de jo heller ikke selv lavet.

2023幎10月21日

KÊre Cecilie
Tak for din tilbagemelding om dit ophold hos os. Vi er glade for at hÞre, at du nÞd dit vÊrelse og den flydende sÊbe. Vi beklager dog de udfordringer, du oplevede med morgenmaden og restauranten.
DesvÊrre kan vi ikke kun bestille birkes hjem, ej heller forhindre de Þvrige gÊster i at spise dem inden kl. 10, hvor morgenmaden slutter. Vi vil dog tage dine kommentarer til efterretning og strÊbe efter at forbedre vores service. Vi vÊrdsÊtter din feedback, da den hjÊlper os med at gÞre din nÊste oplevelse endnu bedre.

Vi håber at byde dig velkommen tilbage i fremtiden og give dig en mere tilfredsstillende oplevelse.

Hotel Fredericia

Boede på hotel Fredericia fra onsdag

Boede på hotel Fredericia fra onsdag til sÞndag, og havde en blandet oplevelse.
Virkelig venligt og imÞdekommende personale, som gerne ville gÞre deres bedste, men en oplevelse af, at når der var konferencegÊster eller andre stÞrre selskaber, så var man 2. Prioritet som gÊst i restauranten, og man havde en fÞlelse af, at crashe en andens fest. Så jeg vil forslå, man har er seperat rum til selskaber. Maden i restauranten var god, dog kunne man godt Þnske sig et lidt stÞrre menukort eller fleksibilitet i forhold til menuen, så man ikke skal give 25 kr for 4 baby gulerÞdder til en fisk til 265 kr, hvor der kun var 3 asparges med. Det smagte dejligt, men det er uharmonisk med så lidt grÞnt, og så er menuen ret hÞjt prissat.
Vi boede på et standardvÊrelse, med en dejlig seng og et stort TV. Men rengÞring var mangelfuld, og de glemte flere gange at fylde op med toiletpapir og give rene glas. BadevÊrelset var også skuffende, sÊrligt når man er et hotel med 4 stjerner.
Restauranten og baren var nydelig, og det var dejligt, at kunne komme over i badelandet.
Morgenmaden var dejlig. Rigtig godt udvalg, gode Êg og dejlige boller. Jeres honning var skÞn! Men mÊlk, yoghurt og juice burde stå koldere. Det var halvlunkent.
OpmÊrksomt personale, som var gode til at få ryddet af.

2023幎4月26日

KÊre gÊst
Tak for din anmeldelse af dit ophold hos os.
Vi beklager at vi ikke har levet op til jeres forventninger og vil bruge jeres feedback konstruktivt, til bl.a. at kigge på placering af a la carte gÊster, når der samtidig afholdes andre arrangementer i restauranten.
Vi er dog glade for jeres positive syn på vores morgenmad samt hotellets personale. De Þvrige punkter er bragt videre.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Perfekt service ifm. generalforsamling

Afholdt generalforsamling med 180 deltagere og alt gik helt perfekt. Virkelig professionelt konference hotel med sÞde, servicemindede medarbejdere og 100% styr på tingene.

2023幎1月19日

KÊre Michael
Tusind tak for din meget fine anmeldelse.
Dejligt at alt er gået som det skulle og at I har fået en god service.
I skal vÊre velkommen en anden gang.

julefrokost

Var til julefrokost her i weekenden. Super god aften, fantastisk service, maden er fremragende og det kan klart anbefales

2022幎11月19日

KÊre Carsten
Ej hvor er det dejligt at lÊse.
Tusind tak for din fine feedback, det varmer vores hjerter.
Vi håber at se jer igen en anden gang.
GlÊdelig jul
Varme hilsner

Godt ophold

Godt ophold. Fantatisk morgenmad...
Men en dobbetseng der skiller på midten er ik ok... det bare ik godt nok derfor kun en stjerne

2022幎10月15日

KÊre Kenneth
Tak for din feedback.
Hvis du havde henvendt dig i receptionen, havde vi kunnet lÞse dit problem med sengen, da vi har nogle "klemmer" til at sÊtte på, så de ikke glider fra hinanden. Eller vi kunne evt. have flyttet jer til et vÊrelse med én stor topmadras. Men hvis ikke gÊsterne fortÊller os om problemet, er det svÊrt at gÞre noget ved, inden de rejser.
Vi håber du alligevel skulle have lyst til at besÞge os igen en anden gang.

Et rigtig lÊkkert hotel

Et rigtig lÊkkert hotel
SÞde og venlige personale. Morgenbuffet virkelig lÊkker og der bliver fyldt op jÊvnligt.
Det er også et bÞrnevenligt hotel, men en naturpark Madsby lige i nÊrheden.
VÊrelserne moderne men lidt små, men der er det man skal bruge.
Det har vÊret en god oplevelse at bo på Fredericia hotel

2022幎7月14日

KÊre Pia
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at I har haft en god oplevelse hos os og håber vi ser jer igen en anden gang.
Hotel Fredericia

Meget fint hotel og super service.

Meget fint hotel og super service.. dog havde vi indbrud i vores firma og alt vÊrktÞj fÃ¥et stjÃ¥let.. efterfÞlgende har vi lÊst os frem til efter flere artikler at der er problem pÃ¥ Monjasa park’s parkering og hotellet omrÃ¥de at der er indbrud i private og firma biler.. der ingen kameraer eller noget som skilter med det..det kunne havde vÊret lÊkkert med en lille advarsel om der problemer sÃ¥ havde man nok lige brugt 10 pÃ¥ og fjerne alt det dyre inden man kom ud til tom bil.. sÃ¥ hvis du hÃ¥ndvÊrker og har dyrt vÊrktÞj.. vil jeg anbefale tÞmme det for dyrt vÊrktÞj eller finde et andet sted

2022幎6月9日

KÊre Ronnie
Tak for din feedback.
Dejligt at I kunne lide vores hotel og har vÊret tilfredse med vores service.
Vi er kede af at I har haft indbrud i bilen. Der står faktisk et skilt i lobbyen, lige når man kommer ind hvorpå der står "TÞm bilen fÞr tyven gÞr det!", så vil mene vi har gjort vores for at gÞre opmÊrksom på det. Det er dog stadig trist, at det skulle gå ud over jeres bil og at vi ikke har mulighed for at kunne hjÊlpe, med video-materiale.
Vi håber dog at I vil besÞge os igen en anden gang.
Hotel Fredericia

I recently booked a best Western hotel

I recently booked a best Western hotel for a weekend in September through booked.net , this was 3 months in advance. On recieving my confirmation I noticed the hotel price did not include breakfast or parking, which were both extra, as my wife is disabled I very much need parking. I next day cancelled the booking, and to my horror discovered I was charged a 100 percent fee for my cancellation. I have been left with no option other than hiring legal services and taking the matter further. The public really needs to be made aware of this companies practice absolutely shocking.thank you for your swift reply, I will forward the details onto you. Bournemouth east cliff hotel, sept 9/ sept 12, booking number 8603229313, pin code -2692

2022幎6月1日

Hi Dexter
Sorry that you had this incident with a BW hotel.
We don't charge for parking (unless you're charging your electrical car) and we only charge for breakfast if you booked without.
I can't find you in our system / your booking anywhere, so are you sure it's at our hotel in Fredericia? Do you have a booking-/confirmation number or a specific date, so I can look what happened? If not it with us, could you please be so kind to remove your comment, thanks.
Beat regards
Best Western Plus Hotel Fredericia

God mad! Super oplevelse

Vi var en flok venner der havde en fantastisk weekend, fine vÊrelser pÊne og rene.. vi fik en tre retters menu på deres lÊkre restaurant Ryes, har aldrig fået så lÊkker mad fÞr, der var sans for detaljen og tjenerne er sÞde og gode til at guide en med den rigtige vin. Vi kommer med garanti tilbage

2022幎3月8日

Hej Marco
Tusind tak for de venlige og rosende ord. Hvor er det skÞnt at hÞre at I har haft et godt ophold og en dejlig oplevelse i vores nye restaurant.
Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

God mad, beskidt vÊrelse

Efter ophold skrev vi fÞlgende mail til hotellet, men da vi aldrig har hÞrt fra dem gÞr vi også ordene til syne her:

VedrÞrende overnatning vÊrelse 402, 22-23 August.

Lad mig starte med det vigtigste:
Sov vi godt. Ja.
Spiste vi god morgenmad og var der glutenfrit. Ja.
Var der parkering med i prisen. Ja.
Vil komme igen? Det er vi knap så sikre på da vi sÊtter pris på et rent vÊrelse.

Vi ringede i går og fik booket gennem receptionen. Det gik enkelt og ligetil, og hun var meget imÞdekommende. Da vi ankom til vÊrelset, stemte minibaren ikke og for ikke at hÊnge på regningen, måtte vi bede hende om at komme ned og lave regnskab. Det gjorde hun, og i samme ombÊring spurgte jeg om vi ikke kunne tage en klud med ned, så vi kunne tÞrre alle de håndflader der var på indersiden af dÞren af. Det gjorde vi, også uden at gÞre det mere kompliceret end det var. EfterfÞlgende fandt vi beskidte glas, og servietter i vÊrelset, og det virkede som at der Bare lagt rent sengetÞj på, og resten af rengÞringen udestod.

At skrive at Premium vÊrelserne har egen terrasse, er nok også en smule bombastisk, når faktum er at man har adgang til et fÊlles grÞnt område,.med de andre beboere. Skriv det i stedet, så.man ikke forventer mere end der er.

Og så lige et hint på falderebet, hvis i tÞrrer stolene af udenfor for fugleklatter, så er de skÞnnere at bruge. Er det ikke noget i mener vi kam forvente som gÊster, så stile gerne en klud, en spand og lidt sÊbe.

Så opsummering på det hele: god seng, dårlig hygiejne.

2021幎9月10日

Hej Jesper
Tak for henvendelsen og beklager det sene svar.
DesvÊrre har vi ikke har svaret på din mail, da vi har simpelthen ikke fået den. (Kan ikke finde den i vores mail)
Det er slet ikke i orden at der har vÊret beskidt/beskidt service på vÊrelset. Da der desvÊrre var fuldt booket på hotellet i den pågÊldende periode, var det ikke muligt at flytte jer til et andet vÊrelse, men håber at der var en medarbejder der hjalp med rengÞring/oprydning.
Ikke at det skal vÊre nogen undskyldning, men siden nedlukningen december 2020 og vi kunne åbne op igen i foråret 2021, har der vÊret mangel på hÊnder i branchen, så dem der har vÊret tilbage har måtte lÞbe ekstra stÊrkt. Derfor skal rengÞringen dog stadig vÊre i orden.
Vi skal nok vÊre mere obs på at få tÞrret de udendÞrs borde/stole af, så de er indbydende at sidde i.
Endnu en gang, beklager vi mange gange.
Hotel Fredericia

VÊrelset var under al kritik.

Hotellet ser umiddelbart fint ud da man fÞrst kommer ind. Kursus faciliteterne er ok.
Da jeg om aftenen kommer på mit vÊrelse, slår en underlig dunst mig i mÞde da jeg åbner dÞren. Umiddelbart vil jeg mene der lugter svagt af kloak, men der lugter ikke på badevÊrelset. Jeg kan se på trustpilot at hotellet er bekendt med problemet. Jeg åbner vinduet, men må hurtigt lukke igen, da en stank af bagindgang til et kÞkken vÊlter ind af vinduet. Jeg har fået vÊrelse ud til kÞkken bagindgangen hvor der også summer store ventilationer.
Da jeg skal sove ved 22:30 tiden er der så megen bumlen og skramlen fra kÞkkenet, så det er en umulighed at sove på trods af Þrepropper. Det stopper dog omkring midnat og begynder fÞrst igen ved 5-6 tiden.
VÊrelset var pÊnt og rent, men nedslidt, der manglede både sengebord og fjernbetjening, hvilket var trÊls når man nu ikke kunne få lov at sove.
Jeg har altid vÊret super tilfreds med mine ophold på Best Western hoteller, da standarden altid har vÊret hÞj og havde også glÊdet mig til det her besÞg, men hvor blev jeg da virkelig skuffet.
Det eneste receptionen kunne sige var “ vi beklager”, måske var jeg bare ikke så vigtig og betydningsfuld som de politikere der også boede på hotellet 😉.

2021幎8月24日
自発的なレビュヌ

Kan på ingen måde anbefalede deres dyre

Kan på ingen måde anbefalede deres dyre restaurant. 2 gange måtte de have bÞffen retur. Da kÞkkenet ikke kunne stege bÞfferne rigtigt.
Tjenerne talte hÞjt omkring, hvor langsomme kÞkkenet var bagud.
Morgenmad kl 9 kan ikke anbefales. Det fÞles som om man står i en netto butik ligefÞr lukke tid.
Vi undre os også over at der ikke findes kÞleskab på vÊrelserne.

2021幎8月5日
自発的なレビュヌ

Mega dårlig service og stil fra dette

Mega dårlig service og stil fra dette hotel.

Blev lovet rabat hvis jeg bestilte direkte gennem dem i stedet for at benytte udenlandske sider som booking.com. Da vi ankommet ka de absolut ikke gÞre det da pengene en trukket. De kan heller ikke kompensere for at senile talte sandt med mad billet eller andet

De reklamerer desuden med fri adgang til trpoisk badeland på deres hjemmeside - men når man så ankommer så er der en gratis adgang - super dårlig stil (pga af klage fra mig ka de så tilbyde gratis adgang alle dage

Vi er alle super skuffede over oplevelsen med dette hotel og den måde vi blev taget imod på - ikke en undskyldning om at de under mindste beklagede at en af deres ansatte / kolleger i reception ikke havde talt sandt

Total dårlig dyr morgen buffet hvor juice automater mm var tomme - kedeligt tÞrt brÞd - kÞbe pandekager og virkelig dårligt Êg mm

Der blev ikke fyldt op med kaffe og te på vÊrelset og der var ikke glas kopper til 3 personer

BesÞger aldrig dette hotel mere

2021幎8月3日