Huset RASK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Huset Rask er en fantastisk organisation bÃ¥ret af Patricia og hendes viden og engagement samt de frivillige hun har uddannet. Alt er gennemtÊnkt og hun kommer rundt om det hele menneske ♥👏. Alt e... もっず芋る

Jeg fik helt Êrligt ikke noget ud af det Hverken i gruppeterapi, meditationer eller noget. Intet som helst kunne jeg bruge til noget Det fÞles lidt sÃ¥dan op ad bakke med huset rask, ford... もっず芋る

Jeg har vÊret en del af Huset Rask siden marts 2026, og det har vÊret en virkelig vÊrdifuld rejse. Patricia HÞjbo er en utrolig dygtig formidler. Hun formÃ¥r at formidle komplekst stof p... もっず芋る

Husetrask har hjulpet mig igennem en, for mig, hÃ¥rd periode. Efter operationer, kemoterapier og div. krÊftbehandlinger fÞlte jeg mig forabt, svag og havde nÊsten mistet livslysten. Gennem div. gr.tera... もっず芋る

䌁業情報

1. 心理療法士

圓該䌁業による蚘述

Huset RASK er et sted med ro, nÊrvÊr og omsorg – hvor kroppen fÃ¥r nÊring, sindet falder til ro og sjÊlen fÃ¥r plads. Vi hjÊlper mennesker, der stÃ¥r midt i livskriser, stress eller sygdom, med at finde tilbage til sig selv og en god hverdag gennem kostomlÊgning, gratis terapi og fÊllesskab. Vi starter altid med et gratis online terapiforlÞb, og for nogle fortsÊtter rejsen med et ophold i Huset RASK i Spanien, hvor forlÞbet uddybes gennem samtaler, terapi og kÊrlig omsorg i trygge omgivelser. Alt, hvad vi tilbyder, er gratis for deltagerne – fordi andre har valgt at donere og give hÃ¥b videre. Vi tror pÃ¥, at heling skal vÊre mulig for alle uanset Þkonomi. (Huset RASK er en almennyttig forening, bÃ¥ret af frivillige krafter og donationer)

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

De har hjulpet mig meget jeg er nÊrmest

De har hjulpet mig meget jeg er nÊrmest blevet fÞdt på ny og er super glad for at få lov til at vÊre med her så tak for det og tak for hjÊlpen indtil videre ❀❀❀❀

2026幎2月23日

Hej Maria,
Vi har godt nok ikke kompetencer ud i fÞdsler... 😂 Men det er dejligt at hÞre, hvordan du fÞler og har det!
KÊrligst Huset RASK ❀

Tusind tak til alle jer i Huset Rask.

Tusind tak til alle jer i Huset Rask.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Huset Rask. Det er uden tvivl noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig.

Jeg har vÊret en del af Huset Rask i fem år og holder stadig fast i dette fantastiske, stÞttende og positive fÊllesskab. Her mÞder man en helt sÊrlig stÞtte og forståelse, som gÞr det muligt at skabe varige forandringer i sit liv.

Gennem fÊllesskabet har jeg fÃ¥et hjÊlp til bÃ¥de livsstilsÊndringer, kost og – mÃ¥ske vigtigst af alt – mit mindset. Det er ikke bare en overfladisk tilgang, men en dybdegÃ¥ende proces, hvor man virkelig bliver mÞdt som menneske.

Jeg har oplevet en fantastisk udvikling, både fysisk og mentalt, og jeg fÞler mig stÊrkere, gladere og mere i balance end nogensinde fÞr. Det er tydeligt, at der ligger stor faglighed, empati og engagement bag hele forlÞbet.

Hvis du overvejer at tage skridtet mod et sundere og bedre liv, kan jeg ikke anbefale Huset Rask nok.
~ANNAMARIA~

2026幎4月10日

KÊre ANNAMARIA 👒
Tak for dine smukke indlevende ord. Og tak for dig. Tak for at du altid smitter med din positivitet og dit store smil udover os allesammen.
KÊrligst Huset RASK

Elsker den energi og kÊrlighed, der er i Huset Rask

Elsker den energi og kÊrlighed, der er i Huset Rask. Den viden, jeg har fået om kosten, mit mindset og ikke mindst troen på, at jeg kan få det godt igen, er guld vÊrd for mig. Kan ikke takke nok for denne mulighed. Jeg ser så meget frem til min fortsatte rejse med dette skÞnne sted.

2026幎3月25日

KÊre Louise,
Det varmer i hjertet, hver gang vi hÞrer om de forandringer Huset RASK gÞr ved mennesker. Og tak til dig for at dele dine oplevelser.
KÊrligst Huset RASK ❀

Vi har vÊret med nu i 5 mÃ¥neder og nÃ¥r

Vi har vÊret med nu i 5 måneder og når man starter i huset rask bliver man guidet og taget ved hånden hele vejen.
Man mÞder så mange fantastiske mennesker som har det samme mindst den hedder vi vil vÊre rask.
Coaches som er meget kompetent og selvfÞlgelig Patricia som er en vidunderlig menneske med stor viden indenfor det biokemiske.
Og nÃ¥r man fÃ¥r at vide at det er gratis at komme med i huset rask kan man kun vÊre taknemmelig for denne chance🥰

2026幎3月12日

Hej Petra,
Tak for dine dine fine ord om vores arbejde. Vi bestrÊber os hele tiden pÃ¥, at gÞre en forskel for dig og de mange andre der er i forlÞb hos os. TAK 🙏
BH Huset RASK ❀

Jeg har lÊrt en masse og er bevidst om mine valg og handlinger

Jeg har lÊrt en masse ved at blive guidet af personale i Huset Rask, jeg bliver konstant motiveret til at gÞre det rigtige for mig, og jeg har fået det meget bedre i min krop og er blevet meget mere selvreflekterende.
Så ved nu hvornår jeg gÞr det godt for mig selv og hvornår jeg gÞr det rigtig godt....

2026幎3月1日

Hej Marlena,
Hvor er det dejligt at hÞre, at motivationen er i top. Hold fast i det ❀
BH Huset RASK

Huset RASK er et fantastisk sted

Huset RASK er et fantastisk sted til dig, der vil lave en forandring i dit liv. Det er drevet af idealister med en mission; at hjÊlpe andre med at hjÊlpe sig sig ..og så igen hjÊlpe andre. Huset RASK er for en stor dels vedkommende drevet af frivillige og ulÞnnet personale, som arbejder som gruppeterapeuter og vejledere. Tak. GrundlÊggeren, Patricia HÞjbo, har gjort en enorm indsats for at Þge folkesundheden i Danmark og er dedikeret til dette arbejde. Tak.

2026幎3月4日

KÊre Per,
Tusinde tak for de flotte ord. Vi gÞr vores ypperligste hver dag 😊

Jeg har lyst til at dele noget helt

Jeg har lyst til at dele noget helt sÊrligt 💛

Mit forlÞb hos Huset Rask har Êndret mit liv på en måde, jeg nÊsten ikke kan sÊtte ord på.

Jeg kÊmpede med voldsom hjerne­tÃ¥ge – jeg kunne ikke huske ordentligt, jeg kunne ikke tÊnke klart, og min koncentration var nÊsten vÊk. Det fÞltes som om mit hoved var pakket ind i vat. Samtidig vejede jeg for meget og fÞlte mig tung – bÃ¥de i kroppen og i sindet.

Men med den rette kost, stÞtte og en livsstilsÊndring, der faktisk gav mening og var til at leve med, begyndte alting at Êndre sig.

Hjerne­tågen er forsvundet.
Jeg kan tÊnke klart igen.
Jeg kan koncentrere mig.
Jeg fÞler mig let i hovedet.

Og som en ekstra gave har jeg indtil videre tabt 14 kg 🙌

Det her handler ikke kun om vÊgttab. Det handler om livskvalitet. Om at få sig selv tilbage. Om at mÊrke overskud, glÊde og energi igen.

Jeg har det så godt oppe i mit hoved nu – og jeg elsker det.

Tak for at give mig mit liv tilbage 💚

2026幎3月4日

KÊre Gitte,
Det er vildt at fÞlge dig og se, hvordan du har formået at Êndre dit liv med stÞtte fra Huset RASK. Og tak til dig! ❀

Huset Rask er et fantastisk sted

Huset Rask er et fantastisk sted, som er med til at gÞre folk raske. Man starter stille, med at fÃ¥ kosten pÃ¥ plads og balance i kroppen. SÃ¥ gÃ¥r man lÊngere ind, for at komme ind til kernen af problemerne man har, med nogle opgaver, som fÃ¥r en til at tÊnke over sig selv og ens eget liv. Du kan ogsÃ¥ vÊre sÃ¥ heldig at komme pÃ¥ en uges ophold i Huset Rask, hvor der er 5 “patienter” og 2 terapeuter. Og her bliver du virkelig Ã¥bnet op og kan se ind i dine traumer. Det er skidegodt for herfra kan du komme videre med at hele dig selv og fÃ¥ det bedre 😊😊
Det hele er GRATIS, bortset fra turen til Huset Rask, hvor du selv betaler transporten, ellers er ugen gratis.
Super sÞde og kompetente terapeuter, der er villige til at hjÊlpe dig hele vejen og hele tiden
Det eneste DU skal er at vÊre åben og arbejde med dig selv og de opgaver der bliver stillet, de vil hjÊlpe dig til at få indsigt

2026幎2月14日

Tak Wallich 🙏🏻
Dejligt at lÊse om dine oplevelser i Huset RASK. Og vi elsker at kunne gÞre en forskel ❀

Sikke en dejlig GRATIS mulighed for at få det godt

Sikke en dejlig mulighed.
Er SÅ glad for at have fået muligheden for et GRATIS FORLØB hos Huset Rask.
Jeg startede i november - og havde mange smerter, samt min vÊgt var igen pÃ¥ vej i den forkerte retning

Her hos Huset Rask - har jeg endelig fået madro samt arbejder intenst med psyken også - hvilket jeg selv ved, er min arkilleshÊl og derfor enormt vigtigt for mig.
Ang vÊgttab her indtil nu:
Er der minus 18 kg på 3 mdr
Jeg er ikke nattetisser mere

Mindre smerter i kroppen

Mere energi

Madro
Bedre psykisk velvÊre

TÞr vÊre MIG

Jeg har endnu tilgode, at tage ned i Huset Rask (som kun vil koste mig en flybillet) da opholdet i Spanien også er GRATIS
Men det er planen i foråret.

Mine allervarmeste anbefalinger til dette forlÞb ❀

2026幎2月12日

Hej Dorte,
Hvor er det dejlig at lÊse om dine resultater. Det er utroligt, hvad kosten kan gÞre for os og vores helbred. Man bliver afhÊngig af RASK. ❀

3 mdrs online forlÞb og 1 uge i Huset Rask 🙂

Jeg har deltaget 3 mdr pÃ¥ onlineforlÞbet og valgte sÃ¥ at tage til Spanien og opleve den mest fantastiske intensive uge 😍
Jeg har op til opholdet i Spanien haft personlige samtaler med en af terapeuterne, og det har helt sikkert lavet forarbejdet til det store gennembrud jeg oplevede i Spanien😍
Det har 100 procent forandret mit liv og den kÊrlighed/stÞtte og fysisk omsorg, jeg har fÃ¥et af alle terapeuter (og stadigvÊk fÃ¥r) har gjordt at jeg kunne nÃ¥ helt ind bag mit stÊrke forsvar, hvor andre behandlinger og terapeuter ikke har kunnet 😉
Jeg er sÃ¥ taknemmelig og vil anbefale Huset Rask til alle, der Þnsker at forvandle deres liv og er klar til samarbejde med terapeuterne og gÞre det de anbefaler 😍
Huset Rask er et helt sÊrligt koncept, som giver tryghed, omsorg, personlig terapi, giver stor indsigt i dig selv og masser af redskaber til at forandre dit liv, hvis du Þnsker det 😍
Alt er gratis og det eneste jeg har betalt er rejsen til og fra Huset i Malaga 😍
Jeg ville give dem 100 stjerner, hvis jeg kunne 😍 Tak, bare TAK 😍

2026幎2月12日

KÊre S.G - Randers ❀
Det er så fantastisk at lÊse dine oplevelser, både for os men også for andre mennesker der har behov for hjÊlp. Og hundrede stjerner ville da vÊre en drÞm ⭐

Det er fantastisk

Anmeldelsen fra Trine den 7. september er falsk. Hun har ikke besÞgt Huset Rask i Malaga. Hvis hun havde, ville hun vide, at opholdet er helt gratis. Det eneste, man selv skal betale, er flybilletter tur/retur. Huset Rask drives via donationer, sponsorer og tilskud fra fonde, hvilket gÞr det muligt at tilbyde opholdet uden beregning.

At besÞge Huset Rask er en investering i ens mentale sundhed. Hvis man bÊrer pÃ¥ traumer eller tunge oplevelser fra livet, kan det vÊre svÊrt at finde et sted, hvor man fÞler sig bÃ¥de mÞdt og forstÃ¥et – men det gÞr man her. Det, der gÞr Huset Rask sÊrligt, er deres fokus pÃ¥ sammenhÊngen mellem krop og sind.

Jeg har vÊret i et forlÞb hos Patricia og Henriette i en uges tid, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Allerede fra dag tre skete der noget markant - for fÞrste gang i mange år kunne jeg trÊkke vejret med fulde lunger. Jeg har bogstaveligt talt smidt den tunge overbelastning fra mine skuldre og kan nu rette ryggen helt op igen. Det er en kÊmpe lettelse både fysisk og mentalt.

Igennem samtaler, der tager udgangspunkt i psykologi og meditation, samt opgaver, hvor du arbejder med din psyke hjÊlper terapeuter med at forlÞse traumer, der ofte sÊtter sig fysisk i kroppen. Det giver en fÞlelse af lettelse og fornyet energi.

Jeg kan varmt anbefale Huset Rask til alle, der Þnsker at arbejde seriÞst med deres bagage og finde vejen tilbage til en lettere hverdag.
Kh Julia

2026幎1月23日

KÊre Julia,
Hvor er det skÞn lÊsning. Det er så livsbekrÊftende at lÊse, hvor meget du har rykket dig. Alt godt til dig ❀
BH Huset RASK

Jeg er lige kommet hjem fra huset rask

Jeg er lige kommet hjem fra huset rask i Spanien d 17.11 2025. TÊnk jer at få et gratis ophold med terapeuter der er der kun for dig. Det er et hårdt forlÞb men når ugen er overstået forstår du meningen med det. Jeg fik det med mig at det er min ansvar at leve det liv jeg fortjener og at min selvkÊrlighed skal styrkes. Jeg dannede venskaber for livet med dem jeg var sammen med. Jeg fik inspiration til mad og motiveret til at forsÊtte. Tak for et fantastisk ophold og for Patricia hÞjbo og co som er der af hjertet.

2025幎11月10日

KÊre Camilla,
Tak for at dele dine oplevelser og ja, alt i Huset RASK er gjort med hjertet ❀

Jeg har haft den fornÞjelse

Jeg har haft den fornÞjelse at vÊre med i huset rask.
Det er et gratis forlÞb.
Terapeuterne er som gode til at stÞtte og vejlede en. Du for af vide hvad du skal. Men men for mig passet det ikke ind i livet lige nu.
Du skal vÊre klar på en livsstil Êndring.

2025幎11月8日

Hej Morten,
Tak for dine ord og du ved, at du altid er velkommen tilbage, når det passer dig.
BH Huset RASK

Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre i

Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre i Huset Rask som en del af mit onlineforlÞb. Her blev jeg mÞdt med åbne arme og god energi, og de fysiske rammer er fantastiske. Efter mit ophold er jeg vendt hjem med fornyet energi, og jeg kan give Huset Rask mine varmeste anbefalinger.

2025幎9月20日

Hej Jane,
Tusind tak for dine ord. Og dejligt at du har fået så meget gavn og glÊde af opholdet i huset i Spanien.

Husetrask helt gratis ❀

Jeg har nu vÊret i Husetrask i en uge🌌 Det er det bedste jeg har gjort for mig selv 🌌og sÃ¥ gratis tÊnk at noglevil hjÊlpe mig ❀ de er de dejligst mennesker jeg lÊnge har mÞdt❀

2025幎9月27日

Hej Mia,
Det var dejligt at mÞde dig i Huset i Spanien. Og dejligt at du har fået så meget ud af det.

Jeg kan kun anbefale huset rask

Jeg kan kun anbefale huset rask
Det har hjulpet mig så meget med at få min krop i balance.
Super gode folk som kun vil os det Aller bedste og helt igennem gratis
Jeg vil til hver en tid anbefale huset rask til venner og bekendte og familie

2025幎9月20日

KÊre Elisabeth,
Tak for dine fine ord om Huset RASK. Det betyder meget for os.
BH Huset RASK

Det er så fantastisk at alle syge

Det er så fantastisk at alle syge mennesker kan få hjÊlp helt gratis.
Kun fordi en masse frivillige, dygtige og engagerede mennesker brÊnder for at hjÊlpe andre. Det er så rÞrende ❀
Og der er virkelig ingen skjult dagsorden eller fÊlder med betaling senere.
Det drives af mennesker som på et tidspunkt selv har fået hjÊlp og bare Þnsker at give det videre ❀
Yderst professionelt og ordentligt forlÞb. Tak 🙏🏻

2025幎9月11日

KÊre Annette,
Vi glÊdes hver dag, når et menneske får den hjÊlp, som de har brug for. Og det er takket vÊre de fantastiske frivillige krafter.

Fantastisk og gratis hjÊlp❀

Her hjÊlpes syge mennesker til et bedre liv ved at lÊre om kost, sundhed og mindset🥰

Og det er helt fantastisk, da hjÊlpen er gratis og båret af donationer og frivillige❀❀

2025幎9月11日

Hej Stefan,