レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super flotter og lÊkre pelsstÞvler, mega god kvalitet. Det er mine stÞvler nummer 2 jeg har og fÞrste par holdte i otte Ã¥r. Dog stÃ¥r der at man skal kÞbe stÞvlerne nummer stÞrre da de er smÃ¥ stÞrrels... もっず芋る

denne karakter rummer en overordenlig god og klar kommunikation pÃ¥ hjemmeside og meget dygtig og nem handel. pia eriksen er en meget rar og personlig designer, med sans for den gode og ogsÃ¥ bÊre... もっず芋る

Jeg har fundet de fedeste bÊlter af krokodilleskind - Êgte krokodille - i de frÊkkeste farver og sÃ¥ til halv pris ifht. butikspriser!!! Min datter pÃ¥ 18 er ogsÃ¥ helt vild med bÊlterne. Desuden h... もっず芋る

jeg har handlet med hotsjok, og er virkelig imponeret over den servis jeg har fÃ¥et, jeg havde mange spÞrgsmÃ¥l og pia svarede med det samme pÃ¥ fineste vis, jeg efter spurte en anden leverings form end... もっず芋る

䌁業情報

1. 革補品専門店

圓該䌁業による蚘述

Hotsjok sÊlger unike tasker, bÊlter og smykker i nyt design, accessories med blandet inspiration fra inkakulturen og Skandinavien. Vi arbejder med eksklusive materialer som koskind med hår, krokodilleskind, slangeskind, turkiser m.m. Et design der spÊnder fra cool til klassisk. Se varerne LIVE i vores butik på gågaden i Ebeltoft.

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Super og hurtig service

Jeg kÞbte to armbånd hos Hotsjok og de var lidt for store, jeg fik at vide jeg bare kunne sende dem retur så skulle de nok Êndre dem. Jeg sendte dem tirsdag og havde dem tilbage torsdag, det er da flot :o) Tak

2010幎12月9日

Super prof!

Jeg kÞbte et par Þreringe på hotsjok.com. Efter et par dage var jeg bekymret over hvorfor de ikke var kommet. Da jeg tjekkede min mail lå der ganske rigtigt en fin besked fra hotsjok.com som forklarede at de var blevet sendt tilbage pga. forkert adresse. Det var min fejl at de ikke var dukket op, og jeg mÞdte hverken en sur mine eller vrede kommentarer, men fik dem sendt til en anden adresse efterfÞlgende!

Jeg fÞler mig rigtig godt behandlet, og vil helt sikkert benytte mig af hotsjok igen hvis jeg finder noget jeg kan lide igen :)

2010幎11月4日

hej der

Jeg har kun handlet hos jer en gang, jeg kÞbte Þreringe og halskÊde med påfuglefjer, jeg er meget glad for begge dele men skulle jeg mene noget er det at fjerene i Þreringene er for store, så jeg har selv klippet dem til, så jeg vender helt sikkert tilbage for at handle.
Venlig Hilsen Karen

2010幎11月4日

det gik da som smurt.

jeg har kÞbt et par solbriller med 'hegn' til min sÞn en weekend, mandag fik jeg en mail om, at hotsjok havde modtaget ordren og dagen efter kom pakken. Forsvarligt pakket ind var brillerne, så det har jeg da kun ros til overs for.

2010幎7月24日

Rigtig god service.

Jeg var lidt sent ude og kÞbe gave til vores sÞn, som Þnskede sig et smart og anderledes bÊlte, hvilket er mega svÊrt at finde i kongens DK. Det lykkedes hos Hotsjok, som varetog ordren med det samme og slippede den afsted samme dag, så den nåede frem i tide. Tak.

2010幎6月1日

Fede bÊlter og smykker

Jeg har fundet de fedeste bÊlter af krokodilleskind - Êgte krokodille - i de frÊkkeste farver og så til halv pris ifht. butikspriser!!!
Min datter på 18 er også helt vild med bÊlterne.
Desuden har Hotsjok de flotteste håndlavede smykker med sÞde detaljer i bl.a. sÞlv, turkis og lavasten.
Det er svÊrt ikke at kÞbe sig fattig hos Hotsjok :-)

2009幎11月1日
自発的なレビュヌ

perfekt overskuelig og flot hjemmeside

denne karakter rummer en overordenlig god og klar kommunikation på hjemmeside og meget dygtig og nem handel.
pia eriksen er en meget rar og personlig designer, med sans for den
gode og også bÊredygtige sag. også en stor tak til Sacho for de dejlige smykker!!!!!!!
venligst karin alsgård jensen

2009幎5月25日

fleksibilitet

Hotsjok hjÊlper altid med at finde den helt rigtige vare. Der er aldrig vrÞvl med ombytning og der er altid gode råd at hente, hvis man har brug for det.
Leveringen er hurtig.

2009幎2月16日