Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop fÃ¥et ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rÃ¥dgivning og udfÞrsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... もっず芋る

䌁業が回答したした

We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig professionel service fra fÞrste opkald til fÊrdig isoleret hus, bÃ¥de hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forlÞbet har vÊret nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... もっず芋る

䌁業情報

1. 断熱工事請負業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfÞrer primÊrt fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfÞrer desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjÊlp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjÊlpe dig med dette. Vi gÞr os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udfÞrt en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

151件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg kan kun anbefale Mark og co.

Jeg kan kun anbefale Mark og co.
Det mest dÊkkende ord er vist "rettidig omhu":
Aftaler overholdt til punkt og prikke, god rådgivning om valg af materiale til hulmurs isolering, grundig gennemgang af opgaven, nydelig og effektiv udfÞrelse og Þjeblikkelige resultater i mit 100 år gamle hus.

2021幎2月3日

KÊre Michael

Tak for din rigtig flotte anbefaling og for at du valgte os til at isolere dit hus.

Kan kun VARMT anbefale Hus & Have

Kan kun VARMT anbefale Hus & Have Eksperten.
Både for et veludfÞrt stykkle arbejde og formidable service. De har endvidere vÊret yderste fleksilbe samt tålmodige i mit byggeprojekt kaos.

2021幎2月2日

KÊre LNH

Tak for din varme anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre arbejdet for dig.

Fin service

Fin service! Vi havde bestilt isolering under sommerhuset og da de så var der alligevel, fik vi også lagt isolering på loftet. Nu holder jeg varmen lige så godt i mit gamle sommerhus med varmepumpe som jeg gÞr i lejligheden i byen! Det kan også ses, når jeg sammenligner elforbrug i uger med tilsvarende temperaturer.

2021幎2月1日

KÊre Kristine

Dejligt at hÞre at du nu kan holde varmen godt - og at elforbruget er blevet lavere. Tak for en meget fin anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre arbejdet for dig.

Super arbejde

Super arbejde, til tiden, alt lavet som aftalt, god service og vejledning, vi er så glade og kan varmt anbefale at bruge dette firma til isolering, som vi fik lavet under huset. 5 stjerner er på sin plads.

2021幎1月15日

KÊre Helle

Du skal have mange tak for din flotte anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre arbejdet for dig.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Rigtig flot arbejde udfÞrt af Michael

Rigtig flot arbejde udfÞrt af Michael og Mark. Med at efterisolere mit loftrum, og lave ny gangbro.
Kunne snildt se mig selv bruge Hus og Have eksperten igen.
FortsÊt det gode arbejde.

2020幎12月23日

KÊre Peter

Mange tak for din flotte anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre arbejdet for dig.
Vi vil glÊde os til nÊste gang :-)

Isolering af skunke

Alt passede fra fÞrste besÞg til vi havde fået isoleret vores skunke. Både tiden og tilbuddet var super godt i forhold til hvad vi ellers oplevede fra andre.
Kan kun anbefale Hus og Have Eksperten 😀
Poul Erik
( nu venter vi på det bliver koldt, så vi kan se og fÞle at isoleringen virker )

2020幎12月18日

KÊre Poul Erik

Mange tak for din fine anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre arbejdet for dig.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

God service, hjÊlpsomme og god udfÞrelse af krybekÊlder isolering.

2020幎12月10日

KÊre Lea

Mange tak for din anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre arbejdet for dig.

Super service!

Havde Michael ude idag til et tjek om kold endevÊg og efter tjek, fik vi en god snak om mulighederne.

Super service minded og kan derfor ikke andet end varmt anbefale dem!

2020幎12月3日

KÊre Frederik

Mange tak for de pÊne ord :-)

Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales. Fik isoleret under kolonihaven og en klar forbedring af varmen i huset kom hurtigt. Endelig kan man have bare tÊr i disse kolde tider i kolonihave huset. Super god service.

2020幎12月2日

KÊre Mya

Tak for din fine anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre arbejde for dig. Dejligt at hÞre, at det har hjulpet på varmen.

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde. SÞde og rare mennesker der overholder aftale ift. tid, pris, kvalitet mv. Kan kun anbefale dem på det varmeste.

2020幎10月15日

KÊre Christina

Tusind tak for jeres dejlige ros - det er vi rigtig glade for. Og tak for at I valgte os til at isolere jeres loft.

Flot udfÞrt arbejde !

2020幎10月12日

KÊre JÞrgen

Mange tak for din anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre hulmursisolere din bolig.

Alt ok

Flot arbejde

2020幎10月7日

KÊre Henri

Tak for din anbefaling og for at du valgte os til at udfÞre arbejde for dig.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Alt fungerede kom til tiden og udfÞrte

Alt fungerede kom til tiden og udfÞrte opgaven perfekt kun ros tilovers

2020幎10月2日

KÊre Ulla

Dejligt at hÞre at I er tilfredse med algebehandlingen og nedspulingen af algerne på jeres hus. Tak for rosen og for at I valgte os til at udfÞre arbejdet for jer.

Super kommunikation med Mark

Super kommunikation med Mark. Prisen som vi indgik var langt bedre end de 7 andre jeg fik for loft isolation. Kom til aftalt tid og virkelig perfektionist med arbejdet.

2020幎9月22日

KÊre Selim

Mange tak for de flotte ord og for at du valgte os til at isolere din bolig.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Det virkede som om det bare skulle

Det virkede som om det bare skulle meget hurtigt overstås. Jeg ved ikke hvordan resultatet normalt skal vÊre. Fliser er blevet meget flotte. Men stadig meget svÊre at holde fri for ukrudt. Ville gerne have lidt mere mundtlig vejledning. Da jeg aldrig har prÞvet det fÞr. Så ved heller ikke om det skal foregå så hurtigt, og troede egentlig at sandet blev bredt ud af firmaet. Så måtte selv igang efterfÞlgende.

2020幎9月4日

KÊre Kitty

FÞrst og fremmest - dejligt at du synes at dine fliser er blevet meget flotte.
Vi er kede af at hÞre, at du har fÞlt at det hurtigt skulle overstås og manglede information - det er ikke meningen. Ukrudtet "ÞdelÊgges" og fjernes på overfladen af maskinen, men desvÊrre bliver de dybe rÞdder i fugerne, og ukrudtet kan dermed komme igen.
Som det også stod i ordrebekrÊftelsen var det muligt at tilkÞbe udfejning af fugesandet.

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Flink mand -overholder tider. Rigtig fint arbejde, som kun kan anbefales.

2020幎9月4日

KÊre Dorthe

Mange tak for din anbefaling og for at du valgte os til at rense, imprÊgnere samt feje sand ud på dine fliser.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Flot resultat og god service

God og nem kommunikation og service samt flot udfÞrt arbejde med rens af fliser
Kan klart anbefales

2020幎8月28日

KÊre Christina

Tusind tak for de flotte ord og for at du valgte os til at rense og imprÊgnere dine fliser med det flotte resultat.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Godt og veludfÞrt arbejde.

2020幎8月27日

KÊre Heine

Tak for din anbefaling - og tak for at du valgte os til at rense og imprÊgnere dine fliser. Vi vil rigtig gerne vide hvad vi kan gÞre bedre for at få den sidste stjerne med fra dig? :-)

Tak for godt arbejde

Tak for godt arbejde, kan varmt anbefales.

2020幎8月21日

KÊre Sara

Selv tak, det var en fornÞjelse - og tak for at du valgte os til at isolere dit loft.

Kan varmt anbefales

Isolering af vores bolig. Rigtig flinke håndvÊrkere, kan varmt anbefales.

2020幎8月21日

KÊre Mette

Mange tak for de pÊne ord og for at du valgte os til at isolere din bolig.