レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefalede deres dyre restaurant. 2 gange mÃ¥tte de have bÞffen retur. Da kÞkkenet ikke kunne stege bÞfferne rigtigt. Tjenerne talte hÞjt omkring, hvor langsomme kÞkkenet var bagu... もっず芋る

⭐⭐⭐⭐⭐ NytÃ¥rsopholdet var samlet set over al forventning, isÊr nÃ¥r man tager hÞjde for, at det var et stort arrangement. Maden var noget af det bedste, jeg nogensinde har smagt, og vinm... もっず芋る

Vi havde 3 skÞnne nÊtter pÃ¥ Hotel Fredericia i oktober 2019. 6 voksne og 2 bÞrn fordelt i 3 vÊrelser. Det var fantastisk. Dejlige, rene vÊrelser. LÊkker morgenbuffet. SÞdt og meget serviceminded perso... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super skÞnt hotel med det sÞdeste personale. Ikke en gang en brandalarm (klokken 01:10) kunne slÃ¥ dem ud af kurs! Dog Êrgerligt at gÊsterne pÃ¥ hotellet ikke kan snakke ordentligt, selvom det na... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

BEST WESTERN Hotel Fredericia har udsigt til en lille sÞ i det skÞnne, grÞnne område ved Madsby Park. Hotellet ligger ved siden af Fredericia IdrÊtscenter, 300 m fra konferencecentret Messe C, og tilbyder lyse, moderne vÊrelser med gratis WiFi. Alle vÊrelser har tv, skrivebord og eget badevÊrelse med brusebad. Samtlige vÊrelser har desuden historiske billeder af Fredericias bymidte, som ligger mindre end 5 minutters kÞrsel derfra. I vores restaurant serverer kokken danske og amerikanske retter, i steakhouse genren. Der serveres morgenbuffet hver dag, og der kan bestilles drinks i hotellets bar hele dagen. Der tilbydes rabat på entréen til det nÊrliggende subtropiske vandland. Hotellet kan desuden arrangere greenfees til Fredericia Golfklub, 200 m derfra.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

49件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Nytårsophold

⭐⭐⭐⭐⭐

Nytårsopholdet var samlet set over al forventning, isÊr når man tager hÞjde for, at det var et stort arrangement. Maden var noget af det bedste, jeg nogensinde har smagt, og vinmenuen var virkelig velvalgt og af hÞj kvalitet. Vinsmagningen var en hyggelig og ekstra bonus, som gav en skÞn start på oplevelsen.

I forhold til dansen kunne man dog godt have Þnsket en anden lÞsning. Da vi spiste i det andet lokale, var det ikke nemt for os at komme ind i danserummet bagefter, da der kun stod borde, hvor folk havde spist, og det var uklart, om bordene var optagede.

Personalet var yderst professionelle og leverede en fremragende service hele vejen igennem. Set-uppet til nytår var utrolig flot, og bordene var imponerende smukke og festlige, hvilket virkelig bidrog til stemningen.

VÊrelset var en smule slidt, men fint og rent.

Alt i alt et virkelig vellykket nytårsophold, som klart levede op til – og overgik – forventningerne

2025幎12月31日

Super god hotel

Super god hotel, smilende personale og fantastisk morgenmad .

2025幎7月11日

KÊre Sanja,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft et godt ophold, og at både vores personale og morgenmad levede op til dine forventninger. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

De bedste hilsner,
Receptionen

DÃ¥rlig oplevelse

Ankom i dag. Fik at vide at restauranten havde lukket i dag og i morgen. Efter at have spist ude i buen havde receptionen ikke tid til at servere en kop kaffe eller en Þl. Det er ikke rimelig service på et hotel med restaurant

2025幎6月8日

KÊre Frans,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis aldrig vores Þnske, at en gÊst forlader vores hotel utilfreds.

Vi vil dog gerne understrege, at vores receptionister gÞr deres absolut bedste for at hjÊlpe alle gÊster – ogsÃ¥ i perioder med ekstra travlhed. Deres primÊre ansvar er at sikre en velfungerende drift af receptionen, og derfor kan de desvÊrre ikke agere tjenere, isÊr nÃ¥r der er pres pÃ¥. Denne sÞndag stod vi i en unik situation, hvor mange mennekser grundet trfikale problemer akut havde brug for hjÊlp til et sted at overnatte.

Angående vores restaurant, har du helt ret i, at den holder lukket sÞn- og helligdage. Dette fremgår tydeligt både på vores hjemmeside, Google og via skiltning på selve hotellet. Vi beklager, hvis dette ikke var tydeligt for dig forud for dit besÞg.

Vi sÊtter pris på din feedback og bruger den til lÞbende at forbedre vores gÊsters oplevelse. Vi håber, at du på trods af denne oplevelse vil overveje at besÞge os igen i fremtiden.

Thea

2024/2025 Nytårs menuen var helt

2024/2025 NytÃ¥rs menuen var helt fantastisk velsmagende, lÊkker og nemt at gÃ¥ til med en super “brugsanvisning “
Også ved afhentningen var der styr på det hele, med et lille glas og chips til at Þnske godt nytår med.

2024幎12月31日

KÊre Eva,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Vi er glade for, at du nÞd nytÃ¥rsmenuen og vores service ved afhentningen. Det betyder meget for os at vÊre med til at gÞre din nytÃ¥rsaften sÊrlig. Vi hÃ¥ber at se dig igen! 🌟😊
Venlig hilsen,

En meget god oplevelse

Fin modtagelse i receptionen ved ankomst. Super fint vÊrelse og god mad i restauranten både til aften og morgen.

2024幎10月31日

KÊre Susanne,
Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at bÃ¥de vÊrelse, mad og modtagelse levede op til dine forventninger. Vi hÃ¥ber at byde dig velkommen igen snart! 🌟
Venlig hilsen,
Receptionen

Med en ny topmadras ville alt vÊre godt.

Vi havde en enkelt overnatning, på et Superior vÊrelse. Venligt personale i receptionen da vi ankom.
Det var et lÊkkert vÊrelse med en dejlig altan, der var fint rent og godt med plads.
Vi spiste i restauranten om aftenen, som var en god oplevelse, god betjening, lÊkker mad og vin.
Morgenbuffeten var også fin og der var hvad vi havde lyst til at spise, dog manglede vi lidt pandekager, men til gengÊld var der mulighed for at bage egne vafler.
Eneste minus var sengen, som var meget meget hård og som gav lidt ryg-gener efterfÞlgende. Topmadrassen var så tynd, at den var nÊrmest ikke eksisterende, den kunne virkelig godt trÊnge til en udskiftning af en både nyere, bedre og ikke mindst, tykkere kvalitet.

2024幎10月2日

BEST WESTERN Hotel Fredericia からの回答

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er glade for at hÞre, at I havde en god overnatning, og at I nÞd vores Superior-vÊrelse, servicen i receptionen og de lÊkre måltider i restauranten. Det er dejligt, at både betjeningen, maden og morgenbuffeten levede op til jeres forventninger.

Vi sÊtter stor pris på din konstruktive feedback vedrÞrende sengen og topmadrassen. Komforten er naturligvis meget vigtig for os, og vi tager dine kommentarer alvorligt. Vi vil helt klart se nÊrmere på mulighederne for at opgradere topmadrasserne, så vi kan sikre en endnu bedre sÞvnoplevelse for vores gÊster.

Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang, hvor vi forhåbentlig kan give jer en fuldstÊndig tilfredsstillende oplevelse.

De bedste hilsner,
Thea - Receptionen
Best Western Hotel Fredericia

Best place and secure place for family

Best place and secure place for family and couple.

2023幎7月11日

Dear Yousaf,

Thank you so much for your wonderful review and the perfect rating! We are delighted to hear that you found our hotel to be the best and a secure place for both families and couples.

It was our pleasure to host you, and we hope to welcome you back to Best Western Plus Hotel Fredericia in the near future.

Warm regards,
Best Western Plus Hotel Fredericia

LÊkkert hotel 5 ⭐

Lige fra vi kom ind ad dÞren, fÞlte vi os meget velkomne.
Rigtig dejligt vÊrelse, helt perfekt. En skam det kun var for 1 overnatning, men vi kommer 100% igen!
SÅ rent og pÊnt allevegne og en rigtig god stemning.
Rigtig dejligt morgenbord, der var alt i god kvalitet, intet at sÊtte en finger på👍
Birthe Nyberg

2024幎6月1日

KÊre Birthe,
Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at I fÞlte jer velkomne lige fra begyndelsen, og at I nÞd jeres ophold hos os. Vi er isÊr glade for at hÞre, at vÊrelset levede op til jeres forventninger, og at I fandt vores hotel rent og med en god atmosfÊre.

Det er dejligt at vide, at vores morgenbord faldt i jeres smag, og at kvaliteten levede op til jeres forventninger. Vi bestrÊber os altid på at give vores gÊster en mindevÊrdig oplevelse, og det betyder meget for os, at I havde en så positiv oplevelse.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen nÊste gang, I besÞger området. Tusind tak for jeres besÞg og for at dele jeres oplevelse med os.

Med venlig hilsen,
Thea - Hotel Fredericia

Succesfuld 80 års fÞdselsdag

Tak for en dejlig dag den 20 april 2024 hvor jeg holdte min fÞdselsdag.
Perfekt arrangement af personalet.
Dejligt lyst lokale med fin udsigt.
Utrolig god mad som gÊsterne har rost.
Vi kan på det bedste anbefale at holde arrangementer på Hotel Fredericia.

De bedste hilsner Jan Tomczyk

2024幎4月20日

KÊre Jan,

Tusind tak for din rosende og venlige anmeldelse af dit nylige arrangement hos os. Vi er glade for at I har vÊret tilfredse med alt fra lokalet, mad og personale til servicen.

Vi håber at kunn byde jer velkommen tilbage.

Super dejligt hotel

Super dejligt hotel, vÊrelser, personale og restaurant - maden var også helt perfekt!
SkÞnt ophold med en flok golfpiger😃
Ærgerligt at golfrunderne blev aflyst pga vejr og meget vand

2024幎4月21日

KÊre Helle
Tusind tak for din rosende og venlige anmeldelse af dit nylige ophold hos os. Vi er glade for at I har vÊret tilfredse med alt fra vÊrelse, mad og personale til servicen.
Ja, det er ret Êrgerligt med golfbanerne, I må tage revance en anden gang ;-)
Vi håber at kunn byde jer velkommen tilbage.

Super sÞd personel

Super sÞd personel. God service

2024幎3月14日

KÊre Sharon
Mange tak for din venlige feedback.
Hvor er det dejligt at I har fået en god behandling af vores sÞde personale under jeres ophold.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en an den gang.
Hotel Fredericia

LÊkker mad og top service af Signe og Line!

Super sÞde tjenere😀
SÊrligt Line og Signe!
Rigtig god service!
LÊkker mad og vin💪🏜
Morgenmaden var også super lÊkker!
Vi kan varmt anbefale dette sted.

2024幎3月11日

KÊre Riff
Tusind tak for din fine anbefaling, den er vi meget glade for.
Dejligt at du har nydt dit ophold med lÊkker mad/vin samt god betjening. Vi glÊder os til at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Personale event

Jeg arrangere en julefrokost for en personaleforing på 70 deltagere.
og alt fra planlÊgning med hotellet til afholdesen af frokosten gik prÊcist som det skulle.
Eventkoordinatoren fik alt til at passe med minimum indsats fra min side, maden var god, og servicen var i top.
Hotellet og personale har kun fået ros fra alle deltagere.

2023幎12月9日

KÊre Mik

Det glÊder os enormt at hÞre, at jeres julefrokost var en succes. Det var en sand fornÞjelse at vÊre vÊrt for jer og hjÊlpe med at sikre, at alt forlÞb smidigt og til jeres tilfredshed.

Vi sÊtter stor pris på jeres venlige ord om vores eventkoordinator og vores dedikerede personale. Det er vores mål at levere en enestående oplevelse for vores gÊster, og det glÊder os at hÞre, at vi har formået at leve op til jeres forventninger.

Vi takker jer for at vÊlge vores hotel som rammen for jeres begivenhed, og ser frem til at byde jer velkommen tilbage igen i fremtiden.
Skulle I have brug for assistance med planlÊgning af fremtidige arrangementer, er I altid velkomne til at kontakte os.

Hotel Fredericia

Super fint og dejlige hotel

Super fint og dejlige hotel. Dejlige mad og god service 💪🏻💪🏻

2024幎1月19日

KÊre Martin
Tusind tak for din positive feedback.
Kom snart igen. :-)
Hotel Fredericia

Stadig intet svar fra ledelses trods

Stadig intet svar fra ledelses trods tidligere udmelding

2024幎1月21日

KÊre Mia
Vi beklager den lange ventetid, men ledelsen er nu fÊrdige med at undersÞge sagen.
VÊr sÞd at sende os din mail, så vores direktÞr kan sende dig et svar.

SÞdeste personale i Danmark

Super skÞnt hotel med det sÞdeste personale.
Ikke en gang en brandalarm (klokken 01:10) kunne slå dem ud af kurs!

Dog Êrgerligt at gÊsterne pÃ¥ hotellet ikke kan snakke ordentligt, selvom det naturligvis var en “Þv oplevelse” for store som smÃ¥.

Klart det bedste hotel syd for Skagen 😉

2024幎1月14日

KÊre Lasse
Tusind tak for din sÞde besked. :-)
Vi er glade for at du, trods en trÊls vÊkning, stadig har haft et godt ophold.
Vi glÊder os til at byde dig velkommen en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。