Huset Rask er en fantastisk organisation bÃ¥ret af Patricia og hendes viden og engagement samt de frivillige hun har uddannet. Alt er gennemtÊnkt og hun kommer rundt om det hele menneske â¥ïžð. Alt e... ãã£ãšèŠã
Jeg fik helt Êrligt ikke noget ud af det Hverken i gruppeterapi, meditationer eller noget. Intet som helst kunne jeg bruge til noget Det fÞles lidt sÃ¥dan op ad bakke med huset rask, ford... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret en del af Huset Rask siden marts 2026, og det har vÊret en virkelig vÊrdifuld rejse. Patricia HÞjbo er en utrolig dygtig formidler. Hun formÃ¥r at formidle komplekst stof p... ãã£ãšèŠã
Husetrask har hjulpet mig igennem en, for mig, hÃ¥rd periode. Efter operationer, kemoterapier og div. krÊftbehandlinger fÞlte jeg mig forabt, svag og havde nÊsten mistet livslysten. Gennem div. gr.tera... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Huset RASK er et sted med ro, nÊrvÊr og omsorg â hvor kroppen fÃ¥r nÊring, sindet falder til ro og sjÊlen fÃ¥r plads. Vi hjÊlper mennesker, der stÃ¥r midt i livskriser, stress eller sygdom, med at finde tilbage til sig selv og en god hverdag gennem kostomlÊgning, gratis terapi og fÊllesskab. Vi starter altid med et gratis online terapiforlÞb, og for nogle fortsÊtter rejsen med et ophold i Huset RASK i Spanien, hvor forlÞbet uddybes gennem samtaler, terapi og kÊrlig omsorg i trygge omgivelser. Alt, hvad vi tilbyder, er gratis for deltagerne â fordi andre har valgt at donere og give hÃ¥b videre. Vi tror pÃ¥, at heling skal vÊre mulig for alle uanset Þkonomi. (Huset RASK er en almennyttig forening, bÃ¥ret af frivillige krafter og donationer)
Stemannsgade 11, 8900, Randers C, ãã³ããŒã¯
- +4542360838
- kontakt@husetrask.com
- www.husetrask.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
De har hjulpet mig meget jeg er nÊrmestâŠ
De har hjulpet mig meget jeg er nÊrmest blevet fÞdt pÃ¥ ny og er super glad for at fÃ¥ lov til at vÊre med her sÃ¥ tak for det og tak for hjÊlpen indtil videre â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž

Huset RASK ããã®åç
Tusind tak til alle jer i Huset Rask.
Tusind tak til alle jer i Huset Rask.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Huset Rask. Det er uden tvivl noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig.
Jeg har vÊret en del af Huset Rask i fem år og holder stadig fast i dette fantastiske, stÞttende og positive fÊllesskab. Her mÞder man en helt sÊrlig stÞtte og forståelse, som gÞr det muligt at skabe varige forandringer i sit liv.
Gennem fÊllesskabet har jeg fÃ¥et hjÊlp til bÃ¥de livsstilsÊndringer, kost og â mÃ¥ske vigtigst af alt â mit mindset. Det er ikke bare en overfladisk tilgang, men en dybdegÃ¥ende proces, hvor man virkelig bliver mÞdt som menneske.
Jeg har oplevet en fantastisk udvikling, både fysisk og mentalt, og jeg fÞler mig stÊrkere, gladere og mere i balance end nogensinde fÞr. Det er tydeligt, at der ligger stor faglighed, empati og engagement bag hele forlÞbet.
Hvis du overvejer at tage skridtet mod et sundere og bedre liv, kan jeg ikke anbefale Huset Rask nok.
~ANNAMARIA~

Elsker den energi og kÊrlighed, der er i Huset Rask
Elsker den energi og kÊrlighed, der er i Huset Rask. Den viden, jeg har fået om kosten, mit mindset og ikke mindst troen på, at jeg kan få det godt igen, er guld vÊrd for mig. Kan ikke takke nok for denne mulighed. Jeg ser så meget frem til min fortsatte rejse med dette skÞnne sted.

Vi har vÊret med nu i 5 mÃ¥neder og nÃ¥râŠ
Vi har vÊret med nu i 5 måneder og når man starter i huset rask bliver man guidet og taget ved hånden hele vejen.
Man mÞder så mange fantastiske mennesker som har det samme mindst den hedder vi vil vÊre rask.
Coaches som er meget kompetent og selvfÞlgelig Patricia som er en vidunderlig menneske med stor viden indenfor det biokemiske.
Og nÃ¥r man fÃ¥r at vide at det er gratis at komme med i huset rask kan man kun vÊre taknemmelig for denne chanceð¥°

Huset RASK ããã®åç
Jeg har lÊrt en masse og er bevidst om mine valg og handlinger
Jeg har lÊrt en masse ved at blive guidet af personale i Huset Rask, jeg bliver konstant motiveret til at gÞre det rigtige for mig, og jeg har fået det meget bedre i min krop og er blevet meget mere selvreflekterende.
Så ved nu hvornår jeg gÞr det godt for mig selv og hvornår jeg gÞr det rigtig godt....

Huset RASK ããã®åç
Huset RASK er et fantastisk sted
Huset RASK er et fantastisk sted til dig, der vil lave en forandring i dit liv. Det er drevet af idealister med en mission; at hjÊlpe andre med at hjÊlpe sig sig ..og så igen hjÊlpe andre. Huset RASK er for en stor dels vedkommende drevet af frivillige og ulÞnnet personale, som arbejder som gruppeterapeuter og vejledere. Tak. GrundlÊggeren, Patricia HÞjbo, har gjort en enorm indsats for at Þge folkesundheden i Danmark og er dedikeret til dette arbejde. Tak.

Huset RASK ããã®åç
Jeg har lyst til at dele noget heltâŠ
Jeg har lyst til at dele noget helt sÊrligt ð
Mit forlÞb hos Huset Rask har Êndret mit liv på en måde, jeg nÊsten ikke kan sÊtte ord på.
Jeg kÊmpede med voldsom hjerneÂtÃ¥ge â jeg kunne ikke huske ordentligt, jeg kunne ikke tÊnke klart, og min koncentration var nÊsten vÊk. Det fÞltes som om mit hoved var pakket ind i vat. Samtidig vejede jeg for meget og fÞlte mig tung â bÃ¥de i kroppen og i sindet.
Men med den rette kost, stÞtte og en livsstilsÊndring, der faktisk gav mening og var til at leve med, begyndte alting at Êndre sig.
HjerneÂtÃ¥gen er forsvundet.
Jeg kan tÊnke klart igen.
Jeg kan koncentrere mig.
Jeg fÞler mig let i hovedet.
Og som en ekstra gave har jeg indtil videre tabt 14 kg ð
Det her handler ikke kun om vÊgttab. Det handler om livskvalitet. Om at få sig selv tilbage. Om at mÊrke overskud, glÊde og energi igen.
Jeg har det sÃ¥ godt oppe i mit hoved nu â og jeg elsker det.
Tak for at give mig mit liv tilbage ð

Huset RASK ããã®åç
Huset Rask er et fantastisk sted
Huset Rask er et fantastisk sted, som er med til at gÞre folk raske. Man starter stille, med at fÃ¥ kosten pÃ¥ plads og balance i kroppen. SÃ¥ gÃ¥r man lÊngere ind, for at komme ind til kernen af problemerne man har, med nogle opgaver, som fÃ¥r en til at tÊnke over sig selv og ens eget liv. Du kan ogsÃ¥ vÊre sÃ¥ heldig at komme pÃ¥ en uges ophold i Huset Rask, hvor der er 5 âpatienterâ og 2 terapeuter. Og her bliver du virkelig Ã¥bnet op og kan se ind i dine traumer. Det er skidegodt for herfra kan du komme videre med at hele dig selv og fÃ¥ det bedre ðð
Det hele er GRATIS, bortset fra turen til Huset Rask, hvor du selv betaler transporten, ellers er ugen gratis.
Super sÞde og kompetente terapeuter, der er villige til at hjÊlpe dig hele vejen og hele tiden
Det eneste DU skal er at vÊre åben og arbejde med dig selv og de opgaver der bliver stillet, de vil hjÊlpe dig til at få indsigt

Huset RASK ããã®åç
Sikke en dejlig GRATIS mulighed for at få det godt
Sikke en dejlig mulighed.
Er SÃ
glad for at have fÃ¥et muligheden for et GRATIS FORLÃB hos Huset Rask.
Jeg startede i november - og havde mange smerter, samt min vÊgt var igen pÃ¥ vej i den forkerte retningâŠ
Her hos Huset Rask - har jeg endelig fået madro samt arbejder intenst med psyken også - hvilket jeg selv ved, er min arkilleshÊl og derfor enormt vigtigt for mig.
Ang vÊgttab her indtil nu:
Er der minus 18 kg pÃ¥ 3 mdrâŠ.
Jeg er ikke nattetisser mereâŠ
Mindre smerter i kroppenâŠ
Mere energiâŠ
MadroâŠ.
Bedre psykisk velvÊreâŠ
TÞr vÊre MIGâŠ
Jeg har endnu tilgode, at tage ned i Huset Rask (som kun vil koste mig en flybillet) da opholdet i Spanien ogsÃ¥ er GRATISâŠMen det er planen i forÃ¥ret.
Mine allervarmeste anbefalinger til dette forlÞb â€ïž

3 mdrs online forlÞb og 1 uge i Huset Rask ð
Jeg har deltaget 3 mdr pÃ¥ onlineforlÞbet og valgte sÃ¥ at tage til Spanien og opleve den mest fantastiske intensive uge ð
Jeg har op til opholdet i Spanien haft personlige samtaler med en af terapeuterne, og det har helt sikkert lavet forarbejdet til det store gennembrud jeg oplevede i Spanienð
Det har 100 procent forandret mit liv og den kÊrlighed/stÞtte og fysisk omsorg, jeg har fÃ¥et af alle terapeuter (og stadigvÊk fÃ¥r) har gjordt at jeg kunne nÃ¥ helt ind bag mit stÊrke forsvar, hvor andre behandlinger og terapeuter ikke har kunnet ð
Jeg er sÃ¥ taknemmelig og vil anbefale Huset Rask til alle, der Þnsker at forvandle deres liv og er klar til samarbejde med terapeuterne og gÞre det de anbefaler ð
Huset Rask er et helt sÊrligt koncept, som giver tryghed, omsorg, personlig terapi, giver stor indsigt i dig selv og masser af redskaber til at forandre dit liv, hvis du Þnsker det ð
Alt er gratis og det eneste jeg har betalt er rejsen til og fra Huset i Malaga ð
Jeg ville give dem 100 stjerner, hvis jeg kunne ð Tak, bare TAK ð

Det er fantastisk
Anmeldelsen fra Trine den 7. september er falsk. Hun har ikke besÞgt Huset Rask i Malaga. Hvis hun havde, ville hun vide, at opholdet er helt gratis. Det eneste, man selv skal betale, er flybilletter tur/retur. Huset Rask drives via donationer, sponsorer og tilskud fra fonde, hvilket gÞr det muligt at tilbyde opholdet uden beregning.
At besÞge Huset Rask er en investering i ens mentale sundhed. Hvis man bÊrer pÃ¥ traumer eller tunge oplevelser fra livet, kan det vÊre svÊrt at finde et sted, hvor man fÞler sig bÃ¥de mÞdt og forstÃ¥et â men det gÞr man her. Det, der gÞr Huset Rask sÊrligt, er deres fokus pÃ¥ sammenhÊngen mellem krop og sind.
Jeg har vÊret i et forlÞb hos Patricia og Henriette i en uges tid, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Allerede fra dag tre skete der noget markant - for fÞrste gang i mange år kunne jeg trÊkke vejret med fulde lunger. Jeg har bogstaveligt talt smidt den tunge overbelastning fra mine skuldre og kan nu rette ryggen helt op igen. Det er en kÊmpe lettelse både fysisk og mentalt.
Igennem samtaler, der tager udgangspunkt i psykologi og meditation, samt opgaver, hvor du arbejder med din psyke hjÊlper terapeuter med at forlÞse traumer, der ofte sÊtter sig fysisk i kroppen. Det giver en fÞlelse af lettelse og fornyet energi.
Jeg kan varmt anbefale Huset Rask til alle, der Þnsker at arbejde seriÞst med deres bagage og finde vejen tilbage til en lettere hverdag.
Kh Julia

Huset RASK gÞr mennesker raske
Huset RASK gÞr mennesker raske â helt gratis og helt fantastisk!

Huset RASK ããã®åç
Jeg er lige kommet hjem fra huset raskâŠ
Jeg er lige kommet hjem fra huset rask i Spanien d 17.11 2025. TÊnk jer at få et gratis ophold med terapeuter der er der kun for dig. Det er et hårdt forlÞb men når ugen er overstået forstår du meningen med det. Jeg fik det med mig at det er min ansvar at leve det liv jeg fortjener og at min selvkÊrlighed skal styrkes. Jeg dannede venskaber for livet med dem jeg var sammen med. Jeg fik inspiration til mad og motiveret til at forsÊtte. Tak for et fantastisk ophold og for Patricia hÞjbo og co som er der af hjertet.

Huset RASK ããã®åç
Jeg har haft den fornÞjelse
Jeg har haft den fornÞjelse at vÊre med i huset rask.
Det er et gratis forlÞb.
Terapeuterne er som gode til at stÞtte og vejlede en. Du for af vide hvad du skal. Men men for mig passet det ikke ind i livet lige nu.
Du skal vÊre klar på en livsstil Êndring.

Huset RASK ããã®åç
Huset Rask hjÊlper så mange mennesker.
Huset Rask hjÊlper så mange mennesker.
Jeg har selv fået hjÊlp
til tabe mig mere end 20kg

Huset RASK ããã®åç
Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre iâŠ
Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre i Huset Rask som en del af mit onlineforlÞb. Her blev jeg mÞdt med åbne arme og god energi, og de fysiske rammer er fantastiske. Efter mit ophold er jeg vendt hjem med fornyet energi, og jeg kan give Huset Rask mine varmeste anbefalinger.

Husetrask helt gratis â€ïž
Jeg har nu vÊret i Husetrask i en ugeðŒ Det er det bedste jeg har gjort for mig selv ðŒog sÃ¥ gratis tÊnk at noglevil hjÊlpe mig â€ïž de er de dejligst mennesker jeg lÊnge har mÞdtâ€ïž

Jeg kan kun anbefale huset rask
Jeg kan kun anbefale huset rask
Det har hjulpet mig så meget med at få min krop i balance.
Super gode folk som kun vil os det Aller bedste og helt igennem gratis
Jeg vil til hver en tid anbefale huset rask til venner og bekendte og familie

Huset RASK ããã®åç
Det er sÃ¥ fantastisk at alle sygeâŠ
Det er så fantastisk at alle syge mennesker kan få hjÊlp helt gratis.
Kun fordi en masse frivillige, dygtige og engagerede mennesker brÊnder for at hjÊlpe andre. Det er sÃ¥ rÞrende â€ïž
Og der er virkelig ingen skjult dagsorden eller fÊlder med betaling senere.
Det drives af mennesker som pÃ¥ et tidspunkt selv har fÃ¥et hjÊlp og bare Þnsker at give det videre â€ïž
Yderst professionelt og ordentligt forlÞb. Tak ðð»

Fantastisk og gratis hjÊlpâ€ïž
Her hjÊlpes syge mennesker til et bedre liv ved at lÊre om kost, sundhed og mindsetð¥°
Og det er helt fantastisk, da hjÊlpen er gratis og bÃ¥ret af donationer og frivilligeâ€ïžâ€ïž