Helt igennem perfekt udfÞrt arbejde! Alt efter aftale lavet og mere til for at de selv skulle vÊre tilfreds mere det de aflevede (uden ekstra betaling)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har netop fÃ¥et ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rÃ¥dgivning og udfÞrsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig professionel service fra fÞrste opkald til fÊrdig isoleret hus, bÃ¥de hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forlÞbet har vÊret nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfÞrer primÊrt fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfÞrer desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjÊlp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjÊlpe dig med dette. Vi gÞr os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udfÞrt en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.
é£çµ¡å
Huseby , 3200, Helsinge, ãã³ããŒã¯
- info@husoghaveeksperten.dk
- www.husoghaveeksperten.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kan kun anbefale Mark og co.
Jeg kan kun anbefale Mark og co.
Det mest dÊkkende ord er vist "rettidig omhu":
Aftaler overholdt til punkt og prikke, god rådgivning om valg af materiale til hulmurs isolering, grundig gennemgang af opgaven, nydelig og effektiv udfÞrelse og Þjeblikkelige resultater i mit 100 år gamle hus.

Kan kun VARMT anbefale Hus & HaveâŠ
Kan kun VARMT anbefale Hus & Have Eksperten.
Både for et veludfÞrt stykkle arbejde og formidable service. De har endvidere vÊret yderste fleksilbe samt tålmodige i mit byggeprojekt kaos.

Fin service
Fin service! Vi havde bestilt isolering under sommerhuset og da de så var der alligevel, fik vi også lagt isolering på loftet. Nu holder jeg varmen lige så godt i mit gamle sommerhus med varmepumpe som jeg gÞr i lejligheden i byen! Det kan også ses, når jeg sammenligner elforbrug i uger med tilsvarende temperaturer.

Super arbejde
Super arbejde, til tiden, alt lavet som aftalt, god service og vejledning, vi er så glade og kan varmt anbefale at bruge dette firma til isolering, som vi fik lavet under huset. 5 stjerner er på sin plads.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Rigtig flot arbejde udfÞrt af MichaelâŠ
Rigtig flot arbejde udfÞrt af Michael og Mark. Med at efterisolere mit loftrum, og lave ny gangbro.
Kunne snildt se mig selv bruge Hus og Have eksperten igen.
FortsÊt det gode arbejde.

Isolering af skunke
Alt passede fra fÞrste besÞg til vi havde fået isoleret vores skunke. Både tiden og tilbuddet var super godt i forhold til hvad vi ellers oplevede fra andre.
Kan kun anbefale Hus og Have Eksperten ð
Poul Erik
( nu venter vi på det bliver koldt, så vi kan se og fÞle at isoleringen virker )

Super service!
Havde Michael ude idag til et tjek om kold endevÊg og efter tjek, fik vi en god snak om mulighederne.
Super service minded og kan derfor ikke andet end varmt anbefale dem!

Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales. Fik isoleret under kolonihaven og en klar forbedring af varmen i huset kom hurtigt. Endelig kan man have bare tÊr i disse kolde tider i kolonihave huset. Super god service.

Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde. SÞde og rare mennesker der overholder aftale ift. tid, pris, kvalitet mv. Kan kun anbefale dem på det varmeste.

Flot udfÞrt arbejde !

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Alt fungerede kom til tiden og udfÞrteâŠ
Alt fungerede kom til tiden og udfÞrte opgaven perfekt kun ros tilovers

Super kommunikation med Mark
Super kommunikation med Mark. Prisen som vi indgik var langt bedre end de 7 andre jeg fik for loft isolation. Kom til aftalt tid og virkelig perfektionist med arbejdet.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Det virkede som om det bare skulleâŠ
Det virkede som om det bare skulle meget hurtigt overstås. Jeg ved ikke hvordan resultatet normalt skal vÊre. Fliser er blevet meget flotte. Men stadig meget svÊre at holde fri for ukrudt. Ville gerne have lidt mere mundtlig vejledning. Da jeg aldrig har prÞvet det fÞr. Så ved heller ikke om det skal foregå så hurtigt, og troede egentlig at sandet blev bredt ud af firmaet. Så måtte selv igang efterfÞlgende.

Fin oplevelse
Fin oplevelse. Flink mand -overholder tider. Rigtig fint arbejde, som kun kan anbefales.

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Flot resultat og god service
God og nem kommunikation og service samt flot udfÞrt arbejde med rens af fliser
Kan klart anbefales

Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering ããã®åç
Godt og veludfÞrt arbejde.

Tak for godt arbejde
Tak for godt arbejde, kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales
Isolering af vores bolig. Rigtig flinke håndvÊrkere, kan varmt anbefales.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã