レビュアーのコメントを見てみましょう
denne karakter rummer en overordenlig god og klar kommunikation på hjemmeside og meget dygtig og nem handel. pia eriksen er en meget rar og personlig designer, med sans for den gode og også bære... もっと見る
Jeg har fundet de fedeste bælter af krokodilleskind - ægte krokodille - i de frækkeste farver og så til halv pris ifht. butikspriser!!! Min datter på 18 er også helt vild med bælterne. Desuden h... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hotsjok sælger unike tasker, bælter og smykker i nyt design, accessories med blandet inspiration fra inkakulturen og Skandinavien. Vi arbejder med eksklusive materialer som koskind med hår, krokodilleskind, slangeskind, turkiser m.m. Et design der spænder fra cool til klassisk. Se varerne LIVE i vores butik på gågaden i Ebeltoft.
thorsgade 15, 8410, rønde, デンマーク
- hotsjok@hotsjok.dk
- www.hotsjok.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super flotter og lækre pelsstøvler
Super flotter og lækre pelsstøvler, mega god kvalitet. Det er mine støvler nummer 2 jeg har og første par holdte i otte år. Dog står der at man skal købe støvlerne nummer større da de er små størrelsen, jeg købte nummeret større og en uge efter var de desværre blevet for store, da de giver sig en del. Heldigvis har det hjulpet med en god tyk sål. Men næste gang skal jeg huske at købe den præcise størrelse jeg bruger.
Kan kun anbefale at købe herfra.
Mega hurtig levering og lever fuldt op…
Mega hurtig levering og lever fuldt op til forventningerne..
God behandling
Super hurtig levering og en virkelig…
Super hurtig levering og en virkelig smuk og varm hat 😊
jeg er imponeret
jeg har handlet med hotsjok, og er virkelig imponeret over den servis jeg har fået, jeg havde mange spørgsmål og pia svarede med det samme på fineste vis, jeg efter spurte en anden leverings form end dem der var angivet, og det fik jeg så dao kom med min vare 3 dage efter jeg havde bestilt . det er ikke sidste gang jeg handler med pia fra hotsjok. vh beth bugtrup
God service hurtig levering og en flot…
God service hurtig levering og en flot taske med en lille ekstra gave.
Få din mening hørt
Jeg kan kun anbefale at handle med…
Jeg kan kun anbefale at handle med Hotsjok. Produkterne er i orden og servicen en fuldstændig i top.
God betjening
Super god service. Hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Nem og hurtig levering. Tak til Pia.
Virkelig god service og en overskuelig…
Virkelig god service og en overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og nemt at returnere de varer, der ikke passer. Støvlerne er lækre og god kvalitet😁
Dejlig hurtig levering
Så fin en sælnøglering!!