Jeg mÃ¥ sige , at det er den mest effektive kÞrelÊrer jeg nogensinde har haft , og Hassan er bare god til at terpe med en og afleveret mig klar til praktisk kÞreprÞve. Troede ikke kÞrer skoler kunne vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft Sajad som kÞrelÊrer, og han har bare vÊret sÃ¥ god og tÃ¥lmodig. Der er plads til sjov og humor pÃ¥ vejene, selvom det hele gÃ¥r ud pÃ¥, at fÃ¥ sig kÞrekort i hÃ¥nden. Det er en god kÞreskole, h... ãã£ãšèŠã
I had an amazing experience! The instructors were patient, professional, and made learning to drive easy and stress-free. Each lesson was well-structured, and I felt more confident behind the wheel ev... ãã£ãšèŠã
Super fed oplevelse at have haft Kristian som kÞrelÊrer! Elsker at man inden fÞrste kÞretime havde planlagt nÊsten hele forlÞbet fra top til tÃ¥. SÃ¥ det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super dejlig og rolig KÞrelÊre som tagâŠ
Super dejlig og rolig KÞrelÊre som tag hensyn og tilpasser sig, jeg havde kÞbt et hurtig forlÞb og fra jeg ringer til jeg har mit kort er dee gået 29 dage, kan kun anbefales.
Super professionelle og nede på jorden
Super fed kÞreskole med gode kÞrelÊrer
Super fed kÞreskole med gode kÞrelÊrer.ð
Jeg havde Danny som kÞrelÊrer. Han er rigtig god til at lÊre fra sig og er super dygtig til sit arbejde.
Kan klart anbefale Hvidovre KÞreskole.ð
Tak for et godt forlÞb.
5 stjerner herfra
âïžâïžâïžâïžâïž
Fed oplevelse
Jeg havde Kristian, bÃ¥de til teori og som kÞrelÊrer. Han er super god til at lÊrer fra sig, sÃ¥ man forstÃ¥r det korrekt. Jeg startede med at tage kÞrekort til automatgear og ville ogsÃ¥ gerne have til manuel, Kristian er super god og har ogsÃ¥ en god humorð sÃ¥ hvis man vil have nogle seriÞse men ogsÃ¥ sjove kÞretimer, hvor man lÊrer hurtigt. Vil jeg anbefale Kristian som kÞrelÊrer og KÞrekortpro som kÞreskoleð¥³
Super fed oplevelse at have haftâŠ
Super fed oplevelse at have haft Kristian som kÞrelÊrer! Elsker at man inden fÞrste kÞretime havde planlagt nÊsten hele forlÞbet fra top til tå. Så det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han gjorde bare hele forlÞbet rart og behageligt for en.
SÃ¥ hvis man gerne vil âhurtigâ og grundigt igennem sit kÞrekort forlÞb vil jeg anbefale at man vÊlge kÞrekort proâHvidovre kÞreskoleâ som det sted hvor man skal tage sit kÞrekort!!
En fornÞjelse.
Jeg kÞrte med Kristian og kunne ikke vÊre gladere. Han har gjort hele oplevelsen med at få kÞrekortet til sådan en behagelig oplevelse. Hans venlighed, omsorg og engagement har vÊret en fornÞjelse at arbejde med. Som psykisk udfordret, har jeg ikke kunne Þnske mig nogen anden kÞrelÊrer.
Jeg havde Danny som kÞrelÊrer og
Jeg havde Danny som kÞrelÊrer og, han giver en god oplevelse med kÞrtimerne, og han kÊmper for at få prÞver hurtigt
KÃMPE ANBEFALING
Virkelig god kÞreskole! ð
De er dygtige og engageret. Jeg havde Kristian til teori undervisning og Danny til kÞre-undervisning.
Kristian er dygtig til at lÊre fra sig, og han får det til at vÊre nemt at lÊre, samtidig med det er sjovt og ikke er for kedeligt ;-)
Danny er sindssyg dygtig. Han er meget erfaren og sikker, hvilket smittede af på mig, så jeg blev mere sikker. Han er meget tålmodig, samtidig med at han er meget Êrlig. Danny er nem at få fat i, og det er nemt at få kÞretimerne til at passe ind i sin egen planlÊgning med arbejde, socialt liv mm. Han kÊmper for at få det hele til at gå op i en hÞjere enhed, isÊr når han skal finde kÞreprÞver til en.
Derudover fÞlte jeg aldrig jeg stillede "dumme spÞrgsmål", både under teori og kÞretimerne, og de var mere end villige til at forklare fra sig.
Jeg har vÊret fuldt ud tilfreds med Hvidovre kÞreskole!
Fem stjerner herfra og kÊmpe anbefaling! âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg har taget kÞrekort på kÞrekortpro
Jeg har taget kÞrekort på kÞrekortpro. Det man betaler for er engageret kÞrelÊrer som gerne vil eleven. De er humorister, som har tonmodlighed og som ikke har problemer med at forklarer samme fejl 10 gange. Tak for nogle gode måneder :)
Fem stjerner!
Jeg har i dag bestået min kÞreprÞve. Takket vÊre min kÞrelÊrer Kristian, som har vÊret så god og tålmodig ved mig. Kan kun anbefale ham!
Jeg har taget kÞrekort hos KÞrekortâŠ
Jeg har taget kÞrekort hos KÞrekort Pro, og jeg blev anbefalet Kristian som kÞrelÊrer - og jeg er pÊnt sikker på at jeg havde givet op, hvis det ikke havde vÊret for ham.
Kristian får alle stjerne ud af alle mulige fra mig af!
Skal du tage kÞrekort inden for den nÊrmeste fremtid? Så er det her stedet!
Super gode kÞrelÊrer
Super gode kÞrelÊrer, jeg var så heldig at have kÞrelÊrer Danni, som tilbÞd at bruge flere weekender og sene aftner på at give mig den hjÊlp jeg havde brug for at kunne bestå, mange gode oplevelser her fra og et super godt sted at tage sit kÞrekort
Klar anbefaling her fra
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos kÞrekort pro, jeg havede Danny som kÞrelÊrer, han hjalp mig altid med at finde tid til at kÞre og var altid smilende og glad.
Det tog kun 2,5 måned fra da jeg startede til jeg bestod og det er jeg taknemlig for.
Teori undervisning var meget lÊrende da man ikke kun skal hÞre på en der taler men man se mange videoer, det var ihvertfald en hjÊlp for mig.
Tak kÞrekort pro.
Efter lidt start vanskeligheder
Efter lidt start vanskeligheder, med corona nedlukningen og lidt misforstÃ¥elser, kom Kristian indover og det gik rigtig godt. Rigtig god skole som klart kan anbefales ð. Jaspers forlÞb var godt ð
Vil helt klar anbefalede stedet!âïž
Har vÊret virkelig glad for mit forlÞb hos kÞreskolen, og kan klart anbefale stedet. Jeg valgte selv stedet grundet, at min sÞster havde gÃ¥et der, men i hÞj grad ogsÃ¥ pÃ¥ baggrund af de mange gode anmeldelser som stedet har fÃ¥et - hvilket jeg kan tilslutte migâïž
Havde Danny som kÞrelÊrer og Kristian til teori, og har vÊret yderst tilfreds med hele forlÞbet! Fik mit kÞrekort indenfor 4 mÃ¥neder (heraf en mÃ¥neds âventepauseâ, fordi jeg selv valgte at vente med at sige ja til teoriprÞve, da jeg var lidt presset med skolen pÃ¥ davÊrende tidspunkt og derfor ikke fÞlte mig klar - sÃ¥ forlÞbet har teknisk set kun taget tre mÃ¥neder ð (bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg)).
Stor anbefaling herfra!
Stor anbefaling herfra!
Hasan for en til at fÞle sig tryg og i gode hÊnder.
Jeg bestod kÞreprÞven i fÞrste forsÞg
Stor tak herfra
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole, kan kun anbefale.
Jeg havde Kristian som kÞrelÊrer, og han var rigtig god til at hjÊlpe mig gennem forlÞbet og isÊr under kÞretimerne.
Rigtig god kÞreskole
En virkelig god kÞreskole med hurtig afvikling af både teoritimer og diverse prÞver.
Jeg har haft Kristian som kÞrerlÊrer. Ham har jeg virkelig vÊret glad for! Han er enormt rolig når man kÞrer og vigtigst af alt så er han Êrlig ift. ens kÞrsel.
Generalt set en rigtig god oplevelse, kan klart anbefale denne kÞreskole!
Virkelig en god og seriÞs kÞreskole
Virkelig en god og seriÞs kÞreskole, jeg kan 100% anbefale denne kÞreskole.
Gode kÞrelÊrer, teori timerne er på ingen måde lige så kedelige som de kan lyde! Bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg, og alt i alt en god oplevelse!
Fik kÞrekort på lige inder 3 måneder.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã