Jeg mÃ¥ sige , at det er den mest effektive kÞrelÊrer jeg nogensinde har haft , og Hassan er bare god til at terpe med en og afleveret mig klar til praktisk kÞreprÞve. Troede ikke kÞrer skoler kunne vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft Sajad som kÞrelÊrer, og han har bare vÊret sÃ¥ god og tÃ¥lmodig. Der er plads til sjov og humor pÃ¥ vejene, selvom det hele gÃ¥r ud pÃ¥, at fÃ¥ sig kÞrekort i hÃ¥nden. Det er en god kÞreskole, h... ãã£ãšèŠã
I had an amazing experience! The instructors were patient, professional, and made learning to drive easy and stress-free. Each lesson was well-structured, and I felt more confident behind the wheel ev... ãã£ãšèŠã
Super fed oplevelse at have haft Kristian som kÞrelÊrer! Elsker at man inden fÞrste kÞretime havde planlagt nÊsten hele forlÞbet fra top til tÃ¥. SÃ¥ det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg havde Kristian som kÞrerlÊrer ogâŠ
Jeg havde Kristian som kÞrerlÊrer og bestod begge prÞver i fÞrste huk. Han er en kÊmpe champ! Virkelig god til at undervise og lÊrer fra sig! Stor anbring herfra
God oplevelse
KÞrte med kÞrelÊreren Kristian som jeg klart vil anbefale. Han var rolig og god til at forklare ting trinvist så det blev overskueligt :)
Hurtigt forlÞb
Jeg har lige fået kÞrekort på 3 forsÞg, min kÞrelÊrer Danny har vÊret super motiverne og vÊret hurtigt til at booke nye tider, så der ikke gik for lang tid mellem dem. selv om jeg har vÊret oppe flere gange har forlÞbet gået super hurtigt. Kan klart anbefale.
Klart anbefaler KÞrekort Pro
Jeg har haft et Mega godt forlÞb hos kÞrekort pro.
Jeg har haft Danny som kÞrelÊrer, som jeg kun kan snakke positivt om.
Jeg kan helt klart anbefale kÞrekort pro.
Virkelig godt forlÞb
Virkelig godt forlÞb og det gik super stÊrkt med gode kÞrelÊrer
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole. De prioritere en, og sÞrger for et kort forlÞb. Bestod selv indenfor 3 måneder eksklusiv ferier. Kun gode ord! Kan virkelig anbefale!
God og hurtig
Jeg bestod min kÞreprÞve fÞrste forsÞg. Kom op til kÞreprÞve kun 2 måneder efter jeg startede også selvom der kom en ferie i vejen. Vil klart anbefale
KÞreskole
rart sted, med godt humÞr og pÊdagogiske kÞrelÊrere.
Kan klart anbefales :)
Kan klart anbefales :)
Kan virkelig anbefales
Virkelig god kÞreskole. Alt var teori var godt og forståeligt og forlÞbet gik hurtigt. Havde Kristian til både teori og som kÞrerlÊrer og kan stÊrkt anbefales.
Rigtig godt og hurtigt forlÞb!
Rigtig godt og hurtigt forlÞb!
Jeg havde Kristian som både teori og kÞrelÊrer og det har gået som det skulle! Han har vÊret fleksibel i forhold til kÞretimer og der har ingen problemer vÊret.
Ville 100% anbefale kÞreskolen.
Rigtig godt forlÞb - også som voksen
Jeg vil meget gerne anbefale kÞreskolen. Også hvis man - som jeg - tager kÞrekort som voksen. Forud for forlÞbet var jeg lidt... Êngstelig: jeg var markant Êldre end alle andre på holdet (tÊt på de 40) og er ikke lÊngere så vant til at lÊre ting helt fra bunden. Men det endte med at vÊre et godt forlÞb, faktisk helt hyggeligt. Undervisningen var fin. Og min kÞrelÊrer, Danny, var klar i mÊglet og ligefrem i sin vurdering af mine styrker og mangler hele vejen igennem - og generelt rigtig tryg og hyggelig at kÞre med. Jeg havde en klar fÞlelse af, at der blev lagt en plan og at jeg gang for gang udviklede mine evner - frem imod den afsluttende prÞve.
KÊmpe anbefaling
Virkelig god kÞreskole, kan stÊrkt anbefales. God og forståelig teoriundervisning. Havde Danny som kÞrelÊrer, virkelig god til at lÊrer fra sig.
Det har vÊret et super fedt forlÞb somâŠ
Det har vÊret et super fedt forlÞb som jeg er 100% tilfreds med. KÊmpe anbefaling herfra!ð
FÞlte mig godt tilpas, hele vejen igennem
Kan helt klart anbefale at tage kÞrekort her, jeg startede som voksen med, at tage kÞrekort, og var godt spÊndt. Jeg fik tildelt Kristian som kÞrelÊrer, og det var helt klart et godt match. Allerede en af de fÞrste dage, var de fÞrste mange kÞretimer planlagt, og med fast arbejde, krÊves der planlÊgning, og var fedt at han var så struktureret.
Jeg fÞlte mig tryk hos Kristian hele vejen igennem, og da jeg var meget nervÞs i min kÞrsel, var det rart at Kristian er så rolig og meget forklarende. Så man blev tryg.
Og han er meget Êrlig, omkring hvad man kan blive bedre til, og hvad man har styr på.
Så tak for et godt forlÞb Kristian.
Jeg kÞrte med Hassan
Jeg kÞrte med Hassan
Han er mega flink sÞd venlig og glad
Jeg er tilfreds med mit kÞrekort forlÞb
Ind i mellem dog kan man godt misforstå hinande men det gÞr alle jo
Mega tilfreds herfra.
Struktureret, imÞdekommende og professionelle
Jeg startede på kÞreskolen i August 2023 og fik tildelt Kristian som kÞrelÊrer.
Han var virkelig struktureret og havde allerede lagt plan for hvornår vi skal kÞrer osv. Kristian var utrolig imÞdekommende, stabil og god til at forklare og lÊre fra sig og fyle sig tryg i bilen.
I forhold til undervisning syntes jeg det har fungeret super godt. Underviser har lÊrt fra sig på bedste vis så det har sat sig fast.
Der er blevet lyttet og svaret med det samme, hvis man havde spÞrgsmål omkring teori eller kÞrsel.
Jeg vil helt klart anbefale Hvidovre KÞreskole og Kristian som kÞrelÊrer, hvis man vil vÊre i de bedste hÊnder! :)
God kÞreskole
God teorilÊre(Kristian)
God kÞrelÊrer(Hassan)
Bare generelt god kÞreskole.
Godt forlÞb med god kontakt til lÊrenâŠ
Godt forlÞb med god kontakt til lÊren hele vejen igennem forlÞbet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã