äŒæ¥ãåçããŸãã
HS har de lÊkreste produkter og service er helt i top! Nemt at navigere i hjemmesiden og man er godt informeret fra start til slut. Fleece cardigans er et must-have i min garderobe! ;)
äŒæ¥ãåçããŸãã
God kontakt til kundeservice ifm kÞb; flotte varer sendt hurtigt. Den eneste anke er, at der ikke er en stÞrrelsesguide pÃ¥ hjemmesiden. Det ville gÞre kÞb endnu hurtigere, at jeg ikke fÞrst "skal f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Selv om jeg har handlet flere gange hos Henriette Steffensen, har der altid vÊret tale om: - Fine varer - Fin og personlig service. OgsÃ¥ telefonisk. Det er klart produkter, jeg vil anbefale.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HSCPH er en dansk design virksomhed, skabt i 2003 og ejet af den kreative direktÞr Henriette Steffensen. Firmaet staÌr bag de bÊredygtige brands Henriette Steffensen Copenhagen og Carl by Steffensen. Den unikke kvalitet er udviklet gennem mange Ã¥r. Komposition af vores metervare, er 70% af den bedste polyester kvalitet og 30% hÃ¥rdt spundet viskose, skaber den unikke og hyggelige blÞdhed, der er sÃ¥ eftertragtet. Vi bruger mange forskellige indfarvningsteknikker for at opnÃ¥vores smukke unikke og sÊrdeles holdbare farver. Det giver os muligheden for at skabe levende og interessante farver tÊt pÃ¥ naturens egne pallette.. Vores hovedprioritet er at skabe designs, der har en lang levetid. Vi udfordrer konstant mÃ¥den hvorpÃ¥, vi tÊnker, arbejder og producerer vores kollektioner pÃ¥. Vi indtÊnker stof forbrug, CO2-reduktion og effektivitet i alle processer nÃ¥r en ny style skabes. Vi fremstiller vores egne Oeko-Tex®-certificerede tekstiler i Europa, ligesom vores produktion foregÃ¥r i Europa. I samarbejde med produktionsstederne arbejder vi lÞbende med reduktion af mÊngden af CO2 og restaffald.
H. J. Holstvej 14 C, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH ããã®åç
Altid en fornÞjelse at handle hos HSCPH. SkÞn tÞj kvalitet uanset om det er fleece, cotten eller jersey. Kvaliteten er altid i top.

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH ããã®åç
LÊkre vare, handlet trygt - mange gange. Lidt dyre forsendelsespriser.

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH ããã®åç
Så lÊkkert og en blÞd omfavnelse af den lille bÞrnekrop. Indbegrebet af hygge.
Som altid hurtig og effektiv behandling af ordre.
Mvh
Pernille

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH ããã®åç
Som altid helt fantastiske produkter, hurtig forsendelse og bare tjekket og ordentligt på alle måder.

LÊkkert blÞdt fleecesÊt
Det er mit femte par bukser og de fåes ikke mere behagelige
Varme, blÞde og fuld af comfort

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH ããã®åç
Nice and kompetent customer Support , fantastic clithes & colours, smaller size could bei a good Option. Inonky buy HSCPH either in the Shop or online

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH ããã®åç
Jeg er virkelig tilfreds med mit kÞb fra denne danske butik. Kvaliteten af varerne var fremragende og prÊcis som forventet. Leveringen var meget hurtig, og pakken var smukt og professionelt indpakket. Det var ogsÃ¥ virkelig hyggeligt, at de havde lagt et par bolsjer i pakken â det viser, at de tÊnker pÃ¥ deres kunder. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale butikken.

Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH ããã®åç
Fantastiske produkter som lever 100% optil forventningen.