BÀsta servicen! Handlade en produkt som visade sig ha ett tillverkningsfel. Ringde till Fredrik pÃ¥ jakt.se och fick mail med följesedeln inom bara nÃ¥gra minuter efter att jag lagt pÃ¥ luren. Gratis re... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jakt.se Àr den sidan som gÀller för att fÃ¥ bra produkter till bra priser. Kundservicen bÃ¥de via telefon och i butiken Àr enastÃ¥ende. Jag Àr en Ã¥terkommande kund och handlar vÀldigt mycket hos Jakt.se... ãã£ãšèŠã
Ny som kund i denna butik. Sjukt snabb leverans. HÀr har mÃ¥nga nÀtbutiken en hel del att lÀra. BestÀllt en kniv pÃ¥ onsdagskvÀll fick den pÃ¥ fredag samma vecka. TVà dagar.... VÀldigt nöjd. Komm... ãã£ãšèŠã
Leveransen tog ca 2,5 mÃ¥nader. Under tiden var det prissÀnkningar pÃ¥ mina varor i omgÃ¥ngar Black Friday och Àven senare som jag inte fick del av. Nu nÀr jag fÃ¥r mina grejer betalar jag 1500:- mer Àn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Toppen service
Borde vara 10 stjÀrnor
Borde vara 10 stjÀrnor!
Fantastisk service och snabb leverans.
Letar ni efter något så kolla alltid med de hÀr killarna först!
Beste butikken på web
Beste butikken pÃ¥ web! Super serviceððŒ
Superbra kundservice
Superbra kundservice , bra produkter och snabba leveranser! Rekommenderas varmt!
Jag undrar om detta företag bedriver enâŠ
Jag undrar om detta företag bedriver en verksamhet som Àr seriös myndigheterna borde ta en titt på dom då dom annvÀnder lögnen för att lura kunden det har dom försökt med mig .Elsa.
Perfekt bemötande!
Perfekt bemötande vid köp av pistol.
Proffesionella och korrekta!
Fantastiskt kundservice frÃ¥n Peter ochâŠ
Fantastiskt kundservice från Peter och resterande medarbetare på jakt.se. Köpte en bössa som sedan returnerades och det gick helt smÀrtfritt. Grymma.
SpÀnnande film med mÃ¥nga bottnar somâŠ
SpÀnnande film med många bottnar som följer med efter filmen Àr slut. Rekommenderas
Köpte ett gevÀr i apil och nu treâŠ
Köpte ett gevÀr i apil och nu tre månader senare kan man inte köpa magasin till det. Riktig dåligt. Frågsde Àven om dom kunde bestÀlla hem. Men fick bara nÀ. NÀr man sålde detta gevÀr skulle man skrivit utgående modell finns inga reservdelar.
HÀr lÀgger man inte fler pengar.
ððððððð
Ger falsk information.
BestÀllde en ryggsÀck och fick snabbt svar med order och spårningsnummer på postnord. Dock gick inte spårningsnumret att anvÀnda. Efter en vecka mejl och ifrågasatte detta. De skyllde på postnord men nÀr jag senare hotade med att annullera orden så skulle de fixa det "under dagen" På kvÀllen fick jag bekrÀftelse från postnord om en kommande leverans.
Jakt.se hade alltså inte skickat ut bestÀllningen vid första tillfÀllet och gett mig en falskt spårningsnummer.
NÀr paketet nu anlÀnde så var det helt i sin ordning med innehållet.
Varken leverans eller kommunikation
BestÀllde ljuddÀmpare på kampanj, 3-5 dagars leveranstid skulle det vara. Ingen återkoppling på ett par veckor så jag mailade och fick till svar att den skulle komma om ca 2 veckor. Hörde inget på ytterligare 4 veckor, mailade och makulerade ordern. Gick till annan leverantör som bestÀllde hem på mindre Àn 1 vecka.
vaccumpåsar
Absolut nöjd med varan, men tog för lång tid med frakten! BÀttre lycka nÀsta gång.
Lagde en order inden deres flytt rea
Lagde en order inden deres flytt rea, dom skulla flytta från 21/3
Fik order bekr, dÀr stod dom skulla skicka innan 2-5dagar hÀr 2 veckor efter har jag intet hört, dom svarer inte telefon eller email. Den nÀtbutik skal blacklistas, total katastrof och respektlöst. Om du vil have dina varor, skal du inte handla hÀr!
Handla inte i denna butik!!
Handla inte i denna butik!!
Levererar inte!!!
Lade order den 17/3 och har inte fått hundmaten Àn. Har fortfarande inte fått maten efter 14 dagrar och nu har hunden ingen mat.
Katastrof!!
Lovar leverans på 3 dagar.
Ingen leverans
Gjorden en bestÀllning den 24/1, vÀntar fortfarande och dom har ej nått leverans datum Àn, stod i orderbekrÀftelse att det skulle skickas inom 2-5 vardagar, snart gått 7 veckor och ingen aning nÀr det kommer eller om det kommer.
kommer aldrig bestÀlla dÀrifrån igen och rekommenderar inte att nån annan gör det heller
Superbra butik !
Bra kontakt, leverans och vara. Rekommenderas varmt.
Jag återkommer definitivt
BÀsta nÀtbutiken
BÀsta nÀtbutiken
Handlar dÀr ganska ofta, behöver man hjÀlp så svarad de blixsnabbt på telefon
Ã
ngrar man sig så Àr returförfarandet smidigt
Sen Àr det en del varor som Àr slut, men så Àr det överallt i dessa tider
Enkelt och tydligt att handla.
Proffs rakt igenom
JÀtteduktiga pÃ¥ allt inom jakt trevligaâŠ
JÀtteduktiga på allt inom jakt trevliga och tillmötesgående
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã