レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

RespektlÞs, uforskammet og meget dÃ¥rlig "betjening" da jeg skulle sÊlge et luftgevÊr med kikkert sigte til HH. HH bestilte ikke andet end at kritisere og nedgÞre det fine luftgevÊr og tilbÞd et latter... もっず芋る

Venlig rÃ¥dgivning og service fra Ole, Nicolai og Holger. Der var ingen sure mine selvom jeg brugte en del af deres tid for at afklare med mig selv hvad jeg skulle anskaffe. Takket den superbe vejledni... もっず芋る

Indehaveren har underkendt siden 1974 og blev behandlet meget flot selvom en pur ung knÊgt i 1974 var 14 Ã¥r gammel stor iver om vÃ¥ben men uden stÞrre pengesum fik jeg forÊret en hÊfte om gamle vÃ¥ben.... もっず芋る

Super service, manglede lidt info fra hjemmesiden og derfor skrev en mail til dem, hvor jeg fik alt info om varen, nemt hurtigt og venligt service, de tog sig af papirarbejdet, udfÞrsel og fragt til m... もっず芋る

䌁業情報

1. 狩猟店
  2. 釣具店
  3. 狩り・釣り甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Alt du har brug for i frilufts livet

3.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Ualmindelig fin sevice

Ualmindelig fin sevice. Havde egentlig undersÞgt markedet og var "målfast", men blev overbevisende rådgivet og gik klogere fra butikken. Muligvis en smule fattigere, men klart mere tilfreds :-) Vender helt sikkert tilbage, og anbefaler utvivlsomt butikken til andre.

2024幎7月24日
自発的なレビュヌ

Kom ind i butikken for at kÞbe mit

Kom ind i butikken for at kÞbe mit fÞrste våben , gik ned fortalte hvilke mÊrke jeg gerne ville kÞbe og hvad min max pris var , men ekspedienten var mere interesseret i at vise en helt anden model der var 3-7000 kr dyrere end min max pris .
Og ville ikke snakke meget om den model jeg allerede låner og skyder med i den klub jeg er medlem af ..
Han var mere interesseret i upsale end at hÞre om hvad jeg som kunde gerne ville have , og når man sagde man jo kunne customized med stÞrre skaller på den model jeg gerne ville kÞbe , fik jeg nÊsten at vide at det kunne man ikke selv om jeg idag har fået andet at vide .
Hunters house er kun for stamkunder og ikke for nybegyndere som mig selv .
Hold jer langt vÊk , de er kun ude på at sÊlge de dyre ting og ikke andet .

2024幎5月28日

Legendarisk uforskammet behandling..

Den uforskammethed man mÞdes med i denne butik er legendarisk. Butikken er udtjent og elendig. Man fÞler virkelig at man er til besvÊr, og at man skal blive fÊrdig og skrubbe af.
For 35 år siden besÞgte jeg butikken fordi det var det eneste sted man kunne finde spÊndende ting, og fordi det var det eneste sted. Nu er der mange andre steder, hvor man kan finde godt udstyr til langt bedre priser,og jeg kan ikke lÊngere tÊnke på en god grund til at handle i denne sure butik ..
Nyt er for dyrt og brugt koster som nyt .. desuden er ‘nyt’ ofte brugt i dette univers. Dette er ogsÃ¥ et sted, hvor du kan komme i store problemer med dine kÞb .. forvent intet ..

2024幎3月16日
自発的なレビュヌ

KÞbte to pistoler hos dem

KÞbte to pistoler hos dem. Servicen var fin og god, jeg blev taget godt imod og fÞlte mig velkommen. Han tog pÊnt imod mine spÞrgsmål, og havde en stor viden.
Havde jeg kunne blive lÊngere, ville jeg gerne have sludret lÊngere med ham.

2023幎5月1日
自発的なレビュヌ

Mega dårlig service i den biks.

Mega dårlig service i den biks.
Jeg kÞbte en startpistol til brug ved hundetrÊning i oktober 2021.
Da jeg tager den i brug, virker den ved de fÞrste skud og begynder så at klikke på nogen af patronerne.
Jeg tager den med til trÊning hvor der er andre, som er vant til at bruge samme slags pistol, som afprÞver den, men den klikker ved flere og flere patroner.
Jeg lÊgger den vÊk og får ikke gjort mere ved det, da butikken ikke er så tilgÊngelig for mig.
Forleden dag tager jeg så ind med den, 2,5 mdr fÞr garantien udlÞber. De siger den ser meget ubrugt og ren ud, hvad den jo også er, da den ikke virker.
2 dage efter får jeg en mail, at de har prÞveskudt den og at den virker ved alle skud.
Jeg henter den og nu forlanger de 250,- for at ha prÞveskudt den.....
Det er indenfor garantien og de har brugt ganske få minutter på den, hold da op en rÞverbiks.

2023幎8月10日
自発的なレビュヌ

Nok den ringeste jagtbutik jeg

Nok den ringeste jagtbutik jeg nogensinde har vÊret i
...... meget lille udvalg og man kan ikke få lov at komme ind og se på alle de mange våben de reklamere med på deres hjemmeside ..... blot fordi ejeren ikke vil låse sine våben fast med en wire. Så ingen våben kik eller adgang trods jagttegn. Det er under alt kritik at lave en hjemmeside der praler med deres våbensamling og så kÞre jeg 70 km for at komme ind og se den og evt kÞbe nyt til mit våbenskab og kommende jagt ...... der sÊtter jeg aldrig mine ben igen og ej heller på deres hjemmeside der er så ringe at man skulle tro det var en teenager der havde lavet den.
Øv siger jeg bare

2023幎7月18日
自発的なレビュヌ

Ringede ind vedrÞrende et sigtekikkert

Ringede ind vedrÞrende et sigtekikkert jeg har kÞbt som desvÊrre viser sig at vÊre defekt. Telefonen blev svaret hurtigt at Bille fra fiskeri adf. som fluks sendte mig til våbenafd. hvor jeg trÊffer Anton. Aftalte med Anton at de vil forsÞge at se om de kan finde et alternativ. Såfremt intet at klage over blev mÞdt med venlighed og ingen ventetid på telefonen.

2023幎2月5日

ForfÊrdeligt

KÞbte hÞrevÊrn og vil prÞve dem der hjemme, de kan ikke sidde fast i min Þre, derfor skulle de retur, men jeg kan ikke få pengene retur, jeg blev svinet til og en af de gamle truede mig med at slå mig, så ubehagelig en oplevelse. SÊtter aldrig min fod derinde på trods af at jeg har en tilgode bevis på 1400 kr. måske nogle af de få der godt kan lide dem kan kÞbe det af mig. ForfÊrdeligt og skÊrmende på samme tid.

2022幎12月18日

DÃ¥rlig servicet

KÞbte for 649 kr. på et tilgodebevis på 699 kr.Forretningen ville ikke udbetale de overskydende 50 kr. , men kun give et nyt tilgodebevis på 50 kr.

Forretningen betaler ikke pengene tilbage ved fejlkÞb, men vil kun udstede et tilgodebevis, som skal udnyttes fuldtud.
Meget usmidig kundebehandling

2022幎11月24日

Elendig service

Elendig service.
KÞbte en pakke forkert ammunition.
Jeg tog på skydebane og fandt ud af min fejl inden Êsken blev åbnet.
KÞbte den rigtige ammunition på skydebanen og tog tilbage til HH for at returnere og få penge tilbage.
Det kunne jeg ikke og det gÞr de ikke generelt for de har jo brugt tid som svaret var da jeg spurgte hvorfor

Sådan en arrogant og elendig service skal man heldigvis lede lÊnge efter i DK. Jeg endte op med et tilgodebevis som jeg må forsÞge at sÊlge eller bare smide ud for jeg Þnsker ALDRIG at sÊtte mine ben i den mÞgbiks mere.

2022幎11月10日
自発的なレビュヌ

Vil sende regning til deres kunder for

Vil sende regning til deres kunder for fabriksfejl på produkter der er inden for 2 års garanti periode. Ole i Hunters House mener man skal betale for deres tid ved at behandle en CZ pistol pipe der har skudt under 3000skud hvor piben muligvis er flÊkket, har uregelmÊssigt slid og maskin frÊse fejl fra fabrikkens side. Afviser blankt dette og mener det er min fejl at, jeg skulle have set efter det ved handlen...

Det er den service og det niveau man kan forvente i denne butik. Jeg sÊtter personligt aldrig mine ben i den butik igen og, vil ikke anbefale nogen at kÞbe grej og våben hos denne butik da du er på herrens mark hvis der er bare er det mindste.
De skider på kÞbelov og de regler vi har i danmark som forbruger.

2022幎9月5日

Et oldtidslevn

Har tidligere handlet flere gange i HH. Har aldrig brudt mig om tonen og manglen på service eller for den sags skyld priserne, som kan vÊre betydeligt dyrere end andre steder.

Jeg kan huske, at butikken tidligere havde et nogenlunde ry. I blandt et stÞrre tocifret antal kammerater, kender jeg ikke én eneste, som fortsat handler der. Hold da op, hvor kender jeg mange, som er blevet snydt eller dårligt behandlet.

Det er vildt, hvor stÊdig Ole er, og at han ikke kan se, at han kÞrer en stor butik i sÊnk.

2022幎8月8日

Manglende kundeservice...

UPDATE I BUNDEN....

Jeg kan se, at jeg langt fra er den eneste der har dårlig erfaring med Hunters House.

Jeg kÞbte både revolver og pistol hos dem, og kÞbte også et trÊskÊfte til revolveren.

Den skrue der fulgte med til skÊftet var for lang, så jeg var nÞd til at save af den. Jeg tog så for meget af, og har derfor brug for en ny.
Den kan ikke kÞbes i DK fordi det er et amerikansk gevind, og Hunters House ligger heller ikke inde med en.

De vender ikke retur pÃ¥ mine mails, og da jeg sÃ¥ ringer til dem, vil de heller ikke tage en fra et af deres andre skÊfter, og sende til mig, sÃ¥ de efterfÞlgende kunne erstatte den nÃ¥r de fÃ¥r nye pÃ¥ lager - DÅRLIG KUNDESERVICE, nÃ¥r man har lagt 33.000kr. i deres kasse.

Endvidere får man så at vide, at de da aldrig har prÞvet at skruerne ikke passer på de skÊfter.

At jeg så kan bevise, at det er tilfÊldet her, preller åbenbart af på dem.

Jeg er enig med andre her på siden - de er ligeglade med kunderne, og man bÞr handle et andet sted.

Efter min anmeldelse, fandt de alligevel den skrue jeg mangler, og sender den til mig med posten. BedÞmmelse andre herefter...

2022幎3月1日

Reklamation

Reklamation. Som andre også kan fortÊlle og som indehaveren selv siger når man forelÊgger ham kÞbeloven "Den giver han ikke noget for". Til gengÊld bliver man svinet til, selv om forbrugerrådets afgÞrelse er klokke klar. Det er mig ubegribeligt at butikken ikke er tvangslukket.

2021幎11月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ