Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH レビュヌ 227

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

HS har de lÊkreste produkter og service er helt i top! Nemt at navigere i hjemmesiden og man er godt informeret fra start til slut. Fleece cardigans er et must-have i min garderobe! ;)

5぀星のうち4の評䟡

God kontakt til kundeservice ifm kÞb; flotte varer sendt hurtigt. Den eneste anke er, at der ikke er en stÞrrelsesguide pÃ¥ hjemmesiden. Det ville gÞre kÞb endnu hurtigere, at jeg ikke fÞrst "skal f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Selv om jeg har handlet flere gange hos Henriette Steffensen, har der altid vÊret tale om: - Fine varer - Fin og personlig service. OgsÃ¥ telefonisk. Det er klart produkter, jeg vil anbefale.... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. ベビヌ服店
  3. 子䟛服店
  4. 玳士衣料店

圓該䌁業による蚘述

HSCPH er en dansk design virksomhed, skabt i 2003 og ejet af den kreative direktÞr Henriette Steffensen. Firmaet står bag de bÊredygtige brands Henriette Steffensen Copenhagen og Carl by Steffensen. Den unikke kvalitet er udviklet gennem mange Ã¥r. Komposition af vores metervare, er 70% af den bedste polyester kvalitet og 30% hÃ¥rdt spundet viskose, skaber den unikke og hyggelige blÞdhed, der er sÃ¥ eftertragtet. Vi bruger mange forskellige indfarvningsteknikker for at opnÃ¥vores smukke unikke og sÊrdeles holdbare farver. Det giver os muligheden for at skabe levende og interessante farver tÊt pÃ¥ naturens egne pallette.. Vores hovedprioritet er at skabe designs, der har en lang levetid. Vi udfordrer konstant mÃ¥den hvorpÃ¥, vi tÊnker, arbejder og producerer vores kollektioner pÃ¥. Vi indtÊnker stof forbrug, CO2-reduktion og effektivitet i alle processer nÃ¥r en ny style skabes. Vi fremstiller vores egne Oeko-Tex®-certificerede tekstiler i Europa, ligesom vores produktion foregÃ¥r i Europa. I samarbejde med produktionsstederne arbejder vi lÞbende med reduktion af mÊngden af CO2 og restaffald.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Fleece cardigans er et must-have i min garderobe!

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og din kÊrlighed til vores fleece cardigans! Hos HSCPH er vi glade for, at du oplever bÃ¥de lÊkre styles, god service og en nem og informativ hjemmeside 🙌✚ Det betyder meget for os at hÞre! 💛🌟

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre 🥳❀ Tusind tak for din begejstring – det gÞr os sÃ¥ glade! Vi hÃ¥ber, du elsker dine styles fra HSCPH lige sÃ¥ meget fremover 💫👕

BlÞdt og lÊkkert fleece

LÊkkert materiale

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du synes fleecen er blÞd og lÊkker – det betyder meget for os. Hos HSCPH gÞr vi os umage med at lave styles i materialer, der fÞles gode at have pÃ¥ 🀍✚😊

5぀星のうち5の評䟡

Effektiv hurtig levering tryghed hele

Effektiv hurtig levering tryghed hele vejen

2026幎2月23日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Mange tak for din feedback – det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Det er dejligt at hÞre, at leveringen var hurtig, og at du fÞlte dig tryg hele vejen igennem. Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r stor glÊde af dit nye tÞj fra HSCPH 🙌📊✚

5぀星のうち5の評䟡

Altid en fornÞjelse at handle hos HSCPH

Altid en fornÞjelse at handle hos HSCPH. SkÞn tÞj kvalitet uanset om det er fleece, cotten eller jersey. Kvaliteten er altid i top.

2026幎2月27日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Tusind tak for de flotte ord og for din tillid til HSCPH. Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du oplever vores tÞj som kvalitetsrigt – bÃ¥de fleece, cotton og jersey. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din stÞtte og hÃ¥ber, du fortsat vil nyde dine styles 👕✚🙌

5぀星のうち5の評䟡

LÊkre vare, tryg handlet mange gange

LÊkre vare, handlet trygt - mange gange. Lidt dyre forsendelsespriser.

2026幎2月4日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft gode oplevelser hos os flere gange 💛 Tak for din tillid og for de pÊne ord om vores tÞj – det betyder meget for HSCPH 🙏 Vi sÊtter ogsÃ¥ pris pÃ¥ din Êrlige feedback om forsendelsen og kigger lÞbende pÃ¥, hvordan vi kan gÞre det endnu bedre 🚚✚

alt godt og perfekt

2026幎1月26日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Hvor er det skÞnt at hÞre – tusind tak for din anmeldelse 🀍✚ Det betyder meget for os, og vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af dit tÞj fra HSCPH 👕😊🌟

Hurtigt nemt og pÊn kjole

Hurtigt nemt og pÊn kjole

2026幎2月2日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Tak for din anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du synes kjolen er pÊn, og at det hele gik hurtigt og nemt ✚👗 Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af dit tÞj fra HSCPH 💕😊

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ lÊkkert og en blÞd omfavnelse af den

Så lÊkkert og en blÞd omfavnelse af den lille bÞrnekrop. Indbegrebet af hygge.
Som altid hurtig og effektiv behandling af ordre.
Mvh
Pernille

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Tusind tak, Pernille 💛🧞✚ Det er skÞnt at hÞre, at tÞjet omfavner den lille med hygge og blÞdhed. Vi sÊtter pris pÃ¥ din ros af vores hurtige service hos HSCPH 🙌

Hurtig levering

Hurtig levering
Lever op til min forventning

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Tak for de pÊne ord! 🚀✚ Vi er glade for, at bÃ¥de levering og tÞj levede op til dine forventninger hos HSCPH – det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🙌😊

5぀星のうち5の評䟡

Som altid helt fantastiske produkter

Som altid helt fantastiske produkter, hurtig forsendelse og bare tjekket og ordentligt på alle måder.

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Hvor er det skÞnt at lÊse – tusind tak! Vi er sÃ¥ glade for, at vores tÞj og service rammer plet hos dig, og vi glÊder os til at forkÊle dig igen hos HSCPH 💛✚🙌😊

LÊkkert blÞdt fleecesÊt

LÊkkert blÞdt fleecesÊt
Det er mit femte par bukser og de fåes ikke mere behagelige
Varme, blÞde og fuld af comfort

2026幎1月7日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Wow, femte par bukser! 😍 Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, at du elsker komforten og varmen i vores fleecesÊt 🧡 Tak for at du stÞtter HSCPH og deler din oplevelse! 🙏✚

Nice and kompetent customer Support

Nice and kompetent customer Support , fantastic clithes & colours, smaller size could bei a good Option. Inonky buy HSCPH either in the Shop or online

2025幎12月21日
自発的なレビュヌ

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

So happy to hear you love HSCPH both online and in-store! 💚🛍 Thanks for your sweet words about our support and styles – we’ll definitely keep your size input in mind 👗✚

5぀星のうち2の評䟡

Modtog aldrig min vare

Modtog aldrig min vare. Fik pengene retur.

2025幎12月1日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Tak fordi du delte din oplevelse 🙏 Vi er Êrgerlige over, at din ordre ikke nÃ¥ede frem, men godt at hÞre, at pengene kom retur. Vi hÃ¥ber, du vil give HSCPH en ny chance fremover.

Varmt anbefales

Jeg er virkelig tilfreds med mit kÞb fra denne danske butik. Kvaliteten af varerne var fremragende og prÊcis som forventet. Leveringen var meget hurtig, og pakken var smukt og professionelt indpakket. Det var ogsÃ¥ virkelig hyggeligt, at de havde lagt et par bolsjer i pakken – det viser, at de tÊnker pÃ¥ deres kunder. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale butikken.

2025幎11月26日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Wow, tusind tak for den hjertevarme anmeldelse! 🀗 Vi hos HSCPH elsker at forkÊle vores kunder lidt ekstra – sÃ¥ det varmer at hÞre, at bÃ¥de kvaliteten, servicen og de smÃ¥ overraskelser ramte plet 💌🎁🍬 Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen!

5぀星のうち5の評䟡

Smukt varmt tÞj i god kvalitet.

Smukt varmt tÞj i god kvalitet.

2025幎11月28日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Tak for din sÞde anmeldelse 🥰 Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du lÊgger mÊrke til bÃ¥de kvaliteten og varmen i vores styles – det er lige prÊcis dét, vi hos HSCPH gÃ¥r efter! 💛🧵👗🔥✚

HSCPH har varer

HSCPH har varer, som ingen andre har, og de er uundvÊrlige

2025幎11月10日

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH からの回答

Tak for din skÞnne feedback! Vi elsker, at du finder vores styles helt uundvÊrlige – det gÞr os bÃ¥de stolte og glade 🙌✚🖀 Vi hÃ¥ber, du snart finder mere, du ikke kan undvÊre hos HSCPH!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。